Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man læse byggemarkedets betingelser.
Der er variationer i salgspriserne på billige Rawlink loddekolbe fra netbutik til netbutik. En del har billige priser, og nogle giver kompetent sparring. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Nogle byggekæder udbyder et bredt udvalg af produkter, imens øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot Rawlink loddekolbe.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra en online byggeshop, som tilbyder tips og tricks til valg af Rawlink loddekolbe.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og takket være dette har du adgang til at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Dermed har man valget om at spare fragtgebyret, og sågar skaffe varerne med det samme.
De gængse byggecentre køber produkter fra mange forskellige specialbutikker, og derigennem kan du handle fra et bredt udvalg af Rawlink loddekolbe online.
De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du køber Rawlink loddekolbe online hos dem.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor bør du forvente super informativ assistance fra folk der er eksperter i netop Rawlink loddekolbe.
De 10 største byggemarkeder
Rawlink loddekolbe silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Rawlink loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Rawlink loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Rawlink loddekolbe bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Inden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig vildt centralt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete bump på vejen når det handler om store projekter, og herved viser det sig værdifuldt at man afsætter rimelig tid i planen, som er vigtigt for at man er overbevist om at kunne få det færdiggjort.
3Ved projekter udendørs har vejret meget at sige. På grund af dette skal du hyppigt tage notits af vejrudsigten i dagene op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at piske ned netop som du vil påbegynde det avancerede byggeprojekt.
4Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er væsentlige byggeprocesser. Krævende ting bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig mere produktivt og sjovere at være flere om det.
5Forberedelse viser sig som vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør lave en klar dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en dertilhørende numerisk orden. Husk at være skarp idet du udarbejder din køreplan.
6Du skal på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj herunder hjelm og sko der beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke fremskaffer professionel hjælp.
7Man bør nødig gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være strategisk at du har det klar akkurat som du indleder byggeprojektet. Det er derudover en fordel at medregne de her udgifter i økonomien.
8Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være forstandigt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og dernæst gennemgå billige priser på dem én og én.
9Der ligger utrolig mange artikler og videoer på nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder utrolig meget gavnlig viden, i særlig grad forudsat at man benytter den engelske version.
10Du kan tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Hvis du skal have assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at notere priser fra forskellige håndværkere.
11Man kan hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man forudsat at ombygningen gør en forskel for klimaet. Det kræver med andre ord at projektet influerer positivt på planeten.
12Det viser sig afgørende at have de relevante byggematerialer parat forud for at du iværksætter byggeriet. Du kunne udfærdige en enkel liste med alt det du har brug for, og så gennemgå hver eneste ting, således at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er hamrende godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Masser af online butikker udlover på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmodeller til Rawlink loddekolbe. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo ret så bekvem, og i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige fragtløsning.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at få pakken bragt hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig tit en smule mere bekostelig, men tillige yderst fleksibel for Rawlink loddekolbe online. Den billigste løsning til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som dog er betinget af at du befinder dig med kort afstand til e-firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på Rawlink loddekolbe kan i nogle tilfælde være yderst essentiel ifald vi har brug for dine nye produkter lige om lidt, og med det formål er det fuldkommen væsentligt at man checker den estimerede leveringstid ved Rawlink loddekolbe. Størstedelen af internet butikker – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer online, men husk at det forudsætter at ordren placeres forud for et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt distribueret inden medarbejderne får fri.

Visse internet selskaber sikrer gratis levering på Rawlink loddekolbe online, men i mange tilfælde stiller det krav om at du handler for et bestemt beløb. I øvrigt må man vælge den billigste leveringsløsning, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted.

En hel del byggemarkeder frembyder afhentning hvor man bestiller billig Rawlink loddekolbe online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder blandt andet afhentning af Rawlink loddekolbe i disse områder:

Værløse, Ballerup, Frederikshavn, Søborg, Varde, København, Hedehusene, Ikast, Holbæk, Vanløse, Aalborg, Herning, Helsingør, Charlottenlund, Haderslev, Solrød Strand, Stenløse, Valby, Birkerød, Køge, Lyngby, Vallensbæk, Grenaa, Kalundborg, Nørresundby, Brønderslev, Middelfart, Taastrup, Hørsholm, Svendborg, Odder, Randers, Tilst, Hillerød, Struer, Nærum, Gentofte, Højbjerg, Herlev, Virum, Skive, Aabenraa, Vordingborg, Haslev, Allerød, Horsens, Risskov, Kolding, Ringsted, Gladsaxe, Brøndby, Tårnby, Viborg, Roskilde, Brabrand, Odense, Næstved, Esbjerg, Farum, Hvidovre, Aarhus, Brønshøj, Frederikssund, Hjørring, Rudersdal, Ølstykke, Glostrup, Nykøbing Falster, Sønderborg, Frederiksberg, Nyborg, Slagelse, Jyllinge, Vejle, Rønne, Thisted, Dragør, Hobro, Korsør, Lystrup, Silkeborg, Skanderborg, Fredericia, Ishøj, Frederiksværk, Hedensted, Kokkedal, Holstebro, Greve, Nakskov, Albertslund, Åbyhøj, Lillerød, og Rødovre, .

Click-and-collect af Rawlink loddekolbe er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ses der på data er det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter eksempelvis Rawlink loddekolbe online og Rawlink loddekolbe priser. Vi ser desuden tit folk lede efter fx billig Rawlink loddekolbe, Rawlink loddekolbe tilbud og køb Rawlink loddekolbe, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg og Stark.

Find den bedste pris på Rawlink loddekolbe

Det er efterhånden særdeles simpelt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser på billige Rawlink loddekolbe online i blandt forskellige internet handler, og ergo har mange e-shops været tvunget til at trykke udsalgspriserne på Rawlink loddekolbe en hel del, og ovenikøbet præstere fragt uden beregning.

Derfor kan det imidlertid vise sig udbytterigt at sammenligne visse webbutikker efter tilbud og rabatter på Rawlink loddekolbe online inden du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Bygma og Davidsen.

Du må trods alt være omhyggelig med, at når en e-forretning sælger billige Rawlink loddekolbe online for en salgspris der kan ses som grænseløst fremragende, så bør det undertiden være en indikation på en uoprigtig e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af en orden, hvilket sikrer dig imod bedrageriske internet handler.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække pengene til Rawlink loddekolbe over en periode. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Silvan.

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter fx Rawlink loddekolbe priser og Rawlink loddekolbe tilbud. Derudover oplever man typisk internet shoppere søge efter eksempelvis billig Rawlink loddekolbe, Rawlink loddekolbe online og køb Rawlink loddekolbe.

Udforsk andre menneskers vurderinger

Trustpilot indebærer en række fine genveje til at finde ud af ret mange øvrige konsumenters iagttagelser og af den grund er det klogt, at du verificerer e-butikkens ratings før du shopper billige Rawlink loddekolbe online.

Facebook frembringer endvidere temmelig udmærkede muligheder for at få et kig ind i internet butikkens kundefokus. Tilmed ses endda netshops som gør det muligt at frembringe en vurdering af deres køb, som tilmed bør drages fordel af til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige Rawlink loddekolbe online på en e-handler kan de ideelt set bese shoppens vilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant, især med de kendte byggecentre som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

En anden mulighed kunne måske være at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, siden det er en tilkendegivelse af at online forhandleren understøtter de gældende danske regler, foruden at webshoppen fra tid til anden revurderes af jurister der er inde i reglementet på området.

Det er en rigtig god genvej til at få assistance, hvis du skulle få vanskeligheder ved dit indkøb af Rawlink loddekolbe. Endvidere er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af Rawlink loddekolbe online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet forretningen tilsikrer.

På grund af dette er det ydermere relevant, at man når som helst opbevarer sin købsbekræftelse, således man når som helst kan eftervise bestillingen af Rawlink loddekolbe, uanset om man handler ved 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen eller Bygma.

Jan Jensen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Kirsten gav 4 stjerner

Quick expedit

Anna A gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Helle I gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til køb på nettet
1Generelt tilråder vi at se nærmere på om webbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er en påvisning af at webbutikken accepterer de danske love, foruden at e-butikken regelmæssigt monitoreres af specialister der forstår bestemmelserne på området. Inden nogen shopper billige Rawlink loddekolbe i en online virksomhed burde de i virkeligheden gennemgå webbutikkens forretningsbetingelser.
2Mange forhandlere på nettet yder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til Rawlink loddekolbe. Det mest populære er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså meget overkommelig, samt ofte ydermere den prisbilligste metode til levering.
3Leveringstidspunktet kan være super afgørende når vi mangler pakken med det samme, og herved er det selvfølgelig aktuelt at man undersøger det forventede leveringstidspunkt på Rawlink loddekolbe. En stor portion internet foretagender stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en masse produkter, som dog er forudsat at ordren gennemføres før et aftalt tidspunkt.
4Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, som værner dig som køber overfor fup online forretninger. Som alternativ kunne du overveje en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale betalingen i flere bidder.
5Indtil flere webbutikker tilbyder levering uden omkostninger på Rawlink loddekolbe, men oftest er det betinget af at man handler for en præcis sum. Som alternativ skal du vælge den mest betalelige leveringstype, der tit vil være at få dem til at køre ordren til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig tit samtidig ekstremt nem. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
6Forinden folk handler billige Rawlink loddekolbe hos en internet shop behøver de helt sikkert løbe igennem forhandlerens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke videre interessant. Ligeså er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende regler der har betydning for shopping af billige Rawlink loddekolbe online, som for eksempel den returret butikken kører med.
7Det er ret så praktisk for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige Rawlink loddekolbe fra diverse online selskaber, og for det frembyder en hel del online selskaber gratis fragt. Derfor kan det stadigvæk blive nyttigt at tjekke et par forskellige online virksomheder efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, så du er velinformeret til at få fat i den bedste pris.
8Den mest prisbevidste type af levering vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, hvilket betinges af at du lever nærved internet forretningens tilholdssted. Den leveringsløsning er naturligvis ualmindeligt aktuel såfremt man behøver Rawlink loddekolbe om et øjeblik. Alternativt så frembyder nogle få online forhandlere gratis levering, men i mange tilfælde kræver det at der indkøbes for en konkret sum.
9Trustpilot frembringer super nyttige chancer for at iagttage mange nuværende køberes oplevelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger online firmaets ratings forud for at du handler billige Rawlink loddekolbe online. Facebook medfører ligeledes uden sammenligning solide genveje til at få en idé om e-forhandlerens pålidelighed.