Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, og øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare Ravendo sækkevogn.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Hvis du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ i de store byggekæder.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring Ravendo sækkevogn.
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Der vil være forskel på priserne på billige Ravendo sækkevogn fra byggemarked til byggemarked. En del satser på gode tilbud, imens andre satser på en høj grad af service. Du skal tænke over hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, som medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Det vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggekæder findes nær dig, og hermed har kunderne valget om at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Som følge af det er der mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og tilmed have produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre samler varer fra alle mulige leverandører, og pga. det kan du vælge fra et bredt sortiment af Ravendo sækkevogn online.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at bestille Ravendo sækkevogn online fra deres webshop.
Mange nichespecifikke netbutikker producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du få ekstra gode tilbud.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det formår de at yde mere brugbar assistance fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis Ravendo sækkevogn.
De største byggekæder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Ravendo sækkevogn silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Ravendo sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af ca. 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag cirka 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Ravendo sækkevogn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Ravendo sækkevogn bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der ligger en verden af vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube faciliterer enorme mængder brugbar information, i særlig grad hvis man benytter den engelske version.
2Der viser sig stort set altid uforudsigelige hovedpiner når det handler om store opgaver, og derfor vurderes det meningsfuldt at man har afsat passende tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Nogle gange kan man spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at projektet er klimavenligt. At få tilskud forudsætter altså at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
4Det anbefales at søge en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige arbejdsopgaver. Enkelte opgaver bør udføres af mere end en person. Derudover bør det blive bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
5Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for byggeriet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være økonomisk at nedfærdige samtlige omkostninger, og dernæst undersøge eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
6Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning som eksempelvis sko og hjelm der sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
7Du bør reflektere over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal investere i hjælp fra en fagmand til opstarten af projektet. Når du anskaffer hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at modtage en pris fra flere håndværkere.
8Det bliver meningsgivende at have de fornødne materialer klar til brug før du indleder projektet. Du bør lave en hurtig indkøbsseddel med alt det du får brug for, og derefter efterse punkterne, således at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
9Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du må have en gennemarbejdet tidsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du sammensætter din agenda.
10Ved udendørs projekter har vejret en afgørende rolle. Således kan du ofte tjekke vejrmeldingerne i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned når du lige er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
11I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
12Du bør aldrig fattes udstyr. Tit kan det vise sig en fordel at du har udstyret parat før du indleder byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at påregne disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er hamrende betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt flot. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er absolut beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

En stor portion online firmaer frembyder nu flere billige leveringsmuligheder til Ravendo sækkevogn. Den mest populære er nu om dage afhentningssteder, hvor du så selv henter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig yderst uproblematisk, samt tit derudover den mest billige fragtmulighed.

Du bør også foretrække at vælge udbringning til din private bopæl eller til dit arbejde. Leveringsmetoden er godt nok en tand mindre billig, men på den anden side i høj grad overkommelig for Ravendo sækkevogn online. Den billigste fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du befinder dig nærved internet selskabets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Ravendo sækkevogn er selvfølgelig super aktuel i tilfælde af at du står og skal bruge produktet inden for få dage, så herved er det helt essentielt at man tjekker leveringstiden for Ravendo sækkevogn. En række online forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på adskillige varenumre online, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen fuldbyrdes før et fastslået klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få dit nye produkt ud af døren forinden personalet tager hjem.

Flere online butikker tilbyder levering uden omkostninger på Ravendo sækkevogn online, men i mange tilfælde forudsætter det at du shopper for et konkret beløb. Som alternativ må du tage den prisbilligste leveringsmodel, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted.

En lang række webshops giver afhentning hvor du køber billig Ravendo sækkevogn derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan og Stark. Byggekæderne udlover eksempelvis afhentning af Ravendo sækkevogn i følgende områder:

Nærum, Farum, Glostrup, Odense, Hjørring, Brønderslev, Randers, Gentofte, Søborg, Nørresundby, Silkeborg, Ikast, Hillerød, Holbæk, Jyllinge, Helsingør, Brøndby, Lillerød, Charlottenlund, Kolding, Skive, Tårnby, Frederikshavn, Albertslund, København, Herlev, Ølstykke, Varde, Rødovre, Lystrup, Hedensted, Middelfart, Vordingborg, Kalundborg, Nykøbing Falster, Roskilde, Kokkedal, Esbjerg, Vallensbæk, Grenaa, Odder, Haslev, Herning, Hørsholm, Brønshøj, Risskov, Thisted, Ringsted, Aabenraa, Frederiksværk, Skanderborg, Horsens, Rønne, Hedehusene, Allerød, Frederikssund, Solrød Strand, Sønderborg, Værløse, Valby, Vanløse, Tilst, Haderslev, Ishøj, Højbjerg, Nyborg, Lyngby, Brabrand, Stenløse, Korsør, Struer, Ballerup, Birkerød, Hvidovre, Dragør, Viborg, Aarhus, Aalborg, Virum, Vejle, Nakskov, Holstebro, Gladsaxe, Fredericia, Slagelse, Taastrup, Køge, Åbyhøj, Greve, Frederiksberg, Rudersdal, Hobro, Næstved, og Svendborg, .

Afhentning ift. Ravendo sækkevogn er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland).

Ved kig i tallene er det klart, at folk mange gange efterspørger blandt andet Ravendo sækkevogn tilbud og køb Ravendo sækkevogn. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere søge efter eksempelvis billig Ravendo sækkevogn, Ravendo sækkevogn online samt Ravendo sækkevogn priser, plus de store byggekæder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Gode tilbud på Ravendo sækkevogn

Det har vist sig at være særdeles praktisk for internetbrugere at tjekke tilbud på billige Ravendo sækkevogn online i blandt forskellige internet shops, og følgelig har flertallet af netbutikker været tvunget til at nedskære salgspriserne på Ravendo sækkevogn betydeligt, og i øvrigt byde på billig fragt.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig tiden værd at eftergå flere shops på nettet efter billige priser på Ravendo sækkevogn online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus og Silvan.

Man må bare være så påvagt, at hvis en online forretning afhænder billige Ravendo sækkevogn online til salg for en udsalgspris som kan ses som overordentlig beskeden, kan det mange gange være et tegn på en uægte online butik. Handler med kort er på den anden side inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket sikrer folk overfor uoprigtige e-shops.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte en løsning fra f.eks. ViaBill, ifald du vil afbetale betalingen af Ravendo sækkevogn ude i fremtiden. Det fås som regel hos nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved kig i tendenserne er det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet køb Ravendo sækkevogn og Ravendo sækkevogn priser. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere søge fx Ravendo sækkevogn online, Ravendo sækkevogn tilbud samt billig Ravendo sækkevogn.

Udforsk tidligere køberes betragtninger

Trustpilot fremskaffer altid passende chancer for at gennemsøge diverse øvrige forbrugeres opfattelser og af den grund anbefales det, at du vurderer online forretningens bedømmelser forud for at du køber billige Ravendo sækkevogn online.

Facebook giver dig desuden evigt troværdige chancer for at få indsigt i internet virksomhedens troværdighed. Tilmed møder vi endda e-butikker som tilbyder folk at nedfælde en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige Ravendo sækkevogn online i en e-shop bør de egentlig sætte sig ind i deres handelsvilkår, det er dog ofte ikke særlig sjovt, særligt på de store byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

En anden løsning kan derfor være at finde ud af om internet firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er et signal om at netshoppen opfylder de danske love, udover at virksomheden ofte monitoreres af jurister der er inde i de gældende regler.

Det er en rigtig god lejlighed til at få hjælp, hvis du udsættes for vanskeligheder ved dit indkøb af Ravendo sækkevogn. I øvrigt tilrådes det at man er opmærksom på de mest vitale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Ravendo sækkevogn online, for eksempel hvilken returrettighed internet webshoppen tilbyder.

På grund af dette er det virkelig afgørende, at man når som helst gemmer ens e-mail kvittering, så man senere kan bevidne købet af Ravendo sækkevogn, uagtet om man shopper ved XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

Hans Madsen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Per S gav 4 stjerner

God til prisen

Hans gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Kim D gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot forærer dig i højeste grad gode genveje til at se nøjere på diverse eksisterende forbrugeres opfattelser og på grund af dette går vi ind for, at du sonderer netbutikkens vurderinger forinden du shopper billige Ravendo sækkevogn online. Facebook fører til desuden flere troværdige chancer for at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed.
2Generelt tilråder vi at se nærmere på om internet forhandleren er e-mærket, fordi det typisk er en indikator for at e-butikken efterkommer de officielle regler, tillige med at netshoppen løbende kigges til af eksperter der kender vilkårene på området. Før nogen handler billige Ravendo sækkevogn på en e-butik kunne man i princippet læse e-butikkens handelsaftale.
3Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af et lovbud, der begunstiger folk overfor falske e-firmaer. Som et alternativ kan du anvende et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at afdrage betalingen senere.
4En stor portion internet selskaber yder i vore dage et stort udvalg af billige leveringsformer til Ravendo sækkevogn. Den mest almindelige er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså ret smertefri, samt i mange tilfælde også den mest prisbevidste fragttype.
5Før nogen handler billige Ravendo sækkevogn hos en internet shop behøver man til hver en tid tage stilling til webshoppens handelsvilkår, men det er gerne ikke videre interessant. Ligeledes er det prisværdigt at køber er vidende om de mest vitale forhold der indvirker på bestillingen af billige Ravendo sækkevogn online, som eksempelvis den returneringsret webshoppen benytter.
6Fragtperioden er naturligvis særligt vigtig i tilfælde af at du har behov for din ordre straks, så af den grund er det faktisk meningsfuldt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt for Ravendo sækkevogn. En lang række online shops giver billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter, men glem ikke at det stiller krav om at handlen gemmenføres inden et angivent tidspunkt.
7Det er jo i høj grad let for enhver at analysere priser online på billige Ravendo sækkevogn hos diverse e-firmaer, og ergo frembyder flertallet af online firmaer fragtfri levering. Dog kan det trods alt blive lønsomt at granske visse firmaer på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.
8Den mest letkøbte fragtform er utvivlsomt selv at hente varerne, men det er betinget af at du befinder dig med kort afstand til internet webshoppens adresse. Den leveringsform er jo særdeles vital forudsat vi absolut skal bruge Ravendo sækkevogn om et øjeblik. Alternativt så tilbyder indtil flere netbutikker levering uden omkostninger, men for det meste kræver det at der shoppes for et fastsat beløb.
9Nogle enkelte netshops sikrer fragt uden betaling på Ravendo sækkevogn, men typisk er det forbeholdt når man køber for et konkret beløb. Derudover bør du snuppe den mindst kostelige leveringsform, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragttypen bliver jævnligt endda særligt fremkommelig. Den mest betalelige slags levering er uden tvivl selv at hente produkterne.