Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at købe fra en online byggeshop, som tilbyder hjælp til valg af Proklima ventilator.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kan du tænke over at fragte produkterne selv. Det er især en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige Proklima ventilator fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder gode priser, imens andre tilbyder kompetent sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Flere byggecentre udbyder et stort vareudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan overveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare Proklima ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, som kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra forskellige nichebutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af Proklima ventilator online.
De velkendte byggekæder findes mange steder i landet, og derved har flertallet valget om at købe online og køre materialerne på egen hånd. I kraft af det har du valget om at slippe for fragten, samt endda have varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, der typisk er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du køber Proklima ventilator online fra deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Således får du formentlig en høj grad af nyttig vejledning fra ansatte som er specialister i lige præcis Proklima ventilator.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Proklima ventilator jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Proklima ventilator harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Proklima ventilator bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Proklima ventilator silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bliver fundamentalt at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du starter byggeprocessen. Du vil med fordel kunne forfatte en simpel liste som samler det der er nødvendige, og efterfølgende granske punkterne, med øje for at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
2Ved opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Derfor kan du løbende holde øje med meldingerne om vejret i dagene før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med det svære projekt.
3Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det er væsentlige byggeprojekter. Store opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil må det blive mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
4Måske burde det overvejes hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør anskaffe assistance fra en professionel til områder af det. Ifald du sikrer dig hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at modtage tilbud fra en håndfuld leverandører.
5Du bør for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko som hjælper dig overfor potentielle uheld. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
6Planlægning bliver vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en klar arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Vær realistisk i sammensætningen af handlingsplanen.
7Man kan indhente offentlig støtte til ombygninger. Det gives hvis byggeprojektet er godt for miljøet. Bidraget forudsætter altså at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
8Ofte vil det være af stor betydning at have lavet et regnskab for optimeringen, så du giver sig selv et overblik. Det bør blive rationelt at nedfærdige samtlige poster, og herefter undersøge eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
9Man skal aldrig nogensinde mangle værktøj. Det er fundamentalt at du har udstyret parat idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at medtage de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
10I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det vise sig ganske afgørende at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Der kommer utvivlsomt utidige udfordringer når det gælder avancerede byggeprojekter, og pga. dette er det væsentligt at man har afsat nok plads i kalenderen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
12Du har adgang til en verden af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Især YouTube kan hjælpe med en masse anvendelig info, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

En del internet forretninger tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmåder til Proklima ventilator. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din bestilling præcis når det passer dig. Denne er nemlig meget ukompliceret, og oftest derudover den prisbilligste løsning til levering.

Du kan derudover foretrække at vælge at få sendt hjem til dig eller til hvor du arbejder. Den er jævnligt en tak mindre billig, men ydermere temmelig nem med Proklima ventilator online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men det stiller krav om at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på Proklima ventilator er naturligvis særdeles relevant i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye produkter omgående, så derfor er det ganske meningsfuldt at vi efterser den anslåede leveringstid for Proklima ventilator. Adskillige internet webshops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags levering på utallige varenumre online, der dog betinges af at bestillingen gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produktet pakket før lagerpersonalet får fri.

Indtil flere e-butikker byder på fragt uden omkostninger på Proklima ventilator online, men ofte kræver det at man aftager for et konkret beløb. Som alternativ bør man gribe den mest prisbevidste mulighed for levering, som i mange tilfælde vil blive at få bragt din pakke til et afhentningssted.

Flere byggecentre foreslår afhentning hvor man handler billig Proklima ventilator online men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på Proklima ventilator i følgende områder:

Rudersdal, Frederikshavn, Slagelse, Herlev, Odense, Allerød, Nørresundby, Skive, Frederiksberg, Søborg, Tårnby, Stenløse, Lyngby, Thisted, Aabenraa, Silkeborg, Jyllinge, Viborg, Aalborg, Dragør, Værløse, Sønderborg, Hobro, Frederikssund, Greve, Hillerød, Gladsaxe, Ølstykke, Ishøj, Charlottenlund, Grenaa, Haderslev, Horsens, Glostrup, Valby, Brøndby, København, Rønne, Vanløse, Rødovre, Solrød Strand, Ikast, Esbjerg, Højbjerg, Varde, Roskilde, Kalundborg, Hvidovre, Nyborg, Fredericia, Randers, Risskov, Hjørring, Brønderslev, Skanderborg, Hørsholm, Hedensted, Herning, Farum, Nærum, Kokkedal, Tilst, Virum, Odder, Lystrup, Brønshøj, Helsingør, Brabrand, Struer, Vejle, Åbyhøj, Birkerød, Nykøbing Falster, Kolding, Lillerød, Frederiksværk, Hedehusene, Ringsted, Taastrup, Køge, Ballerup, Holbæk, Svendborg, Gentofte, Nakskov, Næstved, Albertslund, Holstebro, Vallensbæk, Haslev, Aarhus, Vordingborg, Middelfart, og Korsør, .

Click-and-collect for Proklima ventilator er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter fx Proklima ventilator priser og køb Proklima ventilator. Foruden dette oplever man ofte online shoppere kigge efter fx billig Proklima ventilator, Proklima ventilator online samt Proklima ventilator tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Tilbud på Proklima ventilator

Det er jo meget let for enhver at analysere priser på billige Proklima ventilator online på forskellige online outlets, og til gengæld har en hel del internet forhandlere set sig nødsaget til at nedskære udsalgspriserne på Proklima ventilator eftertrykkeligt, og i øvrigt frembyde fri fragt.

Dog kan det trods alt vise sig lønnende at prøve nogle få webbutikker efter udsalg og tilbud på Proklima ventilator online inden du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Du må dog ikke overse, at hvis en e-shop sælger billige Proklima ventilator online for en udsalgspris der anses for ekstraordinært tiltalende, så er det ofte være et kendetegn på en uoprigtig internet forhandler. Køb med kort er på den anden side omfavnet af en bestemmelse, der sikrer en overfor uærlige internet outlets.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at klare pengene til Proklima ventilator senere. Det fås som regel ved niche netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at folk tit søger bl.a. køb Proklima ventilator og Proklima ventilator online. Derudover oplever vi tit mennesker efterspørge bl.a. Proklima ventilator tilbud, Proklima ventilator priser og billig Proklima ventilator.

Analyser andre menneskers synspunkter

Trustpilot tilbyder dig en del tiltalende løsninger til at tolke flere øvrige brugeres reflektioner og derfor er det smart, at du kigger nærmere på e-shoppens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige Proklima ventilator online.

Facebook tilbyder dig derudover tilpas strålende genveje til at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed. Foruden det er der nogle e-handler som tilbyder kunderne at levere en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige burde udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige Proklima ventilator online i en netshop bør man til hver en tid gennemløbe e-butikkens betingelser, men det er mange gange ikke videre spændende, især hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne måske være at finde ud af hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, som skulle være et sympol på at webbutikken forstår de danske retningslinjer, foruden at internet firmaet nu og da monitoreres af sagkyndige som mestrer de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god chance for at blive assisteret, for så vidt du udsættes for udfordringer i processen med din ordre på Proklima ventilator. Tillige er det smart at kunden er obs på de elementære betingelser gældende for bestillingen af Proklima ventilator online, fx hvilken returret e-handlen har.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man når som helst bibeholder ens kvitteringsmail, så man senere kan bekræfte købet af Proklima ventilator, uanset om man køber ved Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan eller Bauhaus.

Jette Nielsen gav 5 stjerner

Det var godt !

Kim P gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Per O gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Thomas F gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til online shopping
1Nogle forhandlere på nettet tilbyder portofri levering på Proklima ventilator, men typisk er det forbeholdt når man shopper for et præcist beløb. Derudover bør man overveje den prisbilligste slags levering, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop. Løsningen er som oftest også ekstremt problemfri. Den prisbilligste løsning til levering er uden tvivl at hente produkterne selv.
2De fleste internet shops tildeler heldigvis et bredt udvalg af billige fragtmetoder til Proklima ventilator. En favorit iblandt mange er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig i høj grad simpel, og tit ydermere den billigste løsning til levering.
3Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er en del af et lovbud, som værner os overfor svindlende shops på nettet. Som et alternativ kan du bruge et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage beløbet over en længere periode.
4Det er usædvanlig bekvemt for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige Proklima ventilator hos flere internet shops, og på grund af dette frembyder flertallet af forhandlere på nettet gratis fragt. Det kan imidlertid vise sig fordelagtigt at analysere et par forskellige webbutikker efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.
5Leveringshastigheden kan være ultra betydningsfuld om man mangler ordren med det samme, og herved er det ganske på sin plads at du gransker den forventede leveringstid for Proklima ventilator. Temmelig mange internet forhandlere lover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som trods alt beroer på at ordren placeres forud for et fast klokkeslæt.
6Vi går generelt ind for at se nærmere på om e-forretningen er medlem af e-mærket, fordi det typisk er en indikator for at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, tillige med at hjemmesiden af og til undersøges af jurister som har megen viden om de gældende regler. Inden folk køber billige Proklima ventilator i en netbutik behøver man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens regler.
7Den mest betalelige leveringsmetode er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket står og falder med at du lever nærved online forhandlerens lager. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være særligt relevant i tilfælde af at vi står og skal bruge Proklima ventilator øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle internet shops portofri levering, men typisk under forudsætning af at du bestiller for en fastsat sum.
8Trustpilot frembringer en lang række hæderlige løsninger til at udforske ganske mange nuværende konsumenters betragtninger og derved er det fornuftigt, at du besigtiger e-handlens vurderinger før du køber billige Proklima ventilator online. Facebook tilbyder dig tillige tilpas ærlige metoder til at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed.
9Før folk bestiller billige Proklima ventilator hos en internet virksomhed bør de utvivlsomt se på netbutikkens forretningsaftale, men det er mange gange ikke særlig interessant. Ligeså kan det være til hjælp at kunden er hensynstagende til de mest vitale reglementer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige Proklima ventilator online, for eksempel hvilken ombytningsret virksomheden tilbyder.