Proxxon Micro-profilfræser MP 400
1.440 kr.
Mere info
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D42/R6
610 kr.
Mere info
Festool Profilfræser HW, skaft 12 mm HW D 52/R1ss S12
735 kr.
Mere info
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D19/R5/R4
425 kr.
Mere info
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D31,7/R4/R4
475 kr.
Mere info
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D42/13/R6+12
590 kr.
Mere info
Festool Profilfræser HW, skaft 12 mm HW R20.5/16/D32/57 S12
1.020 kr.
Mere info
Profilfræser
149 kr.
Mere info
Profilfræser
149 kr.
Mere info
Profilfræser m/kuglelejer
161 kr.
Mere info
Profilfræser m/kuglelejer
169 kr.
Mere info
Profilfræser Kreator KRT060105
180 kr.
Mere info
Profilfræser 28,1 mm 7569-20
208 kr.
Mere info
Profilfræser Kreator KRT060130
180 kr.
Mere info
Profilfræser med kuglelejer Kreator KRT060115
205 kr.
Mere info
Profilfræser 39,2 mm KwB 7567-20
320 kr.
Mere info
Profilfræser 25,7 mm KwB 7559-20
206 kr.
Mere info
Profilfræser 12,7 mm KwB 7568-20
229 kr.
Mere info
Profilfræser med kuglelejer Kreator KRT060125
195 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot profilfræser.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en webshop, som kan tilbyde sparring omkring profilfræser.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ i de velkendte byggecentre.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Man bør derfor læse butikkens regler.
Der findes forskelle i prisen på billige profilfræser fra netbutik til netbutik. En del har fokus på lave priser, imens andre vil have en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når man skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og herigennem har folk chancen for at købe online og hente materialerne på egen hånd. Herigennem er det muligt at spare fragtomkostningen, samt endda få varerne straks.
De velkendte byggekæder samler produkter fra forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af profilfræser online.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få lavere priser.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at bestille profilfræser online hos dem.
Majoriteten af nichefokuserede webshops har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund kan du forvente en høj grad af anvendelig service fra nogle der er specialister i netop profilfræser.
De største byggemarkeder i Danmark
profilfræser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

profilfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

profilfræser silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

profilfræser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For udendørs opgaver har vind og vejr en stor rolle. Af den grund bør du hyppigt tage et kig på meldingerne om vejret i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit vigtige projekt.
2Man bør aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at du har grejet disponibelt før du går løs med byggeriet. Desuden er det afgørende at indkalkulere de tilhørende udgifter i budgettet.
3Planlægning er metoden til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at nedskrive en strømlinet agenda, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af handlingsplanen.
4Måske du burde regne på om byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør hente assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Hvis du indhenter assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
5Der viser sig uden tvivl utidige udfordringer når det gælder omfangsrige opgaver, og pga. dette viser det sig af stor betydning at man afsætter tilstrækkelig plads i planen, med formålet om at man er tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
6Du kan finde en hel del instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube bringer dig store mængder nyttig viden, særligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
7Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggeprocessen, specielt når det kommer til omfattende ombygninger. Enkelte ombygninger kræver flere end en enkelt person. Dertil må det blive mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
8Du må ikke negligere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko der skåner dig overfor eventuelle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
9Før du indleder byggeprojektet må det være yderst fundamentalt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for klimaet.
11Ofte vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så du har et økonomisk overblik. Det kan blive rationelt at notere alle poster, og efterfølgende nedfælde beløbet for dem én og én.
12Det bliver værdifuldt at du har de påkrævede materialer handlet ind før du påbegynder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne forfatte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og så eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er meget overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En hel del internet varehuse giver i dag mange forskellige billige leveringsmidler til profilfræser. Det mest populære er nu om stunder pakkeshops, og så henter du bare din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo usædvanlig smart, samt endda også den billigste type af levering.

Du kunne på samme måde udse dig at få produkterne leveret til din bolig eller til hvor du arbejder. Metoden bliver almindeligvis et hak mere bekostelig, men endda særligt ukompliceret ved køb af profilfræser online. Den mest billige form for levering er dog at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du er nærved online virksomhedens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på profilfræser er usædvanlig væsentlig om man skal bruge ordren omgående, så i det øjemed er det virkelig fornuftigt at du studerer den anslåede leveringsdato for profilfræser. Adskillige internet outlets – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig 1 dags fragt på en lang række af deres varer online, men vær på vagt da det er underforstået at ordren gennemføres inden et konkret tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt pakket før lagermedarbejderne får fri.

Visse e-forhandlere præsterer fragt uden omkostninger på profilfræser online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der shoppes for et konkret beløb. I øvrigt kunne du udse dig den prisbilligste type af levering, som oftest vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted.

En række webbutikker udlover afhentning hvor man handler billig profilfræser på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus. Byggecentrene giver bl.a. klik-og-hent på profilfræser i disse områder:

Skive, Aabenraa, Haslev, Helsingør, Silkeborg, Kalundborg, Søborg, Svendborg, Korsør, Rønne, Randers, Greve, Nærum, Thisted, Nyborg, Ikast, Middelfart, Frederikssund, Holbæk, Hillerød, Køge, Charlottenlund, Stenløse, Frederiksværk, Frederiksberg, Brønderslev, Hedensted, Aalborg, Værløse, Roskilde, Holstebro, Næstved, Brønshøj, Herlev, Glostrup, Vallensbæk, Tårnby, Hobro, Frederikshavn, Gentofte, Vordingborg, Højbjerg, Brøndby, Tilst, Vanløse, Lystrup, Hedehusene, Varde, Nykøbing Falster, Jyllinge, Viborg, København, Skanderborg, Sønderborg, Åbyhøj, Virum, Albertslund, Kolding, Fredericia, Kokkedal, Valby, Rødovre, Horsens, Struer, Farum, Lyngby, Grenaa, Rudersdal, Odder, Hørsholm, Solrød Strand, Risskov, Brabrand, Ølstykke, Gladsaxe, Hjørring, Birkerød, Taastrup, Herning, Esbjerg, Slagelse, Ballerup, Nørresundby, Vejle, Lillerød, Ringsted, Hvidovre, Haderslev, Allerød, Nakskov, Odense, Dragør, Aarhus, og Ishøj, .

Klik-og-hent ift. profilfræser er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland).

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter for eksempel køb profilfræser og billig profilfræser. Vi ser derudover typisk folk kigge efter eksempelvis profilfræser tilbud, profilfræser online og profilfræser priser, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Få rabat på profilfræser

Det er i dag temmelig problemfrit for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige profilfræser online i blandt diverse e-shops, og altså har langt de fleste internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at formindske udsalgspriserne på profilfræser en hel del, og ydermere love fragtfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive lønsomt at undersøge et par e-forhandlere efter rabatter og tilbud på profilfræser online før du bestiller, så du er sikret at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man skal blot være klar over, at ifald en shop på nettet frembyder billige profilfræser online på tilbud til en salgspris der anses for enormt letkøbt, kan det undertiden være en varsel om en bedragerisk internet handler. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af en bestemmelse, der forsvarer køber overfor uægte netshops.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du vælge en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at godtgøre beløbet til profilfræser ude i fremtiden. Det tilbydes ofte hos specialiserede webshops, men ikke de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger eksempelvis billig profilfræser og profilfræser tilbud. Man ser desuden typisk mennesker søge for eksempel køb profilfræser, profilfræser online samt profilfræser priser.

Læs tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot giver dig absolut fremragende genveje til at kigge nærmere på adskillige aktuelle brugeres meninger og af den grund stiller vi forslag om, at du gransker internet shoppens vurderinger før du handler billige profilfræser online.

Facebook byder på på samme måde tilpas fordelagtige genveje til at få kendskab til internet selskabets popularitet. Tilmed møder vi en række internet firmaer som tilbyder kunderne at udfærdige en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige profilfræser online i en e-butik kan man i princippet bese webshoppens regler, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt, særligt med de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne måske være at kontrollere om online butikken er medlem af e-mærket, som kan være en tilkendegivelse af at e-firmaet efterkommer de danske retningslinjer, samt at online firmaet regelmæssigt besøges af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

Dette er desuden en god genvej til at få hjælp, for så vidt du får vanskeligheder som følge af dit indkøb af profilfræser. Tilmed slår vi et slag for at du er vaks omkring de primære vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af profilfræser online, som fx hvilken returrettighed internet virksomheden benytter.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin ordrekvittering, således man senere vil kunne bevise sin bestilling af profilfræser, uagtet om man handler hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus eller Bygma.

Bente Petersen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Anne Madsen gav 4 stjerner

Fremragende!

Thomas gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Helle gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til online indkøb
1Flere e-butikker udlover efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til profilfræser. En af favoritterne er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig særdeles let gængelig, samt oftest derudover den mest prisbevidste fragtmulighed.
2Trustpilot fører til de facto fremragende genveje til at gennemsøge en stor portion tidligere forbrugeres evalueringer og herved slår vi et slag for, at du eftergår e-forhandlerens bedømmelser forinden du shopper billige profilfræser online. Facebook resulterer i derudover nogenlunde passelige genveje til at få en idé om e-forretningens popularitet.
3Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en forordning, som assisterer køberen overfor svindlende forretninger på nettet. Som et alternativ kan du vælge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil godtgøre prisen over flere uger.
4Det har vist sig at være særligt let for os alle at prissammenligne online på billige profilfræser hos flere firmaer på nettet, og med det motiv tilbyder en hel del internet forretninger i Danmark levering uden gebyr. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig smart at sammenholde nogle få online selskaber efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at få fat i den mest attraktive pris.
5Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er en angivelse af at online shoppen anerkender dansk lovgivning, foruden at e-forretningen lejlighedsvis føres tilsyn med af specialister som har indsigt i bestemmelserne på området. Inden folk køber billige profilfræser i en e-butik bør de ideelt set tyde shoppens forretningsvilkår.
6Flere online shops byder på fragt uden beregning på profilfræser, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du bestiller for et præcist beløb. Som alternativ skal man udvælge den mest letkøbte fragtmulighed, der i de fleste tilfælde er at få leveret dine varer til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig til tider desuden ekstremt uproblematisk. Den mindst kostelige leveringsform er utvivlsomt selv at hente produkterne.
7Den mest prisbevidste løsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som jo kræver at du befinder dig i kort afstand af internet selskabets tilholdssted. Den fragtløsning kan være særdeles aktuel såfremt du har behov for profilfræser om kort tid. Alternativt så præsterer en række internet forhandlere billig levering, men ofte er det betinget af at der handles for en bestemt pris.
8Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være vældig vigtig ifald man står og skal bruge dine nye produkter fluks, og med det formål er det forholdsvis fornuftigt at vi besigtiger tidshorisonten for levering ved profilfræser. En masse online forretninger byder på billig 1 hverdags levering på deres favorit varer, der dog beroer på at transaktionen realiseres før et bestemt klokkeslæt.
9Forud for at nogen bestiller billige profilfræser hos en e-shop burde de for at være sikker gennemløbe e-shoppens betingelser, dog er det uden tvivl ikke super interessant. Foruden dette er det at foretrække at køber er vidende om de mest relevante retningslinjer gældende for købet af billige profilfræser online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed forretningen kører med.