Plus Klink profilhegn til 174x95 cm - sortgrundet
749 kr.
Mere info
Fsc Buet Top Profilhegn 22x120x2000
50 kr.
Mere info
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x125cm
1.099 kr.
Mere info
Plus Klink profilhegn 174x91 cm. - trykimp.
499 kr.
Mere info
Plus Klink profilhegn til 174x173 cm grundmalet sort
1.299 kr.
Mere info
Fsc Stolpe T/profilhegn Hjørne 90x90x2700
249 kr.
Mere info
Plus Klink profilhegn 174x129 cm. - trykimp.
699 kr.
Mere info
Plus Klink profilhegn 174x166 cm. - trykimp.
899 kr.
Mere info
Fsc Stolpe T/profilhegn Mellem 90x90x2700
229 kr.
Mere info
Plus Klink profilhegn til 174x134 cm - sortgrundet
999 kr.
Mere info
Fsc Profilhegn 22x120x2000
40 kr.
Mere info
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x163cm trykimprægneret
1.299 kr.
Mere info
Fsc Lige Top Profilhegn 60x30x2000
40 kr.
Mere info
Fsc Stolpe T/profilhegn Ende 90x90x2700
229 kr.
Mere info
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x125cm grundmalet sort
1.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et bredt udvalg af produkter, imens øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare profilhegn.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Man bør derfor læse forretningens regler.
Når du skal bruge varerne hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Hermed kan du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af profilhegn.
Der kan være forskel på priserne på billige profilhegn fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på lave priser, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra mange leverandører, og så kan du købe fra et stort sortiment af profilhegn online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har du valget om at bestille online og fragte varerne personligt. Af den grund kan du overveje at blive fri for fragten, og ovenikøbet få produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er populære og kendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops er små familievirksomheder, som tit har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du handler profilhegn online fra deres webshop.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres produkter, idet de ikke sælger andet. Derigennem er det forventeligt at du får endnu mere god sparring fra nogle der er eksperter i lige præcis profilhegn.
Forskellige små butikker står selv for produktion af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få en skarpere pris.
Danmarks største byggecentre

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

profilhegn bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

profilhegn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

profilhegn silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

profilhegn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggeprojektet, især når der er tale om større projekter. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden vil det vise sig mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
2Man vil for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig afgørende at have grejet til disposition før du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medtage omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
3For opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. På grund af dette må du tit se prognosen for vejret lige før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit svære byggeprojekt.
4Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at udarbejde en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter din strategi.
5Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det kan blive en god idé at notere alle udgiftsposter, og dernæst undersøge ens omkostning ved dem alle sammen.
6I god tid inden at du starter byggeprocessen kan det være højst afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
7Husk at overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde tilkøbe assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Forudsat at du benytter assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at notere en pris fra forskellige leverandører.
8Du bør aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på potentielle uheld. Det er klogt at du husker sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
9Der viser sig typisk pludselige udfordringer når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og derfor er det væsentligt at der er afsat rigeligt med tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
10Du kan indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeprojektet forbedrer planeten.
11Der kan findes en verden af guides og videoer på nettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube er kilde til utrolig meget almennyttig viden, ikke mindst ifald man bruger den engelske version.
12Det er meningsgivende at du har de presserende byggematerialer disponible før du går i gang med byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste eftergå hver eneste ting, således at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er kolossalt betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

Størstedelen af shops på nettet tildeler til alt held et stort udvalg af billige fragtmetoder til profilhegn. En favorit iblandt mange er nu om dage afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente din ordre præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig yderst praktisk, og typisk endda den billigste leveringsudgave.

Du kan ligeledes foretrække at vælge levering til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen er godt nok et hak mere pebret, men også vældig ligetil ved køb af profilhegn online. Den mest betalelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, som jo stiller krav om at du bor i nærheden af internet forretningens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på profilhegn er jo vældig betydningsfuld såfremt du skal bruge produktet inden for kort tid, så med det formål er det fuldkommen væsentligt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for profilhegn. En del e-shops – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig 1 hverdags levering på masser af produkter online, men vær vagtsom da det beroer på at ordren lægges inden et fastsat klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen betjent forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

Flere online forhandlere præsterer fri fragt på profilhegn online, men ofte forudsætter det at der bestilles for en fastsat pris. Derudover kan man udse dig den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Størstedelen af netbutikker udlover click-and-collect hvor man køber billig profilhegn online men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bygma. Byggekæderne udlover blandt andet click-and-collect på profilhegn i disse områder:

Jyllinge, Hobro, Aabenraa, Struer, Kokkedal, Ikast, Nærum, Viborg, Horsens, Albertslund, Nykøbing Falster, Tilst, Kalundborg, Rudersdal, Brønderslev, Højbjerg, Middelfart, Rønne, Valby, Brøndby, Hvidovre, Åbyhøj, Brønshøj, Esbjerg, Dragør, Søborg, Vordingborg, Nakskov, Næstved, Kolding, Svendborg, Ballerup, Aarhus, Stenløse, Slagelse, Holbæk, Korsør, Frederikssund, Birkerød, Taastrup, Solrød Strand, Hillerød, Skive, Gladsaxe, Hedehusene, Lyngby, Thisted, Fredericia, Værløse, Roskilde, Varde, Frederikshavn, Hedensted, Vallensbæk, Virum, Nørresundby, Aalborg, Lystrup, Lillerød, Herlev, Holstebro, Hjørring, Greve, Ishøj, Frederiksværk, Haslev, Frederiksberg, Ringsted, Risskov, Vejle, Brabrand, Sønderborg, Ølstykke, Hørsholm, Randers, København, Silkeborg, Haderslev, Vanløse, Nyborg, Køge, Charlottenlund, Allerød, Skanderborg, Odense, Odder, Helsingør, Farum, Gentofte, Tårnby, Grenaa, Rødovre, Herning, og Glostrup, .

Click-and-collect for profilhegn er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Ved indkig i data bliver det markant, at netshoppere tit leder efter blandt andet profilhegn priser og billig profilhegn. Derudover ser vi tit internet shoppere kigge efter for eksempel profilhegn online, køb profilhegn og profilhegn tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Silvan.

Rabat på profilhegn

Det har vist sig at være ret så bekvemt for enhver at finde de bedste priser på billige profilhegn online på tværs af internet foretagender, og til tak har adskillige e-forhandlere været nødt til at presse prisen på profilhegn betydeligt, og ydermere love fragt uden gebyr.

Det kan dog ikke desto mindre blive profitabelt at checke enkelte internet firmaer efter billige priser på profilhegn online forinden du placerer ordren, således at man er skudsikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Du skal alligevel være omhyggelig med, at ifald en online virksomhed tilbyder billige profilhegn online for en pris der kan ses som besynderligt fordelagtig, kunne det for det meste være et symbol på en uærlig e-shop. Handler med kort er ikke desto mindre dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket bistår folk overfor fup internet webshops.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du agter at afbetale prisen på profilhegn af flere omgange. Det fås normalt i nicheforhandlere, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere tit søger efter eksempelvis billig profilhegn og profilhegn priser. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet profilhegn online, køb profilhegn og profilhegn tilbud.

Kig på tidligere kunders meninger

Trustpilot leverer faktisk hensigtsmæssige løsninger til at tolke flere forhenværende kunders evalueringer og herved foreslåes det, at du betragter internet butikkens omtaler forud for at du handler billige profilhegn online.

Facebook medfører ligeledes en række nyttige genveje til at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed. Foruden det ses en del e-butikker som giver folk mulighed for at ytre en vurdering af virksomhedens service, som tilmed må drages fordel af til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk køber billige profilhegn online i en internet webshop burde man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsaftale, men det er typisk en omfattende opgave, især ved de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

En nemmere løsning kunne måske være at undersøge om internet webshoppen er e-mærket, da det er en erklæring om at online forhandleren overholder de opstillede regler, tillige med at hjemmesiden regelmæssigt kigges til af jurister der har meget erfaring med vilkårene på området.

Derudover tilbydes du chance for at få assistance, når du oplever udfordringer i processen med dit køb af profilhegn. Endvidere støtter vi at du er påpasselig med de mest centrale reglementer der kan have betydning for bestillingen af profilhegn online, eksempelvis den returpolitik webbutikken benytter.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid opbevarer ens købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne eftervise sin bestilling af profilhegn, uafhængig af om man har handlet hos Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 eller Stark.

Thomas H gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Jette M gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

Peter C gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Morten Pedersen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for at kontrollere om internet virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket skulle være en garanti for at e-firmaet opfylder de officielle regler, udover at e-handlen af og til besøges af fagmænd der mestrer de gældende bestemmelser. Før folk bestiller billige profilhegn på en internet handler bør de faktisk kigge på deres handelsbetingelser.
2Trustpilot forærer dig fuldt ud pæne chancer for at beskue flere eksisterende køberes iagttagelser og derved er det godt, at du gransker e-forretningens vurderinger forinden du bestiller billige profilhegn online. Facebook frembringer tilsvarende faktisk ønskværdige muligheder for at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed.
3Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et lovbud, der bistår os imod fup online webshops. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du agter at finansiere omkostningerne ude i fremtiden.
4Forinden folk bestiller billige profilhegn hos en e-forretning bør man ideelt set skimme shoppens handelsaftale, det er dog almindeligvis et tidskrævende projekt. Derudover slår vi et slag for at man er omhyggelig omkring de mest centrale betingelser der har indvirkning på bestillingen af billige profilhegn online, for eksempel hvilken ombytningspolitik virksomheden garanterer.
5Den mindst kostelige mulighed for levering vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, men dette stiller krav om at du opholder dig tæt på internet firmaets arbejdslager. Den leveringsform er selvfølgelig super central hvis man har brug for profilhegn øjeblikkeligt. Alternativt så lover visse forhandlere på nettet levering uden gebyr, men tit under forudsætning af at du indkøber for et fastslået beløb.
6Det har vist sig at være rigtig uproblematisk for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige profilhegn hos forskellige internet forretninger, og derfor frembyder en lang række online outlets billig levering. Til gengæld kan det imidlertid være lukrativt at efterse nogle forskellige online virksomheder efter billige priser forud for at du køber, så du er tryg ved at indhente den skarpeste pris.
7En hel del forretninger på nettet giver til alt held diverse billige muligheder for levering til profilhegn. En yndling er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Den er nemlig ret nem, samt i mange tilfælde desuden den mindst kostelige leveringsform.
8Nogle online butikker garanterer billig levering på profilhegn, men for det meste kun ifald man indkøber for en konkret sum. I øvrigt burde man vælge den mest letkøbte slags levering, som gerne vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted. Muligheden bliver i mange tilfælde samtidig virkelig smart. Den billigste fragtmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
9Fragtperioden er usædvanlig vigtig når vi står og skal bruge dine nye varer inden for få dage, så med det formål er det sandelig meningsfuldt at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt for profilhegn. Flere netbutikker giver billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, men som trods alt er forudsat at ordren lægges før et givent klokkeslæt.