Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super vigtigt at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Der er variationer i priserne på billige professionel loddekolbe hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod andre vil have kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Når du har brug for varerne hurtigt eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt i de store byggecentre.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få tips og tricks til valg af professionel loddekolbe.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens betingelser.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot professionel loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har kunderne adgang til at købe online og fragte varerne på egen hånd. Som følge af det er det muligt at slippe for fragtgebyret, og samtidig få fat i varerne hurtigere.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra diverse specialbutikker, og hermed kan du købe fra et stort sortiment af professionel loddekolbe online.
De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, som kan give øget troværdighed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at bestille professionel loddekolbe online hos dem.
Størstedelen af specialiserede webshops producerer selv de varer som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Størsteparten af nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre varer. Ergo kan du få en høj grad af brugbar assistance fra nogle som er specialister i netop professionel loddekolbe.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

professionel loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

professionel loddekolbe bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af cirka 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

professionel loddekolbe silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

professionel loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning bliver nøglen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du må forfatte en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, med en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret når du sammensætter din handlingsplan.
2Der præsenterer sig jævnligt uventede problemer når det gælder omfattende byggeprojekter, og på grund af det kan det være meningsfuldt at der afsættes rigeligt med plads i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
3Det kan vise sig at være fornuftigt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på den økonomiske del. Det bør blive fordelagtigt at notere samtlige udgifter, hvorefter man kunne gennemgå online tilbud på dem enkeltvis.
4Det er oplagt at sikre sig hjælp til projektet, hovedsageligt i tilfælde af store arbejdsopgaver. Omfattende opgaver behøver mere end en person. Ydermere vil det vise sig bedre og sjovere at udføre arbejdet med andre.
5Muligvis kan det blive fundamentalt at have de påkrævede materialer til rådighed inden du begynder byggeriet. Du får god gavn af at udfærdige en simpel indkøbsseddel som samler alt du skal bruge, og derefter tjekke oversigten, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
6Du bør aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke påklædning som hjelm og sko der skåner dig overfor hændelige risici. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke får assistance fra en professionel.
7Der findes en hel række artikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube supporterer dig med overvældende meget brugbar oplysning, særligt hvis man kigger på engelsk.
8Husk at reflektere over om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde investere i professionel assistance til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du søger hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at lede efter en pris fra forskellige foretagender.
9I god tid inden at du påbegynder arbejdet kan det være ekstremt fundamentalt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Ved udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. Således må du jævnligt tjekke meldingerne om vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
11Du har mulighed for at hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man ifald byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
12Man skal aldrig undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at have det til rådighed inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at medtage omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er yderst godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Størstedelen af online varehuse frembyder nu alverdens billige leveringsmuligheder til professionel loddekolbe. En af de mest anvendte er nu om stunder pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente din bestilling når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig vældig let, samt endda derudover den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du burde omvendt prøve at vælge at få leveret til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Metoden er gennemsnitligt en anelse mere omkostningsfuld, men omvendt ekstremt uproblematisk for professionel loddekolbe online. Den mest letkøbte løsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men dette stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på professionel loddekolbe kan vise sig at være ekstremt betydningsfuld såfremt man absolut skal bruge ordren inden for få dage, så i det øjemed er det tydeligvis på sin plads at du tjekker den anslåede leveringstid på professionel loddekolbe. Mange e-shops – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter online, men vær på vagt da det er forudsat at ordren lægges forud for et besluttet tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varen pakket inden de lageransatte har fri.

Nogle enkelte online firmaer præsterer portofri levering på professionel loddekolbe online, men i reglen afkræver det at der købes for en konkret sum. Derudover bør man foretrække den prisbilligste mulighed for levering, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

De største webbutikker yder click-and-collect hvor man bestiller billig professionel loddekolbe online og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder bl.a. afhentning af professionel loddekolbe i disse byer:

Hillerød, Viborg, Aalborg, Herlev, Jyllinge, Fredericia, Aabenraa, Herning, Odense, Charlottenlund, Holstebro, Rudersdal, Frederikshavn, Frederikssund, Brønderslev, Kokkedal, Brønshøj, Gentofte, Åbyhøj, Nørresundby, Søborg, Albertslund, Haderslev, Glostrup, Hedensted, Hobro, Kalundborg, Haslev, Ringsted, Vallensbæk, Lillerød, Rønne, Nærum, Virum, Rødovre, Struer, Middelfart, Odder, Frederiksberg, Vanløse, Nakskov, Holbæk, Skive, Nykøbing Falster, Helsingør, Hjørring, Ishøj, Grenaa, Svendborg, Valby, Dragør, Sønderborg, Silkeborg, Horsens, Frederiksværk, Køge, Værløse, Esbjerg, Hørsholm, Solrød Strand, Vejle, Thisted, Aarhus, Slagelse, Lystrup, Næstved, Risskov, Randers, Brabrand, Skanderborg, Allerød, Varde, Taastrup, Vordingborg, Birkerød, Kolding, Greve, Tilst, Korsør, Ikast, Brøndby, Nyborg, Hvidovre, Farum, Gladsaxe, Roskilde, Stenløse, Ballerup, Hedehusene, Højbjerg, Ølstykke, Lyngby, Tårnby, og København, .

Klik-og-hent ift. professionel loddekolbe er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere mange gange leder efter eksempelvis billig professionel loddekolbe og professionel loddekolbe priser. Foruden dette ser vi ofte folk lede efter bl.a. professionel loddekolbe tilbud, køb professionel loddekolbe samt professionel loddekolbe online, foruden de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Få rabat på professionel loddekolbe

Det har vist sig at være yderst smart for almindelige dødelige at finde information om priser på billige professionel loddekolbe online i blandt forskellige internet handler, og derved har langt de fleste online selskaber fundet det nødvendigt at trykke udsalgspriserne på professionel loddekolbe kolossalt, og i øvrigt tilbyde portofri levering.

Det kan dog alligevel blive smart at kontrollere visse forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på professionel loddekolbe online forud for at du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Du må lige meget hvad huske på, at såfremt en forretning på nettet tilbyder billige professionel loddekolbe online på tilbud til en pris der kan ses som uforståeligt billig, så kan det mange gange være et fingerpeg om en uoprigtig e-shop. Shopping med kort er ikke desto mindre omfattet af et regelsæt, hvilket værner køberen imod uærlige forhandlere på nettet.

Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du benytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at afbetale pengene til professionel loddekolbe over en længere periode. Dette foreslåes normalt hos nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma og Stark.

Ses der på tallene er det klart, at netshoppere som regel søger efter blandt andet professionel loddekolbe tilbud og professionel loddekolbe online. Foruden dette oplever man tit mennesker lede efter bl.a. køb professionel loddekolbe, billig professionel loddekolbe og professionel loddekolbe priser.

Analyser andre menneskers synspunkter

Trustpilot yder ret så gode løsninger til at eftergå diverse aktuelle konsumenters tanker og derfor tilråder vi, at du bliver klogere på online forhandlerens ratings før du bestiller billige professionel loddekolbe online.

Facebook leverer tilsvarende flere strålende muligheder for at få et kig ind i internet butikkens kundefokus. Her ser vi endda forhandlere på nettet hvor folk kan meddele en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ydermere må anvendes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige professionel loddekolbe online på en internet handler bør man i reglen læse netbutikkens regler, men det er i reglen ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma og Davidsen.

En nem løsning kunne være at efterse om e-handlen er tilsluttet e-mærket, da det ofte er en tryghed om at internet shoppen lever op til den officielle danske lovgivning, samt at virksomheden ofte efterses af specialister som har indsigt i lovgivningen.

Derudover giver det dig chance for opbakning, ifald du skulle få problemer i forbindelse med din ordre på professionel loddekolbe. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at du er hensynstagende til de mest aktuelle vilkår der har indvirkning på bestillingen af professionel loddekolbe online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed netshoppen kører med.

I relation til det er det på samme måde vigtigt, at man stadig beholder ens købsbekræftelse, således man til enhver tid kan dokumentere sin bestilling af professionel loddekolbe, uafhængig af om man bestiller ved Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma eller Jem og Fix.

Søren C gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Mads gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Karen H gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Lone gav 5 stjerner

Fremragende service

9 tips til indkøb via nettet
1Fragttiden er jo særdeles aktuel om vi skal bruge varerne øjeblikkeligt, så af den grund er det fuldkommen passende at vi finder den anslåede leveringstid på professionel loddekolbe. En hel del e-firmaer i Danmark giver løfte om billig 1 dags fragt på deres primære produkter, som alligevel regnes ud fra at bestillingen placeres forud for et fast tidspunkt.
2Den mest letkøbte fragtmetode vil altid være selv at hente pakken, men det kræver at du fysisk befinder dig nær online forretningens hjemsted. Den fragtform er jo usædvanlig afgørende ifald du mangler professionel loddekolbe straks. Alternativt så frembyder en hel del online forretninger levering uden omkostninger, men i reglen er det under betingelse af at du handler for et bestemt beløb.
3Det er ekstremt fremkommeligt for alle at finde de bedste tilbud online på billige professionel loddekolbe i blandt diverse firmaer på nettet, og følgelig præsterer langt de fleste online forhandlere levering uden betaling. Men det kan trods alt blive indbringende at efterse visse internet selskaber efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, således at man er sikker på at opnå den bedste pris.
4Før nogen handler billige professionel loddekolbe hos en forhandler på nettet kunne de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens regler, det er dog uden tvivl en omfattende opgave. Tilmed tilrådes det at man er klar over de mest centrale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige professionel loddekolbe online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed e-handlen anvender.
5Trustpilot fremskaffer regulære værdifulde muligheder for at gennemrode flere eksisterende konsumenters reflektioner og herved er det en hjælp, at du kigger på internet shoppens ratings inden du bestiller billige professionel loddekolbe online. Facebook yder endvidere rigtig fornemme muligheder for at få en idé om online webshoppens pålidelighed.
6De fleste online selskaber tilbyder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmidler til professionel loddekolbe. En af de populære er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente ordren når du har lyst. Denne er nemlig særligt fleksibel, og desuden tilmed den mest letkøbte fragttype.
7Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en lov, hvilket bistår en imod falske internet forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at klare regningen senere.
8Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, som skulle være et sympol på at e-forhandleren forstår de danske retningslinjer, og at e-butikken lejlighedsvis kontrolleres af jurister der forstår vilkårene på området. Forud for at nogen køber billige professionel loddekolbe hos en internet shop kan man de facto se på butikkens regler.
9Visse online varehuse byder på levering uden betaling på professionel loddekolbe, men for det meste stiller det krav om at du indkøber for en bestemt pris. I øvrigt burde man gribe den prisbilligste leveringsmåde, som typisk vil blive at få dem til at køre varerne til en pakkeshop. Fragttypen er beklageligvis på den anden side meget fremkommelig. Den mindst kostelige type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.