Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment, og andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare professionel stiksav.
Såfremt du har brug for produkterne med det samme eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed i de udbredte byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra en webshop, som kan give information omkring professionel stiksav.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge forretningens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige professionel stiksav hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle satser på lave priser, imens øvrige vil have service. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder køber varer fra diverse leverandører, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af professionel stiksav online.
De store byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har de fleste mulighed for at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at spare leveringsgebyret, samt samtidig få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en enorm viden om deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved bør du modtage ekstra indsigtsfuld vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis professionel stiksav.
Flertallet af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
Diverse specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber professionel stiksav online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

professionel stiksav jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

professionel stiksav bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

professionel stiksav silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

professionel stiksav harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forud for at du igangsætter byggeprocessen er det yderst fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
2Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er formidler af ret så meget almennyttig info, specielt når man benytter engelske søgeord.
3Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, specielt ved væsentlige byggerier. Omfangsrige opgaver kræver mere end en person. Dertil bør det blive hurtigere og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
4Du skal på ingen måde fattes udstyr. Ofte vil det være af stor betydning at du har værktøjet klar når du indleder dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at indregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
5Du kan indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det kan man få når byggeprojektet er klimavenligt. At få tilskud er altså afhængig af at projektet influerer positivt på klimaet.
6Der kommer typisk overraskende udfordringer når det kommer til store opgaver, og følgelig kan det være afgørende at der er afsat god nok tid i handlingsplanen, som gør at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
7Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med projektet. Du er nødt til at udarbejde en struktureret handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Vær realistisk når du udarbejder din dagsorden.
8Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Af den årsag skal du tit tjekke vejrprognosen i dagene før byggeriets start, så du undgår at det uanmeldt starter med at piske ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede projekt.
9Typisk vil det vise sig afgørende at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være behjælpeligt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør nedfælde online tilbud på dem slavisk.
10Det kan vise sig fundamentalt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til disposition i god tid før du indleder eksekveringen. Du bør sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som indeholder alt det du får brug for, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, således at du bliver sikker på at du har husket det hele.
11Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedshjelm som sikrer dig mod mulige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke får professionel assistance.
12Måske burde du overveje om du bør stå med det hele selv, eller du burde sikre dig hjælp fra en fagperson til dele af det. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at få forslag fra en håndfuld håndværkere.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er hamrende flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

En stor portion e-forhandlere tilbyder nu til dags en række forskellige billige fragtløsninger til professionel stiksav. Den mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer når du har tid. Muligheden er jo ualmindeligt hensigtsmæssig, og tit endda den mest betalelige løsning til levering.

Du burde tillige afveje for og imod at vælge at få leveret hjem til dig eller til dit arbejde. Muligheden viser sig i mange tilfælde en smule mindre billig, men omvendt ret problemfri ved køb af professionel stiksav online. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men det forudsætter at du er med kort afstand til internet webshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på professionel stiksav er jo virkelig aktuel når man mangler ordren omgående, så herved er det relativt vigtigt at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid på professionel stiksav. Flere internet firmaer – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varer online, men det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem før et bestemt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsendt før logistikmedarbejderne holder fyraften.

En række e-forhandlere præsterer portofri fragt på professionel stiksav online, men typisk er det under forudsætning af at man shopper for et konkret beløb. Desuden kunne man gribe den prisbilligste leveringstype, der typisk vil være at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

Temmelig mange webbutikker frembyder click-and-collect hvor man handler billig professionel stiksav hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg. De frembyder blandt andet click-and-collect på professionel stiksav i disse byer:

Nakskov, Gladsaxe, Næstved, Hobro, Slagelse, Ishøj, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Aarhus, Sønderborg, Frederikssund, Fredericia, Glostrup, Hørsholm, Odder, Køge, Brønderslev, Horsens, Stenløse, Thisted, Farum, Hedensted, Vejle, Viborg, Charlottenlund, Hedehusene, Odense, Højbjerg, Struer, Nærum, Tilst, Taastrup, Vanløse, Valby, Haderslev, Rødovre, Kolding, Esbjerg, Svendborg, Virum, Albertslund, Ølstykke, Skive, Brøndby, Åbyhøj, Hvidovre, Nørresundby, Solrød Strand, Værløse, Grenaa, Dragør, Vordingborg, Roskilde, Allerød, Holbæk, Lillerød, Herning, Haslev, Rudersdal, Randers, Gentofte, Risskov, Frederikshavn, Nyborg, Ballerup, Kokkedal, Aalborg, Middelfart, Ringsted, Lyngby, Skanderborg, Tårnby, Lystrup, Søborg, Birkerød, København, Varde, Rønne, Holstebro, Frederiksberg, Brønshøj, Hjørring, Hillerød, Korsør, Silkeborg, Aabenraa, Helsingør, Herlev, Jyllinge, Brabrand, Ikast, Kalundborg, og Greve, .

Klik-og-hent af professionel stiksav er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster).

Når man ser på data er det markant, at netshoppere som regel efterspørger fx køb professionel stiksav og billig professionel stiksav. Man ser derudover jævnligt folk efterspørge for eksempel professionel stiksav online, professionel stiksav tilbud samt professionel stiksav priser, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Find den bedste pris på professionel stiksav

Det er jo efterhånden temmelig nemt for alle og enhver at sammenligne priser på billige professionel stiksav online fra forskellige netshops, og af den grund har mange e-firmaer set sig nødsaget til at mindske prisniveauet på professionel stiksav en hel del, og endda tilbyde billig fragt.

Det kan immervæk blive udbytterigt at undersøge nogle få internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på professionel stiksav online før du handler, sådan at man er skudsikker på at få den bedste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Man skal dog være opmærksom på, at i tilfælde af at en netshop annoncerer billige professionel stiksav online på tilbud til en pris der er umådelig billig, så kan det for det meste være en indikator for en falsk internet webshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af en lov, der værner køberen imod bedrageriske internet butikker.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at afbetale betalingen af professionel stiksav over tid. Det tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Ved kig i tallene står det markant, at internet shoppere tit efterspørger eksempelvis professionel stiksav online og professionel stiksav tilbud. Foruden dette ser man mange gange online shoppere lede efter bl.a. køb professionel stiksav, professionel stiksav priser og billig professionel stiksav.

Læs tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot genererer temmelig ærlige genveje til at dechifrere en længere række tidligere konsumenters meninger og på grund af dette kan det være til hjælp, at du vurderer internet butikkens vurderinger forud for at du køber billige professionel stiksav online.

Facebook fører til for øvrigt en række gode muligheder for at få indblik i internet webshoppens pålidelighed. Her er der endda forretninger på nettet hvor kunder kan udfærdige en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige professionel stiksav online hos en e-forhandler bør man de facto skimme shoppens betingelser, men det er typisk ikke videre spændende, specielt med de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Stark.

En anden løsning er at granske hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, siden det kan være en sikkerhed for at online virksomheden opretholder de gældende danske regler, foruden at webbutikken fra tid til anden gennemses af sagkyndige som kender de gældende love.

Desuden giver det dig lejlighed til bistand, ifald du bliver udsat for vanskeligheder med dit køb af professionel stiksav. Ligeså er det smart at køber er vaks omkring de vigtigste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af professionel stiksav online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-butikken lover.

Her er det virkelig relevant, at man altid bevarer ens ordremail, således man i fremtiden vil kunne påvise sit køb af professionel stiksav, uanset om man køber ved XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller Davidsen.

Helle Knudsen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Bente Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Niels Jørgensen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Peter gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot tilbyder en lang række stabile løsninger til at se nøjere på mange øvrige konsumenters synspunkter og herved går vi ind for, at du undersøger internet firmaets kritik før du handler billige professionel stiksav online. Facebook genererer ydermere en del troværdige metoder til at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed.
2Vi går generelt ind for at granske hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, hvilket almindeligvis er en påvisning af at webshoppen lever op til de danske retningslinjer, tillige med at internet forretningen ofte gennemses af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Inden folk bestiller billige professionel stiksav i en internet virksomhed bør man for at være sikker tage stilling til netbutikkens forretningsbetingelser.
3Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et reglement, hvilket garanterer dig som køber imod falske internet shops. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du ønsker at finansiere prisen over et længere tidsrum.
4Flere netbutikker byder på gratis fragt på professionel stiksav, men undertiden er det forbeholdt når man handler for en fastsat pris. Som alternativ kunne du overveje den mest letkøbte leveringsmåde, der typisk er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver som regel omvendt ekstremt smart. Den mest betalelige mulighed for fragt er dog selv at hente produkterne.
5Det er jo ualmindeligt smertefrit for enhver at finde de bedste tilbud online på billige professionel stiksav fra diverse webbutikker, og følgelig lover en hel del internet webshops portofri fragt. Derfor kan det immervæk blive lukrativt at eftergå indtil flere internet butikker efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris.
6En masse internet handler frembyder i øjeblikket en række forskellige billige leveringstyper til professionel stiksav. Førstevalget hos mange er nu om dage at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente varerne når der er mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig yderst fremkommelig, samt mange gange ligeledes den mest betalelige form for levering.
7Inden folk shopper billige professionel stiksav hos en netbutik burde de principielt se på webbutikkens vilkår, dog er det gerne ikke særlig spændende. Dertil er det en hjælp at køberen er obs på de elementære retningslinjer i forbindelse med købet af billige professionel stiksav online, som fx hvilken returret e-shoppen garanterer.
8Antal dages levering er selvfølgelig rigtig central forudsat vi har behov for din pakke om få sekunder, og derfor er det utvivlsomt afgørende at du kontrollerer den forventede leveringstid på professionel stiksav. En stor portion internet webshops stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter, hvilket stiller krav om at ordren køres igennem forud for et bestemt tidspunkt.
9Den prisbilligste leveringsudgave vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som dog er betinget af at du opholder dig med kort afstand til internet firmaets hjemsted. Den løsning til levering kan være særdeles aktuel såfremt man behøver professionel stiksav om få sekunder. Alternativt så yder flere online butikker levering uden gebyr, men i mange tilfælde forudsætter det at man bestiller for en konkret sum.