Byghjem.dk

Pudshøvl

Emmerich Pudshøvl 48 mm
1.090 kr.
Mere info
Stanley pudshøvl nr. 4 med glat sål 1-12-004
548 kr.
Mere info
Stanley pudshøvl 1-12-033 SB 3
295 kr.
Mere info
IRWIN Pudshøvl, glat sål 50x245mm
500 kr.
Mere info
EMMERICH pudshøvl 48 mm
923 kr.
Mere info
Pudshøvl 235 mm KwB 9219-44
239 kr.
Mere info
Pudshøvl 50x245mm Stanley 1-12-034 SB4
312 kr.
Mere info
Puds høvl træ 240 mm KwB 9215-48
660 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Du bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Du vil finde forskelle i prisen på billige pudshøvl hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på de bedste priser, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du må tænke igennem hvad du helst vil have.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos et online byggemarked, som giver sparring omkring pudshøvl.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg af varer, imens nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot pudshøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af pudshøvl online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og herigennem har folk valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Som følge af det kan man spare leveringsomkostningen, og samtidig skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

Mange nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online får du en billig pris.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er små firmaer, som oftest har danske ejere, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at købe pudshøvl online fra deres webshop.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved kan du modtage ekstremt brugbar service fra mennesker med specialistviden i lige præcis pudshøvl.
De største byggemarkeder i Danmark
pudshøvl jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

pudshøvl bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

pudshøvl silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

pudshøvl harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man bør under ingen omstændigheder gå ned på grej. Ofte kan det vise sig af stor betydning at have det til rådighed inden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at tillægge disse omkostninger i budgettet.
2Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer til disposition inden du igangsætter eksekveringen. Du har fordel af at udarbejde en hurtig liste hvoraf der fremgår det der skal bruges, og som det næste gennemløbe punkterne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
3Der kommer jævnligt utidige problematikker i tilfælde med krævende opgaver, og herved kan det vise sig essentielt at der er afsat en del plads i agendaen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
4Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til arbejdet, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige byggerier. Omfangsrige byggerier stiller krav om mere end en person. Derudover er det hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
5For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor kan du tit lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at regne absolut lige når du vil påbegynde det vigtige byggeprojekt.
6Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som arbejdshjelm som skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed når du ikke skaffer eksperthjælp.
7I visse tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få når renoveringen er klimavenligt. Af få støtte er altså afhængig af at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
8Der ligger et stort udvalg af vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til en masse nyttig viden, i særlig grad forudsat at du søger på engelsk.
9Før du påbegynder arbejdet kan det blive højst centralt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der være forskellige regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
10Måske det burdes overvejes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at have assistance fra en professionel til områder af projektet. Forudsat at du henter professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge forslag fra diverse selskaber.
11Det kan vise sig at være meningsfuldt at have lavet et regnskab for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive en god idé at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man kan finde frem til mulige tilbud på dem slavisk.
12Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til succes med arbejdet. Du bør overveje at have en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Vær skarp når du udarbejder din køreplan.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er usædvanligt overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget flot. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er utrolig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Størstedelen af internet selskaber yder nu til dags et hav af forskellige billige løsninger til levering til pudshøvl. En favorit iblandt mange er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig i høj grad problemfri, samt endda ligeledes den prisbilligste fragtløsning.

Du kan ydermere udse dig at vælge levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Muligheden er undertiden en sjat dyrere, men samtidig yderst smart ift. pudshøvl online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men den løsning beroer på at du opholder dig lige ved online forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på pudshøvl kan være super relevant om du absolut skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, så i det øjemed er det i sandhed fornuftigt at du ser den anslåede leveringstid ved pudshøvl. De fleste e-forretninger – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter online, men som imidlertid er regnet ud fra at orden realiseres før et besluttet tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produktet afsted forud for at de logistikansatte får fri.

Enkelte internet varehuse yder gebyrfri levering på pudshøvl online, men i reglen kun hvis der aftages for en præcis sum. Ellers kan man udse dig den billigste leveringsmanér, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

En hel del byggecentre tildeler click-and-collect hvor man køber billig pudshøvl på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene giver blandt andet click-and-collect på pudshøvl i disse byer:

Silkeborg, Greve, København, Hillerød, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Brabrand, Odense, Hedensted, Taastrup, Herning, Frederikssund, Brønshøj, Nyborg, Hvidovre, Rudersdal, Jyllinge, Ikast, Aarhus, Viborg, Frederiksværk, Lyngby, Lillerød, Solrød Strand, Hedehusene, Næstved, Kalundborg, Fredericia, Struer, Vordingborg, Valby, Virum, Helsingør, Åbyhøj, Værløse, Dragør, Hjørring, Frederikshavn, Glostrup, Thisted, Gladsaxe, Holbæk, Odder, Ringsted, Skanderborg, Aalborg, Brøndby, Nakskov, Hørsholm, Randers, Gentofte, Søborg, Esbjerg, Nærum, Risskov, Haderslev, Roskilde, Sønderborg, Kolding, Korsør, Nørresundby, Tilst, Birkerød, Vanløse, Varde, Rødovre, Albertslund, Stenløse, Holstebro, Aabenraa, Skive, Ølstykke, Brønderslev, Tårnby, Allerød, Grenaa, Højbjerg, Slagelse, Kokkedal, Vejle, Vallensbæk, Lystrup, Middelfart, Svendborg, Frederiksberg, Horsens, Farum, Ishøj, Ballerup, Køge, Rønne, Hobro, Haslev, og Herlev, .

Click-and-collect af pudshøvl er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at mennesker ofte leder efter blandt andet pudshøvl online og pudshøvl priser. Man ser desuden mange gange mennesker søge fx billig pudshøvl, pudshøvl tilbud og køb pudshøvl, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Få rabat på pudshøvl

Det er jo virkelig nemt for forbrugerne at finde information om priser på billige pudshøvl online på tværs af internet handler, og for det har massevis af internet virksomheder ikke kunne slippe for at stampe priserne på pudshøvl markant, og ovenikøbet frembyde billig levering.

Trods dette kan det immervæk være indbringende at udforske nogle enkelte internet handler efter udsalg og tilbud på pudshøvl online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er sikret at få den billigste pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Man bør alligevel være opmærksom på, at når en online butik annoncerer billige pudshøvl online på tilbud til en udsalgspris som anses for uendeligt billig, burde det mange gange være et tegn på en fup shop. Bestillinger med kort er heldigvis omsluttet af en orden, hvilket sikrer dig som kunde imod svindlende e-forretninger.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale betalingen af pudshøvl over flere uger. Dette tilbydes som regel i specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen og Stark.

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at folk mange gange søger fx pudshøvl priser og pudshøvl online. Man ser derudover tit netshoppere kigge efter eksempelvis køb pudshøvl, billig pudshøvl samt pudshøvl tilbud.

Analyser folks meninger

Trustpilot tilbyder forholdsvis stabile chancer for at granske ret mange forhenværende kunders betragtninger og derved kan det være til hjælp, at du undersøger e-handlens kritik inden du bestiller billige pudshøvl online.

Facebook resulterer i desuden aldeles fremragende genveje til at få kendskab til e-forretningens pålidelighed. Tilmed ses nogle webbutikker som tilbyder folk at nedfælde en omtale af virksomhedens service, som tillige kan tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige pudshøvl online i en netbutik behøver man sådan set bese forhandlerens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende, især med de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Et alternativ kan derfor være at bemærke om internet shoppen er medlem af e-mærket, siden det skulle være et signal om at netshoppen understøtter de danske love, samt at den løbende kigges til af fagfolk som forstår de gældende vilkår.

Dette er desuden din genvej til bistand, for så vidt du skulle få dilemmaer ved din ordre på pudshøvl. Herudover støtter vi at køber er oppe på mærkerne omkring de primære retningslinjer der er gældende for bestillingen af pudshøvl online, til eksempel den returneringsret butikken anvender.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens e-mail kvittering, således man i fremtiden kan påvise bestillingen af pudshøvl, ligegyldig om man har købt ved XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen eller 10-4.

Camilla F gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Morten gav 4 stjerner

Det var godt !

Jette A gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Helle Nielsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot frembringer tilpas troværdige chancer for at sondere en længere række nuværende forbrugeres evalueringer og derved foreslåes det, at du analyserer internet virksomhedens bedømmelser før du shopper billige pudshøvl online. Facebook giver dig lige så vel sådan set fine metoder til at få indblik i online forretningens pålidelighed.
2Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, hvilket dog beroer på at du bor i kort afstand af internet butikkens bopæl. Den leveringstype er naturligvis ret central forudsat du absolut skal bruge pudshøvl inden for få dage. Alternativt så tilbyder enkelte webbutikker gratis fragt, men oftest er det forudsat at der erhverves for en præcis sum.
3Forud for at nogen køber billige pudshøvl på en e-forhandler behøver de i og for sig sætte sig ind i forhandlerens forretningsvilkår, men det er mange gange ikke super spændende. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køberen er på vagt for de mest basale regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige pudshøvl online, for eksempel den returrettighed online firmaet tilsikrer.
4Det er jo særdeles problemfrit for folk at vurdere tilbud online på billige pudshøvl i blandt forskellige internet shops, og følgelig garanterer flere online firmaer levering uden omkostninger. Dog kan det alligevel være tiden værd at tjekke en række internet butikker efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at du er sikker på at få fat i den skarpeste pris.
5Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en lovbestemmelse, som sikrer dig som køber imod uærlige e-forhandlere. Alternativt burde du vælge en billig afdragsordning som fx ViaBill, ifald du higer efter at dække prisen over en længere periode.
6En del internet selskaber tildeler efterhånden alverdens billige løsninger til levering til pudshøvl. En af de mest anvendte er efterhånden pakkeshops, hvor du kan afhente de bestilte varer når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig temmelig praktisk, og ofte ligeledes den mest letkøbte leveringsløsning.
7Vi anbefaler generelt at undersøge om internet forretningen er e-mærket medlem, eftersom det kan være en forsikring om at webshoppen understøtter de officielle danske regler, tillige med at den en gang i mellem føres tilsyn med af fagfolk der behersker lovene på området. Forinden folk køber billige pudshøvl på en internet butik kunne man for at være sikker gennemlæse forhandlerens forretningsaftale.
8Leveringstiden er jo særligt afgørende om du står og skal bruge din ordre omgående, og i det øjemed er det ret så vigtigt at du undersøger den anslåede leveringstid ved pudshøvl. Størstedelen af e-forretninger udlover billig 1 hverdags levering på de fleste varer, men som ikke desto mindre kræver at bestillingen placeres forinden et fastslået tidspunkt.
9Flere online outlets garanterer fragtfri levering på pudshøvl, men typisk er det så præmissen at der bestilles for en konkret sum. Alternativt kunne man gribe den mest prisbevidste leveringsudgave, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden er en gang i mellem også super fremkommelig. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.