Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring Proxxon loddekolbe.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man tjekke firmaets regler.
Nogle byggekæder fremviser et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot Proxxon loddekolbe.
Der kan være forskel på priserne på billige Proxxon loddekolbe hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste priser, og nogle vil have en høj grad af service. Du må afveje hvad du helst vil have.
Når du har brug for produkterne hurtigt eller blot ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Dette er i særdeleshed muligt i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og derfor har flertallet mulighed for at handle online og køre produkterne selv. Dermed kan man spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.
De gængse byggekæder køber produkter fra forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et stort udvalg af Proxxon loddekolbe online.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Ergo vil du opleve ekstremt indsigtsfuld sparring fra mennesker der er eksperter i lige præcis Proxxon loddekolbe.
Hovedparten af specialiserede webshops er mindre firmaer, der oftest har danske ejere, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at bestille Proxxon loddekolbe online på deres hjemmeside.
En masse specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Proxxon loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Proxxon loddekolbe jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Proxxon loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag ca. 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Proxxon loddekolbe silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan overvejes at søge hjælp til byggeprocessen, ikke mindst i tilfælde af omfangsrige arbejdsopgaver. Omfattende byggerier stiller krav om mere end en person. I øvrigt bør det være hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
2Du kan hente økonomisk støtte til ombygninger. Det får man ifald renoveringen er CO2-besparende. Det er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
3Godt forarbejde vil være metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en gennemarbejdet agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af planen.
4Der ligger alle mulige former for guides og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube faciliterer vældig meget udbytterig viden, ikke mindst ifald man kigger i hele verden.
5Måske du burde regne på hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du burde skaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at indhente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
6Ofte vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive rationelt at dokumentere hver eneste udgiftspost, og bagefter gennemgå den billigste pris på hver eneste af dem.
7Der viser sig stort set altid overraskende problemstillinger ved store byggeprojekter, og på grund af det vurderes det værdifuldt at man afsætter god plads i køreplanen, med formålet om at man er tryg ved at nå det til den planlagte tid.
8Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det være yderst relevant at have værktøjet ved hånden inden du indleder byggeriet. I øvrigt er det afgørende at indregne de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
9Det viser sig aktuelt at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du går i gang med dit arbejde. Du kunne med fordel sammensætte en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting som er nødvendige, og efterfølgende efterse hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at alt er klar.
10I god tid inden at du iværksætter byggeprojektet må det være ultra fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
11For projekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. På grund af dette kan du løbende se vejrvarslen i perioden for byggeprojektet, så du slipper for at det uanmeldt begynder at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
12Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så husk beklædning inklusiv sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er smart at have styr på sikkerheden i byggeriet, specielt hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
De bedst anmeldte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er utrolig flot. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er utrolig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket altså er absolut flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er hamrende overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering er smartest?

Masser af byggeforretninger giver nu til dags et hav af forskellige billige leveringsløsninger til Proxxon loddekolbe. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så afhenter du blot bestillingen når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså ekstremt smart, og typisk ydermere den mindst kostelige løsning til levering.

Du burde lige så vel påtænke at få produkterne sendt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig typisk lidt dyrere, men på den anden side yderst simpel ved køb af Proxxon loddekolbe online. Den prisbilligste fragttype er utvivlsomt at hente varerne selv, men den mulighed betinges af at du er nær online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på Proxxon loddekolbe er naturligvis virkelig vital om du behøver din ordre inden for kort tid, så herved er det altså passende at man finder det estimerede leveringstidspunkt på Proxxon loddekolbe. En masse netbutikker – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag levering på en masse varer online, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastslået klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken ekspederet forud for at de lageransatte får fri.

Nogle enkelte online butikker yder gebyrfri levering på Proxxon loddekolbe online, men ofte er det under forudsætning af at du shopper for et præcist beløb. Ellers må du tage den mest letkøbte form for levering, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted.

Adskillige webshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig Proxxon loddekolbe online men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på Proxxon loddekolbe i følgende områder:

Albertslund, Haslev, Aarhus, Tilst, Højbjerg, Nakskov, Virum, Ballerup, Sønderborg, Hjørring, Hedensted, Herlev, Helsingør, Nærum, Stenløse, Værløse, Odder, Køge, Struer, Holstebro, Tårnby, Frederiksberg, Viborg, Ikast, Charlottenlund, Rødovre, Varde, Esbjerg, Brønshøj, Vanløse, Dragør, Frederikssund, Kokkedal, Skive, Vallensbæk, Risskov, Næstved, Birkerød, Greve, Åbyhøj, Gladsaxe, Glostrup, Vordingborg, Kolding, Hvidovre, Hørsholm, Jyllinge, Randers, Ishøj, Herning, Slagelse, Hillerød, Nykøbing Falster, Rønne, Hobro, Valby, Haderslev, Ølstykke, Korsør, Thisted, Brøndby, Frederiksværk, Søborg, Gentofte, Odense, Lillerød, Grenaa, Rudersdal, Skanderborg, Lyngby, Hedehusene, Svendborg, Lystrup, Brønderslev, Brabrand, Aalborg, Horsens, Fredericia, Holbæk, Taastrup, Allerød, Middelfart, Roskilde, Kalundborg, Solrød Strand, Vejle, Frederikshavn, Nørresundby, Ringsted, København, Aabenraa, Silkeborg, Farum, og Nyborg, .

Klik-og-hent ift. Proxxon loddekolbe er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når vi ser på data er det tydeligt, at mennesker tit efterspørger for eksempel Proxxon loddekolbe tilbud og Proxxon loddekolbe online. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere efterspørge blandt andet Proxxon loddekolbe priser, billig Proxxon loddekolbe og køb Proxxon loddekolbe, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Spar penge på Proxxon loddekolbe

Det er efterhånden ultra ligetil for alle at søge sig frem til tilbud på billige Proxxon loddekolbe online på tværs af outlets på nettet, og derfor har en hel del butikker på nettet fundet det nødvendigt at formindske salgspriserne på Proxxon loddekolbe markant, og ydermere garantere levering uden gebyr.

Det kan imidlertid være nyttigt at sammenligne enkelte internet handler efter udsalg og tilbud på Proxxon loddekolbe online forinden du handler, sådan at man er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Du må bare være klar over, at såfremt en butik tilbyder billige Proxxon loddekolbe online for en udsalgspris som kan virke ekstraordinært letkøbt, så bør det for det meste være et tegn på en uærlig e-handler. Kortbestillinger er i hvert fald omsluttet af et regulativ, hvilket bistår køberen overfor falske netshops.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale prisen på Proxxon loddekolbe over en længere periode. Dette fås ofte hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere ofte leder efter blandt andet Proxxon loddekolbe tilbud og billig Proxxon loddekolbe. Vi ser desuden mange gange netshoppere søge efter eksempelvis Proxxon loddekolbe online, Proxxon loddekolbe priser og køb Proxxon loddekolbe.

Kig på folks evalueringer

Trustpilot frembyder visse gavnlige muligheder for at dechifrere en række nuværende brugeres synspunkter og af den grund anbefales det, at du studerer online butikkens kritik før du lægger din bestilling på billige Proxxon loddekolbe online.

Facebook leverer for øvrigt nogle belejlige metoder til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Foruden det ser vi en række e-handler som tilbyder kunderne at levere en anmeldelse af købsoplevelsen, som tilmed må udnyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige Proxxon loddekolbe online i en e-shop burde man ideelt set gennemgå netshoppens betingelser, dog er det typisk et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de store byggekæder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne måske være at finde ud af om online butikken er tilsluttet e-mærket, som ofte er et signal om at netshoppen tilslutter sig de danske love, udover at butikken af og til gennemses af specialister som er indført i retningslinjerne.

Desuden giver det dig chance for bistand, hvis du udsættes for dilemmaer ved din bestilling af Proxxon loddekolbe. I øvrigt er det fornuftigt at køberen er omhyggelig omkring de elementære bestemmelser der kan have indvirkning på købet af Proxxon loddekolbe online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-handlen benytter.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man stadig bibeholder sin kvittering, så man altid kan vidne om købet af Proxxon loddekolbe, uafhængig af om man har bestilt hos Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix eller Bauhaus.

Charlotte gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Michael Christiansen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Christian E gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Anders B gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til online indkøb
1Forud for at folk køber billige Proxxon loddekolbe hos en butik på nettet burde man i og for sig skimme forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke specielt ophidsende. Herudover er det fornuftigt at kunden er obs på de mest relevante bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige Proxxon loddekolbe online, som for eksempel den byttepolitik forretningen tilsikrer.
2Trustpilot leverer ret så passende chancer for at besigtige diverse aktuelle køberes opfattelser og af den grund rekommanderer vi, at du eftersøger e-handlens anmeldelser inden du køber billige Proxxon loddekolbe online. Facebook frembyder ydermere relativt fornemme muligheder for at få indtryk af e-handlens popularitet.
3Det er jo ultra simpelt for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Proxxon loddekolbe på diverse forhandlere på nettet, og derfor yder utallige netbutikker fragtfri levering. Det kan immervæk vise sig nyttigt at eftergå forskellige online butikker efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, så man er tryg ved at indhente den mest betalelige pris.
4Flere butikker på nettet tilbyder nu til dags flere billige fragtløsninger til Proxxon loddekolbe. Den mest moderne er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte varer den dag der passer dig. Leveringstypen er altså ret nem, samt ofte ydermere den billigste mulighed for fragt.
5Vi foreslår generelt at se hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er en sikring om at webshoppen accepterer de danske retningslinjer, tillige med at butikken en gang i mellem kontrolleres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Inden folk bestiller billige Proxxon loddekolbe i en online shop bør de i reglen gennemse e-butikkens handelsvilkår.
6Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en bestemmelse, hvilket passer på folk overfor snydagtige internet virksomheder. Som et alternativ kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, ifald du higer efter at honorere regningen over en periode.
7En række internet firmaer tilbyder levering uden betaling på Proxxon loddekolbe, men oftest er det under forudsætning af at du køber for en bestemt sum. Alternativt kunne man tage den billigste leveringsmanér, der oftest er at få kørt bestillingen til et afhentningssted. Fragttypen bliver godt nok derudover ualmindeligt enkel. Den billigste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
8Den mest betalelige type af levering vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men den mulighed betinges af at du befinder dig nær webbutikkens lager. Den mulighed for levering kan vise sig at være yderst afgørende om du har brug for Proxxon loddekolbe om få sekunder. Alternativt så garanterer en række internet firmaer fragt uden beregning, men i mange tilfælde stiller det krav om at du handler for en konkret sum.
9Fragtperioden kan være yderst væsentlig når vi har behov for varerne om kort tid, og af den grund er det utvivlsomt klogt at man ser nærmere på den anslåede leveringstid på Proxxon loddekolbe. Mange butikker på nettet udlover billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter, men som trods alt er betinget af at handlen gemmenføres tidligere end et fastsat klokkeslæt.