Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige professionel løvsuger fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på gode tilbud, imens øvrige har service. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge en webshop, hvor du kan få rådgivning til valg af professionel løvsuger.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor tjekke butikkens handelsbetingelser.
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt i de kendte byggemarkeder.
Flere byggecentre præsterer et bredt produktsortiment, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare professionel løvsuger.
Det er helt klart meget afgørende at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber produkter fra alle mulige leverandører, og pga. det kan du handle fra et stort sortiment af professionel løvsuger online.
De gængse byggemarkeder findes overalt i landet, og i kraft af det har folk adgang til at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Hermed har du mulighed for at spare leveringsgebyret, og sågar hente varerne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal købe online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. På grund af det er det forventeligt at du får ekstra brugbar hjælp fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis professionel løvsuger.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der oftest er danske, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem kan du støtte ved at bestille professionel løvsuger online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nichebutikker står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online bør du få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

professionel løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

professionel løvsuger silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

professionel løvsuger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

professionel løvsuger jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må for alt i verden ikke glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som fx sikkerhedshjelm som hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
2Glem ikke at du kan hente økonomisk støtte til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. Tilskudet betinges altså af at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
3Der kan findes ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube giver store mængder konstruktiv viden, specielt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
4Før du går i gang med byggeriet må det være usandsynligt værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
5Man må ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Typisk kan det være yderst relevant at have værktøjet ved hånden idet du indleder byggeprojektet. Det er derudover en fordel at inkludere de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
6Godt forarbejde vil være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør lave en klar tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver handlingsplanen.
7Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst ved store byggeprojekter. Flere byggerier bør udføres af flere folk. Derudover vil det være mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
8Der viser sig jævnligt overraskende vanskeligheder i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og pga. dette vurderes det meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
9Det kan vise sig vigtigt at du har de fornødne materialer klar inden du går i krig med projektet. Du får god gavn af at udfærdige en simpel huskeliste hvorpå der noteres alt der skal bruges, og bagefter gennemgå punkterne, således at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
10Husk at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få professionel assistance til dele af byggeprocessen. Ifald du søger hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at notere forslag fra en håndfuld entreprenører.
11Typisk vil det vise sig af stor betydning at udfærdige et regnskab for renoveringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være forstandigt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og så søge sig frem til eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
12For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor kan du løbende undersøge vejrforudsigelserne i de dage der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned nøjagtig som du er startet på dit vigtige projekt.
Danskernes favorit byggeshops
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Scoren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt flot. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En række internet webshops frembyder nu en lang række forskellige billige leveringsmåder til professionel løvsuger. En der er meget populær er i øjeblikket afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså meget overkommelig, og tit også den billigste leveringsmulighed.

Du burde derudover tænke over at vælge udbringning til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden er beklageligvis en smule mere omkostningsfuld, men lige så vel usædvanlig let med professionel løvsuger online. Den billigste løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl lige ved e-handlens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på professionel løvsuger er naturligvis virkelig essentiel forudsat vi skal bruge produkterne fluks, så i det øjemed er det naturligvis fornuftigt at du ser nærmere på leveringstidspunktet ved professionel løvsuger. En masse e-handler – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig levering på næste hverdag på en række af deres produkter online, men vær påpasselig da det betinges af at handlen laves forud for et angivent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produktet afsted inden pakkepersonalet får fri.

Indtil flere online outlets lover fragt uden betaling på professionel løvsuger online, men tit under forudsætning af at man køber for en konkret pris. Desuden skulle du snuppe den billigste metode til levering, hvilket typisk er at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker udlover klik-og-hent hvor du handler billig professionel løvsuger online men selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bygma. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på professionel løvsuger i disse byer:

Odder, Ishøj, Jyllinge, Rudersdal, Herning, Lystrup, Farum, Nørresundby, Valby, Varde, Skanderborg, Hillerød, Kolding, Næstved, Vordingborg, Nærum, Vanløse, Søborg, Virum, Viborg, Brabrand, Lyngby, Haslev, Hedensted, Vejle, Randers, Frederikssund, Nyborg, Gentofte, Brøndby, Helsingør, Højbjerg, Ballerup, Roskilde, Køge, Solrød Strand, Hedehusene, Sønderborg, Grenaa, Brønshøj, Gladsaxe, Frederiksværk, Aalborg, Hørsholm, Svendborg, Horsens, Tilst, Stenløse, Korsør, Holbæk, Kalundborg, Silkeborg, Nykøbing Falster, Taastrup, Risskov, Ringsted, Aabenraa, Lillerød, København, Ikast, Struer, Herlev, Thisted, Allerød, Holstebro, Frederiksberg, Fredericia, Aarhus, Værløse, Hvidovre, Dragør, Skive, Albertslund, Kokkedal, Vallensbæk, Glostrup, Brønderslev, Slagelse, Esbjerg, Åbyhøj, Rødovre, Charlottenlund, Ølstykke, Frederikshavn, Birkerød, Haderslev, Greve, Hobro, Middelfart, Odense, Tårnby, Hjørring, Nakskov, og Rønne, .

Click-and-collect af professionel løvsuger er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Hovedstaden, Amager, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ses der på tallene står det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger bl.a. professionel løvsuger online og professionel løvsuger tilbud. Vi ser derudover tit netshoppere efterspørge for eksempel billig professionel løvsuger, køb professionel løvsuger og professionel løvsuger priser, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Få den bedste pris på professionel løvsuger

Det er efterhånden yderst ukompliceret for folk at finde de laveste priser på billige professionel løvsuger online hos forskellige outlets på nettet, og herved har en lang række online outlets set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på professionel løvsuger eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere levering uden betaling.

Det kan dog stadigvæk vise sig fordelagtigt at besigtige et par forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud på professionel løvsuger online forud for at du bestiller, således at du er velinformeret til at modtage den laveste pris. Se ikke kun på de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du skal alligevel ikke glemme, at når en webbutik reklamerer billige professionel løvsuger online til salg for en pris der anses for helt fantastisk favorabel, bør det i nogle tilfælde være en indikation på en uoprigtig shop. Shopping med kort er imidlertid dækket ind under et regelsæt, der bistår dig overfor bedrageriske online selskaber.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du agter at betale betalingen af professionel løvsuger over en periode. Dette tilbydes normalt ved niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved kig i tendenserne bliver det klart, at internet shoppere tit kigger efter for eksempel køb professionel løvsuger og professionel løvsuger online. Derudover ser vi som regel folk efterspørge bl.a. billig professionel løvsuger, professionel løvsuger priser og professionel løvsuger tilbud.

Kig på folks anmeldelser

Trustpilot tilbyder faktisk fantastiske løsninger til at gøre dig bekendt med forskellige tidligere brugeres domme og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer internet forretningens kritik før du køber billige professionel løvsuger online.

Facebook fremskaffer ligeledes adskillige nyttige genveje til at få en idé om internet webshoppens popularitet. Her er der nogle e-butikker som tilbyder kunderne at afgive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

Forinden nogen bestiller billige professionel løvsuger online på en butik kunne de reelt gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsaftale, det er dog gerne et omfattende arbejde, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

En nem løsning er at granske om online forhandleren er e-mærket, eftersom det burde være en angivelse af at internet butikken efterlever de danske love, tillige med at online butikken ofte overvåges af sagkyndige som er indført i vedtægterne på området.

Dette er desuden din genvej til assistance, såfremt du møder udfordringer i processen med din bestilling af professionel løvsuger. Desuden anbefaler vi at køberen er vaks omkring de fundamentale betingelser der kan have indflydelse på købet af professionel løvsuger online, som eksempelvis den returpolitik e-shoppen lover.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man stadig gemmer ens ordremail, således man senere vil kunne påvise bestillingen af professionel løvsuger, hvad end man har købt ved Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen eller 10-4.

Pia C gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Peter Madsen gav 4 stjerner

Rigtig god service

Niels gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Henrik gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til køb på nettet
1Størstedelen af firmaer på nettet foreslår i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragtformer til professionel løvsuger. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente bestillingen når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså rigtig gnidningsløs, samt endda desuden den billigste form for levering.
2Forinden folk shopper billige professionel løvsuger i en e-forhandler kan man for at være sikker tage stilling til shoppens forretningsaftale, dog er det bare ikke specielt ophidsende. Derudover er det anbefalelsesværdigt at køberen er sat ind i de vigtigste regler der kan influere på bestillingen af billige professionel løvsuger online, som fx den byttepolitik webshoppen benytter.
3Antal dages levering kan være ekstremt vigtig i tilfælde af at vi absolut skal bruge ordren lige om lidt, og af den grund er det temmelig på sin plads at du tjekker den forventede leveringsdato på professionel løvsuger. Størstedelen af forhandlere på nettet yder billig levering på næstkommende hverdag på en masse produkter, men glem ikke at det er påkrævet at transaktionen realiseres forud for et givent tidspunkt.
4Den billigste form for fragt er utvivlsomt selv at hente produkterne, men dette kræver at du fysisk befinder dig nærved webbutikkens hjemsted. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være vældig afgørende forudsat man skal bruge professionel løvsuger med det samme. Alternativt så garanterer visse internet outlets fragt uden gebyr, men tit kun når der handles for en konkret pris.
5En række internet forhandlere sikrer fragt uden gebyr på professionel løvsuger, men ofte kun såfremt man indkøber for en konkret sum. Desuden må man udse dig den mest billige metode til levering, som i mange tilfælde vil være at få bragt din ordre til et afhentningssted. Fragtformen er desværre ligeledes temmelig gnidningsløs. Den mest billige fragtmulighed er dog at hente varerne selv.
6Det er jo meget overkommeligt for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige professionel løvsuger på forskellige online selskaber, og til gengæld garanterer flertallet af internet firmaer levering uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at eftergå nogle enkelte firmaer på nettet efter tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at man er sikret at få fat i den mindst kostelige pris.
7Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, grundet at det burde være en sikkerhed for at e-butikken følger de danske retningslinjer, udover at internet forretningen nu og da besøges af specialister som har nøje kendskab til de gældende love. Forud for at folk bestiller billige professionel løvsuger på en internet handler burde de til hver en tid tyde deres vilkår.
8Trustpilot frembyder nogle gunstige muligheder for at tyde mange øvrige konsumenters vurderinger og derved foreslår vi, at du vurderer online firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige professionel løvsuger online. Facebook bringer dig endvidere fuldkommen gavnlige muligheder for at få indtryk af online virksomhedens popularitet.
9Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en orden, hvilket passer på køberen imod snydagtige online outlets. Alternativt kunne du overveje en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre beløbet af flere omgange.