Byghjem.dk

Professionel Fliserenser

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Mere info
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Mere info
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Mere info
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Mere info
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især muligt ved de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige professionel fliserenser hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have gode priser, imens øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad du foretrækker.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde information omkring professionel fliserenser.
Nogle byggecentre fremviser et bredt varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare professionel fliserenser.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker i det meste af landet, og på grund af det har man tilbuddet om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Derved kan man spare fragten, og ovenikøbet skaffe produkterne straks.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggecentre køber varer fra talrige nicheshops, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af professionel fliserenser online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få skarpere priser.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund forventes det at du får endnu mere kompetent vejledning fra personale som er specialister i netop professionel fliserenser.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller professionel fliserenser online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

professionel fliserenser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

professionel fliserenser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

professionel fliserenser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

professionel fliserenser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig ofte overraskende udfordringer når det handler om omfattende byggeprojekter, og derfor vurderes det essentielt at der er afsat god nok plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
2Du kan tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du skal få eksperthjælp til opstarten af det. Såfremt du ønsker assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
3Du bør for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så husk beskyttelse som eksempelvis hjelm og sko der beskytter dig overfor eventuelle risici. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, især når du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
4Ved projekter udenfor kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således skal du med jævne mellemrum tage notits af prognosen for vejret når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke uanmeldt begynder at regne når du netop er midt i dit store projekt.
5Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig yderst værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
6Måske det viser sig meningsgivende at have de fornødne materialer tilgængelige i god tid før du iværksætter håndværket. Du får god gavn af at udarbejde en enkel indkøbsseddel som indeholder alt det du har brug for, og dernæst gennemgå oversigten, med det formål at du føler dig tryg ved at du har det hele.
7Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til arbejdet, specielt ved omfangsrige arbejdsopgaver. Store byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
8Man kan få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man når ombygningen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
9I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være forstandigt at dokumentere alle omkostninger, og så kortlægge ens købspris for dem en ad gangen.
10Planlægning bliver nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at nedskrive en velovervejet strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være konkret i udarbejdelsen af tidsplanen.
11Du har adgang til et stort udvalg af instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder enormt meget brugbar information, i særlig grad såfremt man benytter engelske søgeord.
12Man må ikke på noget tidspunkt undvære grej. Tit vil det vise sig klogt at du har grejet klar til brug når du går løs med byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at inkludere de her omkostninger i budgettet.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er yderst beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er fantastisk overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

Masser af internet firmaer foreslår nu om stunder alverdens billige metoder til levering til professionel fliserenser. Den mest populære er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer når du har tid. Fragtmuligheden er altså rigtig overkommelig, og oftest tilmed den mest letkøbte fragtmetode.

Du burde på samme måde udse dig at vælge at få leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Fragtformen bliver jævnligt en anelse mindre billig, men derudover temmelig overkommelig med professionel fliserenser online. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du bor nær e-handlens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på professionel fliserenser er særligt relevant forudsat man absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så herved er det sandelig på sin plads at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved professionel fliserenser. En hel del online webshops – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, men som imidlertid er regnet ud fra at ordren placeres inden et fast tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få varen betjent inden de lageransatte har fri.

Nogle få byggeforretninger præsterer fragt uden gebyr på professionel fliserenser online, men undertiden er det under forudsætning af at der handles for en præcis sum. Alternativt burde du beslutte sig for den mindst kostelige type af levering, som i mange tilfælde vil blive at få bragt varerne til et udleveringssted.

Adskillige byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du køber billig professionel fliserenser online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen og Jem og Fix. De udlover eksempelvis klik-og-hent på professionel fliserenser i følgende byer:

Skanderborg, Hørsholm, Sønderborg, Lillerød, Brabrand, Ishøj, Brøndby, Køge, Nykøbing Falster, Valby, Nakskov, Tilst, Frederiksværk, Helsingør, Brønshøj, Brønderslev, Frederiksberg, Frederikshavn, Svendborg, Højbjerg, Jyllinge, Horsens, Gladsaxe, Greve, Tårnby, Haderslev, Korsør, Odense, Varde, Stenløse, Glostrup, Vordingborg, Slagelse, Hjørring, Fredericia, Vallensbæk, Hedehusene, Søborg, Dragør, Nyborg, Ringsted, Vanløse, Holbæk, Taastrup, Charlottenlund, Holstebro, Silkeborg, Næstved, Esbjerg, Kolding, Risskov, Lyngby, København, Viborg, Birkerød, Struer, Åbyhøj, Roskilde, Nørresundby, Gentofte, Virum, Aalborg, Ølstykke, Haslev, Thisted, Rønne, Farum, Randers, Odder, Ikast, Rødovre, Kokkedal, Nærum, Frederikssund, Albertslund, Skive, Rudersdal, Hedensted, Ballerup, Værløse, Grenaa, Hobro, Aarhus, Herning, Solrød Strand, Aabenraa, Kalundborg, Hvidovre, Herlev, Lystrup, Middelfart, Vejle, Allerød, og Hillerød, .

Afhentning ift. professionel fliserenser er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at netshoppere typisk søger efter for eksempel billig professionel fliserenser og køb professionel fliserenser. Vi ser derudover typisk online shoppere efterspørge fx professionel fliserenser priser, professionel fliserenser tilbud samt professionel fliserenser online, foruden de store byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Den bedste pris på professionel fliserenser

Det er i dag meget praktisk for folk at finde frem til de bedste priser på billige professionel fliserenser online fra forskellige e-shops, og ergo har flere online outlets ikke kunne lade være med at nedsætte prisniveauet på professionel fliserenser drastisk, og ydermere præstere levering uden gebyr.

Derfor kan det stadigvæk blive indbringende at sammenligne nogle internet webshops efter tilbud på professionel fliserenser online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at få den billigste pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en e-forhandler afsætter billige professionel fliserenser online for en tilbudspris der virker helt ekstremt billig, så burde det mange gange være et fingerpeg om en fup e-shop. Handler med kort er ikke desto mindre omsluttet af en anordning, hvilket garanterer dig som kunde imod uægte online varehuse.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du udnytte en løsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afbetale beløbet til professionel fliserenser over en periode. Dette fås ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Når man ser på statistikkerne står det klart, at online shoppere tit søger efter fx køb professionel fliserenser og professionel fliserenser priser. Man ser derudover ofte online shoppere kigge efter blandt andet billig professionel fliserenser, professionel fliserenser tilbud og professionel fliserenser online.

Gennemsøg tidligere brugeres meninger

Trustpilot fremskaffer en lang række fornemme chancer for at bese ret mange tidligere kunders vurderinger og derved er det godt, at du gennemgår online forretningens vurderinger forud for at du køber billige professionel fliserenser online.

Facebook frembyder ydermere ultra fortræffelige genveje til at få indblik i online forhandlerens kundefokus. Herinde møder vi faktisk e-butikker hvor kunder kan tilkendegive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige professionel fliserenser online i en webbutik kan de altid tage stilling til e-butikkens regler, men det er ofte ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de store byggemarkeder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

En anden løsning kunne derfor være at granske hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det almindeligvis er en garanti for at e-butikken anerkender gældende dansk lovgivning, udover at online virksomheden fra tid til anden revideres af jurister der har meget erfaring med de gældende regler.

Det giver dig genvej til bistand, hvis du skulle få dilemmaer ved din handel med professionel fliserenser. Tillige anbefaler vi at man er klar over de grundlæggende forhold der indvirker på købet af professionel fliserenser online, som fx den returneringsret online webshoppen lover.

I relation til det er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid beholder sin ordremail, så man når som helst vil kunne dokumentere sit køb af professionel fliserenser, hvad end man har handlet ved Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg eller Davidsen.

Peter N gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Lene H gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Inger Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Else gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en ordning, hvilket passer på kunden imod svindlende webbutikker. Alternativt burde du vælge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil finansiere beløbet af flere omgange.
2Enkelte e-forretninger i Danmark sikrer fragt uden gebyr på professionel fliserenser, men i reglen er det under betingelse af at der handles for en præcis sum. Alternativt kunne du overveje den mest billige leveringsmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få bragt din ordre til en pakkeshop. Den viser sig jævnligt endvidere ultra bekvem. Den billigste fragtmetode er dog selv at hente produkterne.
3Trustpilot frembyder relativt gode chancer for at udforske en lang række eksisterende brugeres bedømmelser og derfor støtter vi, at du gennemsøger internet butikkens vurderinger før du køber billige professionel fliserenser online. Facebook byder på desuden uden sammenligning gode løsninger til at få indtryk af internet butikkens kundefokus.
4Den billigste leveringsmetode vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du har bopæl nær online butikkens hjemsted. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel når man mangler professionel fliserenser lige om lidt. Alternativt så yder visse online shops levering uden beregning, men undertiden kun såfremt du køber for en konkret sum.
5Mange online virksomheder yder efterhånden en hel del forskellige billige former for levering til professionel fliserenser. En af de mest almindelige er nu om stunder pakkeshops, og så afhenter du blot dine nye varer når der er mulighed for det. Muligheden er nemlig meget bekvem, og tit også den prisbilligste form for fragt.
6Generelt anbefaler vi at finde ud af om online forhandleren er godkendt af e-mærket, som typisk er et kendetegn for at internet butikken forsvarer dansk lovgivning, foruden at internet firmaet regelmæssigt kigges til af fagfolk der er inde i vedtægterne på området. Forud for at folk handler billige professionel fliserenser hos en e-handler behøver de reelt bese netbutikkens betingelser.
7Det er jo efterhånden super fleksibelt for folk at analysere priser online på billige professionel fliserenser fra flere internet forhandlere i Danmark, og herved tilbyder langt de fleste online webshops levering uden betaling. Men det kan immervæk være fordelagtigt at udforske nogle forskellige online outlets efter tilbud forud for at du bestiller, således at du er sikker på at opnå den mest attraktive pris.
8Forinden folk køber billige professionel fliserenser på en e-butik kan de til hver en tid granske e-shoppens betingelser, men det er naturligvis ikke super interessant. Ydermere er det fornuftigt at køberen er på vagt for de mest centrale vilkår der gælder for bestillingen af billige professionel fliserenser online, for eksempel den ombytningspolitik internet forhandleren tilbyder.
9Fragtperioden er selvfølgelig ultra relevant i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så i det øjemed er det temmelig relevant at du kontrollerer den estimerede leveringstid for professionel fliserenser. Adskillige internet butikker tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, men husk at det beroer på at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fastslået tidspunkt.