Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på salgspriserne på billige Raw nedstryger hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på gode tilbud, og nogle fokuserer på kompetent sparring. Du bør afveje hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre sælger et enormt vareudvalg, og andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot Raw nedstryger.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge firmaets regler.
Hvis du skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring Raw nedstryger.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder køber produkter fra flere nichebutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af Raw nedstryger online.
De gængse byggemarkeder findes i hele landet, og i kraft af det har mange adgang til at købe online og transportere varerne personligt. Takket være dette kan du overveje at undvære leveringsgebyret, og endda få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet har meget ekspertise i deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor kan du modtage en høj grad af god sparring fra personale der er eksperter i netop Raw nedstryger.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du bestiller Raw nedstryger online fra deres webshop.
Mange nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder
Raw nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Raw nedstryger jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Raw nedstryger bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Raw nedstryger silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag omtrent 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Potentielt kan det blive essentielt at du har alle materialer tilgængelige forud for at du indleder håndværket. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms oversigt som samler alt hvad du får brug for, og dernæst efterse oversigten, således at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
2For opgaver udendørs kan vejret få en stor rolle. Af den årsag kan du ofte tjekke udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du arbejder hårdt på det krævende projekt.
3Godt forarbejde bliver kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må forfatte en strømlinet køreplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din dagsorden.
4Man vil aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Typisk kan det vise sig en fordel at du har grejet parat akkurat som du indleder byggeprojektet. Husk også at tillægge de tilhørende omkostninger i budgettet.
5Husk at regne på om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde fremskaffe assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Forudsat at du henter professionel assistance er der penge at spare ved at få uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
6Det kan overvejes at få hjælp til dele af projektet, navnlig såfremt det er store projekter. Omfangsrige ting stiller krav om flere mennesker. Ydermere må det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
7Der viser sig altid uventede udfordringer i forbindelse med større opgaver, og på grund af det kan det være af stor betydning at der afsættes god tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er tryg ved at man når det til siden.
8Det kan vise sig at være essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for arbejdet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være rationelt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man bør kortlægge billige priser på dem hver især.
9Inden du opstarter dit byggeprojekt må det være usandsynligt afgørende med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Der er mange guides og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube er formidler af enormt meget brugbar oplysning, især forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
11Du må ikke negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdshjelm som beskytter dig med henblik på hændelige ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en fagmand.
12Nogle gange kan man søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at ombygningen er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er utrolig betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er virkelig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En hel del online virksomheder giver nu om dage et hav af forskellige billige fragtformer til Raw nedstryger. Den mest benyttede er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig rigtig ukompliceret, samt endda ydermere den prisbilligste fragttype.

Du kan tillige forsøge at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver af og til en sjat mere omkostningsfuld, men på den anden side rigtig praktisk ift. Raw nedstryger online. Den prisbilligste mulighed for levering er uden tvivl at du selv henter ordren, men den løsning er betinget af at du befinder dig i nærheden af internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på Raw nedstryger er jo ualmindeligt relevant i tilfælde af at man absolut skal bruge varen nu og her, og med det formål er det øjensynligt klogt at man studerer den estimerede leveringstid på Raw nedstryger. En stor portion online outlets – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag levering på deres primære produkter online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren placeres forinden et bestemt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer skippet afsted forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

Nogle byggecentre sikrer fragt uden betaling på Raw nedstryger online, men oftest er det forbeholdt når du shopper for en bestemt sum. Desuden skulle man udse dig den mest prisbevidste fragtform, som tit vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Mange byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du handler billig Raw nedstryger online og afhenter i byggecenteret. Fx Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover for eksempel afhentning af Raw nedstryger i følgende områder:

Horsens, Frederiksværk, Greve, Ølstykke, Struer, Rønne, Glostrup, Nærum, Sønderborg, Aalborg, Dragør, Haslev, Stenløse, Randers, Vanløse, Risskov, Rudersdal, Nakskov, Brøndby, Thisted, Brønderslev, Brønshøj, Allerød, København, Grenaa, Frederiksberg, Næstved, Taastrup, Vallensbæk, Slagelse, Herlev, Lillerød, Nyborg, Albertslund, Farum, Frederikssund, Værløse, Nørresundby, Virum, Aarhus, Hillerød, Silkeborg, Viborg, Kolding, Haderslev, Gladsaxe, Køge, Esbjerg, Skive, Rødovre, Åbyhøj, Hedehusene, Tilst, Roskilde, Ballerup, Skanderborg, Frederikshavn, Hedensted, Søborg, Vejle, Højbjerg, Ishøj, Holbæk, Korsør, Lystrup, Odder, Fredericia, Middelfart, Solrød Strand, Odense, Kalundborg, Valby, Svendborg, Hvidovre, Vordingborg, Hjørring, Birkerød, Varde, Herning, Brabrand, Hørsholm, Nykøbing Falster, Gentofte, Charlottenlund, Ikast, Aabenraa, Kokkedal, Hobro, Jyllinge, Lyngby, Tårnby, Holstebro, Helsingør, og Ringsted, .

Click-and-collect af Raw nedstryger er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på søgedata bliver det markant, at online shoppere ofte søger for eksempel billig Raw nedstryger og køb Raw nedstryger. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere efterspørge bl.a. Raw nedstryger online, Raw nedstryger tilbud og Raw nedstryger priser, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Tilbud på Raw nedstryger

Det er meget praktisk for alle og enhver at finde information om priser på billige Raw nedstryger online hos flere internet handler, og med det motiv har flere webshops set sig nødsaget til at trykke udsalgspriserne på Raw nedstryger en hel del, og endda frembyde fragtfri levering.

Men det kan til hver en tid vise sig smart at se nærmere på nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabatter på Raw nedstryger online forud for at du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at få den bedste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Du bør lige meget hvad være årvågen med, at når en webshop udbyder billige Raw nedstryger online til en udsalgspris der kan ses som uhørt billig, så er det tit være en varsel om en falsk online shop. Bestillinger med kort er imidlertid omfavnet af en orden, hvilket værner køber overfor falske internet webshops.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at afbetale regningen på Raw nedstryger over en længere periode. Dette foreslåes typisk i niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Ses der på tallene er det markant, at online shoppere tit leder efter blandt andet billig Raw nedstryger og køb Raw nedstryger. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere efterspørge eksempelvis Raw nedstryger online, Raw nedstryger tilbud og Raw nedstryger priser.

Se nærmere på tidligere køberes ratings

Trustpilot leverer helt fremragende løsninger til at gennemrode diverse forhenværende køberes evalueringer og derved stiller vi forslag om, at du analyserer online butikkens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige Raw nedstryger online.

Facebook leverer for øvrigt evigt troværdige muligheder for at få kendskab til netbutikkens popularitet. Herinde ser vi endda online varehuse i Danmark som gør det muligt at tilkendegive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også kan udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige Raw nedstryger online i en webshop kan de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Alternativet kan derfor være at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er e-mærket, hvilket skulle være et fingerpeg om at webbutikken respekterer de officielle danske regler, udover at online firmaet en gang i mellem efterses af specialister der mestrer de gældende vilkår.

Derudover giver det dig anledning til bistand, ifald du bliver udsat for dilemmaer ved dit køb af Raw nedstryger. Derudover tilrådes det at køber er obs på de væsentligste vilkår der influerer på købet af Raw nedstryger online, for eksempel den ombytningsrettighed online virksomheden garanterer.

I den sammenhæng er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk bibeholder ens ordrekvittering, så man når som helst vil kunne bevidne sin bestilling af Raw nedstryger, uafhængig af om man shopper fra Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Jan Hansen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Else D gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Mads gav 5 stjerner

Bestilte online

Christian gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af et regelsæt, der assisterer os imod uoprigtige internet webshops. Alternativt bør du bruge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage prisen senere.
2Det er jo efterhånden ultra overkommeligt for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige Raw nedstryger fra forskellige forretninger på nettet, og derved præsterer flertallet af internet forretninger i Danmark fri fragt. Trods dette kan det trods alt vise sig nyttigt at besigtige nogle enkelte forretninger på nettet efter billige priser forinden du bestiller, sådan at man er garanteret at indhente den laveste pris.
3En masse shops på nettet tildeler i dag et hav af forskellige billige metoder til levering til Raw nedstryger. En der er meget anvendt er nu om dage pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når du har tid. Fragtmetoden er jo ultra let gængelig, samt desuden tillige den mest prisbevidste leveringsmulighed.
4Den billigste fragttype vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som jo står og falder med at du bor nær internet forhandlerens lager. Den leveringsmetode er naturligvis ultra afgørende når vi absolut skal bruge Raw nedstryger om kort tid. Alternativt så garanterer nogle få e-forretninger i Danmark billig fragt, men for det meste afkræver det at man bestiller for et fastslået beløb.
5Fragttiden er jo ret vital forudsat man har behov for ordren øjeblikkeligt, så af den grund er det faktisk meningsfuldt at man checker det forventede leveringstidspunkt ved Raw nedstryger. En del webbutikker tilsiger billig 1 dags levering på mange varenumre, men som imidlertid tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres forud for et angivent klokkeslæt.
6Flere e-shops i Danmark tilbyder fragt uden gebyr på Raw nedstryger, men undertiden er det betinget af at du shopper for en præcis sum. I øvrigt burde du gribe den mest billige mulighed for levering, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Muligheden viser sig af og til derudover ultra fremkommelig. Den prisbilligste fragtmulighed er uden tvivl at hente varerne selv.
7Trustpilot tilbyder evigt tiltalende muligheder for at blive klogere på flere tidligere forbrugeres vurderinger og derfor går vi ind for, at du sonderer e-forhandlerens ratings inden du handler billige Raw nedstryger online. Facebook bringer dig endvidere de facto pæne metoder til at få et kig ind i e-forretningens popularitet.
8Vi slår generelt et slag for at kigge om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket skulle være en garanti for at e-shoppen imødekommer de danske regler, samt at e-firmaet lejlighedsvis undersøges af eksperter som har meget erfaring med retningslinjerne. Inden nogen bestiller billige Raw nedstryger på en shop behøver man når alt kommer til alt gennemlæse dens handelsaftale.
9Forud for at folk køber billige Raw nedstryger hos en webbutik kan man i virkeligheden gennemløbe e-butikkens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig spændende. Tillige er det klogt at køberen er omhyggelig omkring de væsentligste forhold der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige Raw nedstryger online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forhandleren har.