Plus Cubic rammehegn m/6 mm hærdet glas 90x90 cm 17525-1
999 kr.
Mere info
Plus Cubic rammehegn m/stål espalie 90x180 cm 17512-1
1.199 kr.
Mere info
Plus Cubic rammehegn m/hulplade i stål 90x90 cm 17521-1
699 kr.
Mere info
Plus CUBIC rammehegn m/polyrattan 90x90 cm 17515-1
699 kr.
Mere info
Plus CUBIC Rammehegn Træbeklædning - 17506-18 Gråbrun
1.349 kr.
Mere info
Plus Cubic rammehegn m/træbeklædning 90x90 cm 17505-18
949 kr.
Mere info
Plus Cubic rammehegn m/stål espalie 90x90cm 17511-1
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et bredt varesortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot rammehegn.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undgå fragten, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Det er hovedsageligt muligt ved de store byggekæder.
For mange er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af rammehegn.
Der vil være forskel på prisen på billige rammehegn fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent sparring. Du må vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, og af den grund kan du shoppe fra et bredt sortiment af rammehegn online.
De store byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og hermed har folk mulighed for at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Som følge af det har du chancen for at undvære fragtomkostningen, samt endda have varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher producerer selv de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er mindre firmaer, der tit er danske, muligvis endda lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du køber rammehegn online hos dem.
Mange niche netbutikker er eksperter i deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem bør du få super nyttig sparring fra mennesker der er specialister i lige præcis rammehegn.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

rammehegn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

rammehegn bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

rammehegn harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rammehegn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er afgørende at have lavet en budgetoversigt for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det vil være forstandigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og herefter nedskrive online tilbud på dem hver især.
2Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til byggeprocessen, ikke mindst ved vigtige projekter. Enkelte ting stiller krav om flere folk. Desuden bør det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
3Godt forarbejde er kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør nedskrive en gennemarbejdet køreplan, der viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter handlingsplanen.
4I god tid inden at du indleder byggeprocessen er det temmelig vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af din boligtype kan der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Måske burde det overvejes hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal hente hjælp fra en fagmand til dele af byggeriet. Hvis du fremskaffer professionel hjælp kan det være fornuftigt at søge tilbud fra flere firmaer.
6Du finder mange forskellige artikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube yder assistance med ret så meget udbytterig viden, ikke mindst ifald du leder på engelsk.
7Man bør ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Tit kan det være yderst relevant at du har udstyret klar til brug forinden du indleder dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at medtage de medfølgende omkostninger i dit budget.
8Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de presserende materialer disponible i god tid før du starter byggeprocessen. Du bør nedskrive en simpel oversigt hvorpå der noteres alt hvad der er nødvendige, og dernæst gennemløbe listen, hvormed du bliver sikker på at alt er klar.
9Der præsenterer sig typisk utidige problemer ved avancerede projekter, og pga. dette kan det være af stor betydning at man har afsat rimelig plads i planen, med det formål at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
10For opgaver udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den årsag bør du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at regne når du lige er i fuld gang med det komplekse projekt.
11Man kan indhente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det ydes hvis byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
12Du må på ingen måde forsømme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj såsom sikkerhedshjelm som beskytter dig med henblik på mulige ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt når du ikke køber assistance fra en fagmand.
De mest vellidte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er enormt betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

En del byggeforretninger giver heldigvis et bredt udvalg af billige fragtmetoder til rammehegn. Den mest benyttede er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Metoden er nemlig usædvanlig let, og endda endda den mest betalelige mulighed for fragt.

Du kan lige så vel udse dig at få det leveret hjem til dig selv eller til når du er på job. Muligheden viser sig som regel en sjat mere bekostelig, men endda temmelig problemfri ved køb af rammehegn online. Den mest prisbevidste type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den løsning afhænger af at du opholder dig med kort afstand til e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på rammehegn kan i nogle tilfælde være usædvanlig relevant såfremt du mangler ordren nu og her, så herved er det faktisk centralt at du ser nærmere på tidshorisonten for levering for rammehegn. De fleste e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer online, men som trods alt afhænger af at bestillingen anbringes før et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varen distribueret inden lagerpersonalet har fyraften.

En hel del internet forhandlere byder på fri fragt på rammehegn online, men oftest er det forudsat at der købes for en konkret pris. I øvrigt skulle du udse dig den mest betalelige leveringsmåde, der gerne vil blive at få kørt din ordre til en pakkeshop.

En hel del byggecentre udlover klik-og-hent hvor du handler billig rammehegn på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Silvan. De udlover for eksempel click-and-collect på rammehegn i følgende byer:

Ikast, Nørresundby, Rødovre, Lyngby, Næstved, Vejle, Charlottenlund, Højbjerg, Lillerød, Ballerup, Skanderborg, Silkeborg, Haderslev, Brønshøj, Vanløse, Solrød Strand, Roskilde, Dragør, Herlev, Svendborg, Hedehusene, Lystrup, Vallensbæk, Værløse, Glostrup, Valby, Hedensted, Sønderborg, Aarhus, Herning, Hobro, Ishøj, Esbjerg, Hillerød, Viborg, Hørsholm, Rønne, Kalundborg, Vordingborg, Gladsaxe, Struer, Birkerød, Helsingør, Skive, Grenaa, Slagelse, Virum, Fredericia, Albertslund, Frederikssund, Ølstykke, Åbyhøj, Thisted, Tårnby, Gentofte, Odder, Nærum, Søborg, Ringsted, Frederiksberg, Stenløse, Brønderslev, Brøndby, København, Kokkedal, Nyborg, Middelfart, Rudersdal, Tilst, Hjørring, Randers, Varde, Taastrup, Farum, Horsens, Korsør, Hvidovre, Risskov, Frederikshavn, Holbæk, Jyllinge, Brabrand, Frederiksværk, Nakskov, Haslev, Aabenraa, Allerød, Odense, Aalborg, Kolding, Køge, Nykøbing Falster, Holstebro, og Greve, .

Klik-og-hent ift. rammehegn er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at online shoppere som regel leder efter bl.a. køb rammehegn og rammehegn tilbud. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel rammehegn online, billig rammehegn samt rammehegn priser, plus de gængse byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Priser på rammehegn

Det er i dag særligt praktisk for almindelige mennesker at finde information om priser på billige rammehegn online på forskellige e-handler, og på grund af dette har massevis af online virksomheder fundet det uundgåeligt at tvinge prisen på rammehegn drastisk, og derudover love levering uden betaling.

Dog kan det immervæk være indbringende at studere visse e-forretninger efter tilbud og udsalg på rammehegn online inden du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Du bør bare være omhyggelig med, at ifald en shop på nettet frembyder billige rammehegn online på tilbud til en pris som kan virke urealistisk billig, så kan det for det meste være et tegn på en uægte internet butik. Bestillinger med kort er på den anden side en del af en lovbestemmelse, der garanterer køberen overfor snydagtige netshops.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du vælge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at klare pengene til rammehegn over flere uger. Det tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere ofte søger for eksempel rammehegn online og køb rammehegn. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker søge blandt andet billig rammehegn, rammehegn priser samt rammehegn tilbud.

Udforsk andre menneskers oplevelser

Trustpilot tilbyder super fordelagtige muligheder for at fortolke mange andre konsumenters kritik og af den grund går vi ind for, at du tolker netbutikkens vurderinger forud for at du shopper billige rammehegn online.

Facebook bringer dig lige så vel ganske fremragende muligheder for at få indsigt i online webshoppens pålidelighed. Her møder vi nogle online outlets som tilbyder kunderne at sammensætte en vurdering af købsoplevelsen, som tillige kan anvendes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige rammehegn online i en e-forretning kan man ideelt set gennemlæse e-shoppens regler, men det er bare ikke særlig interessant, særligt på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Et andet forslag kunne være at efterse hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, da det ofte er en sikkerhed for at online virksomheden lever op til gældende dansk lovgivning, samt at e-forhandleren en gang i mellem monitoreres af sagkyndige der kender de gældende regulativer.

Dette er desuden din anledning til at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for udfordringer i processen med dit køb af rammehegn. Yderligere stiller vi forslag om at køber er påpasselig med de mest basale betingelser der influerer på købet af rammehegn online, f.eks. hvilken returrettighed webshoppen anvender.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadig opbevarer sin kvittering, så man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af rammehegn, ligegyldig om man handler ved XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

Inge gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Jan Nielsen gav 4 stjerner

Det var godt !

Kirsten Knudsen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Christian D gav 4 stjerner

Hurtig

9 tips til online shopping
1Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, eftersom det almindeligvis er et kendetegn for at online webshoppen tilslutter sig de danske regler, tillige med at virksomheden rutinemæssigt kontrolleres af eksperter som har ekspertise inden for reglerne på området. Forinden folk bestiller billige rammehegn i en e-shop kan de i reglen tyde shoppens regler.
2Forud for at nogen køber billige rammehegn i en online butik kan man ideelt set gennemlæse forhandlerens handelsaftale, men det er normalt ikke videre spændende. Ligeledes stiller vi forslag om at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle vilkår der kan influere på bestillingen af billige rammehegn online, f.eks. hvilken byttepolitik internet firmaet benytter.
3Trustpilot giver dig faktisk strålende muligheder for at gennemrode forskellige eksisterende forbrugeres reflektioner og derfor går vi ind for, at du iagttager online shoppens omtaler før du køber billige rammehegn online. Facebook tilbyder på samme måde adskillige fine metoder til at få indblik i e-forhandlerens troværdighed.
4En række online webshops frembyder fragt uden beregning på rammehegn, men undertiden forudsætter det at du aftager for en fastsat pris. Desuden kunne man vælge den mest billige fragtform, der tit vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted. Muligheden bliver som oftest ydermere ultra nem. Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
5Temmelig mange e-handler yder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsløsninger til rammehegn. En af de mest benyttede er for nærværende pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo særdeles let, og endda tillige den prisbilligste leveringsversion.
6Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af en vedtægt, der skærmer dig overfor falske online outlets. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil finansiere regningen af flere omgange.
7Antal dages levering kan være ualmindeligt væsentlig hvis du har behov for produkterne fluks, og derfor er det øjensynligt meningsfuldt at man kontrollerer den forventede leveringsdato ved rammehegn. En lang række online forretninger udlover billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre, men vær på vagt da det antager at du når at bestille inden et angivent tidspunkt.
8Den mest betalelige løsning til levering vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men dette forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af e-butikkens arbejdslager. Den leveringsmåde er selvfølgelig ret betydningsfuld såfremt vi har brug for rammehegn inden for kort tid. Alternativt så sikrer en hel del forretninger på nettet levering uden omkostninger, men i reglen stiller det krav om at man køber for et fastslået beløb.
9Det er vældig bekvemt for alle at sammenligne tilbud online på billige rammehegn på flere online shops, og følgelig yder flertallet af butikker på nettet levering uden gebyr. Trods dette kan det alligevel blive udbytterigt at analysere forskellige internet forretninger efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.