Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et stort udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal overveje om det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare Proxxon limpistol.
Det er naturligvis super relevant at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Du bør kende de regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge firmaets regningslinjer.
Du vil finde variationer i prisen på billige Proxxon limpistol hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på billige priser, og nogle tilbyder kompetent sparring. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund bør du vælge et online byggecenter, som giver information omkring Proxxon limpistol.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne selv. Dette er i høj grad en mulighed ved de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra adskillige leverandører, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af Proxxon limpistol online.
De store byggecentre findes overalt i landet, og dermed har kunderne mulighed for at købe online og fragte varerne på eget initiativ. Hermed kan du undvære leveringsomkostningen, samt tilmed hente produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du få en høj grad af kompetent sparring fra personale der er eksperter i netop Proxxon limpistol.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du køber Proxxon limpistol online på deres hjemmeside.
Majoriteten af niche webshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online bør du få gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
Proxxon limpistol jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Proxxon limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Proxxon limpistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Proxxon limpistol silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må på ingen måde fattes værktøj. Typisk kan det være fundamentalt at du har det til rådighed idet du tager fat på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
2For udendørs projekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den årsag bør du jævnligt se vejrforudsigelserne i tiden op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde dit ellers velplanlagte projekt.
3Du bør for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som fx arbejdssko der skåner dig overfor eventuelle uheld. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
4Måske burde det overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du kan have fordel af at investere i professionel assistance til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du skal have hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse virksomheder.
5Det er muligt at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis renoveringen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
6Der kommer uden tvivl uventede udfordringer når det kommer til omfangsrige opgaver, og ergo viser det sig meningsfuldt at der afsættes en del plads i køreplanen, så man føler sig selvsikker på at nå i mål.
7Forud for at du starter byggeprojektet kan det blive ufatteligt essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig mange love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
8Det er afgørende at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du begynder byggeprocessen. Du har god gavn af at lave en simpel note med de materialer du får brug for, og dernæst tjekke listen, så du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
9Du finder et bredt udvalg af guides og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med vældig meget brugbar viden, i særlig grad ifald du søger på engelsk.
10Det kan overvejes at sikre sig assistance til arbejdet, ikke mindst ift. væsentlige byggeprocesser. Større ting behøver flere folk. Dertil vil det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
11Det er fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive behjælpeligt at beskrive samtlige poster, og dernæst gennemgå beløbet for dem én efter én.
12Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du bør sammensætte en velovervejet agenda, som dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret idet du sammensætter handlingsplanen.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som naturligvis er utrolig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig flot. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

De fleste online forretninger tilbyder heldigvis alverdens billige fragtmetoder til Proxxon limpistol. En sikker vinder er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo ultra ukompliceret, samt typisk endvidere den billigste leveringsversion.

Du kunne derudover foretrække at få varerne sendt til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Den bliver mange gange en tak dyrere, men på den anden side ret så bekvem med Proxxon limpistol online. Den billigste leveringsform vil dog altid være selv at hente varerne, men det er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på Proxxon limpistol er naturligvis meget afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge produktet inden for kort tid, så af den grund er det naturligvis på sin plads at vi efterser den estimerede leveringstid på Proxxon limpistol. En del butikker på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer online, men som imidlertid regnes ud fra at ordren gennemføres før et fastslået tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer skippet afsted før de lageransatte drager hjemad.

Indtil flere internet webshops frembyder levering uden gebyr på Proxxon limpistol online, men tit kræver det at man køber for en bestemt pris. Som alternativ burde man beslutte sig for den billigste fragtløsning, som oftest vil blive at få bragt dine varer til et udleveringssted.

En hel del webshops udlover afhentning hvor man bestiller billig Proxxon limpistol online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4 og Harald Nyborg. De udlover for eksempel afhentning af Proxxon limpistol i følgende områder:

Glostrup, Risskov, Struer, Søborg, Vallensbæk, Rødovre, Horsens, Åbyhøj, Frederiksværk, Odder, Charlottenlund, Køge, Brøndby, Brønderslev, Skive, Tilst, Nærum, Viborg, Lystrup, Rønne, Ikast, Dragør, Hørsholm, Vanløse, Skanderborg, Hillerød, Farum, Randers, Valby, Lillerød, Varde, Lyngby, Nyborg, Thisted, Sønderborg, Esbjerg, Nørresundby, Solrød Strand, Haslev, Aalborg, Albertslund, Hobro, Middelfart, Greve, Ølstykke, Fredericia, Nykøbing Falster, Jyllinge, Allerød, Virum, Vejle, Kalundborg, Ringsted, Herlev, Aabenraa, Silkeborg, Svendborg, Hedensted, Brabrand, Haderslev, Brønshøj, Værløse, Holbæk, Grenaa, Holstebro, Frederikshavn, Vordingborg, Hvidovre, Tårnby, Ishøj, Kokkedal, Birkerød, Frederiksberg, Rudersdal, Kolding, Herning, Helsingør, Roskilde, Hjørring, Gentofte, København, Nakskov, Aarhus, Hedehusene, Korsør, Odense, Taastrup, Frederikssund, Næstved, Ballerup, Højbjerg, Gladsaxe, Slagelse, og Stenløse, .

Click-and-collect for Proxxon limpistol er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at netshoppere som regel efterspørger eksempelvis billig Proxxon limpistol og Proxxon limpistol online. Man ser derudover jævnligt internet shoppere søge efter bl.a. køb Proxxon limpistol, Proxxon limpistol priser og Proxxon limpistol tilbud, plus de gængse byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Stark.

Tilbud på Proxxon limpistol

Det er i dag ualmindeligt ligetil for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige Proxxon limpistol online på flere e-shops, og med det motiv har mange e-forhandlere været nødt til at nedskære prisen på Proxxon limpistol helt i bund, og ydermere byde på billig levering.

Til gengæld kan det alligevel være lukrativt at analysere nogle få internet firmaer efter tilbud og rabatter på Proxxon limpistol online før du shopper, således at du ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg og 10-4.

Du må ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en online shop frembyder billige Proxxon limpistol online til salg for en pris som anses for umådelig billig, så burde det mange gange være et karakteristika der viser en bedragerisk online forretning. Shopping med kort er heldigvis omfattet af et regelsæt, der assisterer folk overfor uoprigtige online forretninger.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere regningen på Proxxon limpistol i flere bidder. Dette foreslåes typisk i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som fx Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma og Stark.

Når man ser på søgedata er det markant, at online shoppere tit søger efter fx Proxxon limpistol online og billig Proxxon limpistol. Foruden dette ser man jævnligt mennesker søge efter fx Proxxon limpistol priser, Proxxon limpistol tilbud og køb Proxxon limpistol.

Analyser nuværende kunders meninger

Trustpilot yder super belejlige chancer for at bese forskellige forhenværende kunders oplevelser og derved anbefaler vi, at du undersøger online virksomhedens anmeldelser forinden du shopper billige Proxxon limpistol online.

Facebook tilbyder dig derudover i højeste grad uafhængige metoder til at få en idé om e-handlens pålidelighed. Desuden møder vi faktisk netshops hvor kunder kan aflevere en anmeldelse af deres køb, som desuden bør bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden nogen bestiller billige Proxxon limpistol online på en e-butik kan de i princippet læse butikkens regler, det er dog undertiden et tidskrævende projekt, især med de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at kontrollere hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, hvilket typisk er en tryghed om at e-butikken opererer i overensstemmelse med de danske love, og at butikken ofte vurderes af jurister som er meget bekendte med lovgivningen.

Desuden giver det dig mulighed for opbakning, for så vidt du møder besvær i forbindelse med din ordre på Proxxon limpistol. Foruden dette rekommanderer vi at køber er obs på de fundamentale forhold gældende for købet af Proxxon limpistol online, som fx den byttepolitik e-handlen bruger.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man permanent opbevarer ens købsbekræftelse, således man når som helst kan eftervise købet af Proxxon limpistol, uafhængig af om man handler ved Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen eller Bygma.

Ole F gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Marianne P gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Jørgen Christensen gav 5 stjerner

SUPER

Tina Olsen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af en forordning, hvilket bistår dig som kunde overfor fup netshops. Som alternativ kunne du anvende en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at klare regningen over en længere periode.
2Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, fordi det almindeligvis er et tegn på at online virksomheden adlyder gældende dansk lovgivning, og at internet forhandleren rutinemæssigt overvåges af jurister der er meget bekendte med lovgivningen. Før folk shopper billige Proxxon limpistol hos en internet webshop bør de de facto få overblik over deres handelsaftale.
3Trustpilot byder på ret belejlige genveje til at studere ret mange nuværende konsumenters bedømmelser og derved støtter vi, at du gransker e-firmaets vurderinger forinden du handler billige Proxxon limpistol online. Facebook byder på tilsvarende aldeles fantastiske chancer for at få en idé om webshoppens kundetilfredshed.
4Inden folk shopper billige Proxxon limpistol hos en online virksomhed bør de reelt se på webbutikkens handelsbetingelser, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Endvidere foreslår vi at kunden er vidende om de væsentligste bestemmelser der kan have indflydelse på shopping af billige Proxxon limpistol online, fx den ombytningsrettighed internet butikken garanterer.
5Nogle få internet selskaber frembyder fragt uden gebyr på Proxxon limpistol, men i reglen kræves det at man shopper for et fastslået beløb. Ellers skal man udse dig den mest letkøbte form for fragt, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragtmuligheden er jævnligt samtidig super gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
6Leveringsdygtigheden er jo rigtig betydningsfuld om vi absolut skal bruge varerne om få sekunder, så med det formål er det uden tvivl centralt at du checker det estimerede leveringstidspunkt ved Proxxon limpistol. Størstedelen af webshops frembyder billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer, som alligevel regnes ud fra at handlen laves inden et angivent klokkeslæt.
7Mange internet virksomheder yder nu en hel del forskellige billige leveringsmåder til Proxxon limpistol. En af de mest populære er for øjeblikket udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo ret enkel, samt desuden tilmed den mest prisbevidste form for fragt.
8Den mest prisbevidste leveringsudgave vil til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog betinges af at du har bopæl i nærheden af online forhandlerens tilholdssted. Den fragtmulighed er selvfølgelig rigtig afgørende om man står og skal bruge Proxxon limpistol øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer en hel del online varehuse gratis fragt, men oftest er det forbeholdt når man køber for en fastsat pris.
9Det har vist sig at være usædvanlig smart for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige Proxxon limpistol fra diverse e-butikker, og med det motiv lover utallige e-firmaer levering uden betaling. Det kan alligevel blive smart at sammenligne nogle enkelte online varehuse efter tilbud før du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at indhente den laveste pris.