Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et bredt produktudvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt type af vare. Du bør forholde dig til om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot Rapid løvsuger.
Ifald du vil have produkterne med det samme eller blot vil slippe for fragten, så kunne du overveje at køre produkterne på egen hånd. Det er specielt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i prisen på billige Rapid løvsuger hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver de bedste priser, hvorimod andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man tjekke virksomhedens regler.
For en del er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du med fordel købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring Rapid løvsuger.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og herigennem har flertallet valget om at handle online og transportere materialerne personligt. Derigennem har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed få varerne med det samme.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra mange producenter, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af Rapid løvsuger online.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at handle Rapid løvsuger online på deres webshop.
Størstedelen af online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du få en billig pris.
Diverse niche netbutikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Således kan du modtage ekstremt informativ rådgivning fra mennesker der er specialister i netop Rapid løvsuger.
De største byggemarkeder i Danmark
Rapid løvsuger bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Rapid løvsuger silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Rapid løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Rapid løvsuger jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan overvejes at indhente hjælp til byggearbejdet, ikke mindst når det er omfattende byggeprocesser. Nogle byggerier behøver flere end en enkelt person. Endvidere vil det være bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
2Godt forarbejde vil være kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at lave en velovervejet plan, der fortæller hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din køreplan.
3Man kan hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det bliver givet forudsat at byggeprojektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
4Du finder endeløse vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube supporterer dig med ret så meget konstruktiv viden, specielt såfremt du benytter engelske søgeord.
5Der viser sig uden tvivl uforudsigelige hovedpiner når det gælder større projekter, og af den grund er det meningsfuldt at man afsætter rimelig plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
6Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det være strategisk at have værktøjet klar til brug når du påbegynder arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indregne disse omkostninger i byggeriets regnskab.
7Måske det viser sig at have noget at sige at du har de relevante materialer til disposition inden du starter dit byggeprojekt. Du kan lave en overskuelig oversigt med alt det der bliver brug for, og bagefter efterse punkterne, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
8For udendørs projekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor kan du løbende tjekke vejrvarslen i tiden op til arbejdets start, så du undgår at det ud af det blå starter med at vælte ned bedst som du er gået i gang med dit store projekt.
9Du bør vurdere om du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde anskaffe eksperthjælp til afslutningen af det. Forudsat at du skal have assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at få tilbud fra forskellige virksomheder.
10Det kan vise sig at være meningsfuldt at nedskrive et budget for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det er fornuftigt at gennemgå hver enkelt udgift, og så søge sig frem til omkostningen ved dem alle sammen.
11Du må nødig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse herunder hjelm og sko som skåner dig med henblik på hændelige ulykker. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke køber hjælp fra en fagperson.
12I god tid inden at du går i gang med arbejdet kan det være temmelig meningsfuldt at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
De højest ratede byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig flot. Evalueringen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som naturligvis er ultra overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende betryggende. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En hel del forretninger på nettet giver i dag diverse billige leveringsmidler til Rapid løvsuger. Den mest benyttede er nu til dags levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne når det passer dig. Fragttypen er altså yderst problemfri, samt typisk desuden den billigste leveringsform.

Du kunne ydermere afveje for og imod at bestille varerne til levering hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver tit en sjat dyrere, men derudover ret så bekvem for Rapid løvsuger online. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter pakken, men den mulighed er betinget af at du opholder dig tæt på internet forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på Rapid løvsuger er jo ualmindeligt central ifald man behøver varen om kort tid, så af den grund er det uden tvivl aktuelt at du gransker leveringstidspunktet på Rapid løvsuger. Størstedelen af e-butikker i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer online, men vær på vagt da det betinges af at bestillingen laves inden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varen sendt afsted forinden personalet drager hjemad.

Enkelte shops på nettet sikrer fragt uden beregning på Rapid løvsuger online, men for det meste er det så nødvendigt at du indkøber for en præcis sum. Ellers må man udse dig den mest betalelige leveringsløsning, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor man køber billig Rapid løvsuger derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen. De udlover blandt andet klik-og-hent på Rapid løvsuger i disse områder:

Allerød, Aabenraa, Charlottenlund, Frederikssund, Sønderborg, Lyngby, Hørsholm, Esbjerg, Herning, Taastrup, Virum, Åbyhøj, Brønderslev, Ballerup, Glostrup, Gentofte, Kokkedal, Rønne, Greve, Søborg, Herlev, Køge, Hillerød, Lystrup, Birkerød, Rudersdal, Odder, Viborg, Middelfart, Holstebro, Struer, Valby, Stenløse, Albertslund, Randers, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Højbjerg, Ikast, Vanløse, Lillerød, Kolding, Dragør, Silkeborg, Fredericia, København, Nakskov, Slagelse, Vordingborg, Brøndby, Hvidovre, Gladsaxe, Grenaa, Vallensbæk, Varde, Vejle, Nærum, Korsør, Horsens, Odense, Rødovre, Helsingør, Nørresundby, Kalundborg, Ishøj, Værløse, Farum, Hjørring, Thisted, Hedensted, Haslev, Ølstykke, Brønshøj, Aarhus, Holbæk, Hedehusene, Næstved, Roskilde, Frederikshavn, Skive, Tilst, Aalborg, Hobro, Haderslev, Jyllinge, Risskov, Tårnby, Nyborg, Ringsted, Frederiksberg, Solrød Strand, Svendborg, Brabrand, og Skanderborg, .

Klik-og-hent ift. Rapid løvsuger er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når man kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt kigger efter eksempelvis køb Rapid løvsuger og billig Rapid løvsuger. Foruden dette ser vi tit mennesker kigge efter eksempelvis Rapid løvsuger tilbud, Rapid løvsuger priser og Rapid løvsuger online, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Få rabat på Rapid løvsuger

Det er jo virkelig hensigtsmæssigt for forbrugerne at sammenligne priser på billige Rapid løvsuger online fra flere internet varehuse, og følgelig har massevis af online varehuse været tvunget til at formindske prisen på Rapid løvsuger betragteligt, og i øvrigt yde fragtfri levering.

Men det kan stadigvæk være lønnende at sammenligne nogle internet forretninger efter rabatter og tilbud på Rapid løvsuger online forud for at du handler, så du er sikker på at indhente den mest betalelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Du skal trods alt ikke undervurdere, at hvis en internet handler forhandler billige Rapid løvsuger online til salg for en pris der virker utopisk god, så kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en uoprigtig online shop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af et reglement, som redder køber imod uægte online webshops.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at dække omkostningerne til Rapid løvsuger af flere omgange. Det fås som regel i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere tit leder efter eksempelvis Rapid løvsuger tilbud og billig Rapid løvsuger. Derudover oplever man typisk netshoppere kigge efter eksempelvis Rapid løvsuger priser, køb Rapid løvsuger og Rapid løvsuger online.

Se nærmere på folks anmeldelser

Trustpilot tilbyder dig fuldstændig solide genveje til at inspicere en lang række aktuelle kunders kritik og derfor kan det være til hjælp, at du eftergår online firmaets anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige Rapid løvsuger online.

Facebook frembringer tillige fuldstændig pæne metoder til at få indtryk af webshoppens troværdighed. I øvrigt er der en del online webshops som tilbyder folk at registrere en evaluering af deres køb, hvilket ydermere burde tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige Rapid løvsuger online på en internet webshop kan de egentlig få overblik over e-shoppens handelsvilkår, dog er det typisk ikke super spændende, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Et andet forslag er at bemærke hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været en indikator for at e-handlen imødekommer de danske love, foruden at internet shoppen tit føres tilsyn med af fagfolk der forstår lovene på området.

Det giver dig genvej til en hjælpende hånd, når du udsættes for problemer ved din bestilling af Rapid løvsuger. Desuden stiller vi forslag om at køber er vidende om de primære bestemmelser i forbindelse med købet af Rapid løvsuger online, eksempelvis den ombytningsrettighed internet shoppen anvender.

I den forbindelse er det tillige relevant, at man til enhver tid sikrer sin kvitteringsmail, så man senere vil kunne vidne om købet af Rapid løvsuger, uanset om man shopper hos Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan eller 10-4.

Martin gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Helle Kristensen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Maria gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Thomas gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden temmelig bekvemt for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige Rapid løvsuger på tværs af internet firmaer i Danmark, og altså tilbyder flertallet af online webshops portofri fragt. Trods dette kan det alligevel vise sig lønsomt at kontrollere diverse e-forhandlere efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at modtage den mest betalelige pris.
2Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en retningslinje, som assisterer en imod snydagtige butikker på nettet. Som en anden løsning bør du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at afbetale regningen i flere bidder.
3Vi går generelt ind for at se om online firmaet er medlem af e-mærket, da det kan være en indikation om at internet forhandleren opretholder dansk lovgivning, samt at online virksomheden fra tid til anden ses til af eksperter der forstår de gældende love. Før folk handler billige Rapid løvsuger hos en internet virksomhed bør de ideelt set få overblik over e-shoppens forretningsbetingelser.
4Temmelig mange e-firmaer udlover nu til dags diverse billige løsninger til levering til Rapid løvsuger. En af de mest almindelige er i dag levering til en pakkeshop, og så henter du bare dine varer på et valgfrit tidspunkt. Metoden er nemlig rigtig bekvem, samt desuden ligeledes den prisbilligste slags levering.
5Den billigste slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den løsning forudsætter at du lever nærved e-butikkens arbejdslager. Den leveringstype kan vise sig at være temmelig vital forudsat du har behov for Rapid løvsuger straks. Alternativt så garanterer en hel del internet virksomheder gratis fragt, men undertiden kræves det at du shopper for en konkret pris.
6Forud for at nogen shopper billige Rapid løvsuger hos en netshop burde de i reglen gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsaftale, det er dog undertiden ikke særlig morsomt. Derudover er det prisværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende vedtægter der gælder for bestillingen af billige Rapid løvsuger online, til eksempel den byttepolitik shoppen bruger.
7Trustpilot giver dig fuldkommen solide genveje til at læse mange aktuelle køberes erfaringer og af den grund rekommanderer vi, at du analyserer internet firmaets omtaler forinden du shopper billige Rapid løvsuger online. Facebook forærer dig ligeledes egentlig passelige chancer for at få indsigt i internet firmaets troværdighed.
8Antal dages levering er jo super vital når vi har brug for produktet om få sekunder, så herved er det fuldkommen fornuftigt at vi ser nærmere på den forventede leveringstid ved Rapid løvsuger. En lang række internet varehuse annoncerer billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, men glem ikke at det er betinget af at handlen laves forinden et fast tidspunkt.
9Indtil flere internet firmaer præsterer fragtfri levering på Rapid løvsuger, men oftest afkræver det at du køber for en bestemt pris. Desuden må du overveje den mindst kostelige leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et afhentningssted. Løsningen er almindeligvis til gengæld ret fleksibel. Den mest billige form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.