Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne selv. Det er særligt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment af varer, imens øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot professionel sækkevogn.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du kende byggeshoppens regler.
Det er naturligvis ekstremt relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du vælge et andet.
For en del er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at vælge en netbutik, som tilbyder gode råd til valg af professionel sækkevogn.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige professionel sækkevogn fra webshop til webshop. Nogle har de bedste priser, imens nogle giver kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre tilbyder varer fra talrige specialbutikker, og som følge af dette kan du købe fra et bredt udvalg af professionel sækkevogn online.
De store byggekæder er folkekære og kendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har mange mulighed for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Derved kan du undvære leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker er specialister i det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo kan du opleve mere gavnlig assistance fra nogle der er eksperter i netop professionel sækkevogn.
Flertallet af små butikker er mindre firmaer, som oftest drives i Danmark, muligvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe professionel sækkevogn online på deres webshop.
En masse nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online får du en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark
professionel sækkevogn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

professionel sækkevogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

professionel sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af over 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

professionel sækkevogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det vil vise sig afgørende at have samtlige materialer til disposition i god tid før du begynder byggeriet. Du kan nedskrive en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer som er nødvendige, og bagefter efterse listen, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
2Planlægning viser sig som metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du kunne overveje at nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af din arbejdsplan.
3Du har mulighed for at søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet ifald byggeriet er positivt for miljøet. At få tilskud beroer altså på at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
4Der kommer næsten altid ubelejlige problemer når det gælder krævende opgaver, og derfor viser det sig værdifuldt at der afsættes nok tid i planen, således at man kan være sikker på at nå det til den planlagte tid.
5Du bør tage til overvejelse om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør skaffe assistance fra en professionel til delelementer af arbejdet. Ifald du anskaffer professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at modtage en pris fra en håndfuld virksomheder.
6Du skal aldrig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse såsom arbejdshjelm der hjælper dig imod potentielle ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
7Ofte vil det vise sig essentielt at lave en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det kan blive rationelt at notere alle omkostninger, og herefter undersøge billige priser på dem alle sammen.
8Der kan findes utallige hjælpeartikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig rigelig nyttig information, især hvis man kigger på engelsk.
9I god tid inden at du indleder arbejdet må det være højst essentielt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed i tilfælde af større projekter. Store ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig bør det være hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
11Du skal ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det være uundværligt at du har det klar idet du iværksætter arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tage højde for disse omkostninger i det økonomiske overblik.
12For projekter udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Derfor må du ofte holde øje med vejrforudsigelserne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning begynder at piske ned netop som du er midt i det vigtige byggeprojekt.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ultra flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er hamrende imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er absolut godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En del online outlets frembyder nu til dags en række forskellige billige fragtløsninger til professionel sækkevogn. En der er meget anvendt er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Den er jo ultra nem, og oftest ydermere den billigste leveringsmanér.

Du burde på samme måde beslutte dig for at få produkterne bragt hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Muligheden er desværre en tand mere omkostningsfuld, men til gengæld super fleksibel ved køb af professionel sækkevogn online. Den mest letkøbte fragtform er uden tvivl at du selv henter produkterne, men det er betinget af at du bor i kort afstand af e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på professionel sækkevogn er selvfølgelig ekstremt relevant forudsat du har behov for din ordre om få sekunder, så derfor er det ret så essentielt at man undersøger leveringstiden ved professionel sækkevogn. De fleste byggeforretninger – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en lang række varer online, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at bestillingen placeres forinden et bestemt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få ordren betjent forinden personalet har fri.

Visse online virksomheder lover portofri fragt på professionel sækkevogn online, men tit er det påkrævet at der bestilles for en bestemt pris. Derudover skal du foretrække den billigste leveringsmetode, hvilket gerne er at få kørt din pakke til en pakkeshop.

De største kæder udlover click-and-collect hvor man køber billig professionel sækkevogn hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark og Davidsen. Byggemarkederne frembyder blandt andet afhentning af professionel sækkevogn i disse byer:

Rønne, Søborg, Aalborg, Nærum, Vanløse, Hobro, Brøndby, Frederiksberg, Hørsholm, Allerød, Ølstykke, Stenløse, Hedehusene, Tilst, Roskilde, Haslev, Kolding, Silkeborg, Herlev, Hedensted, Solrød Strand, Fredericia, Dragør, Greve, Middelfart, Sønderborg, Nørresundby, Brabrand, Horsens, Lyngby, Haderslev, Skanderborg, Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Valby, Struer, Tårnby, Lystrup, Ringsted, Odder, Åbyhøj, Frederiksværk, Taastrup, Ikast, Varde, Frederikshavn, Hjørring, Odense, Kokkedal, Næstved, Viborg, København, Nakskov, Vallensbæk, Svendborg, Nyborg, Frederikssund, Herning, Vordingborg, Rødovre, Holstebro, Albertslund, Randers, Risskov, Ballerup, Kalundborg, Grenaa, Lillerød, Virum, Glostrup, Brønderslev, Værløse, Holbæk, Hvidovre, Rudersdal, Gentofte, Farum, Aabenraa, Brønshøj, Højbjerg, Slagelse, Esbjerg, Charlottenlund, Gladsaxe, Vejle, Aarhus, Skive, Ishøj, Thisted, Helsingør, Birkerød, Jyllinge, og Korsør, .

Afhentning af professionel sækkevogn er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland).

Ses der på tendenserne står det markant, at netshoppere mange gange efterspørger for eksempel professionel sækkevogn tilbud og professionel sækkevogn priser. Foruden dette oplever vi som regel folk lede efter eksempelvis professionel sækkevogn online, køb professionel sækkevogn og billig professionel sækkevogn, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Tilbud på professionel sækkevogn

Det er efterhånden meget ukompliceret for alle og enhver at vurdere tilbud på billige professionel sækkevogn online fra flere netbutikker, og derved har flertallet af internet webshops fundet det uundgåeligt at mindske priserne på professionel sækkevogn en hel del, og ovenikøbet præstere portofri levering.

Det kan dog stadigvæk være fordelagtigt at eftergå et par forskellige netshops efter tilbud på professionel sækkevogn online før du færdiggør din shopping, sådan at man er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Man må blot være klar over, at når en e-butik udbyder billige professionel sækkevogn online til salg for en pris som er urealistisk attraktiv, så er det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uærlig netbutik. Handler med kort er imidlertid omsluttet af et reglement, hvilket hjælper folk imod falske forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du anvende en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere betalingen af professionel sækkevogn over en periode. Dette fås ofte i niche webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Ved indkig i tallene står det klart, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet køb professionel sækkevogn og professionel sækkevogn priser. Vi ser derudover som regel mennesker efterspørge for eksempel professionel sækkevogn tilbud, professionel sækkevogn online samt billig professionel sækkevogn.

Gennemsøg eksisterende kunders ratings

Trustpilot tilbyder dig i højeste grad udmærkede muligheder for at kortlægge en hel del andre brugeres oplevelser og herved er det at foretrække, at du tolker webbutikkens ratings forinden du køber billige professionel sækkevogn online.

Facebook tilbyder dig tillige forholdsvis pæne metoder til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed. Desuden ses endda webbutikker hvor folk kan formulere en anmeldelse af deres køb, som på samme måde burde udnyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige professionel sækkevogn online på en netbutik bør de uden tvivl sætte sig ind i webbutikkens forretningsvilkår, men det er bare et tidskrævende arbejde, særligt på de kendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

En anden valgmulighed kan derfor være at kigge om online firmaet er støttet af e-mærket, som længe har været en tryghed om at online virksomheden opererer i overensstemmelse med de officielle regler, foruden at e-shoppen tit kigges til af specialister der forstår de gældende regler.

Derudover giver det dig chance for support, hvis du får besvær i processen med dit indkøb af professionel sækkevogn. Tilsvarende stiller vi forslag om at du er klar over de grundlæggende vedtægter der kan influere på købet af professionel sækkevogn online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik e-forhandleren kører med.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man når som helst gemmer ens ordrekvittering, således man altid vil kunne påvise sit køb af professionel sækkevogn, uafhængig af om man har bestilt fra XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Erik gav 5 stjerner

Quick expedit

Anders K gav 4 stjerner

Alt var i orden

Louise A gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Christian A gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til online shopping
1En del online forretninger tilbyder nu om dage en række forskellige billige leveringsløsninger til professionel sækkevogn. En af favoritterne er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ret så ligetil, og typisk endvidere den billigste leveringsmulighed.
2Den mest prisbevidste løsning til levering vil altid være at hente produkterne selv, som jo er betinget af at du opholder dig nær e-butikkens adresse. Den leveringsmanér er jo meget central ifald vi skal bruge professionel sækkevogn med det samme. Alternativt så frembyder indtil flere online shops fragtfri levering, men i reglen gælder det kun hvis man aftager for et fastsat beløb.
3En række internet outlets lover gebyrfri levering på professionel sækkevogn, men for det meste kun såfremt du bestiller for en bestemt pris. Derudover skal man beslutte sig for den prisbilligste form for levering, der oftest er at få dem til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringstypen er for det meste desuden super hensigtsmæssig. Den mest letkøbte leveringstype er unægtelig at hente pakken selv.
4Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i en regel, som passer på os imod svindlende butikker på nettet. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at afdrage prisen over flere uger.
5Generelt går vi ind for at tjekke om internet webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er et kendetegn for at online webshoppen overholder de danske regler, foruden at netshoppen løbende tilses af jurister som kender til lovene på området. Forinden nogen bestiller billige professionel sækkevogn i en butik behøver de i virkeligheden granske netbutikkens handelsvilkår.
6Det er rigtig smertefrit for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige professionel sækkevogn på forskellige internet webshops, og følgelig præsterer masser af internet virksomheder fragt uden omkostninger. Trods dette kan det trods alt blive indbringende at prøve nogle enkelte online butikker efter tilbud forinden du bestiller, så man er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris.
7Inden nogen bestiller billige professionel sækkevogn i en webbutik burde de utvivlsomt have øje for butikkens regler, det er dog undertiden en tidskrævende opgave. Udover dette slår vi et slag for at man er vaks omkring de mest essentielle regler der indvirker på handlen med billige professionel sækkevogn online, som eksempelvis hvilken ombytningsret e-shoppen bruger.
8Trustpilot fremskaffer rigtig pæne løsninger til at tyde diverse forhenværende brugeres betragtninger og herved er det en hjælp, at du kigger nærmere på online butikkens omtaler før du køber billige professionel sækkevogn online. Facebook indebærer endvidere en lang række gode muligheder for at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
9Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særdeles betydningsfuld om man absolut skal bruge produkterne inden for få dage, og i det øjemed er det faktisk essentielt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på professionel sækkevogn. En række internet firmaer annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter, men vær på vagt da det beroer på at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt.