Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Mere info
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Mere info
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Mere info
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare professionel vertikalskærer.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende virksomhedens handelsbetingelser.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige professionel vertikalskærer alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på de bedste tilbud, hvorimod andre har et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Det er specielt et alternativ ved de store byggekæder.
For mange er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, hvor du kan få tips og tricks til valg af professionel vertikalskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du i de større byer, og hermed har man chancen for at købe online og køre materialerne personligt. Af den grund har du mulighed for at undvære fragtgebyret, og endda hente varerne straks.
De gængse byggekæder køber produkter fra forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af professionel vertikalskærer online.
De store byggecentre er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed når du skal handle online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber professionel vertikalskærer online på deres hjemmeside.
De fleste specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Derigennem kan du modtage en høj grad af erfaren assistance fra nogle med ekspertviden i lige præcis professionel vertikalskærer.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billigere pris.
Danmarks største byggemarkeder
professionel vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

professionel vertikalskærer silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

professionel vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

professionel vertikalskærer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det kommer til store byggeopgaver. Omfattende opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
2Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at have en strømlinet handlingsplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp når du sammensætter din agenda.
3Du må for alt i verden ikke nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som hoved- og fodbeklædning som hjælper dig imod eventuelle skader. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke har eksperthjælp.
4Ofte vil det vise sig essentielt at lave et regnskab for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at tage noter til samtlige poster, og herefter finde frem til beløbet for dem hver især.
5Der kommer som regel ubelejlige problematikker i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og af den grund vil det være betydningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i kalenderen, som gør at man kan føle sig sikker på at man får det færdiggjort.
6Du finder stribevis af guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube tilbyder enormt meget anvendelig information, navnligt forudsat at du leder på engelsk.
7Det vil vise sig af stor betydning at du har samtlige byggematerialer handlet ind forud for at du kaster dig over byggeprocessen. Du kunne forfatte en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det du skal bruge, og bagefter efterse listen, hvormed du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
8Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor skal du løbende tjekke vejrforudsigelserne når du nærmer dig arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at regne bedst som du arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
9Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Det er yderst relevant at have udstyret disponibelt forinden du begynder på byggeriet. Desuden er det afgørende at medregne de medfølgende udgifter i din økonomi.
10Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeriet påvirker klimaet.
11Forinden du påbegynder dit byggeprojekt er det ultra betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du bør tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe professionel assistance til områder af projektet. Ifald du ønsker hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at modtage tilbud fra flere firmaer.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er utrolig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Størstedelen af butikker på nettet giver nu diverse billige fragtmuligheder til professionel vertikalskærer. En af de mest benyttede er i øjeblikket pakkeshops, som gør det muligt at hente produkterne lige når det passer dig. Løsningen er jo usædvanlig problemfri, og desuden ligeledes den mest betalelige metode til levering.

Du burde derudover prøve at vælge udbringning til din bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig undertiden en tand mere omkostningsfuld, men tillige særdeles bekvem for professionel vertikalskærer online. Den billigste form for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men den løsning er betinget af at du er lige ved e-handlens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på professionel vertikalskærer kan være super relevant forudsat du står og skal bruge din ordre inden for få dage, så herved er det altså væsentligt at man tjekker leveringstidspunktet ved professionel vertikalskærer. Størstedelen af shops på nettet – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – byder på billig dag-til-dag levering på en masse varer online, som dog er regnet ud fra at ordren indsendes før et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få ordren skippet afsted inden lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle få webbutikker garanterer fragt uden beregning på professionel vertikalskærer online, men i mange tilfælde under forudsætning af at du indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt skulle man gribe den mest betalelige type af levering, som gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop.

De fleste netbutikker udlover afhentning hvor du køber billig professionel vertikalskærer online og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne frembyder blandt andet click-and-collect på professionel vertikalskærer i følgende byer:

Vallensbæk, Slagelse, Aarhus, Lystrup, Hedensted, Haslev, Varde, Farum, Valby, Ølstykke, Allerød, Åbyhøj, Birkerød, København, Frederikssund, Hørsholm, Thisted, Hedehusene, Nørresundby, Brøndby, Nærum, Tårnby, Kalundborg, Odense, Charlottenlund, Risskov, Solrød Strand, Albertslund, Søborg, Sønderborg, Greve, Ikast, Haderslev, Hillerød, Holbæk, Korsør, Horsens, Brabrand, Nyborg, Hobro, Ballerup, Fredericia, Glostrup, Vordingborg, Viborg, Brønshøj, Værløse, Dragør, Holstebro, Ishøj, Esbjerg, Silkeborg, Gentofte, Virum, Rønne, Hjørring, Struer, Odder, Brønderslev, Nykøbing Falster, Svendborg, Jyllinge, Stenløse, Herning, Gladsaxe, Vejle, Randers, Ringsted, Køge, Roskilde, Næstved, Hvidovre, Nakskov, Taastrup, Rødovre, Lyngby, Frederikshavn, Højbjerg, Lillerød, Skanderborg, Vanløse, Kolding, Frederiksværk, Aalborg, Skive, Rudersdal, Helsingør, Kokkedal, Middelfart, Frederiksberg, Tilst, Aabenraa, Herlev, og Grenaa, .

Klik-og-hent for professionel vertikalskærer er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Falster) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når der ses på søgedata er det markant, at online shoppere ofte søger fx professionel vertikalskærer priser og billig professionel vertikalskærer. Man ser derudover som regel online shoppere efterspørge blandt andet professionel vertikalskærer online, køb professionel vertikalskærer samt professionel vertikalskærer tilbud, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

Få den bedste pris på professionel vertikalskærer

Det har vist sig at være ualmindeligt nemt for folk at vurdere prisniveauet på billige professionel vertikalskærer online fra forskellige webbutikker, og derved har utallige e-forretninger ikke kunne slippe for at sænke priserne på professionel vertikalskærer helt i bund, og endda frembyde billig fragt.

Derfor kan det trods alt blive lukrativt at inspicere diverse forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på professionel vertikalskærer online inden du gennemfører din handel, således at man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Man skal imidlertid være omhyggelig med, at hvis en webshop frembyder billige professionel vertikalskærer online på tilbud til en pris der kan virke utrolig fremragende, burde det undertiden være et kendetegn på en falsk e-shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af en anordning, hvilket skærmer os overfor falske e-forretninger.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en løsning som fx ViaBill, når du ønsker at betale omkostningerne til professionel vertikalskærer over tid. Dette tilbydes typisk ved specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata står det klart, at internetbrugere mange gange kigger efter for eksempel professionel vertikalskærer tilbud og køb professionel vertikalskærer. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel professionel vertikalskærer online, professionel vertikalskærer priser og billig professionel vertikalskærer.

Analyser folks erfaringer

Trustpilot bringer dig en del pålidelige chancer for at eftersøge diverse andre konsumenters kritik og herved foreslåes det, at du eftergår internet shoppens vurderinger forud for at du handler billige professionel vertikalskærer online.

Facebook giver dig lignende en lang række udmærkede løsninger til at få en idé om internet forhandlerens pålidelighed. Tilmed ser vi faktisk netbutikker som gør det muligt at tilkendegive en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må benyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige professionel vertikalskærer online hos en e-shop kan man for at være sikker kigge på webshoppens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke videre spændende, i særdeleshed med de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Et andet alternativ kunne derfor være at bemærke om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket ofte er en tryghed om at online butikken lever op til de officielle danske regler, udover at e-firmaet jævnligt revurderes af jurister som har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Derudover giver det dig lejlighed til at få hjælp, ifald du møder besvær ved din bestilling af professionel vertikalskærer. Derudover støtter vi at køber er påpasselig med de mest essentielle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af professionel vertikalskærer online, til eksempel den byttepolitik butikken garanterer.

Derfor er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens ordrekvittering, således man i fremtiden kan påvise købet af professionel vertikalskærer, uagtet om man køber hos Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Morten Andersen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Lene O gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Jørgen H gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jørgen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til køb på nettet
1Forinden nogen shopper billige professionel vertikalskærer hos en internet butik kan man de facto læse netshoppens forretningsaftale, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt. Tilsvarende kan det anbefales at køber er påpasselig med de primære forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige professionel vertikalskærer online, eksempelvis hvilken byttepolitik online butikken tilbyder.
2Den billigste form for fragt er utvivlsomt at hente pakken selv, men dette afhænger af at du er nærved e-forhandlerens lager. Den leveringsløsning kan vise sig at være ret så vigtig hvis man skal bruge professionel vertikalskærer øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder flere internet shops fri fragt, men typisk kræver det at du bestiller for et præcist beløb.
3Trustpilot præsterer faktisk hæderlige muligheder for at sondere adskillige øvrige køberes iagttagelser og af den grund kan det anbefales, at du efterforsker online forretningens kritik inden du bestiller billige professionel vertikalskærer online. Facebook fremskaffer desuden relativt ønskværdige genveje til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed.
4En række online butikker tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige fragtmetoder til professionel vertikalskærer. En yndling er for øjeblikket pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig særdeles fremkommelig, og endda endvidere den billigste løsning til levering.
5Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af et regulativ, der bistår kunden overfor uægte internet firmaer. Alternativt burde du overveje en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du agter at honorere omkostningerne ude i fremtiden.
6Vi anbefaler generelt at kigge om internet forhandleren er e-mærket, fordi det ofte er en antydning af at e-forhandleren understøtter de officielle danske regler, tillige med at internet selskabet hyppigt føres tilsyn med af eksperter som er indført i vedtægterne på området. Forud for at nogen shopper billige professionel vertikalskærer i en forhandler på nettet bør de for at være på den sikre side gennemse butikkens handelsaftale.
7Fragtperioden er naturligvis meget essentiel hvis man absolut skal bruge produkterne fluks, så i det øjemed er det altså på sin plads at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved professionel vertikalskærer. Størstedelen af online webshops giver billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer, som stiller krav om at der bestilles før et fast klokkeslæt.
8Det er jo super gnidningsløst for enhver at sammenligne priser online på billige professionel vertikalskærer hos diverse e-firmaer, og ergo lover utallige internet varehuse fri fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at studere en række butikker på nettet efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er velinformeret til at få den bedste pris.
9Enkelte butikker på nettet tilbyder gratis levering på professionel vertikalskærer, men undertiden kræves det at du shopper for en konkret sum. Som alternativ skal man beslutte sig for den mest letkøbte form for levering, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop. Denne bliver mange gange lige så vel yderst fleksibel. Den mest betalelige leveringsmanér er utvivlsomt at hente pakken selv.