Regnvands Samler m. overløbsventil, 87 mm RHEINZINK 276659050
432 kr.
Mere info
Regnvands Samler m. overløbsventil, 76 mm RHEINZINK 276659040
426 kr.
Mere info
Regnvandsbeholder i stengrå plast 400 liter GRAF Elegance
2.395 kr.
Mere info
Regnvands Samler, 76 mm RHEINZINK
196 kr.
Mere info
Slangestuds til regnvandsbeholder 32 mm GROUW 79793
29 kr.
Mere info
Fod regnvandstønde Ø62 x H32 cm
799 kr.
Mere info
Regnvandsbeholder i beige plast 275 liter 4rain Terra
1.195 kr.
Mere info
Regnvandsbeholder 300 liter GRAF Sunda
1.995 kr.
Mere info
Regnvands Samler i Natur Zinc, 76 mm VM ZINC 276753040
234 kr.
Mere info
Regnvandsbeholder i beige plast 300 liter 4rain Basic
1.449 kr.
Mere info
Regnvandsbeholder i sandfarvet plast 400 liter GRAF Elegance
2.195 kr.
Mere info
Aftapningshane i messing til GRAF regnvandsbeholder 26930
159 kr.
Mere info
Regntønde 210 liter GROUW 79723
179 kr.
Mere info
Flexslange til regnvandsbeholder 40 cm GROUW 79796
49 kr.
Mere info
Regnvandsbeholder udformet som krukke 300 liter GRAF 2-i-1
2.295 kr.
Mere info
Hane med koblingstud til regntønde GROUW 79790
49 kr.
Mere info
Hane t/Graf regnvandsbeholder 3/4'' 95857
249 kr.
Mere info
Nedløbsventil til regnvandsbeholder GROUW
67 kr.
Mere info
Regnvandstønde i plast 240 liter
1.295 kr.
Mere info
Stander til regntønde GROUW 79716
165 kr.
Mere info
Regnvandsamler i Natur Zinc m. slangetilslutning, 76 mm VM ZINC 276780040
818 kr.
Mere info
Regnvandsbeholder i plast 300 liter GRAF Woody
2.955 kr.
Mere info
Nedløbsventil til regnvandsbeholder Garantia SPEEDY
449 kr.
Mere info
Regnvands Samler, 87 mm RHEINZINK
178 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige regnvandstønde fra netbutik til netbutik. En del har billige priser, hvorimod øvrige satser på en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed bør du shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring omkring regnvandstønde.
Det er absolut super relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du kigge andetsteds.
Flere byggekæder udbyder et bredt produktsortiment, imens nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal vurdere om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden blot regnvandstønde.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere varerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ ved de store byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra flere nichebutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af regnvandstønde online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og hermed har folk chancen for at handle online og transportere materialerne selv. Af den grund har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have varerne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket bidrager til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Mange små butikker ved ekstremt meget om deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Af den grund bør du få endnu mere anvendelig vejledning fra nogle med specialistviden i netop regnvandstønde.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som typisk er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du bestiller regnvandstønde online fra deres webshop.
Hovedparten af niche webshops er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

regnvandstønde silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

regnvandstønde harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

regnvandstønde bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

regnvandstønde jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som beskyttelse overfor mulige risici. Det er klogt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke får assistance fra en professionel.
2Det er betydningsfuldt at have et budget for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være fornuftigt at kortlægge hver enkelt omkostning, og efterfølgende nedskrive ens omkostning ved dem alle sammen.
3Der kommer som regel uforudsete hovedpiner når det kommer til store projekter, og følgelig kan det være meningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i planen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
4Det kan vise sig afgørende at du har de påkrævede materialer handlet ind før du begynder din byggeproces. Du kunne notere en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alt det du skal bruge, og så granske materialerne, med øje for at du er overbevist om at alt er på sin plads.
5Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, især når det er omfangsrige ombygninger. Flere byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Desuden bør det blive mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
6Ved projekter udendørs har vejret meget at sige. Af den årsag skal du hyppigt se femdøgnsprognosen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du vil i gang med det omfattende projekt.
7Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med arbejdet. Du skal nedskrive en struktureret tidsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din køreplan.
8Du finder vældig mange artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube giver rigelig almennyttig viden, specielt når man kigger på engelsk.
9Længe før du starter arbejdet kan det vise sig ret betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
10I nogle tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at projektet influerer positivt på planeten.
11Man skal nødig fattes grej. Tit kan det vise sig fundamentalt at have værktøjet til disposition før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at påregne disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
12Du burde måske overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du kan have fordel af at købe professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du får professionel hjælp er det normalt at lede efter tilbud fra forskellige håndværkere.
Danskernes favorit byggekæder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype er smartest?

Temmelig mange internet forhandlere frembyder i dag en hel del forskellige billige leveringsformer til regnvandstønde. En af dem der er mest populær er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine varer når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså super smart, og tit også den billigste leveringsform.

Du kunne på samme måde beslutte dig for at få varerne bragt hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig beklageligvis en smule mere omkostningsfuld, men desuden ret let for regnvandstønde online. Den mest letkøbte fragttype er dog at hente produkterne selv, hvilket dog står og falder med at du bor i nærheden af internet forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på regnvandstønde er usædvanlig væsentlig hvis man står og skal bruge dine nye varer med det samme, så af den grund er det nemlig essentielt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved regnvandstønde. En masse online outlets – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags levering på mange af shoppens produkter online, men det regnes ud fra at ordren gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen afsted inden de pakkeansatte tager hjem.

En række butikker på nettet frembyder fragtfri levering på regnvandstønde online, men oftest er det forudsat at du aftager for en konkret pris. Alternativt skal man snuppe den mest billige form for fragt, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkeder foreslår afhentning hvor man køber billig regnvandstønde hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan og Bauhaus. Byggemarkederne yder fx afhentning af regnvandstønde i følgende områder:

Slagelse, Tårnby, Glostrup, Vordingborg, Vanløse, Nærum, Virum, Roskilde, Hørsholm, Lystrup, Birkerød, Fredericia, Brønderslev, Horsens, Tilst, Herning, Varde, Nykøbing Falster, Rønne, Frederiksværk, Svendborg, Thisted, Frederikssund, Lyngby, Højbjerg, Ishøj, Nakskov, Vejle, Hillerød, Ringsted, Hobro, Kolding, Farum, Frederiksberg, Lillerød, Brøndby, Kalundborg, Albertslund, Hedensted, Skanderborg, Skive, Gladsaxe, Valby, Haderslev, Brabrand, Odder, Rødovre, Nyborg, Kokkedal, Næstved, Ballerup, Greve, Korsør, Risskov, Brønshøj, Værløse, Dragør, Allerød, Randers, Solrød Strand, Nørresundby, Struer, København, Middelfart, Ølstykke, Odense, Taastrup, Silkeborg, Herlev, Haslev, Stenløse, Esbjerg, Vallensbæk, Rudersdal, Åbyhøj, Hjørring, Køge, Aalborg, Aarhus, Ikast, Grenaa, Holstebro, Sønderborg, Aabenraa, Gentofte, Holbæk, Charlottenlund, Frederikshavn, Jyllinge, Hedehusene, Hvidovre, Helsingør, Søborg, og Viborg, .

Klik-og-hent for regnvandstønde er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Østsjælland), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at folk som regel leder efter bl.a. billig regnvandstønde og køb regnvandstønde. Foruden dette ser man som regel online shoppere søge bl.a. regnvandstønde online, regnvandstønde priser og regnvandstønde tilbud, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark og Bygma.

Tilbud på regnvandstønde

Det er usædvanlig fremkommeligt for folk at lave prissammenligning på billige regnvandstønde online på diverse internet forretninger, og på grund af dette har flertallet af e-forretninger været nødt til at stampe prisniveauet på regnvandstønde enormt, og ovenikøbet byde på billig levering.

Derfor kan det trods alt blive tiden værd at efterse nogle enkelte internet forretninger efter rabatter og tilbud på regnvandstønde online før du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Du må alligevel huske på, at ifald en shop på nettet udlover billige regnvandstønde online til salg for en pris der kan virke besynderligt fordelagtig, så burde det i nogle tilfælde være et tegn på en uoprigtig netbutik. Kortkøb er heldigvis omsluttet af en foranstaltning, hvilket forsvarer køberen overfor fup e-firmaer.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afdrage omkostningerne til regnvandstønde af flere omgange. Dette tilbydes som regel hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Når der ses på søgedata står det markant, at internet shoppere jævnligt leder efter bl.a. regnvandstønde priser og køb regnvandstønde. Derudover oplever man typisk internet shoppere lede efter fx billig regnvandstønde, regnvandstønde tilbud samt regnvandstønde online.

Gennemsøg nuværende kunders betragtninger

Trustpilot giver dig adskillige fremragende muligheder for at læse forskellige forhenværende kunders observationer og derved kan det anbefales, at du tager et kig på online forretningens omtaler før du shopper billige regnvandstønde online.

Facebook resulterer i ydermere en række fremragende chancer for at få kendskab til internet shoppens pålidelighed. Tilmed ses en række internet foretagender som giver kunderne mulighed for at levere en evaluering af virksomhedens service, hvilket tilmed må bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen køber billige regnvandstønde online hos en webshop kunne de reelt studere shoppens handelsbetingelser, det er dog mange gange et tidskrævende projekt, særligt ved de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Alternativet kunne være at se hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er en angivelse af at netshoppen følger den officielle danske lovgivning, tillige med at internet firmaet tit revurderes af fagfolk der forstår de gældende regulativer.

Desuden får du chance for at blive hjulpet, såfremt du oplever besvær med din handel med regnvandstønde. Endvidere er det fornuftigt at køberen er omhyggelig omkring de vigtigste vedtægter der kan have indvirkning på købet af regnvandstønde online, fx den returret forretningen har.

Derfor er det samtidig afgørende, at man stadigvæk bevarer sin ordrekvittering, så man fremadrettet kan bevise bestillingen af regnvandstønde, ligegyldig om man handler hos XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix eller 10-4.

Karen O gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Jens Rasmussen gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Charlotte gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Lars K gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 tips til online shopping
1Forinden folk shopper billige regnvandstønde i en e-butik burde man reelt læse e-butikkens handelsbetingelser, men det er i reglen et tidskrævende arbejde. For øvrigt er det at foretrække at kunden er opmærksom på de mest basale reglementer der kan influere på købet af billige regnvandstønde online, til eksempel den returneringsret online forhandleren anvender.
2Fragtperioden er naturligvis ret afgørende i tilfælde af at du mangler dine nye varer omgående, så med det formål er det rimelig aktuelt at vi efterser den anslåede leveringsdato ved regnvandstønde. Masser af netbutikker frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre, men glem ikke at det er afhængig af at der bestilles forud for et besluttet klokkeslæt.
3Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, der begunstiger folk overfor snydagtige e-forhandlere. Som et alternativ kan du anvende en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere betalingen over tid.
4Indtil flere e-handler i Danmark sikrer fragt uden omkostninger på regnvandstønde, men i mange tilfælde påkræves det at du bestiller for en præcis sum. Ellers burde du udse dig den prisbilligste metode til levering, der typisk vil være at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig godt nok ligeledes vældig gnidningsløs. Den billigste leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente ordren.
5Mange e-forretninger foreslår nu et hav af forskellige billige fragtmetoder til regnvandstønde. En favorit iblandt mange er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling den dag der passer dig. Fragtformen er nemlig virkelig smertefri, samt i mange tilfælde også den mindst kostelige fragtform.
6Det er efterhånden yderst simpelt for os alle at finde tilbud online på billige regnvandstønde i blandt forskellige online butikker, og derfor yder en lang række online webshops fragt uden beregning. Dog kan det til hver en tid blive gunstigt at sammenholde forskellige online webshops efter tilbud og rabat forinden du shopper, således at du er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris.
7Trustpilot fremskaffer adskillige passende løsninger til at verificere ganske mange tidligere kunders oplevelser og af den grund anbefales det, at du vurderer netbutikkens ratings forinden du bestiller billige regnvandstønde online. Facebook fører til tilsvarende adskillige fremragende chancer for at få indblik i internet selskabets pålidelighed.
8Vi tilråder generelt at granske hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, fordi det ofte er en antydning af at internet virksomheden adlyder den officielle danske lovgivning, samt at webbutikken af og til evalueres af fagfolk som forstår reglementet på området. Forinden folk shopper billige regnvandstønde i en netshop kunne man for at være sikker gennemløbe deres vilkår.
9Den mest betalelige leveringsversion vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket er betinget af at du har bopæl nærved e-forretningens adresse. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være usædvanlig væsentlig forudsat du absolut skal bruge regnvandstønde øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle enkelte forretninger på nettet fragt uden beregning, men tit påkræves det at der bestilles for en bestemt sum.