Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed kan du overveje at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde gode råd til valg af Rawlink limpistol.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige Rawlink limpistol hos de forskellige online byggekæder. En del satser på lave priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort sortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal bestemme om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare Rawlink limpistol.
Hvis du har brug for varerne nu og her eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har de fleste adgang til at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Derved har du valget om at undgå leveringsomkostningen, og samtidig få fat i produkterne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan give øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra flere specialbutikker, og hermed kan du shoppe fra et stort sortiment af Rawlink limpistol online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
De fleste specialiserede netshops har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Ergo forventes det at du får mere begavet assistance fra personale der er specialister i lige præcis Rawlink limpistol.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du køber Rawlink limpistol online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Rawlink limpistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Rawlink limpistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Rawlink limpistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Rawlink limpistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Forudsat at du tager imod eksperthjælp er det en god idé at lede efter en pris fra en håndfuld firmaer.
2Du må aldrig nedprioritere dit velbefindende, så husk beklædning inklusiv hjelm og sko som skåner dig overfor potentielle risici. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
3Du må under ingen omstændigheder mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være strategisk at have det til disposition idet du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden afgørende at tage højde for disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Der kan findes en hel del guides og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube er anvendeligt med vældig meget udbytterig information, særligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
5Det bliver meningsfuldt at du har alle bygningsmaterialer klar til brug før du begynder din byggeproces. Du har fordel af at udarbejde en overskuelig oversigt som indeholder alt det du har brug for, og så efterse listen, således at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
6Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være sundt at kortlægge alle poster, og bagefter nedskrive prisen på hver enkelt.
7Det kan overvejes at søge hjælp til ens byggeprojekt, især hvis det er vigtige byggeprojekter. Krævende ting gør krav på mere end en person. I øvrigt viser det sig bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
8Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problemer når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det kan det være afgørende at man afsætter god plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
9Ved opgaver udenfor har vejret en vigtig rolle. Således skal du tit tjekke udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så det ikke uden varsel går i gang med at piske ned bedst som du arbejder hårdt på det vigtige byggeprojekt.
10Du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
11Inden du igangsætter byggeprocessen er det ekstremt meningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør lave en effektiv tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, med en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af køreplanen.
De højest ratede byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er meget overlegent. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

En masse internet butikker udlover i dag diverse billige leveringsmidler til Rawlink limpistol. Det mest populære er lige nu pakkeshops, og så afhenter du blot de købte produkter lige når det passer dig. Denne er jo usædvanlig enkel, og endda desuden den mest prisbevidste fragtmetode.

Du kunne ligeledes overveje at vælge at få leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Den viser sig tit en tand dyrere, men omvendt ualmindeligt uproblematisk ift. Rawlink limpistol online. Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du er tæt på online shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på Rawlink limpistol er naturligvis ret central forudsat vi står og skal bruge dine nye produkter nu og her, og af den grund er det komplet passende at vi tjekker den estimerede leveringstid for Rawlink limpistol. En stor portion online varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag fragt på en lang række varenumre online, men som trods alt afhænger af at du når at bestille før et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produkterne sendt afsted forinden de pakkeansatte har fyraften.

Flere internet virksomheder garanterer gratis fragt på Rawlink limpistol online, men oftest afkræver det at du aftager for en konkret pris. Desuden bør man vælge den mest betalelige fragttype, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre varerne til en pakkeshop.

Mange webshops udlover click-and-collect hvor man bestiller billig Rawlink limpistol hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix. Byggecentrene foreslår for eksempel klik-og-hent på Rawlink limpistol i følgende områder:

Odense, Vanløse, Hedensted, Hedehusene, Åbyhøj, Slagelse, Skanderborg, Kolding, Hobro, Rødovre, Helsingør, Odder, Brabrand, Nørresundby, Gentofte, Glostrup, Albertslund, Højbjerg, Herning, Risskov, Sønderborg, Holbæk, Viborg, Gladsaxe, Køge, Værløse, Aalborg, Ikast, Jyllinge, Nyborg, Charlottenlund, Aabenraa, Hørsholm, Middelfart, Horsens, Brønshøj, Tårnby, Brønderslev, Dragør, Brøndby, Esbjerg, Nærum, Greve, Varde, Nykøbing Falster, Valby, Silkeborg, Allerød, Haderslev, Fredericia, Nakskov, Korsør, Solrød Strand, Grenaa, Frederikssund, Kokkedal, Randers, Frederikshavn, Hjørring, Taastrup, Kalundborg, Søborg, Hvidovre, Vallensbæk, Tilst, Ølstykke, Lillerød, Virum, Thisted, Roskilde, Vejle, Lystrup, Stenløse, Frederiksværk, Svendborg, Hillerød, Næstved, København, Farum, Skive, Lyngby, Vordingborg, Birkerød, Aarhus, Rudersdal, Haslev, Herlev, Ishøj, Ringsted, Holstebro, Rønne, Struer, Frederiksberg, og Ballerup, .

Click-and-collect for Rawlink limpistol er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland).

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter eksempelvis Rawlink limpistol priser og Rawlink limpistol tilbud. Derudover oplever man mange gange mennesker søge fx billig Rawlink limpistol, køb Rawlink limpistol samt Rawlink limpistol online, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Rabat på Rawlink limpistol

Det er særdeles smart for internetbrugere at sammenholde priser på billige Rawlink limpistol online fra flere e-forretninger, og for det har mange e-forhandlere fundet det nødvendigt at presse prisen på Rawlink limpistol enormt, og derudover frembyde gratis levering.

Dog kan det trods alt blive gavnligt at efterprøve enkelte internet forretninger efter rabatter og tilbud på Rawlink limpistol online forud for at du shopper, således at man er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Man må blot være klar over, at når en online butik udlover billige Rawlink limpistol online til en pris der kan virke ekstraordinært favorabel, så burde det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en fup online forretning. Shopping med kort er i hvert fald dækket ind under en anordning, hvilket værner kunden imod falske butikker på nettet.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil dække omkostningerne til Rawlink limpistol over en længere periode. Dette fås typisk ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk efterspørger for eksempel køb Rawlink limpistol og billig Rawlink limpistol. Vi ser desuden ofte online shoppere lede efter eksempelvis Rawlink limpistol priser, Rawlink limpistol online og Rawlink limpistol tilbud.

Kig på eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot byder på egentlig pålidelige genveje til at betragte ganske mange tidligere forbrugeres betragtninger og derved er det smart, at du tager et kig på internet forhandlerens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige Rawlink limpistol online.

Facebook byder på ligeledes regulære gunstige chancer for at få kendskab til online butikkens popularitet. Herinde møder vi endda online virksomheder hvor folk kan nedfælde en kritik af ordreforløbet, hvilket tilmed burde bruges til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige Rawlink limpistol online på en internet forhandler kunne de helt sikkert tyde shoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke super spændende, især med de gængse byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kunne være at granske hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, siden det almindeligvis er en sikkerhed for at online webshoppen efterlever de opstillede regler, foruden at netbutikken en gang i mellem overværes af fagfolk som er indført i de gældende regler.

Desuden giver det dig chance for at få bistand, ifald du bliver udsat for problemer i forbindelse med dit køb af Rawlink limpistol. Ligeså kan det være til hjælp at man er vaks omkring de elementære betingelser der er gældende for bestillingen af Rawlink limpistol online, f.eks. hvilken returrettighed online shoppen anvender.

I den relation er det også afgørende, at man stadigvæk bibeholder sin ordrekvittering, således man altid vil kunne vidne om sit køb af Rawlink limpistol, uagtet om man har bestilt fra Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma eller XL-Byg.

Marianne gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Jette gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Birthe Kristensen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Erik C gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til køb på nettet
1Nogle enkelte e-handler i Danmark byder på billig fragt på Rawlink limpistol, men tit forudsætter det at du shopper for en konkret pris. Som alternativ må man overveje den mest betalelige leveringsløsning, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted. Den er af og til desuden temmelig ligetil. Den mest letkøbte metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
2Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en foranstaltning, der værner folk imod bedrageriske online butikker. Alternativt burde du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du agter at klare betalingen senere.
3Generelt går vi ind for at kontrollere om online firmaet er støttet af e-mærket, fordi det typisk er et signal om at online webshoppen overholder de danske regler, og at e-forhandleren jævnligt gennemses af fagmænd som har ekspertise inden for vilkårene på området. Før folk shopper billige Rawlink limpistol hos en forhandler på nettet burde de principielt gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsvilkår.
4Fragtperioden er selvfølgelig særligt udslagsgivende hvis vi skal bruge produkterne med det samme, og af den grund er det aldeles aktuelt at man checker den forventede leveringstid på Rawlink limpistol. En masse e-handler tilbyder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varenumre, som dog står og falder med at ordren gennemføres inden et besluttet tidspunkt.
5Den mest prisbevidste type af levering er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket dog nødvendiggør at du befinder dig nærved online virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmåde er meget vigtig når du behøver Rawlink limpistol om kort tid. Alternativt så yder en række online forhandlere levering uden betaling, men oftest er det under forudsætning af at man aftager for en fastsat pris.
6Temmelig mange forhandlere på nettet yder nu om dage alverdens billige leveringsmetoder til Rawlink limpistol. Førstevalget hos mange er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Metoden er jo ret så overkommelig, samt ofte derudover den billigste fragtmetode.
7Før nogen bestiller billige Rawlink limpistol på en netbutik kunne man helt sikkert læse deres forretningsvilkår, men det er oftest ikke særlig morsomt. Desuden rekommanderer vi at køberen er obs på de mest relevante vilkår der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige Rawlink limpistol online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online butikken bruger.
8Det er i dag ret smertefrit for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige Rawlink limpistol hos flere online webshops, og herved garanterer langt de fleste outlets på nettet levering uden gebyr. Men det kan trods alt være indbringende at se nærmere på en række online outlets efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, således at du er sikker på at modtage den laveste pris.
9Trustpilot medfører ganske hensigtsmæssige chancer for at studere mange forhenværende kunders kritik og på grund af dette rekommanderer vi, at du udforsker internet forhandlerens anmeldelser forinden du bestiller billige Rawlink limpistol online. Facebook frembringer tilsvarende sådan set fortræffelige metoder til at få indtryk af internet butikkens pålidelighed.