Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til blomster til borddækning til potteplanter til vaser til krukker til gravsted til haven til dekoration

Varianter: indendørs hvide store sorte glas små marmor

Mængder: 15 kg 1 m3 500 kg 800 kg 25 kg 500 liter 1 ton 1 kubikmeter 20 kg 10 kg 15 kg 25 kg 1000 kg

Levering: afhentning i poser vognlæs hent selv løst leveret trailer i bigbag i løs vægt i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et stort udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden bare pyntesten.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige pyntesten alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du vil prioritere.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af pyntesten.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Såfremt du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt i de store byggekæder.
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af pyntesten online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og herigennem har man valget om at købe online og køre produkterne på egen hånd. Som følge af det kan du blive fri for fragtgebyret, samt tilmed få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse niche webshops er små familiefirmaer, der typisk er danske, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber pyntesten online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved er det forventeligt at du får ekstremt konstruktiv vejledning fra mennesker med specialistviden i netop pyntesten.
Størstedelen af små butikker producerer selv varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online får du bedre priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

pyntesten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

pyntesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag over 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

pyntesten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Muligvis kan det blive af stor betydning at have samtlige byggematerialer tilgængelige i god tid før du starter byggeprocessen. Du kunne med fordel udarbejde en overskuelig liste som indeholder alt det der er nødvendige, og som det næste granske listen, hvormed du sikrer dig at du har husket alt.
2Du må unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj såsom sikkerhedshjelm der skåner dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer professionel assistance.
3Du har mulighed for at få offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes ifald ombygningen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag betinger at ombygningen påvirker klimaet.
4Du kunne overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde investere i assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du får professionel hjælp kan det godt betale sig at få forslag fra flere firmaer.
5Du vil ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet til rådighed forinden du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i din økonomi.
6Godt forarbejde bliver kilden til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at forfatte en klar køreplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter planen.
7Inden du indleder arbejdet må det være rimeligt meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
8Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor kan du jævnligt lægge mærke til vejrvarslen lige før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at vælte ned netop som du vil i gang med dit komplekse byggeprojekt.
9Ofte vil det være vigtigt at lave en budgetoversigt for dit byggeri, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er en fordel at nedfærdige hver enkelt omkostning, og bagefter kortlægge billige priser på dem én efter én.
10Der viser sig uden tvivl utidige hovedpiner ved omfattende opgaver, og som følge heraf viser det sig værdifuldt at der er afsat en del plads i agendaen, som bidrager til at man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
11Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt hvis det er omfangsrige byggeprocesser. Store projekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
12Der kan findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube er kilde til store mængder almennyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man søger på engelsk.
De højest ratede byggeshops
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Sædvanlige spørgsmål om pyntesten

 • Hvad er pyntesten?
 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvilken metode til levering er bedst?

  Flere internet forretninger foreslår heldigvis diverse billige leveringsmuligheder til pyntesten. Den mest moderne er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente de købte produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså i høj grad fremkommelig, samt oftest også den mest prisbevidste leveringsmodel.

  Du burde ydermere forsøge at få ordren sendt til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig ofte en lille smule mindre billig, men desuden vældig nem ift. pyntesten online. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, som desværre beroer på at du opholder dig nær online webshoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på pyntesten er jo yderst relevant om du står og skal bruge ordren nu og her, og derfor er det rigtig på sin plads at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på pyntesten. En række byggeforretninger – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter online, men som trods alt antager at du bestiller inden et besluttet klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet inden de logistikansatte har fri.

  En række e-forhandlere præsterer levering uden omkostninger på pyntesten online, men for det meste påkræves det at der erhverves for en konkret sum. Derudover burde man snuppe den billigste fragtmulighed, som mange gange vil være at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

  Store byggecentre udlover afhentning hvor man køber billig pyntesten hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår eksempelvis klik-og-hent på pyntesten i disse byer:

  Vallensbæk, Hillerød, Nakskov, Varde, Stenløse, Struer, Ballerup, Lillerød, Hørsholm, Rødovre, Hjørring, Charlottenlund, Hobro, Valby, Holbæk, Svendborg, Thisted, Lystrup, Odder, Tilst, Lyngby, Gentofte, Rønne, Horsens, Vejle, Viborg, Næstved, Virum, Herning, Brønderslev, Odense, Solrød Strand, Hvidovre, Birkerød, Åbyhøj, Frederiksværk, Ikast, Køge, Korsør, Aalborg, Slagelse, Brønshøj, Jyllinge, Glostrup, Kalundborg, København, Hedehusene, Roskilde, Silkeborg, Skive, Nyborg, Vanløse, Haslev, Albertslund, Rudersdal, Esbjerg, Aabenraa, Højbjerg, Brøndby, Skanderborg, Værløse, Frederiksberg, Randers, Frederikshavn, Tårnby, Hedensted, Nærum, Taastrup, Greve, Dragør, Ringsted, Brabrand, Ishøj, Ølstykke, Gladsaxe, Fredericia, Nykøbing Falster, Vordingborg, Helsingør, Middelfart, Aarhus, Farum, Risskov, Kokkedal, Haderslev, Kolding, Frederikssund, Allerød, Nørresundby, Grenaa, Herlev, Sønderborg, Søborg, og Holstebro, .

  Click-and-collect ift. pyntesten er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger fx billig pyntesten og pyntesten tilbud. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge for eksempel pyntesten priser, køb pyntesten samt pyntesten online, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark og Bauhaus.

  Rabat på pyntesten

  Det er efterhånden yderst enkelt for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige pyntesten online fra diverse shops på nettet, og på grund af dette har utallige webshops været presset til at at trykke priserne på pyntesten eftertrykkeligt, og derudover love levering uden beregning.

  Men det kan immervæk vise sig lønsomt at studere nogle butikker på nettet efter tilbud på pyntesten online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er garanteret at få den laveste pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Man bør bare ikke undervurdere, at i tilfælde af at en webbutik udbyder billige pyntesten online til salg for en tilbudspris der er ufattelig billig, så kan det for det meste være et karakteristika der viser en fup internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af en ordning, hvilket assisterer kunden imod snydagtige internet varehuse.

  Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at honorere omkostningerne til pyntesten over en længere periode. Det foreslåes som regel ved nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

  Ved kig i tallene bliver det klart, at mennesker jævnligt kigger efter for eksempel køb pyntesten og pyntesten priser. Vi ser derudover jævnligt online shoppere søge for eksempel pyntesten online, billig pyntesten og pyntesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Vi er meget tilfredse med hele…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til blomster til gravsted til dekoration til potteplanter til borddækning til krukker til vaser til haven

  Varianter: sorte små marmor indendørs hvide store glas

  Mængder: 1 m3 25 kg 1000 kg 15 kg 25 kg 20 kg 800 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 ton 500 liter 10 kg 500 kg

  Levering: løst leveret i poser afhentning trailer i løs vægt vognlæs hent selv i bigbag i sække

  Tjek folks evalueringer

  Trustpilot resulterer i en del fine løsninger til at blive klogere på flere andre brugeres anmeldelser og derved er det klogt, at du vurderer netbutikkens kritik forud for at du køber billige pyntesten online.

  Facebook fremskaffer ligeledes en række gode muligheder for at få et kig ind i online butikkens pålidelighed. Desuden ses faktisk firmaer på nettet som tilbyder kunderne at notere en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde bør bruges til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen bestiller billige pyntesten online på en shop kunne de helt sikkert gennemgå netshoppens regler, det er dog tit ikke videre interessant, særligt på de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark og Silvan.

  En anden løsning kunne derfor være at undersøge om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en sikring om at netbutikken tilslutter sig de danske retningslinjer, foruden at e-butikken fra tid til anden vurderes af fagmænd der mestrer de gældende regler.

  Dette er desuden en god anledning til hjælpende service, såfremt du oplever besvær med din bestilling af pyntesten. Udover dette tilråder vi at køber er hensynstagende til de mest betydningsfulde regler der influerer på købet af pyntesten online, til eksempel hvilken returret e-forretningen bruger.

  I den relation er det også vigtigt, at man permanent opbevarer ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan bekræfte sit køb af pyntesten, uafhængig af om man shopper ved XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark eller Silvan.

  Jørgen gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Peter N gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Per gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Helle Kristensen gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Pyntesten via forretninger på nettet

  Trustpilot fører til stort set gode chancer for at kortlægge adskillige forhenværende kunders vurderinger med køb af pyntesten og derved er det klogt, at du studerer e-butikkens ratings forud for at du bestiller pyntesten på nettet.

  Facebook indebærer ydermere relativt strålende løsninger til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed. Desuden møder vi faktisk internet foretagender som tilbyder kunderne at skrive en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed ved bestilling af pyntesten.

  Før du køber pyntesten via nettet

  Inden folk handler pyntesten på en e-shop kan man i princippet have øje for butikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde.

  En nemmere løsning kunne være at bemærke hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det bør være en garanti for at online virksomheden efterkommer de danske regler, udover at den hyppigt revurderes af sagkyndige som forstår vedtægterne på området for salg af pyntesten online.

  Det er en rigtig god mulighed for at blive hjulpet, hvis du udsættes for vanskeligheder ved dit køb. Ligeledes kan det være til hjælp at du er sat ind i de mest essentielle retningslinjer der indvirker på handlen.

  Levering af pyntesten

  Temmelig mange e-butikker yder nu til dags et hav af forskellige leveringsudgaver. Den billigste metode til levering kan ikke benægtes at være at du selv står for afhentning af pyntestenene, men dette står og falder med at du opholder dig lige ved e-shoppens tilholdssted.

  Leveringshastigheden er jo usædvanlig relevant hvis vi behøver pyntestenene øjeblikkeligt, og med det formål er det selvsagt relevant at man tjekker leveringstidspunktet for pyntesten – hvilket er underforstået at du bestiller tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen afsted forinden de logistikansatte drager hjemad.

  En hel del internet forhandlere byder på gratis fragt af pyntesten, men tit er det under forudsætning af at man køber for en præcis sum.

  Produkterne du kan finde her på siden blev automatisk udvalgt af vores produktrobot. Denne har effektivt ledt tusindvis af varer for at finde dem der relaterer sig bedst til pyntesten, og som algoritmen derfor regner sig frem til vil vække din interesse.

  Foruden den søgetekst du skrev på Google har søgemotoren samtidig indregnet formuleringer, som andre folk ofte benytter i sammenhæng med det, eksempelvis pyntesten i løs vægt og pyntesten tilbud foruden søgeforespørgsler som pyntesten afhentning og pyntesten i løs vægt.

  Den viden bruger algoritmen som yderligere information til at vise de mest relevante produkter. Vi kan også se at andre folk eksempelvis leder efter pyntesten online, pyntesten i bigbags samt pyntesten til udendørs. Denne data har søgerobotten yderligere benyttet for, at søge sig forbi flere millioner af produkter.

  Desuden viser data, at søgningerne pyntesten til borddækning, pyntesten salg og pyntesten tilbud er særdeles populære, og af den grund er de samtidig indregnet af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene pyntesten tilbud, pyntesten i løs vægt og pyntesten online. Vi håber at du er tilfreds med de listede varer, og at mindst ét af dem kunne bruges.

  Pyntesten afhentes hos markedsledende webshops, som fx 10-4.dk, Stark.dk, Silvan.dk, Bauhaus.dk, XL-Byg.dk, DavidsenShop.dk, Bygma.dk og JemogFix.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles pyntesten til…

  Syddanmark: Billund, Kerteminde, Faaborg, Vojens, Haderslev, Varde, Sønderborg, Esbjerg, Rødekro, Fredericia, Børkop, Vejen, Otterup, Kolding, Aabenraa, Ribe, Ringe, Assens, Tønder, Middelfart, Odense, Munkebo, Nordborg, Grindsted, Bramming, Nyborg, Svendborg

  Hovedstaden: Holte, Gentofte, Lillerød, Hørsholm, Virum, Snekkersten, Hellebæk, Albertslund, Dyssegård, Glostrup, Fredensborg, Charlottenlund, Brønshøj, Søborg, Nivå, Frederiksværk, Vanløse, Farum, Helsingør, København, Hvidovre, Allerød, Dragør, Rønne, Måløv, Brøndby, Gilleleje, Helsinge, Hillerød, Ishøj, Høje Taastrup, Frederikssund, Gladsaxe, Hundested, Vallensbæk, Taastrup, Herlev, Rudersdal, Smørumnedre, Ølstykke, Stenløse, Ballerup, Hedehusene, Værløse, Espergærde, Nærum, Valby, Hellerup, Slangerup, Roskilde, Birkerød, Rødovre, Tårnby, Lyngby, Frederiksberg, Humlebæk, Kokkedal

  Nordjylland: Aabybro, Hirtshals, Thisted, Støvring, Nykøbing Mors, Hobro, Sæby, Hjørring, Brønderslev, Skagen, Hadsund, Nørresundby, Aalborg, Svenstrup, Frederikshavn, Aars, Nibe

  Midtjylland: Ikast, Herning, Bjerringbro, Brabrand, Struer, Højbjerg, Skødstrup, Holstebro, Silkeborg, Viborg, Skjern, Ebeltoft, Malling, Lemvig, Horsens, Tilst, Hørning, Risskov, Galten, Mårslet, Åbyhøj, Aarhus, Randers, Odder, Egå, Skive, Hinnerup, Hasselager, Beder, Hedensted, Løsning, Ry, Brande, Kjellerup, Vejle, Skanderborg, Hadsten, Hammel, Grenaa, Hornslet, Lystrup, Løgten, Ringkøbing

  Sjælland: Haslev, Tune, Maribo, Greve, Korsør, Sorø, Nakskov, Skælskør, Ringsted, Kalundborg, Jyllinge, Solrød Strand, Næstved, Nykøbing Sjælland, Vordingborg, Fensmark, Herfølge, Holbæk, Køge, Nykøbing Falster, Slagelse

  9 tips til online shopping
  1Den billigste form for levering vil altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket dog beroer på at du er lige ved e-butikkens tilholdssted. Den metode til levering kan vise sig at være super essentiel hvis man skal bruge pyntesten om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle enkelte shops på nettet levering uden gebyr, men ofte afkræver det at man køber for et bestemt beløb.
  2En masse internet virksomheder giver til alt held mange forskellige billige leveringsmidler til pyntesten. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Metoden er jo i høj grad overkommelig, og desuden ligeledes den mest betalelige leveringsudgave.
  3Forud for at folk køber billige pyntesten hos en online forretning kan man i princippet gennemse e-shoppens handelsvilkår, men det er i reglen et omfattende projekt. For øvrigt foreslåes det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår i forbindelse med bestillingen af billige pyntesten online, f.eks. den ombytningsrettighed e-butikken garanterer.
  4Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det skulle være et tegn på at internet shoppen opretholder de officielle regler, udover at internet webshoppen ofte efterses af specialister der kender til lovgivningen. Inden nogen bestiller billige pyntesten på en shop kunne de reelt se på webbutikkens forretningsbetingelser.
  5Det er jo efterhånden usædvanlig hensigtsmæssigt for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige pyntesten hos flere internet handler, og med det motiv præsterer utallige online firmaer gratis levering. Det kan stadigvæk være gunstigt at analysere et par forskellige internet foretagender efter billige priser inden du køber, således at man er sikker på at modtage den mest betalelige pris.
  6Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfattet af et regulativ, der passer på køberen overfor snydagtige internet varehuse. Som alternativ bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at klare prisen i flere bidder.
  7Trustpilot genererer uden sammenligning fine muligheder for at udforske en hel del eksisterende brugeres omtaler og på grund af dette kan det anbefales, at du gennemsøger e-shoppens vurderinger forinden du bestiller billige pyntesten online. Facebook genererer på samme måde egentlig relevante metoder til at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed.
  8Nogle enkelte online outlets byder på levering uden beregning på pyntesten, men tit afkræver det at du bestiller for et fastsat beløb. Alternativt burde du snuppe den mest billige leveringsmodel, som ofte vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted. Leveringsformen er undertiden desuden ret så uproblematisk. Den mest betalelige leveringsform er unægtelig at hente pakken selv.
  9Leveringstidspunktet er selvfølgelig virkelig afgørende når vi står og skal bruge ordren inden for få dage, og herved er det skam relevant at du kontrollerer den forventede leveringstid for pyntesten. De fleste online outlets stiller udsigt til billig 1 dags levering på en række varer, men som imidlertid beroer på at orden realiseres forud for et fast klokkeslæt.