Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige Raptor varmeblæser hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på de bedste priser, og andre fokuserer på faglig sparring. Du skal tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at hente varerne selv. Det er særligt muligt hos de velkendte byggekæder.
Flere byggekæder udbyder et bredt udvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt varetype. Du bør vide om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden bare Raptor varmeblæser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, som tilbyder gode råd til valg af Raptor varmeblæser.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggecentre samler varer fra mange nichebutikker, og derigennem kan du købe fra et stort sortiment af Raptor varmeblæser online.
De store byggemarkeder finder du overalt i landet, og i kraft af det har flertallet valget om at handle online og køre varerne selv. Derved er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og tilmed hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund bør du få ekstra begavet rådgivning fra personale med ekspertviden i lige præcis Raptor varmeblæser.
Størsteparten af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få en lavere pris.
Forskellige niche webshops er små familiefirmaer, der oftest er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du bestiller Raptor varmeblæser online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
Raptor varmeblæser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af omkring 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Raptor varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Raptor varmeblæser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Raptor varmeblæser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer næsten altid overraskende udfordringer når det gælder store projekter, og herved kan det vise sig afgørende at man har afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
2Man bør nødig stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det vise sig smart at have værktøjet klar til brug idet du starter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at påregne de medfølgende omkostninger i dit udgiftsbudget.
3Det er en god idé at få assistance til byggearbejdet, navnlig ift. større arbejdsopgaver. Enkelte ombygninger kræver mere end en person. Ydermere viser det sig mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
4Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet ifald renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
5Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er smart at du husker din sikkerhed i arbejdet, specielt ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
6Der ligger rigelige mængder af guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube bringer dig temmelig meget almennyttig oplysning, særligt såfremt man søger på engelsk.
7For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor bør du hyppigt holde øje med udsigten ift. vejret i dagene op til arbejdets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned absolut lige når du er godt i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
8Det er meningsfuldt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man kan undersøge beløbet for dem en ad gangen.
9Husk at vurdere om du bør stå med det hele selv, eller du kan have fordel af at investere i assistance fra en fagmand til noget af arbejdet. Når du tager imod hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at hente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
10Det bliver væsentligt at have de presserende byggematerialer klar til brug forud for at du starter projektet. Du bør lave en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt der skal bruges, og derefter tjekke punkterne, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
11Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en struktureret tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du laver din handlingsplan.
12I god tid inden at du optager byggeprojektet er det usandsynligt værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
Danskernes favorit byggemarkeder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering er bedst?

Flere internet selskaber tildeler heldigvis en hel del forskellige billige former for levering til Raptor varmeblæser. Det mest populære er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Fragtløsningen er altså yderst simpel, og oftest ydermere den mest prisbevidste løsning til levering.

Du kan også afveje for og imod at få produkterne bragt til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden er til tider en kende mere omkostningsfuld, men også meget praktisk for Raptor varmeblæser online. Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men dette er betinget af at du har bopæl lige ved online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Raptor varmeblæser er virkelig væsentlig såfremt vi skal bruge ordren fluks, så i det øjemed er det uden tvivl meningsfuldt at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering på Raptor varmeblæser. Adskillige online webshops – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig levering på næste hverdag på mange af deres varer online, der dog afhænger af at du bestiller forinden et konkret tidspunkt, således at de kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet inden pakkemedarbejderne har fyraften.

En hel del butikker på nettet lover levering uden betaling på Raptor varmeblæser online, men ofte er det under forudsætning af at man handler for et konkret beløb. Derudover kunne man tage den mest billige leveringsmanér, som ofte vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig Raptor varmeblæser online men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen og Bauhaus. De tilbyder bl.a. klik-og-hent på Raptor varmeblæser i følgende områder:

Helsingør, Viborg, Lystrup, Dragør, Valby, Aarhus, Ikast, Charlottenlund, Lillerød, Hedensted, Jyllinge, Struer, Ishøj, Brønderslev, Søborg, Skanderborg, Gladsaxe, Korsør, Virum, Randers, Hjørring, Herning, Værløse, Risskov, Middelfart, Farum, Rønne, Højbjerg, Kalundborg, Roskilde, Allerød, Haderslev, Lyngby, Esbjerg, Frederikshavn, Brabrand, Brønshøj, Grenaa, Tilst, Herlev, Aalborg, Nakskov, Stenløse, Tårnby, Ølstykke, Silkeborg, Haslev, København, Vallensbæk, Rødovre, Aabenraa, Vanløse, Svendborg, Vejle, Thisted, Brøndby, Kokkedal, Albertslund, Nærum, Åbyhøj, Nyborg, Fredericia, Slagelse, Solrød Strand, Taastrup, Horsens, Holstebro, Holbæk, Gentofte, Vordingborg, Køge, Odense, Hvidovre, Skive, Nørresundby, Rudersdal, Hedehusene, Næstved, Hørsholm, Hobro, Ringsted, Hillerød, Odder, Greve, Glostrup, Frederiksberg, Ballerup, Sønderborg, Frederikssund, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Birkerød, Varde, og Kolding, .

Click-and-collect for Raptor varmeblæser er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Amager, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at online shoppere mange gange kigger efter eksempelvis køb Raptor varmeblæser og billig Raptor varmeblæser. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter bl.a. Raptor varmeblæser tilbud, Raptor varmeblæser priser og Raptor varmeblæser online, plus de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Rabat på Raptor varmeblæser

Det er i dag ret så praktisk for enhver at sammenligne tilbud på billige Raptor varmeblæser online hos flere internet outlets, og til gengæld har massevis af online shops været tvunget til at stampe salgspriserne på Raptor varmeblæser betragteligt, og ovenikøbet love portofri fragt.

Dog kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at eftergå enkelte firmaer på nettet efter billige priser på Raptor varmeblæser online forud for at du færdiggør din shopping, så man er garanteret at få fat i den skarpeste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du må trods alt huske på, at når en e-forhandler markedsfører billige Raptor varmeblæser online til en pris som virker ufattelig attraktiv, er det for det meste være et bevis på en uægte internet virksomhed. Handler med kort er heldigvis inkluderet i Indsigelsesordningen, der hjælper folk imod uoprigtige forretninger på nettet.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil honorere beløbet til Raptor varmeblæser af flere omgange. Det fås ofte hos niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at netshoppere jævnligt søger bl.a. køb Raptor varmeblæser og Raptor varmeblæser online. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge blandt andet Raptor varmeblæser priser, Raptor varmeblæser tilbud og billig Raptor varmeblæser.

Tjek folks synspunkter

Trustpilot præsterer flere udmærkede genveje til at granske forskellige forhenværende brugeres meninger og herved støtter vi, at du kigger nærmere på e-firmaets bedømmelser forinden du handler billige Raptor varmeblæser online.

Facebook fremskaffer tillige de facto pålidelige chancer for at få indtryk af e-handlens pålidelighed. Foruden det ser vi endda internet outlets hvor det er muligt at nedfælde en vurdering af deres køb, som tillige burde drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige Raptor varmeblæser online på en internet webshop bør man til hver en tid betragte netshoppens handelsaftale, dog er det tit ikke super spændende, især med de velkendte byggecentre som Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden løsning kan være at se hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er en indikation om at online forretningen opretholder de officielle regler, samt at internet selskabet ofte revurderes af eksperter der kender til de gældende love.

Dette er desuden din mulighed for støtte, for så vidt du oplever dilemmaer ved din bestilling af Raptor varmeblæser. Tilmed er det at foretrække at køberen er obs på de elementære vilkår der har betydning for bestillingen af Raptor varmeblæser online, til eksempel den ombytningspolitik online forretningen anvender.

I den relation er det virkelig essesentielt, at man altid beholder ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan bevidne sin bestilling af Raptor varmeblæser, uafhængig af om man har bestilt hos Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4 eller Bauhaus.

Inger Johansen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Per Christensen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Thomas gav 5 stjerner

Virkelig god service

Jørgen Petersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til din online shopping
1Leveringshastigheden er jo ret udslagsgivende ifald du absolut skal bruge varen øjeblikkeligt, og herved er det relativt væsentligt at du besigtiger den forventede leveringsdato for Raptor varmeblæser. Temmelig mange online butikker præsterer billig 1 hverdags levering på flere produkter, men vær vagtsom da det afhænger af at ordren laves før et nøjagtigt tidspunkt.
2Før nogen køber billige Raptor varmeblæser på en internet webshop kunne de til hver en tid studere webshoppens betingelser, det er dog bare ikke videre interessant. Endvidere slår vi et slag for at køberen er på vagt for de mest relevante vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige Raptor varmeblæser online, som fx hvilken ombytningsret e-forretningen garanterer.
3Indtil flere internet varehuse byder på fragt uden omkostninger på Raptor varmeblæser, men ofte er det under betingelse af at du aftager for en bestemt pris. Desuden skal du gribe den billigste leveringsform, som ofte er at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Muligheden er uheldigvis samtidig super nem. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
4Det er i dag super nemt for enhver at finde information om priser online på billige Raptor varmeblæser på diverse internet handler, og så lover masser af online outlets portofri fragt. Det kan imidlertid blive indbringende at eftergå et par netshops efter billige priser forud for at du handler, så du er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris.
5Vi slår generelt et slag for at granske om e-shoppen er verificeret af e-mærket, siden det almindeligvis er en antydning af at online webshoppen efterfølger gældende dansk lovgivning, foruden at butikken hyppigt efterses af fagmænd der har nøje kendskab til vedtægterne på området. Forinden nogen handler billige Raptor varmeblæser i en butik på nettet kunne man uden tvivl granske shoppens handelsbetingelser.
6Trustpilot fremskaffer en lang række hensigtsmæssige løsninger til at tyde en hel del øvrige konsumenters reflektioner og derfor er det smart, at du udforsker e-forretningens vurderinger før du køber billige Raptor varmeblæser online. Facebook forærer dig tilsvarende visse anstændige genveje til at få en idé om online forretningens popularitet.
7Den billigste leveringsudgave er dog at du selv henter pakken, men den løsning betinges af at du opholder dig med kort afstand til webshoppens tilholdssted. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være yderst væsentlig i tilfælde af at man skal bruge Raptor varmeblæser inden for få dage. Alternativt så sikrer en hel del firmaer på nettet gratis fragt, men undertiden forudsætter det at du køber for en fastsat pris.
8Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i et regelsæt, hvilket støtter køberen imod uægte forretninger på nettet. Alternativt kunne du benytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil klare beløbet over flere uger.
9En masse webbutikker i Danmark tilbyder nu om dage et stort udvalg af billige muligheder for levering til Raptor varmeblæser. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot de bestilte produkter når det passer dig bedst. Muligheden er jo ekstremt fremkommelig, og ofte endvidere den billigste fragtløsning.