Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du tjekke firmaets betingelser.
For nogle er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, som kan give information omkring professionel limpistol.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt hos de kendte byggecentre.
Nogle byggekæder udbyder et stort produktudvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare professionel limpistol.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige professionel limpistol fra netbutik til netbutik. Enkelte har lave priser, hvorimod andre vil have service. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggekæder forhandler produkter fra mange nicheshops, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af professionel limpistol online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og derfor har flertallet tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne selv. I kraft af det har du mulighed for at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få billigere priser.
Forskellige nichebutikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. Derigennem bør du forvente en høj grad af indsigtsfuld service fra medarbejdere som er eksperter i netop professionel limpistol.
Størstedelen af niche netbutikker er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler professionel limpistol online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
professionel limpistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

professionel limpistol harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

professionel limpistol bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

professionel limpistol silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må aldrig fattes udstyr. Tit vil det være betydningsfuldt at have udstyret til disposition forinden du indleder byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indregne disse udgifter i dit udgiftsbudget.
2Det kan vise sig fundamentalt at du har alle byggematerialer disponible forud for at du påbegynder dit byggeprojekt. Du kan udarbejde en enkel oversigt som samler det som er nødvendige, og derefter gennemløbe punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
3Ofte vil det vise sig fornuftigt at lave et regnskab for ombygningen, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive sundt at dokumentere hver enkelt omkostning, og herefter nedfælde billige priser på hver eneste af dem.
4Der præsenterer sig typisk ubelejlige problemer når det kommer til omfattende opgaver, og ergo er det betydningsfuldt at der er afsat passende tid i handlingsplanen, som gør at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
5Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det får man hvis ombygningen er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at projektet påvirker miljøet.
6Planlægning vil altid være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du bør have en struktureret arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af tidsplanen.
7Du må aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så glem ikke påklædning herunder sikkerhedssko som skåner dig med henblik på mulige risici. Det er smart at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke får professionel hjælp.
8Længe før du iværksætter byggeprocessen må det være ufatteligt værdifuldt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du finder utrolig mange instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er anvendeligt med enorme mængder udbytterig oplysning, ikke mindst når du bruger engelske søgeord.
10Det kan være nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, især i tilfælde af omfattende byggerier. Store byggeprojekter bør udføres af flere folk. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
11Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for skal investere i hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Hvis du henter eksperthjælp er der penge at spare ved at hente forslag fra en håndfuld selskaber.
12For udendørs opgaver har vind og vejr meget at sige. Således skal du med jævne mellemrum tage et kig på vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er fantastisk betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er utrolig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er bedst?

En lang række e-shops giver i dag diverse forskellige billige leveringsformer til professionel limpistol. Førstevalget hos mange er i øjeblikket pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig særligt uproblematisk, samt endda ydermere den billigste leveringsudgave.

Du kunne på samme måde planlægge at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Muligheden bliver som regel en smule dyrere, men endda ekstremt fleksibel for professionel limpistol online. Den billigste leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som desværre betinges af at du er i kort afstand af internet webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på professionel limpistol kan i nogle tilfælde være meget vigtig ifald du mangler produkterne om kort tid, og med det formål er det særdeles aktuelt at man kontrollerer leveringstidspunktet for professionel limpistol. Adskillige e-shops – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 dags levering på deres favorit varer online, men som trods alt står og falder med at ordren placeres før et aftalt klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få produkterne skippet afsted inden lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle internet selskaber tilbyder levering uden betaling på professionel limpistol online, men tit er det forbeholdt når du indkøber for et bestemt beløb. Alternativt bør du udse dig den mest letkøbte fragtløsning, som ofte vil være at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig professionel limpistol online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene giver blandt andet click-and-collect på professionel limpistol i følgende områder:

Esbjerg, Herning, Vordingborg, Rudersdal, Valby, Fredericia, Skive, Kokkedal, Tårnby, Korsør, Køge, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Hørsholm, Herlev, Helsingør, Vejle, Dragør, Nyborg, Hobro, Roskilde, Lyngby, Ikast, Hvidovre, Ringsted, Brøndby, Albertslund, Middelfart, Frederiksberg, Birkerød, Greve, Værløse, Lystrup, Thisted, Ishøj, Odense, Risskov, Silkeborg, Haderslev, Brønshøj, Glostrup, Varde, Jyllinge, Holstebro, Frederikshavn, Søborg, Nørresundby, Struer, Randers, Aabenraa, Viborg, Horsens, Haslev, Rødovre, Stenløse, Sønderborg, Nakskov, Skanderborg, Vanløse, Ballerup, Odder, Brabrand, Frederikssund, Farum, Kalundborg, Gladsaxe, København, Rønne, Hillerød, Hedehusene, Ølstykke, Hedensted, Frederiksværk, Hjørring, Lillerød, Højbjerg, Aalborg, Slagelse, Holbæk, Svendborg, Allerød, Vallensbæk, Nærum, Taastrup, Kolding, Gentofte, Aarhus, Charlottenlund, Tilst, Grenaa, Brønderslev, Næstved, Virum, og Åbyhøj, .

Klik-og-hent for professionel limpistol er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Bornholm).

Når man ser på tallene står det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter fx professionel limpistol priser og køb professionel limpistol. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere kigge efter for eksempel billig professionel limpistol, professionel limpistol tilbud og professionel limpistol online, foruden de gængse byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Spar penge på professionel limpistol

Det er efterhånden i høj grad problemfrit for alle at vurdere tilbud på billige professionel limpistol online i blandt diverse outlets på nettet, og til gengæld har flertallet af internet foretagender set sig tvunget til at nedsætte prisen på professionel limpistol betydeligt, og derudover præstere gebyrfri levering.

Det kan til hver en tid vise sig profitabelt at analysere nogle enkelte internet firmaer efter tilbud og udsalg på professionel limpistol online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Man bør ikke desto mindre være så påpasselig, at i tilfælde af at en forhandler på nettet afsætter billige professionel limpistol online for en pris der kan ses som helt ekstremt gunstig, burde det mange gange være et tegn på en uærlig internet handler. Kortbetalinger er dog indbefattet af en ordning, som støtter køberen imod falske e-firmaer.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at betale regningen på professionel limpistol over flere uger. Dette fås normalt i specialiserede webshops, men ikke de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Stark.

Når man kigger i tallene står det tydeligt, at internet shoppere tit søger for eksempel professionel limpistol priser og professionel limpistol online. Man ser derudover som regel folk efterspørge fx professionel limpistol tilbud, køb professionel limpistol og billig professionel limpistol.

Undersøg tidligere kunders ratings

Trustpilot genererer ret så pålidelige løsninger til at inspicere ret mange forhenværende forbrugeres anmeldelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du betragter internet butikkens kritik forinden du bestiller billige professionel limpistol online.

Facebook fører til på samme måde sådan set troværdige chancer for at få et kig ind i webshoppens popularitet. Her ses en række firmaer på nettet som tilbyder kunderne at levere en vurdering af virksomhedens service, som tilmed må benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen køber billige professionel limpistol online i en internet shop burde man egentlig tage stilling til netshoppens forretningsaftale, dog er det normalt et tidskrævende arbejde, særligt ved de udbredte byggecentre som Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bygma.

En anden mulighed kunne derfor være at kigge hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det typisk er et signal om at online forhandleren anerkender dansk lovgivning, udover at shoppen rutinemæssigt overvåges af fagmænd der kender reglementet på området.

Derudover giver det dig chance for en håndsrækning, såfremt du møder besvær med din ordre på professionel limpistol. Udover dette kan det anbefales at du er vidende om de primære betingelser der har betydning for købet af professionel limpistol online, til eksempel den returneringsret shoppen garanterer.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, så man når som helst kan påvise købet af professionel limpistol, hvad end man bestiller fra 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus eller XL-Byg.

Per gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Charlotte G gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Anna F gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Rasmus gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til når du køber online
1Den mest betalelige fragttype er uden tvivl selv at hente pakken, men den mulighed afhænger af at du har bopæl med kort afstand til webshoppens tilholdssted. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være ultra relevant hvis man behøver professionel limpistol straks. Alternativt så præsterer enkelte online forhandlere gratis levering, men i reglen kun ifald der shoppes for et konkret beløb.
2Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende hvis du behøver varerne straks, så herved er det ganske meningsfuldt at man studerer leveringstidspunktet for professionel limpistol. En stor portion internet handler yder billig dag-til-dag fragt på en hel del varer, som dog nødvendiggør at ordren gennemføres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Det er ualmindeligt fremkommeligt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige professionel limpistol på forskellige internet firmaer i Danmark, og derfor lover utallige e-forretninger levering uden beregning. Dog kan det imidlertid blive profitabelt at kontrollere diverse forretninger på nettet efter rabat og tilbud inden du køber, så man er velinformeret til at opnå den billigste pris.
4Trustpilot tilbyder relativt gode muligheder for at analysere ganske mange forhenværende forbrugeres anmeldelser og derved anbefales det, at du kigger på online shoppens kritik før du bestiller billige professionel limpistol online. Facebook byder på lige så vel flere hæderlige genveje til at få en idé om webshoppens troværdighed.
5Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det ofte er en tilkendegivelse af at netbutikken retter sig efter de officielle regler, foruden at online butikken tit ses til af fagmænd som er indført i vilkårene på området. Forud for at folk bestiller billige professionel limpistol i en online butik kan de faktisk løbe igennem deres forretningsbetingelser.
6Nogle få internet shops præsterer fri fragt på professionel limpistol, men typisk kun når man indkøber for et præcist beløb. Ellers skal man tage den mest betalelige mulighed for fragt, der tit er at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted. Fragttypen viser sig gerne på den anden side super gnidningsløs. Den mest prisbevidste løsning til levering er unægtelig at hente produkterne selv.
7Temmelig mange e-shops giver i øjeblikket en række forskellige billige former for levering til professionel limpistol. Det mest almindelige er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot de bestilte produkter når der er tid til det. Muligheden er altså vældig overkommelig, samt desuden tilmed den prisbilligste form for fragt.
8Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en orden, hvilket skærmer os imod falske netshops. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil afdrage prisen af flere omgange.
9Inden folk shopper billige professionel limpistol i en shop på nettet behøver de utvivlsomt betragte shoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis et tidskrævende arbejde. Udover dette foreslår vi at køber er sat ind i de mest aktuelle reglementer der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige professionel limpistol online, til eksempel hvilken returneringsret e-firmaet bruger.