Bernardo High Speed Radialboremaskine RBM 780 SB - 400 V
3.554 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 2000 x 63
327.994 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 2000 Vario
371.607 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1250 x 50
138.947 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1400 Vario
155.588 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1600 x 50
155.972 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 2500 Vario
406.407 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RBM 780 SB - 230 V
3.441 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 820 x 32
68.475 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine SRB 50
238.304 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1600 Vario
175.097 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 2500 x 80
381.544 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1200 HK
132.919 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RD 1300 Vario
132.919 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RBM 780 T - 230 V
2.991 kr.
Mere info
PROMAC Radialboremaskine JRDT-525-16
42.910 kr.
Mere info
Bernardo High Speed Radialboremaskine RBM 780 T- 400 V
3.113 kr.
Mere info
Radialboremaskine Holzmann heavy duty Z3032x7P
27.999 kr.
Mere info
SB3116RHN Radialboremaskine Holzmann
3.899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man undersøge byggeshoppens betingelser.
Der findes forskelle i prisen på billige radialboremaskine hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på gode priser, hvorimod andre har et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Det er naturligvis super afgørende at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
For de fleste er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge et online byggemarked, som tilbyder sparring og vejledning omkring radialboremaskine.
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente varerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt ved de udbredte byggekæder.
Flere byggemarkeder sælger et enormt udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare radialboremaskine.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og herigennem har du mulighed for at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Derved har du chancen for at slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne straks.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af radialboremaskine online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker er eksperter i deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund vil du få ekstra erfaren assistance fra ansatte med specialistviden i lige præcis radialboremaskine.
Størstedelen af nichebutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
En masse specialiserede netbutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du bestiller radialboremaskine online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

radialboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

radialboremaskine bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

radialboremaskine jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

radialboremaskine silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse vil være kilden til at lykkes med byggeriet. Du bør overveje at lave en effektiv strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende numerisk orden. Husk at være skarp når du udarbejder din tidsplan.
2Der præsenterer sig stort set altid pludselige problemstillinger i forbindelse med krævende opgaver, og herved vil det være betydningsfuldt at der er afsat nok tid i handlingsplanen, med det formål at man kan være ubekymret om at nå i mål.
3Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedssko som hjælp mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, især når du ikke har assistance fra en fagmand.
4I visse tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man såfremt projektet gør en forskel for klimaet. Tilskudet betinges altså af at byggeriet influerer positivt på naturen.
5Du finder en verden af guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube giver store mængder nyttig viden, særligt ifald du bruger den engelske version.
6Potentielt kan det blive at have noget at sige at have de presserende materialer disponible i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du kan sammenfatte en punktforms note hvor der bør fremgå de materialer der skal bruges, og bagefter gennemgå materialerne, således at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
7Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt hvis det er krævende ombygninger. Større projekter stiller krav om flere folk. Ydermere viser det sig mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
8Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være strategisk at du har udstyret klar når du begynder på byggeprojektet. Husk også at påregne de tilhørende udgifter i din økonomi.
9Inden du påbegynder arbejdet kan det blive aldeles meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
10Det er fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på udgifterne. Det kan være forstandigt at nedskrive hver eneste udgift, og herefter notere online tilbud på dem alle sammen.
11Måske du burde vurdere om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal fremskaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du skal have professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at notere priser fra flere håndværkere.
12For projekter udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Således skal du hyppigt lægge mærke til meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte projekt.
De højest ratede byggemarkeder
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er kolossalt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Flere webshops i Danmark yder til alt held et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til radialboremaskine. Den mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din bestilling når du har tid. Leveringsmetoden er jo vældig uproblematisk, samt mange gange endda den mest letkøbte leveringsform.

Du kunne ligeledes planlægge at vælge afsending til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtløsningen viser sig oftest en smule mere bekostelig, men desuden særdeles overkommelig med radialboremaskine online. Den mest letkøbte leveringsmetode er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket dog forudsætter at du bor lige ved internet forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på radialboremaskine er selvfølgelig meget aktuel når du står og skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så herved er det helt afgørende at vi ser leveringstidspunktet for radialboremaskine. En del internet webshops – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter online, men glem ikke at det antager at bestillingen laves tidligere end et besluttet tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte e-shops i Danmark frembyder portofri levering på radialboremaskine online, men i reglen forudsætter det at der shoppes for en fastsat sum. Derudover burde du foretrække den prisbilligste fragtløsning, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted.

Mange webbutikker tilbyder afhentning hvor du handler billig radialboremaskine hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan og XL-Byg. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på radialboremaskine i disse byer:

Rødovre, Viborg, Solrød Strand, Risskov, Lillerød, Tilst, Sønderborg, Rønne, Korsør, Glostrup, Thisted, Aarhus, Nykøbing Falster, Valby, Vanløse, Nyborg, Svendborg, Brøndby, Herlev, Roskilde, Vordingborg, Tårnby, Struer, Frederiksværk, Skive, Kalundborg, Grenaa, Brønderslev, Haslev, Holstebro, Fredericia, Næstved, Brønshøj, Ølstykke, Virum, Varde, Højbjerg, Kokkedal, Haderslev, Esbjerg, Skanderborg, Jyllinge, Hobro, Hillerød, Nærum, Herning, Ishøj, Ringsted, Frederikssund, Helsingør, Rudersdal, Odense, Vallensbæk, København, Frederiksberg, Hedehusene, Hedensted, Taastrup, Nakskov, Silkeborg, Aabenraa, Nørresundby, Værløse, Randers, Charlottenlund, Horsens, Lystrup, Køge, Middelfart, Slagelse, Brabrand, Vejle, Dragør, Greve, Lyngby, Hjørring, Frederikshavn, Kolding, Odder, Farum, Birkerød, Åbyhøj, Holbæk, Hørsholm, Ikast, Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Hvidovre, Stenløse, Albertslund, Aalborg, Søborg, og Allerød, .

Klik-og-hent af radialboremaskine er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Ved kig i data står det klart, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet radialboremaskine priser og køb radialboremaskine. Derudover ser vi tit netshoppere efterspørge for eksempel billig radialboremaskine, radialboremaskine online og radialboremaskine tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Tilbud på radialboremaskine

Det er jo ret så ukompliceret for alle og enhver at finde tilbud på billige radialboremaskine online på flere netbutikker, og af den grund har flertallet af internet varehuse set sig nødsaget til at reducere udsalgspriserne på radialboremaskine markant, og ydermere love fri fragt.

Til gengæld kan det alligevel være smart at granske diverse internet butikker efter tilbud og rabatter på radialboremaskine online inden du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Man bør lige meget hvad være omhyggelig med, at når en online webshop afhænder billige radialboremaskine online til en salgspris som kan virke overordentlig billig, så er det ofte være et faresignal om en fup e-forretning. Kortbestillinger er dog omfavnet af en foranstaltning, som værner køber imod bedrageriske online outlets.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du overveje en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at honorere betalingen af radialboremaskine over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Ses der på tallene er det klart, at internet shoppere som regel leder efter fx køb radialboremaskine og billig radialboremaskine. Man ser desuden som regel internet shoppere kigge efter fx radialboremaskine priser, radialboremaskine online og radialboremaskine tilbud.

Analyser andre menneskers meninger

Trustpilot tilbyder aldeles gunstige genveje til at analysere diverse øvrige kunders opfattelser og derved er det godt, at du gennemsøger online virksomhedens anmeldelser før du bestiller billige radialboremaskine online.

Facebook tilbyder dig desuden en del fine løsninger til at få kendskab til e-butikkens kundefokus. I øvrigt møder vi en række internet outlets hvor du kan publicere en kritik af deres køb, som lige så vel må anvendes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige radialboremaskine online på en butik kunne man ideelt set have øje for forhandlerens handelsaftale, det er dog for det meste et omfattende arbejde, særligt med de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kan være at finde ud af om e-firmaet er e-mærket, grundet at det typisk er et sympol på at internet selskabet forsvarer de officielle regler, samt at internet firmaet fra tid til anden vurderes af jurister der behersker lovgivningen.

Derudover giver det dig anledning til assistance, såfremt du får vanskeligheder som følge af din shopping med radialboremaskine. Herudover kan det anbefales at du er påpasselig med de fundamentale vilkår der er gældende for købet af radialboremaskine online, eksempelvis den returneringsret internet virksomheden bruger.

I den relation er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne bekræfte købet af radialboremaskine, hvad end man har bestilt fra Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan eller XL-Byg.

Rasmus Petersen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Poul gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Lene Pedersen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Karen I gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til køb på nettet
1Leveringshastigheden er særdeles bestemmende om man står og skal bruge produktet om kort tid, så herved er det ganske essentielt at vi kigger nærmere på leveringstiden ved radialboremaskine. En stor portion online varehuse giver billig 1 dags levering på utallige varenumre, men vær på vagt da det afhænger af at ordren køres igennem forinden et givent tidspunkt.
2Trustpilot fremskaffer helt passelige chancer for at udforske ret mange nuværende kunders opfattelser og på grund af dette går vi ind for, at du sonderer e-butikkens anmeldelser forud for at du shopper billige radialboremaskine online. Facebook fremskaffer lige så vel immervæk værdifulde muligheder for at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
3Det er usædvanlig fleksibelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige radialboremaskine i blandt diverse internet virksomheder, og så præsterer langt de fleste butikker på nettet levering uden omkostninger. Til gengæld kan det imidlertid være udbytterigt at udforske nogle få internet foretagender efter tilbud og rabat forud for at du shopper, sådan at du er velinformeret til at modtage den laveste pris.
4Før nogen shopper billige radialboremaskine i en butik på nettet kunne de egentlig kigge på butikkens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke videre interessant. Derudover anbefales det at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære retningslinjer der indvirker på købet af billige radialboremaskine online, for eksempel hvilken byttepolitik online forretningen kører med.
5Temmelig mange netbutikker i Danmark udlover nu et stort udvalg af billige muligheder for levering til radialboremaskine. En der er meget populær er i vore dage pakkeshoppen, og så kan du blot hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså ret fleksibel, samt desuden derudover den mest letkøbte leveringsmåde.
6Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfattet af en vedtægt, hvilket beskytter dig som køber imod bedrageriske internet virksomheder. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du agter at dække prisen over en periode.
7Visse internet forhandlere præsterer fragt uden beregning på radialboremaskine, men typisk kræver det at der shoppes for en præcis sum. Som alternativ skal du foretrække den mest prisbevidste leveringsmanér, som oftest er at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtformen viser sig som regel ydermere usædvanlig smertefri. Den mest letkøbte slags levering er utvivlsomt at hente produkterne selv.
8Den mest letkøbte fragtmulighed er uden tvivl at hente produkterne selv, som desværre nødvendiggør at du befinder dig nær netbutikkens tilholdssted. Den form for levering kan vise sig at være ret så bestemmende ifald man behøver radialboremaskine straks. Alternativt så yder indtil flere internet butikker levering uden beregning, men tit kun såfremt man indkøber for en fastsat sum.
9Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, eftersom det generelt er en forsikring om at e-forretningen tilslutter sig de danske retningslinjer, og at netbutikken regelmæssigt besøges af jurister som forstår reglerne. Før nogen handler billige radialboremaskine i en webshop bør man egentlig tage stilling til butikkens handelsvilkår.