METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige professionel sprøjtepistol alt efter hvor du handler online. Nogle har lave priser, hvorimod øvrige har et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos et online byggemarked, som kan give sparring omkring professionel sprøjtepistol.
Det er selvsagt super relevant at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du finde et andet.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed hos de store byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor bør man læse byggemarkedets betingelser.
Flere byggecentre tilbyder et enormt produktsortiment, og nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot professionel sprøjtepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og derfor har folk adgang til at købe online og transportere materialerne selv. Af den grund har man chancen for at spare fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se fordele ved.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra mange forskellige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af professionel sprøjtepistol online.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet ved ekstremt meget om deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Altså vil du modtage ekstremt nyttig assistance fra folk med specialistviden i netop professionel sprøjtepistol.
Diverse nichebutikker på internettet står selv for produktion af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få en lavere pris.
Alverdens specialiserede webshops er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at handle professionel sprøjtepistol online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
professionel sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

professionel sprøjtepistol silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

professionel sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

professionel sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du burde måske tænke over om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde anskaffe eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Ifald du anskaffer hjælp fra en ekspert anbefales det at få prisoverslag fra forskellige håndværkere.
2Måske kan det blive essentielt at du har de påkrævede materialer til rådighed før du indleder eksekveringen. Du kunne sammenfatte en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alt det du skal bruge, og dernæst gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig sikker på at alt er klar.
3Du kan finde alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube tilbyder dig rigelig konstruktiv viden, navnligt ifald man benytter engelske søgeord.
4Du skal unden ingen omstændigheder glemme sikkerheden, så husk arbejdstøj som sikkerhedshjelm der beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
5Der viser sig som regel utidige problemstillinger i forbindelse med avancerede projekter, og på grund af det vil det vise sig af stor betydning at der afsættes god nok tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål.
6For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en vigtig rolle. På grund af dette kan du hyppigt undersøge meldingerne om vejret når du nærmer dig arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte projekt.
7Forberedelse vedbliver at være nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du må udarbejde en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du laver tidsplanen.
8Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har en økonomisk ramme. Det vil blive fordelagtigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kan dokumentere omkostningen ved dem alle sammen.
9Forud for at du opstarter byggeriet kan det blive højst essentielt med en forsikring om, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der være gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
10Man skal ikke undvære værktøj. Ofte kan det være fornuftigt at du har udstyret tilgængeligt før du starter byggeriet. Det er desuden afgørende at indkalkulere udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
11Det anbefales at søge assistance til byggeprocessen, i særdeleshed når det kommer til større byggeprocesser. Omfattende opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil er det mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
12Husk at du kan indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet er miljøvenligt. Af få støtte forudsætter altså at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Adskillige online forhandlere tilbyder nu en lang række forskellige billige leveringsudgaver til professionel sprøjtepistol. Den mest moderne er p.t. at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo ultra overkommelig, og desuden desuden den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du burde lige så vel foretrække at bestille pakken til levering til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen bliver i mange tilfælde en kende mindre billig, men samtidig vældig fremkommelig for professionel sprøjtepistol online. Den mest betalelige fragtmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, hvilket nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til internet forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på professionel sprøjtepistol kan vise sig at være rigtig væsentlig i tilfælde af at du behøver din pakke med det samme, og derfor er det faktisk essentielt at man tjekker det forventede leveringstidspunkt på professionel sprøjtepistol. Flere internet selskaber – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på en masse varenumre online, men vær obs på at det er regnet ud fra at transaktionen gennemføres før et aftalt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen distribueret før pakkepersonalet drager hjemad.

Flere e-shops i Danmark sikrer fragt uden omkostninger på professionel sprøjtepistol online, men undertiden kun når der bestilles for en bestemt sum. Ellers kan du snuppe den mest billige mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

Størstedelen af kæder foreslår click-and-collect hvor du handler billig professionel sprøjtepistol hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Stark. Byggekæderne udlover eksempelvis afhentning af professionel sprøjtepistol i følgende byer:

Fredericia, Helsingør, Grenaa, Hillerød, Solrød Strand, Rønne, Svendborg, Rødovre, Varde, Kalundborg, Charlottenlund, Brønshøj, København, Ballerup, Esbjerg, Lillerød, Ikast, Glostrup, Slagelse, Albertslund, Skive, Middelfart, Thisted, Holbæk, Holstebro, Ishøj, Odense, Nyborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Hjørring, Aarhus, Odder, Værløse, Søborg, Køge, Nakskov, Struer, Brønderslev, Vejle, Silkeborg, Frederikshavn, Ølstykke, Tilst, Gladsaxe, Herlev, Haslev, Frederiksberg, Lyngby, Hørsholm, Højbjerg, Vallensbæk, Roskilde, Kolding, Frederikssund, Åbyhøj, Jyllinge, Farum, Virum, Aalborg, Rudersdal, Lystrup, Nørresundby, Birkerød, Taastrup, Risskov, Kokkedal, Vordingborg, Skanderborg, Hvidovre, Haderslev, Randers, Tårnby, Brabrand, Viborg, Frederiksværk, Valby, Hedehusene, Vanløse, Herning, Stenløse, Korsør, Næstved, Hedensted, Aabenraa, Allerød, Horsens, Nærum, Brøndby, Greve, Sønderborg, Dragør, Gentofte, og Hobro, .

Afhentning ift. professionel sprøjtepistol er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland).

Når vi ser på data står det markant, at internet shoppere ofte kigger efter eksempelvis professionel sprøjtepistol tilbud og køb professionel sprøjtepistol. Derudover oplever vi ofte mennesker lede efter eksempelvis professionel sprøjtepistol priser, billig professionel sprøjtepistol og professionel sprøjtepistol online, plus de velkendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Spar penge på professionel sprøjtepistol

Det er efterhånden temmelig ligetil for folk at tjekke tilbud på billige professionel sprøjtepistol online fra flere internet firmaer i Danmark, og så har langt de fleste forretninger på nettet været nødt til at tvinge priserne på professionel sprøjtepistol voldsomt, og ovenikøbet byde på fragtfri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive gunstigt at checke forskellige internet butikker efter rabatter og tilbud på professionel sprøjtepistol online forinden du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Man bør blot være så påpasselig, at såfremt en internet butik forhandler billige professionel sprøjtepistol online til en udsalgspris som kan virke mystisk beskeden, så kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en snydagtig netshop. Køb med betalingskort er heldigvis omfattet af en regel, som værner folk overfor uærlige online outlets.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale betalingen af professionel sprøjtepistol i flere bidder. Det tilbydes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter fx billig professionel sprøjtepistol og professionel sprøjtepistol tilbud. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere søge for eksempel professionel sprøjtepistol online, professionel sprøjtepistol priser og køb professionel sprøjtepistol.

Kig på tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot tilbyder faktisk stabile genveje til at granske mange aktuelle konsumenters synspunkter og herved rekommanderer vi, at du verificerer online butikkens anmeldelser forinden du køber billige professionel sprøjtepistol online.

Facebook præsterer lignende temmelig relevante metoder til at få kendskab til online firmaets kundetilfredshed. Herinde ser vi endda online forhandlere som tilbyder kunderne at forfatte en evaluering af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde udnyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige professionel sprøjtepistol online hos en internet forhandler behøver man i og for sig skimme dens vilkår, det er dog undertiden ikke særlig spændende, især på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Et nemt alternativ kan derfor være at se hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, som burde være et fingerpeg om at e-shoppen understøtter de gældende danske regler, samt at online virksomheden en gang i mellem revurderes af sagkyndige som har ekspertise inden for retningslinjerne.

Desuden tilbydes du genvej til en hjælpende hånd, såfremt du bliver udsat for dilemmaer som følge af din shopping med professionel sprøjtepistol. Endvidere er det fornuftigt at man er vaks omkring de mest essentielle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af professionel sprøjtepistol online, fx hvilken byttepolitik online forretningen benytter.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man til enhver tid sikrer sin e-mail kvittering, så man altid vil kunne bevidne sit køb af professionel sprøjtepistol, uafhængig af om man køber ved XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg eller 10-4.

Inger Olsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Kim Larsen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jørgen Kristensen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Karen K gav 4 stjerner

Udmærket

9 gode råd til når du køber online
1Forinden folk handler billige professionel sprøjtepistol hos en e-forhandler behøver man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke videre interessant. I øvrigt er det fornuftigt at du er omhyggelig omkring de mest aktuelle regler der indvirker på bestillingen af billige professionel sprøjtepistol online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet selskabet har.
2Visse webbutikker sikrer gebyrfri levering på professionel sprøjtepistol, men undertiden er det så præmissen at der erhverves for en præcis sum. Ellers burde man udvælge den mest billige leveringsmodel, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Løsningen bliver i mange tilfælde omvendt ultra let. Den mest billige mulighed for levering er unægtelig selv at hente ordren.
3En del firmaer på nettet foreslår heldigvis diverse billige fragtløsninger til professionel sprøjtepistol. En der er meget anvendt er i dag pakkeshoppen, hvor du selv kan hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo særdeles ligetil, og desuden desuden den billigste fragtmetode.
4Leveringstiden kan vise sig at være usædvanlig relevant ifald man har behov for produktet omgående, så i det øjemed er det bestemt væsentligt at man besigtiger den estimerede leveringsdato ved professionel sprøjtepistol. En del forhandlere på nettet lover billig dag-til-dag fragt på flere produkter, som alligevel antager at bestillingen indsendes inden et fast tidspunkt.
5Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt internet shoppen er e-mærket medlem, eftersom det typisk er et signal om at e-firmaet understøtter de danske regler, tillige med at den løbende ses til af specialister som har megen viden om de gældende regulativer. Forud for at folk bestiller billige professionel sprøjtepistol hos en netbutik burde de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsvilkår.
6Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, der støtter køberen imod fup webshops. Som et alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare betalingen senere.
7Den prisbilligste mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente ordren, men den løsning kræver at du er nær e-forretningens tilholdssted. Den leveringsudgave er jo temmelig central ifald du behøver professionel sprøjtepistol straks. Alternativt så garanterer nogle internet firmaer levering uden beregning, men ofte under forudsætning af at du handler for et konkret beløb.
8Det er jo virkelig overkommeligt for enhver at lave prissammenligning online på billige professionel sprøjtepistol på flere internet forretninger, og ergo lover flere online shops billig fragt. Det kan immervæk blive lønnende at efterse nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud inden du handler, således at man er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris.
9Trustpilot fremskaffer ret fantastiske muligheder for at granske adskillige eksisterende forbrugeres oplevelser og derved slår vi et slag for, at du evaluerer online forretningens ratings inden du shopper billige professionel sprøjtepistol online. Facebook indebærer lige så vel temmelig hensigtsmæssige løsninger til at få en idé om online shoppens popularitet.