Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på priserne på billige Quigg ventilator fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver gode priser, hvorimod nogle fokuserer på service. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder udbyder et stort vareudvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare Quigg ventilator.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du tjekke de andre.
For mange er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, som kan give hjælp og vejledning omkring Quigg ventilator.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente varerne selv. Det er især en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Man bør derfor tjekke virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder produkter fra alverdens leverandører, og takket være dette kan du bestille fra et bredt sortiment af Quigg ventilator online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og takket være dette har man chancen for at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Derved er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det kan du få super begavet assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis Quigg ventilator.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du køber Quigg ventilator online hos dem.
Forskellige specialiserede netshops producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online får du en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Quigg ventilator silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Quigg ventilator bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af over 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Quigg ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Quigg ventilator jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kan findes endeløse hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube er anvendeligt med ret så meget brugbar viden, især hvis du kigger i hele verden.
2Det er oplagt at få assistance til ens byggeprojekt, navnlig når det er væsentlige byggeprocesser. Store ombygninger bør udføres af flere folk. I øvrigt er det bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
3Ved projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor skal du regelmæssigt holde øje med vejrberetningerne i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du arbejder hårdt på det krævende byggeprojekt.
4Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må have assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at tage imod tilbud fra forskellige foretagender.
5Man må nødig undvære udstyr. Tit vil det vise sig af stor betydning at du har værktøjet klar til brug inden du iværksætter byggeriet. Det er desuden vigtigt at indregne de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
6Godt forarbejde vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du må forfatte en klar plan, som viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din plan.
7Det kan vise sig meningsgivende at have de fornødne materialer handlet ind i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at sammensætte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå de materialer der skal bruges, og som det næste efterse listen, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
8Der præsenterer sig jævnligt uforudsete hovedpiner når det gælder omfangsrige opgaver, og følgelig kan det vise sig vigtigt at der er afsat rimelig plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
9Typisk vil det vise sig afgørende at nedskrive et regnskab for optimeringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive en god idé at dokumentere alle udgifter, og dernæst kortlægge billige priser på dem én og én.
10Forud for at du starter byggeprocessen kan det blive aldeles meningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
11I visse tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes såfremt renoveringen er miljøvenligt. Bidraget betinger at renoveringen forbedrer klimaet.
12Du må aldrig nogensinde forsømme dit eget helbred, så glem ikke påklædning som fx sikkerhedssko der sikrer dig mod eventuelle skader. Det er smart med fokus på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer professionel assistance.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er rigtig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er ekstremt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Størstedelen af online selskaber yder efterhånden en række forskellige billige leveringsmetoder til Quigg ventilator. En der er meget almindelig er lige nu udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne når der er tid til det. Fragtformen er nemlig virkelig praktisk, samt typisk desuden den mest betalelige slags levering.

Du kunne ligeledes overveje at vælge at få sendt hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Metoden bliver af og til en smule mere omkostningsfuld, men på den anden side virkelig fremkommelig ift. Quigg ventilator online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid være at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du har bopæl lige ved e-forhandlerens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på Quigg ventilator er særligt vital i tilfælde af at man har brug for dine nye produkter om kort tid, og i det øjemed er det tydeligvis meningsfuldt at vi undersøger den forventede leveringstid for Quigg ventilator. En stor portion e-shops – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer online, men vær påpasselig da det står og falder med at bestillingen gennemføres tidligere end et besluttet klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen distribueret inden pakkemedarbejderne har fri.

Visse internet forhandlere tilbyder fragt uden omkostninger på Quigg ventilator online, men undertiden er det påkrævet at der bestilles for et fastslået beløb. I øvrigt kan man gribe den billigste mulighed for levering, der mange gange vil være at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

De fleste netbutikker udlover klik-og-hent hvor du handler billig Quigg ventilator online men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne yder fx afhentning af Quigg ventilator i disse områder:

Hillerød, Herning, Hørsholm, Lillerød, Svendborg, Nærum, Brabrand, Virum, Thisted, Kolding, Roskilde, Frederiksværk, Haslev, Middelfart, Frederikssund, Nørresundby, Ballerup, Vejle, Nyborg, Kokkedal, Holbæk, Stenløse, Hedehusene, Gentofte, Højbjerg, Birkerød, Brønderslev, Brøndby, Vordingborg, Søborg, Ishøj, Glostrup, Herlev, Lyngby, Køge, Gladsaxe, Randers, Tilst, Solrød Strand, Odder, Hvidovre, Kalundborg, Charlottenlund, Rudersdal, Risskov, Esbjerg, Sønderborg, Korsør, Jyllinge, Greve, Albertslund, Haderslev, Helsingør, Farum, Aalborg, Fredericia, Ringsted, Skive, Silkeborg, Værløse, Struer, Nakskov, København, Rønne, Viborg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Vanløse, Vallensbæk, Varde, Dragør, Tårnby, Grenaa, Skanderborg, Brønshøj, Lystrup, Ikast, Holstebro, Ølstykke, Odense, Rødovre, Frederiksberg, Hjørring, Slagelse, Aabenraa, Horsens, Hedensted, Næstved, Aarhus, Taastrup, Åbyhøj, Allerød, Hobro, og Valby, .

Click-and-collect ift. Quigg ventilator er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland).

Når man ser på tallene er det markant, at folk typisk leder efter fx Quigg ventilator priser og billig Quigg ventilator. Derudover oplever man typisk mennesker efterspørge bl.a. Quigg ventilator tilbud, Quigg ventilator online samt køb Quigg ventilator, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark og Davidsen.

Rabat på Quigg ventilator

Det er yderst overkommeligt for internetbrugere at finde de bedste priser på billige Quigg ventilator online fra diverse internet butikker i Danmark, og så har adskillige online outlets fundet det uundgåeligt at nedsætte prisen på Quigg ventilator betydeligt, og endda tilbyde levering uden gebyr.

Men det kan til hver en tid vise sig profitabelt at analysere et par forskellige internet firmaer efter tilbud og rabatter på Quigg ventilator online forinden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at indhente den laveste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Man bør bare ikke overse, at når en webbutik udbyder billige Quigg ventilator online til salg for en pris der kan virke himmelråbende billig, bør det tit være en indikator for en uærlig internet virksomhed. Shopping med kort er heldigvis omsluttet af et lovbud, hvilket hjælper folk overfor uoprigtige e-forretninger.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage omkostningerne til Quigg ventilator i flere bidder. Dette tilbydes normalt ved nichebutikker, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Ved indkig i tallene står det klart, at internetbrugere typisk leder efter blandt andet køb Quigg ventilator og Quigg ventilator online. Foruden dette ser man jævnligt folk lede efter blandt andet Quigg ventilator priser, Quigg ventilator tilbud og billig Quigg ventilator.

Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot frembyder super troværdige muligheder for at tolke mange øvrige kunders oplevelser og derfor er det at foretrække, at du analyserer online butikkens bedømmelser før du placerer din ordre på billige Quigg ventilator online.

Facebook byder på ydermere ganske hæderlige metoder til at få indtryk af internet forhandlerens pålidelighed. Foruden det er der mange e-shops hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før folk køber billige Quigg ventilator online på en netshop kunne man faktisk bese forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog typisk et tidskrævende projekt, især med de kendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Et nemt alternativ er at kontrollere hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket længe har været et sympol på at internet shoppen overholder de officielle regler, samt at internet selskabet fra tid til anden vurderes af sagkyndige som forstår lovgivningen.

Dette er en god genvej til at få bistand, for så vidt du skulle få problemstillinger som følge af din shopping med Quigg ventilator. Udover dette slår vi et slag for at du er omhyggelig omkring de fundamentale forhold der gælder for købet af Quigg ventilator online, til eksempel den returneringsret shoppen benytter.

På grund af dette er det ligeledes afgørende, at man altid bibeholder sin kvittering på e-mail, således man altid kan påvise købet af Quigg ventilator, hvad end man har handlet fra Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg eller Davidsen.

Poul gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Hans gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Jette O gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Morten gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Det er i dag i høj grad hensigtsmæssigt for købere at sammenholde priser online på billige Quigg ventilator på flere internet virksomheder, og ergo yder flere internet handler i Danmark gebyrfri levering. Det kan dog stadigvæk vise sig smart at se nærmere på enkelte e-handler efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at man er på den sikre side med at indhente den bedste pris.
2Visse online forhandlere byder på gebyrfri levering på Quigg ventilator, men tit er det så nødvendigt at der aftages for en præcis sum. Derudover burde man tage den mest letkøbte fragtmetode, hvilket i mange tilfælde er at få bragt varerne til et udleveringssted. Fragttypen bliver tit samtidig vældig overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
3Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Kortbetalinger er inkluderet i Indsigelsesordningen, der redder køberen overfor snydagtige e-forretninger. Som en anden løsning burde du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du vil afbetale beløbet over en periode.
4Den billigste metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men det står og falder med at du har bopæl lige ved online forhandlerens adresse. Den mulighed for fragt kan være yderst afgørende når man absolut skal bruge Quigg ventilator nu og her. Alternativt så frembyder visse online firmaer portofri levering, men undertiden forudsætter det at man køber for et fastsat beløb.
5Inden nogen shopper billige Quigg ventilator i en internet virksomhed kan man i og for sig tage stilling til dens regler, men det er bare ikke super spændende. Desuden anbefales det at du er opmærksom på de mest vedkommende forhold gældende for bestillingen af billige Quigg ventilator online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet forhandleren bruger.
6Vi tilråder at bemærke hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være et kendetegn for at online webshoppen understøtter gældende dansk lovgivning, og at online virksomheden løbende evalueres af fagfolk som behersker de gældende regulativer. Forinden folk shopper billige Quigg ventilator på en e-shop behøver man reelt have øje for deres handelsaftale.
7Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende forudsat man står og skal bruge produktet lige om lidt, og i det øjemed er det fuldt ud meningsfuldt at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved Quigg ventilator. Masser af internet forhandlere præsterer billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes forinden et bestemt tidspunkt.
8Trustpilot forærer dig en række gode muligheder for at granske diverse nuværende køberes oplevelser og af den grund tilrådes det, at du besigtiger netshoppens bedømmelser før du shopper billige Quigg ventilator online. Facebook fører til derudover aldeles tiltalende genveje til at få indblik i netbutikkens troværdighed.
9En række forhandlere på nettet giver i dag flere billige leveringsmuligheder til Quigg ventilator. En der er meget almindelig er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo ualmindeligt ukompliceret, samt oftest ydermere den billigste fragtløsning.