Metabo Renoveringsfræsesliber RS 14-125 sæt
10.787 kr.
Mere info
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT med ASR 35 L ACP støvsuger
8.962 kr.
Mere info
Metabo Renoveringsfræser RFEV 19-125 RT
4.930 kr.
Mere info
Metabo Renoveringsfræsersliber RS 14-125 sæt
9.862 kr.
Mere info
RS Renoveringsfræsersliber 17-125 som sæt
10.437 kr.
Mere info
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT inkl. diamantskive Proff.
2.910 kr.
Mere info
Metabo Renoveringsfræser RF 14-115 sæt
9.862 kr.
Mere info
Metabo Renoveringsfræser RF 14-115 sæt
10.787 kr.
Mere info
Metabo Renoveringsfræsersliber RS 17-125 som sæt
11.337 kr.
Mere info
Festool Renoveringsfræser RG 150 E-Plus RENOFIX
7.798 kr.
Mere info
Festool Renoveringsfræser RG 80 E-Plus RENOFIX
5.460 kr.
Mere info
METABO RENOVATIONSFRÆSER RFEV19-125RT POINTED
5.098 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du købe fra en webshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring renoveringsfræser.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne selv. Det er i særdeleshed en mulighed i de velkendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare renoveringsfræser.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige renoveringsfræser fra byggemarked til byggemarked. Nogle har lave priser, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Du skal kende de betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med fx returnering. Af den grund bør man læse byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har kunderne adgang til at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Takket være dette kan man blive fri for fragtgebyret, og sågar få produkterne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når du shopper online. Det kan du se en fordel i.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra talrige leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af renoveringsfræser online.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online vil du få gode tilbud.
Hovedparten af nicheforhandlere har et indgående kendskab til deres online produktkategori, idet de kun sælger disse varer. På grund af det kan du opleve mere anvendelig vejledning fra folk der er eksperter i netop renoveringsfræser.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, som typisk er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem støtter du ved at bestille renoveringsfræser online på deres side.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

renoveringsfræser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af mere end 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

renoveringsfræser silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

renoveringsfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

renoveringsfræser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige problemer i forbindelse med krævende projekter, og på grund af det vil det vise sig af stor betydning at man afsætter god plads i kalenderen, som gør at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
2For udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du løbende undersøge vejrberetningerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at vælte ned absolut lige når du vil i gang med dit omfattende byggeprojekt.
3Man skal nødig fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det være vigtigt at have det til rådighed idet du begynder på arbejdet. Glem ikke at tage højde for omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
4Det er meningsgivende at du har de relevante byggematerialer parat på forhånd inden du igangsætter byggeriet. Du har god gavn af at sammenfatte en punktforms indkøbsliste med alt du får brug for, og som det næste eftergå oversigten, hvormed du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det vil blive forstandigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og så søge sig frem til ens købspris for dem hver især.
6Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du må have en struktureret handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din arbejdsplan.
7Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod potentielle risici. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke har professionel hjælp.
8Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggeprojekter bør udføres af flere folk. Endvidere bliver det bedre og mere socialt når man er flere om det.
9Man kan få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives såfremt byggeriet bidrager positivt til klimaet. Det kræver med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
10Du har adgang til utrolig mange guides og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube er kilde til ekstremt meget brugbar viden, specielt ifald man benytter engelske søgeord.
11Før du starter dit byggeprojekt kan det blive ubeskriveligt essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Husk at tage til overvejelse om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal have professionel hjælp til dele af arbejdet. Ifald du ønsker assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage priser fra forskellige entreprenører.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En masse online varehuse frembyder i vore dage en hel del forskellige billige leveringsformer til renoveringsfræser. En der er meget almindelig er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Muligheden er altså ualmindeligt let gængelig, samt ofte tillige den billigste form for levering.

Du kan endvidere udse dig at få varerne leveret hjem til dig eller til din arbejdsplads. Fragtformen bliver oftest en anelse mere bekostelig, men tillige særligt hensigtsmæssig ift. renoveringsfræser online. Den billigste leveringsform kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men det beroer på at du fysisk befinder dig nærved webshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på renoveringsfræser er jo usædvanlig betydningsfuld ifald man har behov for varerne om kort tid, så derfor er det særdeles relevant at vi besigtiger leveringstiden ved renoveringsfræser. Adskillige e-forretninger – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre online, som imidlertid påkræver at ordren gennemføres tidligere end et fast klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varerne ud af døren forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle byggecentre yder fragt uden beregning på renoveringsfræser online, men i de fleste tilfælde kun ifald man bestiller for et præcist beløb. Ellers skal man udse dig den mindst kostelige type af levering, der ofte vil blive at få leveret din pakke til en pakkeshop.

De fleste byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig renoveringsfræser hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder fx afhentning af renoveringsfræser i følgende områder:

Charlottenlund, Herning, Struer, Valby, Hvidovre, Varde, Hedehusene, Kolding, Kokkedal, Viborg, Nykøbing Falster, Odder, Vanløse, Ringsted, Fredericia, Middelfart, Ishøj, Dragør, Rønne, Risskov, Hedensted, Solrød Strand, Jyllinge, Slagelse, Køge, Sønderborg, Grenaa, Aabenraa, Haslev, Lyngby, Holbæk, Aalborg, Greve, Svendborg, Lillerød, Frederiksberg, Horsens, Højbjerg, Gladsaxe, Tårnby, Korsør, Nyborg, Herlev, Tilst, Hørsholm, Vallensbæk, Søborg, Frederiksværk, København, Aarhus, Nærum, Odense, Skive, Hillerød, Ikast, Vordingborg, Haderslev, Taastrup, Brønshøj, Virum, Kalundborg, Holstebro, Hobro, Esbjerg, Thisted, Allerød, Birkerød, Silkeborg, Skanderborg, Glostrup, Helsingør, Gentofte, Værløse, Randers, Rødovre, Brønderslev, Rudersdal, Stenløse, Hjørring, Frederikshavn, Åbyhøj, Frederikssund, Ballerup, Brabrand, Albertslund, Nakskov, Vejle, Lystrup, Ølstykke, Brøndby, Næstved, Farum, Roskilde, og Nørresundby, .

Afhentning af renoveringsfræser er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere mange gange leder efter bl.a. køb renoveringsfræser og renoveringsfræser tilbud. Foruden dette oplever man typisk folk efterspørge blandt andet renoveringsfræser online, renoveringsfræser priser og billig renoveringsfræser, plus de store byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Rabat på renoveringsfræser

Det er yderst nemt for enhver at finde frem til de bedste priser på billige renoveringsfræser online fra forskellige internet butikker i Danmark, og derved har massevis af e-butikker ikke kunne slippe for at nedsætte prisen på renoveringsfræser markant, og ovenikøbet præstere levering uden gebyr.

Det kan stadigvæk blive gunstigt at studere diverse e-firmaer efter tilbud og rabatter på renoveringsfræser online inden du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad være årvågen med, at ifald en e-butik markedsfører billige renoveringsfræser online på tilbud til en tilbudspris som anses for hamrende beskeden, bør det tit være et faresignal om en uærlig e-handler. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af en foranstaltning, der hjælper dig som køber overfor uoprigtige e-handler.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du vælge en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale regningen på renoveringsfræser senere. Det fås typisk i nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark og 10-4.

Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter eksempelvis køb renoveringsfræser og renoveringsfræser priser. Man ser desuden mange gange netshoppere lede efter bl.a. billig renoveringsfræser, renoveringsfræser online samt renoveringsfræser tilbud.

Gennemsøg tidligere køberes erfaringer

Trustpilot byder på uden sammenligning pæne muligheder for at betragte en længere række eksisterende køberes observationer og herved er det fornuftigt, at du kigger på online forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige renoveringsfræser online.

Facebook yder tilsvarende forholdsvis passelige løsninger til at få en idé om online shoppens pålidelighed. Herinde ser vi nogle internet handler som tilbyder folk at give en kritik af deres køb, hvilket ydermere burde drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige renoveringsfræser online på en e-butik burde man i reglen tyde e-shoppens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke særlig sjovt, særligt hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kan være at se om internet selskabet er støttet af e-mærket, siden det generelt er en tryghed om at e-shoppen adlyder de gældende danske regler, udover at online firmaet tit overvåges af sagkyndige der mestrer de gældende bestemmelser.

Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, for så vidt du får besvær ved din bestilling af renoveringsfræser. Dertil er det smart at køber er opmærksom på de primære retningslinjer der kan have betydning for købet af renoveringsfræser online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet shoppen anvender.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens købsbekræftelse, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sin bestilling af renoveringsfræser, ligegyldig om man har handlet ved 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen eller Bauhaus.

Poul V gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Louise P gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Lene D gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Lene B gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til online indkøb
1Adskillige online shops giver nu et hav af forskellige billige leveringsmetoder til renoveringsfræser. En af de populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente bestillingen når du har mulighed for det. Muligheden er jo ret hensigtsmæssig, og mange gange endda den mest betalelige leveringsmetode.
2Trustpilot tilbyder dig ganske fremragende genveje til at besigtige mange forhenværende køberes domme og på grund af dette er det en hjælp, at du tager et kig på online shoppens bedømmelser forud for at du shopper billige renoveringsfræser online. Facebook fører til lignende visse udmærkede muligheder for at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed.
3Antal dages levering kan være ekstremt vital om man skal bruge pakken inden for få dage, så af den grund er det ret så relevant at du checker den estimerede leveringsdato ved renoveringsfræser. En lang række online virksomheder tilsiger billig dag-til-dag levering på masser af varer, men det er påkrævet at ordren indsendes forud for et konkret tidspunkt.
4Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt internet firmaet er e-mærke godkendt, fordi det burde være et bevis på at internet firmaet accepterer de officielle regler, samt at virksomheden tit monitoreres af fagmænd der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Før nogen køber billige renoveringsfræser på en netbutik kan de reelt gennemse webbutikkens handelsvilkår.
5Den billigste leveringsform vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men det stiller krav om at du lever lige ved e-butikkens adresse. Den fragttype kan i nogle tilfælde være særdeles vigtig såfremt du står og skal bruge renoveringsfræser om et øjeblik. Alternativt så sikrer enkelte e-forhandlere fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der bestilles for et præcist beløb.
6Det er meget enkelt for alle at finde de laveste priser online på billige renoveringsfræser fra forskellige internet foretagender, og med det motiv garanterer en hel del firmaer på nettet fragt uden omkostninger. Derfor kan det alligevel blive gunstigt at kigge forbi nogle enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris.
7Nogle internet forretninger byder på fragt uden beregning på renoveringsfræser, men i mange tilfælde kræver det at der købes for en fastsat pris. Som alternativ skal man snuppe den mest betalelige fragttype, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop. Fragtformen bliver i regelen også vældig bekvem. Den billigste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
8Forud for at nogen shopper billige renoveringsfræser i en internet virksomhed burde de for at være sikker studere virksomhedens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde. I øvrigt er det klogt at køber er påpasselig med de grundlæggende vedtægter der kan have indvirkning på købet af billige renoveringsfræser online, som fx den byttepolitik webbutikken har.
9Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en orden, der passer på køberen overfor fup internet foretagender. Som en anden løsning bør du bruge et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare pengene over et længere tidsrum.