Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R18KV
250 kr.
Mere info
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R25KV
250 kr.
Mere info
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R10KV
250 kr.
Mere info
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R6KV
250 kr.
Mere info
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-F
235 kr.
Mere info
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R25KX
250 kr.
Mere info
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R10KX
250 kr.
Mere info
Festool StickFix Profilsål SSH-STF-LS130-90 GR
250 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, som tilbyder gode råd til valg af profilsål.
Flere byggemarkeder har et stort udvalg af varer, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare profilsål.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige profilsål fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på gode priser, hvorimod nogle tilbyder service. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre varerne personligt. Dette er specielt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Det er absolut super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du kigge hos de andre.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man tjekke firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og pga. det har folk tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne personligt. Af den grund kan man blive fri for leveringsgebyret, og sågar få fat i varerne med det samme.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra mange leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af profilsål online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få en bedre pris.
Diverse små butikker er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund bør du få endnu mere anvendelig vejledning fra nogle der er specialister i netop profilsål.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er små virksomheder, der tit drives i Danmark, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at bestille profilsål online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
profilsål harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

profilsål silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

profilsål jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

profilsål bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Før du optager byggeriet kan det vise sig ekstremt centralt at have styr på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Du finder et bredt udvalg af guides og videoer online hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube supporterer dig med ret så meget brugbar information, særligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
3Du bør nødig fattes udstyr. Typisk vil det vise sig essentielt at du har det til rådighed forinden du indleder arbejdet. Du bør huske at indkalkulere udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
4Der kommer stort set altid uforudsigelige problemstillinger når det gælder store opgaver, og som følge heraf kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i handlingsplanen, så man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
5Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm som sikrer dig overfor mulige ulykker. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
6Det er fundamentalt at lave et budget for projektet, så man har styr på økonomien. Det kan være fornuftigt at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan undersøge beløbet for dem én efter én.
7Godt forarbejde viser sig som kilden til at komme i mål med arbejdet. Du må sammensætte en gennemarbejdet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder planen.
8Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du iværksætter projektet. Du kunne med fordel lave en overskuelig liste indeholdende hver eneste ting du skal bruge, og så eftergå oversigten, så du er tryg ved at du har det hele.
9Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Flere projekter gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere må det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
10Man kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes hvis renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet er altså afhængig af at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
11Det bør overvejes hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at købe hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Hvis du skal have assistance fra en professionel kunne det være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
12For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette må du løbende holde øje med vejrvarslen i den tid der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det med et brag starter med at stå ned i stænger når du netop er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt flot. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er enormt betryggende. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

Adskillige internet selskaber tilbyder efterhånden en lang række forskellige billige former for fragt til profilsål. En af de populære er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså temmelig smertefri, og i mange tilfælde desuden den mest letkøbte leveringsform.

Du burde på samme måde påtænke at vælge at få udbragt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver af og til lidt mere bekostelig, men omvendt ultra ukompliceret for profilsål online. Den mest betalelige fragtløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, som jo beroer på at du befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på profilsål er selvfølgelig ret så vital i tilfælde af at man absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, og af den grund er det virkelig afgørende at man efterser den estimerede leveringsdato for profilsål. En lang række outlets på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer online, men vær på vagt da det kræver at du bestiller før et fast tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produktet sendt afsted før lagermedarbejderne får fri.

En hel del online virksomheder byder på fri fragt på profilsål online, men ofte er det under betingelse af at der indkøbes for et bestemt beløb. Derudover kunne man overveje den billigste type af levering, der ofte er at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

Adskillige kæder giver klik-og-hent hvor du bestiller billig profilsål på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. De frembyder blandt andet click-and-collect på profilsål i disse byer:

Vallensbæk, Ølstykke, Slagelse, Skanderborg, Kokkedal, Nyborg, Ikast, Silkeborg, Holbæk, Brabrand, Køge, Taastrup, Ringsted, Hvidovre, Ballerup, Brønderslev, Hedensted, Åbyhøj, Lillerød, Solrød Strand, Risskov, Næstved, Aabenraa, Valby, Rønne, Højbjerg, Greve, Herning, Lyngby, Glostrup, Nærum, Fredericia, Varde, Frederiksværk, Stenløse, Charlottenlund, Dragør, Holstebro, Albertslund, Nakskov, Virum, Horsens, Kalundborg, Allerød, Helsingør, København, Lystrup, Sønderborg, Farum, Korsør, Gentofte, Middelfart, Hørsholm, Odder, Hillerød, Roskilde, Viborg, Tårnby, Tilst, Frederikshavn, Kolding, Randers, Odense, Frederiksberg, Værløse, Struer, Aarhus, Nørresundby, Grenaa, Ishøj, Gladsaxe, Thisted, Esbjerg, Svendborg, Hobro, Frederikssund, Rudersdal, Herlev, Brønshøj, Søborg, Birkerød, Skive, Vejle, Vanløse, Vordingborg, Rødovre, Haslev, Hjørring, Haderslev, Aalborg, Jyllinge, Hedehusene, Nykøbing Falster, og Brøndby, .

Afhentning ift. profilsål er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ses der på data står det klart, at folk typisk efterspørger fx profilsål priser og profilsål tilbud. Foruden dette ser man jævnligt mennesker søge for eksempel køb profilsål, profilsål online samt billig profilsål, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Gode tilbud på profilsål

Det er meget let for købere at vurdere prisniveauet på billige profilsål online hos diverse internet forretninger, og til gengæld har flere online forhandlere været tvunget til at presse prisen på profilsål betydeligt, og ydermere præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det stadigvæk være nyttigt at checke nogle outlets på nettet efter rabatter og tilbud på profilsål online inden du gennemfører dit køb, således at du er sikret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Du bør trods alt være årvågen med, at hvis en internet forhandler tilbyder billige profilsål online til en pris som er urealistisk beskeden, er det ofte være et karakteristika der viser en uægte shop. Kortbetalinger er i hvert fald dækket ind under en vedtægt, som beskytter os imod falske online forhandlere.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt bør du anvende en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du ønsker at betale prisen på profilsål senere. Det tilbydes som regel i specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark og XL-Byg.

Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere tit kigger efter fx profilsål tilbud og køb profilsål. Foruden dette oplever man typisk online shoppere søge for eksempel profilsål priser, billig profilsål og profilsål online.

Kig på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot fører til en del solide genveje til at eksaminere en hel del tidligere køberes opfattelser og herved slår vi et slag for, at du gennemsøger online forhandlerens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige profilsål online.

Facebook tilbyder dig på samme måde nogenlunde ærlige chancer for at få indblik i internet butikkens kundefokus. Desuden ser vi mange e-handler som tilbyder kunderne at sammensætte en bedømmelse af deres køb, som på samme måde bør tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige profilsål online på en internet forhandler kunne de reelt læse butikkens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke videre spændende, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kan være at se om e-forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det ofte er en angivelse af at webshoppen imødekommer de danske love, tillige med at butikken tit evalueres af jurister der kender de gældende love.

Derudover giver det dig mulighed for støtte, såfremt du udsættes for problemer i forbindelse med din bestilling af profilsål. Yderligere foreslår vi at køber er klar over de mest vedkommende vedtægter der har betydning for bestillingen af profilsål online, for eksempel hvilken returret e-handlen tilsikrer.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man når som helst bevarer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne dokumentere sit køb af profilsål, ligegyldig om man handler hos Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 eller Stark.

Anna Johansen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Michael Sørensen gav 4 stjerner

I gør det super godt

Louise gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Bente D gav 5 stjerner

God til prisen

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været et signal om at internet firmaet lever op til den officielle danske lovgivning, samt at internet forhandleren rutinemæssigt undersøges af fagmænd som har megen viden om de gældende love. Forud for at folk handler billige profilsål i en online shop kan de helt sikkert granske netshoppens vilkår.
2Fragttiden kan være ekstremt væsentlig ifald du skal bruge din pakke nu og her, så med det formål er det bestemt essentielt at du ser leveringstiden på profilsål. Størstedelen af webshops tilbyder billig levering på næste hverdag på mange af deres varer, men vær opmærksom på at det betinges af at ordren indsendes tidligere end et bestemt klokkeslæt.
3Inden nogen shopper billige profilsål i en e-forhandler kan de faktisk have øje for netshoppens regler, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende. Tilmed støtter vi at du er påpasselig med de mest essentielle vedtægter der er gældende for købet af billige profilsål online, til eksempel den returrettighed webbutikken garanterer.
4Den prisbilligste leveringsløsning vil til enhver tid være at hente pakken selv, som jo stiller krav om at du opholder dig tæt på netshoppens arbejdslager. Den fragtmulighed er ekstremt central hvis vi absolut skal bruge profilsål straks. Alternativt så tilbyder nogle internet virksomheder fragt uden beregning, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du shopper for en fastsat sum.
5Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en lovbestemmelse, som begunstiger dig som køber overfor uægte outlets på nettet. Alternativt kunne du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at betale prisen over tid.
6En del internet handler tilbyder efterhånden et stort udvalg af billige muligheder for levering til profilsål. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig rigtig gnidningsløs, samt mange gange også den billigste slags levering.
7Trustpilot bringer dig altid nyttige muligheder for at bese adskillige øvrige forbrugeres bedømmelser og på grund af dette kan det anbefales, at du tager et kig på e-shoppens kritik før du shopper billige profilsål online. Facebook giver dig desuden egentlig gode muligheder for at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus.
8Nogle webbutikker sikrer levering uden betaling på profilsål, men for det meste kun når du bestiller for en bestemt sum. Alternativt kunne du overveje den mindst kostelige leveringsversion, hvilket oftest vil være at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragtformen viser sig oftest ligeledes ret så gnidningsløs. Den mindst kostelige form for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
9Det er meget gnidningsløst for folk at vurdere prisniveauet online på billige profilsål fra forskellige online varehuse, og så tilbyder utallige online forhandlere fri fragt. Derfor kan det alligevel vise sig tiden værd at eftergå enkelte internet outlets efter billige priser før du shopper, så du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris.