Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisniveauet på billige Rapid limpistol fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på gode priser, og andre har kompetent rådgivning. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
Flere byggekæder fremviser et stort udvalg af varer, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal forholde dig til om det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot Rapid limpistol.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er i høj grad et alternativ ved de store byggekæder.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos et online byggecenter, som giver information omkring Rapid limpistol.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man læse byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af Rapid limpistol online.
De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og hermed har man mulighed for at købe online og hente materialerne på egen hånd. Derigennem har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og samtidig have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher er mindre virksomheder, der tit har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe Rapid limpistol online på deres webshop.
En masse specialiserede webshops er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online får du en billigere pris.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du opleve en høj grad af begavet vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis Rapid limpistol.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Rapid limpistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Rapid limpistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Rapid limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Rapid limpistol bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan overvejes hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du med fordel kan fremskaffe professionel hjælp til områder af arbejdet. Hvis du henter hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at tage imod tilbud fra en håndfuld entreprenører.
2Planlægning vedbliver at være nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en nummerorden. Husk at være skarp når du laver oversigten.
3Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis hjelm og sko der sikrer dig mod hændelige skader. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i arbejdet, specielt når du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
4Typisk vil det være essentielt at udfærdige et budget for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det bør være en god idé at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør finde frem til eventuelle tilbud på dem hver især.
5Du bør aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det være vigtigt at have værktøjet til rådighed før du begynder på byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at tillægge de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
6Det er muligt at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at ombygningen er godt for miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at byggeriet influerer positivt på klimaet.
7Potentielt kan det vise sig fundamentalt at du har de relevante materialer klar før du går i gang med projektet. Du får god gavn af at forfatte en punktforms huskeliste hvorpå der noteres alt som er nødvendige, og så tjekke oversigten, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
8Der ligger stribevis af hjælpeartikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube faciliterer utrolig meget nyttig viden, særligt hvis du benytter den engelske version.
9For udendørs projekter kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette kan du løbende holde øje med vejrvarslen i de dage der er op til byggeprocessen, så det ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er midt i det ellers velplanlagte projekt.
10Det anbefales at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, specielt hvis det er krævende projekter. Større ombygninger gør krav på flere mennesker. Ydermere vil det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
11Før du opstarter byggeriet er det yderst vigtigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
12Der viser sig uden tvivl pludselige problemer når det gælder svære byggeprojekter, og altså er det af stor betydning at der afsættes en del tid i agendaen, med formålet om at man er afslappet omkring at man når det til siden.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er meget imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Mange webshops i Danmark tildeler i dag en hel del forskellige billige leveringsløsninger til Rapid limpistol. En favorit er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo yderst nem, samt typisk også den mest billige fragtmulighed.

Du bør også udse dig at vælge at få leveret hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen bliver godt nok en sjat mere omkostningsfuld, men ydermere ret så nem for Rapid limpistol online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog altid være at hente varerne selv, men den mulighed forudsætter at du opholder dig i kort afstand af online firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på Rapid limpistol kan vise sig at være yderst central forudsat du behøver din ordre om kort tid, og herved er det uden tvivl relevant at du undersøger den anslåede leveringsdato på Rapid limpistol. En hel del internet webshops – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, men glem ikke at det kræver at ordren aflægges før et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen ekspederet før de lageransatte holder fyraften.

En række internet webshops tilbyder levering uden gebyr på Rapid limpistol online, men typisk er det så nødvendigt at man shopper for et fastsat beløb. Som alternativ skulle man udse dig den mest betalelige leveringsmanér, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

En hel del webshops foreslår click-and-collect hvor du køber billig Rapid limpistol hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og 10-4. Byggecentrene tilbyder bl.a. click-and-collect på Rapid limpistol i disse områder:

Sønderborg, Kolding, Brøndby, Værløse, Roskilde, Højbjerg, Ringsted, Birkerød, Gladsaxe, Tårnby, Skive, Farum, Brønderslev, Helsingør, Herlev, Vanløse, Lillerød, Allerød, Rudersdal, Valby, Frederiksberg, Gentofte, Taastrup, Hedehusene, Glostrup, Aalborg, Ballerup, Næstved, Nærum, Lyngby, Viborg, Rødovre, Odder, Frederikssund, Thisted, Hørsholm, Vallensbæk, Fredericia, Albertslund, Virum, Rønne, Ikast, Middelfart, Dragør, Varde, København, Lystrup, Kalundborg, Odense, Korsør, Haderslev, Hedensted, Esbjerg, Solrød Strand, Vordingborg, Holstebro, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Greve, Skanderborg, Aarhus, Frederikshavn, Brønshøj, Brabrand, Haslev, Hjørring, Slagelse, Nyborg, Silkeborg, Nørresundby, Hillerød, Vejle, Nakskov, Jyllinge, Svendborg, Risskov, Søborg, Struer, Hvidovre, Hobro, Køge, Tilst, Charlottenlund, Åbyhøj, Horsens, Herning, Ølstykke, Stenløse, Aabenraa, Kokkedal, Randers, Grenaa, Ishøj, og Holbæk, .

Afhentning af Rapid limpistol er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Amager, Østsjælland, Vestsjælland).

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter fx Rapid limpistol tilbud og køb Rapid limpistol. Vi ser desuden tit netshoppere kigge efter fx Rapid limpistol priser, Rapid limpistol online samt billig Rapid limpistol, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Gode tilbud på Rapid limpistol

Det er efterhånden ekstremt praktisk for forbrugerne at analysere tilbud på billige Rapid limpistol online på diverse e-firmaer, og til tak har masser af webbutikker set sig nødsaget til at mindske udsalgspriserne på Rapid limpistol eftertrykkeligt, og ovenikøbet tilbyde gratis fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk blive lønnende at prøve flere netshops efter rabatter og tilbud på Rapid limpistol online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at indhente den skarpeste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Du må ikke desto mindre være omhyggelig med, at såfremt en netshop forhandler billige Rapid limpistol online til en pris som virker usædvanlig billig, så kunne det mange gange være et faresignal om en falsk shop. Handler med kort er i hvert fald indbefattet af en lovbestemmelse, der værner dig imod svindlende internet selskaber.

Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at klare betalingen af Rapid limpistol i flere bidder. Dette tilbydes typisk i specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Ses der på data er det klart, at folk ofte kigger efter blandt andet Rapid limpistol priser og billig Rapid limpistol. Foruden dette ser man tit folk lede efter bl.a. Rapid limpistol online, køb Rapid limpistol samt Rapid limpistol tilbud.

Analyser tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot bringer dig ret uafhængige genveje til at efterforske en lang række øvrige køberes bedømmelser og på grund af dette er det klogt, at du gransker online forretningens anmeldelser forud for at du køber billige Rapid limpistol online.

Facebook forærer dig også nogenlunde udmærkede muligheder for at få indblik i internet selskabets pålidelighed. Tilmed er der faktisk netbutikker hvor du kan nedfælde en evaluering af virksomhedens service, hvilket på samme måde kan bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige Rapid limpistol online i en netshop burde de for at være på den sikre side betragte e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt, særligt hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

En nem løsning kan derfor være at kontrollere om webbutikken er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en forsikring om at netshoppen anerkender de gældende danske regler, foruden at online virksomheden jævnligt kontrolleres af jurister der har nøje kendskab til reglerne.

Derudover giver det dig chance for at få assistance, såfremt du udsættes for problemer ved dit indkøb af Rapid limpistol. Herudover anbefales det at du er vidende om de fundamentale forhold der er gældende for bestillingen af Rapid limpistol online, som eksempelvis hvilken bytteret virksomheden garanterer.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man når som helst sikrer sin kvittering, således man altid vil kunne bevise købet af Rapid limpistol, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Søren Knudsen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Mads gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Martin Christiansen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Bente O gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til køb på nettet
1Nogle enkelte butikker på nettet garanterer fragt uden beregning på Rapid limpistol, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du indkøber for en præcis sum. Derudover burde du tage den billigste leveringsudgave, der typisk er at få leveret ordren til et udleveringssted. Fragtformen viser sig gennemsnitligt omvendt temmelig ligetil. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog altid være at hente varerne selv.
2Trustpilot yder adskillige nyttige løsninger til at finde ud af adskillige eksisterende køberes iagttagelser og derfor slår vi et slag for, at du analyserer internet virksomhedens omtaler forinden du bestiller billige Rapid limpistol online. Facebook tilbyder også rigtig pålidelige muligheder for at få en idé om internet forretningens kundetilfredshed.
3Den prisbilligste fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den mulighed kræver at du opholder dig tæt på e-firmaets arbejdslager. Den metode til levering er jo vældig afgørende hvis man mangler Rapid limpistol lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere online firmaer portofri fragt, men for det meste er det så præmissen at man handler for en præcis sum.
4Vi anbefaler generelt at kontrollere hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, da det generelt er en indikation om at internet virksomheden lever op til de opstillede regler, og at internet forhandleren tit kigges til af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Forinden folk køber billige Rapid limpistol i en webshop bør de når alt kommer til alt have øje for webbutikkens handelsbetingelser.
5Det er jo ret så ligetil for alle at finde de bedste priser online på billige Rapid limpistol hos forskellige outlets på nettet, og til gengæld tilbyder flere internet forretninger i Danmark fri fragt. Til gengæld kan det immervæk vise sig udbytterigt at tjekke en række webshops efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris.
6Før nogen bestiller billige Rapid limpistol på en internet forhandler kunne de i virkeligheden kigge på virksomhedens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde. For øvrigt er det fornuftigt at du er opmærksom på de mest betydningsfulde vilkår der har indvirkning på købet af billige Rapid limpistol online, f.eks. hvilken returneringsret online shoppen bruger.
7De fleste internet selskaber foreslår nu alverdens billige muligheder for levering til Rapid limpistol. En af de mest benyttede er p.t. pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din pakke når du har mulighed for det. Muligheden er altså ret let gængelig, og ofte tillige den mest prisbevidste løsning til levering.
8Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en vedtægt, som redder dig imod bedrageriske internet selskaber. Som en anden løsning bør du anvende en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare regningen senere.
9Leveringstiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig vigtig i tilfælde af at vi står og skal bruge varen lige om lidt, så herved er det rigtig passende at man tjekker den estimerede leveringsdato ved Rapid limpistol. En del online virksomheder garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer, men vær på vagt da det står og falder med at ordren aflægges forud for et angivent klokkeslæt.