Wibe Redningsstige 320
33.875 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 2,7 meter
4.370 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 4,2 meter
60.025 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 5,4 meter
73.075 kr.
Mere info
Wibe Brand- og Redningsstige-1,50
407.125 kr.
Mere info
Wibe Brand- og Redningsstige
407.125 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 4,5 meter
633.125 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 2,10 meter
3.720 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 3,90 meter
56.775 kr.
Mere info
Modum redningestige 1,8 meter
3.400 kr.
Mere info
Wibe Brand- og Redningsstige-6,00
1.155.625 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 3,3 meter
50.275 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 2,4 meter
4.045 kr.
Mere info
Wibe Brand- og Redningsstige-4,80
1.012.875 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 3,6 meter
53.525 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 3,00 meter
47.025 kr.
Mere info
Modum Redningsstige
2.740 kr.
Mere info
Wibe Brand- og Redningsstige-3,60
82.525 kr.
Mere info
Modum Redningsstige 4,80 meter
66.575 kr.
Mere info
Wibe Brand- og Redningsstige-2,10
4.910 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment, imens nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot redningsstige.
Der er variationer i priserne på billige redningsstige fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på lave priser, og andre har faglig sparring. Du må afveje hvad du foretrækker.
Ifald du har brug for dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel køre varerne selv. Det er navnligt en mulighed hos de store byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. På grund af det bør du købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring redningsstige.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man undersøge firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder produkter fra adskillige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af redningsstige online.
De store byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og hermed har mange valget om at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. På grund af det har man valget om at spare leveringsgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede firmaer, som bidrager til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, muligvis endda lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at handle redningsstige online hos dem.
Mange nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de ikke sælger andet. Ergo bør du få en høj grad af indsigtsfuld assistance fra personale som er specialister i lige præcis redningsstige.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

redningsstige silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

redningsstige jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

redningsstige bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

redningsstige harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Derfor må du tit tage et kig på meldingerne om vejret i tiden op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at piske ned netop som du er gået i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for byggeriet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive behjælpeligt at nedskrive alle udgiftsposter, og så indsamle omkostningen ved dem én og én.
3Der viser sig jævnligt overraskende problemstillinger i forbindelse med avancerede projekter, og af den grund vurderes det meningsfuldt at der afsættes nok tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
4I nogle tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes hvis projektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at projektet har positiv betydning for klimaet.
5Du skal ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke påklædning såsom hjelm og sko som sikrer dig mod mulige skader. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig ifald du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
6Forud for at du iværksætter arbejdet er det yderst betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der være en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
7Man bør under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være uundværligt at du har udstyret til rådighed før du starter arbejdet. Det er derudover en fordel at tage højde for udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
8Du finder en overflod af artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med overvældende meget udbytterig oplysning, navnligt ifald man bruger den engelske version.
9Godt forarbejde viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal udarbejde en effektiv strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
10Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til arbejdet, ikke mindst ift. krævende byggeprojekter. Flere ombygninger behøver flere mennesker. Endvidere må det blive bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
11Du bør reflektere over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt burde have professionel assistance til delelementer af arbejdet. Forudsat at du køber assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at notere tilbud fra flere virksomheder.
12Det er aktuelt at have de relevante materialer handlet ind i god tid før du går til værks med arbejdet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig oversigt hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og så granske punkterne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver toprating, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En masse e-butikker tildeler i dag alverdens billige leveringsmidler til redningsstige. En yndling er i vore dage at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo vældig praktisk, og i mange tilfælde endvidere den billigste mulighed for levering.

Du kan derudover prøve at vælge at få udbragt til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen bliver almindeligvis en anelse mere pebret, men også ultra fremkommelig for redningsstige online. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du lever i nærheden af internet virksomhedens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på redningsstige kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende ifald du behøver pakken om få sekunder, så af den grund er det fuldkommen aktuelt at du studerer leveringstiden på redningsstige. Mange netshops i Danmark – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på masser af varer online, men vær vagtsom da det kræver at orden realiseres forinden et angivent tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer betjent forinden de lageransatte drager hjemad.

Visse butikker på nettet frembyder gratis levering på redningsstige online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man aftager for en konkret pris. Alternativt bør man snuppe den billigste leveringsudgave, hvilket gerne vil være at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

Masser af webbutikker giver klik-og-hent hvor man bestiller billig redningsstige derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Davidsen. De yder bl.a. klik-og-hent på redningsstige i disse områder:

Silkeborg, Gladsaxe, Albertslund, Middelfart, Rudersdal, Tårnby, Slagelse, Brønderslev, Nørresundby, Søborg, Rønne, Haslev, Hedensted, Fredericia, Frederiksværk, Aarhus, Højbjerg, Charlottenlund, Tilst, Brønshøj, Vallensbæk, Vanløse, Næstved, Esbjerg, Ballerup, Odense, Birkerød, Åbyhøj, Risskov, Roskilde, Taastrup, Greve, Herlev, Thisted, Brabrand, Nykøbing Falster, Haderslev, Aalborg, Køge, Holstebro, Nakskov, Solrød Strand, Ringsted, Skive, Skanderborg, Frederikssund, Ølstykke, Frederiksberg, Farum, Randers, Glostrup, Viborg, Hørsholm, Kokkedal, Hjørring, Varde, Hvidovre, Svendborg, Sønderborg, Odder, Allerød, Aabenraa, Grenaa, Helsingør, Jyllinge, Korsør, Vordingborg, Lystrup, Hillerød, Kolding, Virum, Struer, Stenløse, Holbæk, Hedehusene, Horsens, Herning, Vejle, Nærum, Rødovre, Gentofte, Brøndby, Lillerød, Værløse, Valby, København, Dragør, Lyngby, Ikast, Hobro, Frederikshavn, Kalundborg, Nyborg, og Ishøj, .

Afhentning ift. redningsstige er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter fx billig redningsstige og redningsstige priser. Foruden dette oplever man typisk mennesker søge bl.a. redningsstige online, køb redningsstige samt redningsstige tilbud, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Rabat på redningsstige

Det er efterhånden rigtig ligetil for alle at lave prissammenligning på billige redningsstige online på flere butikker på nettet, og til tak har masser af internet webshops fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på redningsstige en hel del, og i øvrigt tilbyde gratis fragt.

Derfor kan det imidlertid blive lønsomt at granske diverse internet selskaber efter billige priser på redningsstige online forud for at du shopper, således at man ikke er i tvivl om at få den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Man skal imidlertid være klar over, at i tilfælde af at en e-butik udbyder billige redningsstige online til salg for en pris der kan ses som utrolig gunstig, kan det undertiden være et faresignal om en uoprigtig online butik. Bestillinger med kort er på den anden side en del af en bestemmelse, der bistår køberen overfor svindlende internet virksomheder.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du bruge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at betale betalingen af redningsstige over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og 10-4.

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at folk tit efterspørger blandt andet redningsstige priser og redningsstige online. Man ser derudover som regel online shoppere lede efter blandt andet redningsstige tilbud, køb redningsstige og billig redningsstige.

Se nærmere på andre menneskers betragtninger

Trustpilot frembyder fuldkommen strålende chancer for at evaluere en række øvrige kunders domme og derfor er det fornuftigt, at du besigtiger webshoppens ratings forinden du bestiller billige redningsstige online.

Facebook forærer dig tillige de facto habile muligheder for at få et kig ind i netbutikkens troværdighed. I øvrigt møder vi en del internet selskaber hvor det er muligt at aflevere en anmeldelse af deres køb, hvilket ligeledes kan benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige redningsstige online i en internet shop burde de utvivlsomt studere webbutikkens handelsaftale, men det er mange gange en omfattende opgave, især med de store byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Et andet alternativ kunne være at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, siden det skulle være et sympol på at e-firmaet retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at internet selskabet regelmæssigt tilses af fagmænd som forstår de gældende vilkår.

Derudover giver det dig chance for at blive hjulpet, ifald du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med din handel med redningsstige. I øvrigt kan det være til hjælp at kunden er obs på de mest essentielle reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af redningsstige online, fx hvilken ombytningsret online webshoppen benytter.

Her er det desuden vigtigt, at man når som helst sikrer sin faktura e-mail, således man altid vil kunne bevidne sin bestilling af redningsstige, uafhængig af om man har bestilt hos XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma eller Jem og Fix.

Christian J gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Kirsten Andersen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Kim Jørgensen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Anne C gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot indebærer ultra sikre chancer for at læse en længere række andre kunders vurderinger og herved stiller vi forslag om, at du beser internet firmaets bedømmelser forinden du shopper billige redningsstige online. Facebook indebærer lige så vel en del hæderlige løsninger til at få kendskab til e-firmaets kundefokus.
2Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket længe har været en garanti for at internet forretningen efterfølger de danske retningslinjer, samt at online forretningen lejlighedsvis efterses af jurister der har indsigt i lovgivningen. Forinden folk handler billige redningsstige på en netshop bør de uden tvivl se på netshoppens vilkår.
3Det er jo temmelig bekvemt for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige redningsstige på diverse internet firmaer i Danmark, og følgelig præsterer en lang række e-forhandlere fragt uden gebyr. Dog kan det imidlertid være fordelagtigt at eftergå diverse butikker på nettet efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris.
4Før folk bestiller billige redningsstige i en internet butik burde man principielt gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsaftale, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave. Ligeledes er det smart at køberen er sat ind i de vigtigste bestemmelser gældende for bestillingen af billige redningsstige online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online webshoppen benytter.
5En række butikker på nettet yder efterhånden en række forskellige billige fragtformer til redningsstige. Den mest almindelige er i øjeblikket udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså ret ligetil, samt endda tillige den mest letkøbte leveringsmulighed.
6Den mindst kostelige fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men dette betinges af at du opholder dig tæt på e-forretningens arbejdslager. Den leveringsmodel er selvfølgelig ekstremt bestemmende såfremt du skal bruge redningsstige om kort tid. Alternativt så garanterer visse e-firmaer fragt uden beregning, men tit kun ifald du bestiller for en konkret pris.
7Antal dages levering kan være usædvanlig betydningsfuld i tilfælde af at man mangler din ordre inden for få dage, så af den grund er det komplet centralt at du ser leveringstiden på redningsstige. Masser af netbutikker yder billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter, men vær opmærksom på at det er underforstået at ordren lægges før et fastslået tidspunkt.
8Nogle få forhandlere på nettet præsterer billig fragt på redningsstige, men i reglen er det så præmissen at du indkøber for en fastsat pris. Alternativt skulle man udse dig den billigste metode til levering, hvilket ofte vil blive at få kørt produkterne til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver uheldigvis ligeledes i høj grad simpel. Den mest betalelige leveringsmåde er dog selv at hente ordren.
9Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af en lov, som beskytter dig overfor uærlige webbutikker. Som et alternativ kan du bruge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage prisen over flere uger.