Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher PUZZI 10/1
5.395 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Mere info
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Mere info
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Mere info
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Mere info
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragten, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed ved de gængse byggecentre.
Der kan være forskel på prisen på billige professionel tæpperenser fra netbutik til netbutik. En del giver gode priser, imens øvrige har faglig sparring. Du må vide hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du finde et andet.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Derfor kan du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du får tips og tricks til valg af professionel tæpperenser.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort varesortiment, imens andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan vide om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare professionel tæpperenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker nær dig, og af den grund har flertallet chancen for at bestille online og køre materialerne selv. Herigennem er der mulighed for at blive fri for fragten, og endda få produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man handler online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggekæder forhandler produkter fra mange nichebutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af professionel tæpperenser online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du handler professionel tæpperenser online hos dem.
Flertallet af nichebutikker producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online får du billigere priser.
Størsteparten af webshops i små nicher har en stor passion for deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Herved bør du modtage mere gavnlig hjælp fra ansatte som er eksperter i lige præcis professionel tæpperenser.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

professionel tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

professionel tæpperenser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

professionel tæpperenser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

professionel tæpperenser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Derfor skal du løbende tage notits af vejrforudsigelserne i dagene før projektets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at vælte ned absolut lige når du vil påbegynde dit omfattende projekt.
2Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et regnskab for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det kan være fornuftigt at nedfærdige alle udgiftsposter, og efterfølgende gennemgå ens udgift ved dem én efter én.
3Godt forarbejde bliver nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du bør sammensætte en struktureret strategi, der beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter din køreplan.
4Du bør på ingen måde se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm som sikrer dig med henblik på hændelige uheld. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig hvis du ikke køber professionel assistance.
5Du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at projektet har en positiv betydning for naturen.
6Man vil for alt i verden ikke fattes værktøj. Typisk kan det vise sig strategisk at have værktøjet klar til brug forinden du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover godt at indkalkulere disse udgifter i økonomien.
7Du har adgang til endeløse instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder dig vældig meget udbytterig oplysning, specielt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
8Husk at tænke over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du burde købe professionel assistance til færdiggørelsen af det. Ifald du køber assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at modtage prisoverslag fra diverse virksomheder.
9Det kan være en god idé at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det er vigtige byggeprojekter. Nogle byggerier bør udføres af flere folk. Dertil bør det være mere effektivt og mere minderigt at være flere om det.
10Før du iværksætter byggeriet kan det være meget centralt at man sikrer sig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Det er essentielt at du har alle byggematerialer indkøbt forinden du tager fat på projektet. Du har fordel af at sammenfatte en overskuelig oversigt som samler hver eneste ting som er nødvendige, og derefter eftergå hvert eneste punkt, så du er overbevist om at der ikke mangler noget.
12Der præsenterer sig som regel uforudsigelige problematikker i tilfælde med omfattende projekter, og af den grund kan det være betydningsfuldt at man har afsat rimelig tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er hamrende betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er absolut overlegent. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En lang række butikker på nettet giver i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmodeller til professionel tæpperenser. Den mest moderne er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså ret så ukompliceret, samt ofte tilmed den mest betalelige mulighed for levering.

Du kunne derudover overveje at få leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragttypen bliver uheldigvis en smule mere omkostningsfuld, men endvidere vældig nem ift. professionel tæpperenser online. Den mest letkøbte løsning til levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl lige ved internet forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på professionel tæpperenser er jo ekstremt afgørende hvis du står og skal bruge din ordre om få sekunder, så derfor er det selvsagt meningsfuldt at du studerer den anslåede leveringstid ved professionel tæpperenser. En del forretninger på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig 1 dags levering på adskillige varenumre online, der dog står og falder med at transaktionen realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få pakken afsted forinden de lageransatte får fri.

Nogle enkelte online firmaer lover levering uden beregning på professionel tæpperenser online, men i de fleste tilfælde kun såfremt man køber for en fastsat pris. Som alternativ burde man vælge den prisbilligste fragtløsning, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted.

En del byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig professionel tæpperenser online og selv henter i butikken. Fx Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene yder eksempelvis click-and-collect på professionel tæpperenser i disse områder:

Hjørring, Helsingør, Haderslev, Jyllinge, Vanløse, Brøndby, Gentofte, Sønderborg, Åbyhøj, Thisted, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Esbjerg, Viborg, Kokkedal, Nyborg, Tilst, Skanderborg, Horsens, Ballerup, Herning, Vallensbæk, Valby, Værløse, Skive, Virum, Vordingborg, Odder, Rønne, Herlev, Nakskov, Randers, Lillerød, Brabrand, Grenaa, Hedehusene, Kolding, København, Ishøj, Ikast, Lyngby, Roskilde, Glostrup, Slagelse, Tårnby, Hedensted, Holstebro, Brønshøj, Silkeborg, Højbjerg, Hvidovre, Haslev, Hørsholm, Ølstykke, Albertslund, Næstved, Fredericia, Hillerød, Hobro, Ringsted, Lystrup, Rudersdal, Svendborg, Aarhus, Varde, Allerød, Charlottenlund, Brønderslev, Frederiksberg, Risskov, Middelfart, Køge, Søborg, Nærum, Frederikssund, Frederiksværk, Holbæk, Aabenraa, Taastrup, Struer, Korsør, Gladsaxe, Nørresundby, Farum, Rødovre, Greve, Birkerød, Odense, Aalborg, Dragør, Stenløse, Kalundborg, Vejle, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent af professionel tæpperenser er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved kig i data er det markant, at netshoppere tit kigger efter blandt andet professionel tæpperenser priser og professionel tæpperenser tilbud. Vi ser derudover som regel folk søge efter bl.a. billig professionel tæpperenser, professionel tæpperenser online samt køb professionel tæpperenser, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på professionel tæpperenser

Det er vældig overkommeligt for folk at prissammenligne på billige professionel tæpperenser online hos forskellige e-shops, og af den grund har mange online butikker fundet det nødvendigt at trykke prisen på professionel tæpperenser en hel del, og ydermere tilbyde billig levering.

Dog kan det til hver en tid vise sig smart at efterse diverse internet forretninger efter tilbud og rabatter på professionel tæpperenser online før du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at antage den laveste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Man skal trods alt ikke glemme, at når en e-forhandler afsætter billige professionel tæpperenser online til en pris som kan virke helt fantastisk letkøbt, kunne det for det meste være en varsel om en snydagtig e-handler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfavnet af et reglement, der begunstiger os overfor falske online webshops.

Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du benytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at godtgøre beløbet til professionel tæpperenser over en længere periode. Dette fås ofte ved specialiserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Ved kig i tallene fremstår det markant, at internet shoppere typisk søger for eksempel billig professionel tæpperenser og professionel tæpperenser priser. Vi ser desuden som regel folk kigge efter eksempelvis professionel tæpperenser tilbud, køb professionel tæpperenser samt professionel tæpperenser online.

Gennemsøg andre menneskers ratings

Trustpilot frembyder visse habile genveje til at gennemsøge en række andre forbrugeres erfaringer og derfor kan det anbefales, at du udforsker internet firmaets bedømmelser inden du shopper billige professionel tæpperenser online.

Facebook medfører ligeledes uden sammenligning hæderlige genveje til at få indtryk af internet shoppens pålidelighed. Tilmed ses nogle internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at udfærdige en omtale af deres køb, som også bør tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk handler billige professionel tæpperenser online i en e-forhandler bør man reelt studere webbutikkens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke super spændende, særligt på de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

En anden løsning kunne derfor være at tjekke hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, fordi det er en påvisning af at internet selskabet forstår de officielle regler, og at internet webshoppen jævnligt tilses af specialister som har megen viden om de gældende regler.

Dette er desuden en god genvej til at blive assisteret, såfremt du møder vanskeligheder med dit indkøb af professionel tæpperenser. For øvrigt foreslåes det at du er opmærksom på de grundlæggende reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af professionel tæpperenser online, til eksempel hvilken bytteret online butikken tilbyder.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man permanent opbevarer ens ordrekvittering, således man senere vil kunne bekræfte købet af professionel tæpperenser, uagtet om man køber hos Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix eller XL-Byg.

Jørgen I gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Rasmus gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Bente Møller gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Louise Thomsen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til indkøb via nettet
1Fragttiden kan vise sig at være temmelig bestemmende i tilfælde af at vi behøver produktet inden for få dage, og med det formål er det utvivlsomt passende at du checker den forventede leveringstid på professionel tæpperenser. En række online forretninger stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, men husk at det påkræver at bestillingen gennemføres tidligere end et givent klokkeslæt.
2Trustpilot indebærer rigtig belejlige chancer for at granske en stor gruppe øvrige køberes observationer og derfor går vi ind for, at du gennemsøger netshoppens omtaler forinden du bestiller billige professionel tæpperenser online. Facebook fører til derudover flere passelige metoder til at få et kig ind i online forretningens troværdighed.
3Flere internet virksomheder yder gratis levering på professionel tæpperenser, men for det meste er det kun gældende hvis man køber for et konkret beløb. I øvrigt burde du foretrække den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket gerne vil blive at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt endvidere vældig problemfri. Den billigste leveringsmetode vil dog altid være selv at hente ordren.
4Før folk bestiller billige professionel tæpperenser hos en online forretning kunne man for at være sikker sætte sig ind i shoppens forretningsaftale, dog er det ofte en tidskrævende opgave. Udover dette går vi ind for at du er omhyggelig omkring de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige professionel tæpperenser online, fx hvilken returpolitik internet shoppen kører med.
5Den prisbilligste leveringsmetode vil utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket dog forudsætter at du befinder dig med kort afstand til online virksomhedens arbejdslager. Den fragtform kan vise sig at være super central ifald vi behøver professionel tæpperenser om få sekunder. Alternativt så præsterer visse online selskaber fragtfri levering, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der bestilles for en bestemt sum.
6Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, siden det er en erklæring om at e-forretningen opfylder de danske love, og at shoppen tit efterses af sagkyndige som har nøje kendskab til retningslinjerne. Inden folk køber billige professionel tæpperenser hos en internet forhandler burde man i princippet overveje webbutikkens handelsbetingelser.
7Masser af butikker på nettet udlover til alt held en hel del forskellige billige fragtmuligheder til professionel tæpperenser. Den mest populære er p.t. pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når det passer dig. Denne er nemlig temmelig problemfri, og endda endda den mest prisbevidste fragttype.
8Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, der bistår dig som kunde imod uærlige e-butikker. Som en anden løsning kan du overveje en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at godtgøre omkostningerne over flere uger.
9Det har vist sig at være virkelig uproblematisk for alle at vurdere tilbud online på billige professionel tæpperenser fra flere online selskaber, og på grund af dette garanterer flertallet af online forretninger portofri levering. Dog kan det immervæk blive lønnende at se nærmere på et par forskellige e-shops efter tilbud inden du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at få den skarpeste pris.