Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Mere info
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Mere info
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Mere info
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Mere info
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Mere info
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Mere info
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil spare fragten, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
For de fleste er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en webshop, hvor du får tips og tricks til valg af ProBuilder værkstedsvogn.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Man bør derfor undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige ProBuilder værkstedsvogn fra netbutik til netbutik. En del tilbyder gode tilbud, hvorimod nogle har fokus på kompetent sparring. Du skal tænke på hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder præsterer et bredt udvalg, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover bare ProBuilder værkstedsvogn.
Det er helt klart meget afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, som bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra diverse nicheshops, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af ProBuilder værkstedsvogn online.
De udbredte byggecentre findes nær dig, og herigennem har flertallet adgang til at købe online og fragte produkterne på egen hånd. I kraft af det har du mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og samtidig få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få bedre priser.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem er det forventeligt at du får ekstra kyndig rådgivning fra medarbejdere som er specialister i netop ProBuilder værkstedsvogn.
De fleste nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at købe ProBuilder værkstedsvogn online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

ProBuilder værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag over 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

ProBuilder værkstedsvogn silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

ProBuilder værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ProBuilder værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er væsentlige ombygninger. Nogle projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig mere effektivt og sjovere at være flere om det.
2Det vil vise sig fundamentalt at have de fornødne materialer klar inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du kunne udfærdige en enkel liste med alle de ting du får brug for, og derefter granske hver eneste ting, således at du sikrer dig at du har husket alt.
3For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund må du ofte kigge på vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke uventet går i gang med at piske ned i samme sekund som du vil i gang med det svære projekt.
4Før du indleder byggeprojektet kan det vise sig aldeles værdifuldt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Du bør nødig negligere dit eget helbred, så husk påklædning som fx hoved- og fodbeklædning som hjælper dig mod eventuelle skader. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke køber hjælp fra en professionel.
6Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det vil blive fornuftigt at nedskrive hver eneste udgift, og bagefter kortlægge mulige tilbud på dem alle sammen.
7Der viser sig altid utidige problemstillinger når det kommer til krævende projekter, og altså kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
8Du kan få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis renoveringen bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at ombygningen har positiv betydning for planeten.
9Forberedelse bliver nøglen til et godt forløb med projektet. Du bør overveje at liste en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær konkret idet du nedskriver oversigten.
10Du bør vurdere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør købe hjælp fra en ekspert til områder af det. Ifald du benytter hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod prisoverslag fra forskellige virksomheder.
11Du kan finde vældig mange artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube yder assistance med overvældende meget udbytterig oplysning, navnligt forudsat at du leder på engelsk.
12Du må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig uundværligt at du har værktøjet til disposition når du starter byggeriet. Husk også at tillægge de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
De bedst vurderede byggekæder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er yderst godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er yderst godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Flere byggemarkeder udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige former for fragt til ProBuilder værkstedsvogn. En favorit er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente varerne præcis når det passer dig. Denne er nemlig meget ligetil, og desuden tilmed den billigste leveringsversion.

Du burde ydermere udse dig at få leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Den viser sig gennemsnitligt lidt mindre billig, men endda super smertefri med ProBuilder værkstedsvogn online. Den mest billige slags levering vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl tæt på internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på ProBuilder værkstedsvogn er selvfølgelig temmelig aktuel i tilfælde af at vi behøver dine nye produkter om få sekunder, og med det formål er det utvivlsomt centralt at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på ProBuilder værkstedsvogn. Temmelig mange e-forhandlere – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig 1 dags fragt på mange produkter online, som trods alt er betinget af at orden realiseres før et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få bestillingen betjent forinden de logistikansatte får fri.

Flere e-forhandlere garanterer levering uden beregning på ProBuilder værkstedsvogn online, men tit under forudsætning af at der købes for et fastsat beløb. Desuden kan du overveje den mest billige metode til levering, der ofte vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop.

En lang række byggecentre udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig ProBuilder værkstedsvogn online og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder blandt andet afhentning af ProBuilder værkstedsvogn i disse byer:

Nykøbing Falster, Kokkedal, Valby, Gladsaxe, Grenaa, Holbæk, Slagelse, Lystrup, Stenløse, Lyngby, Rødovre, Værløse, Hvidovre, Aalborg, Frederiksværk, Hjørring, Helsingør, Tårnby, Brønshøj, Højbjerg, Odense, Hørsholm, Køge, Frederikshavn, Skive, Frederikssund, Risskov, Allerød, Rønne, Nørresundby, Thisted, Ballerup, Korsør, Haderslev, Albertslund, København, Rudersdal, Gentofte, Vordingborg, Virum, Charlottenlund, Jyllinge, Hedensted, Randers, Holstebro, Glostrup, Herning, Birkerød, Haslev, Varde, Horsens, Søborg, Aabenraa, Ikast, Taastrup, Hillerød, Esbjerg, Aarhus, Silkeborg, Fredericia, Frederiksberg, Ishøj, Kolding, Ringsted, Dragør, Næstved, Greve, Roskilde, Tilst, Nyborg, Solrød Strand, Struer, Vanløse, Farum, Lillerød, Åbyhøj, Brabrand, Herlev, Vejle, Viborg, Hedehusene, Sønderborg, Hobro, Vallensbæk, Nærum, Svendborg, Ølstykke, Kalundborg, Nakskov, Skanderborg, Odder, Brøndby, Middelfart, og Brønderslev, .

Afhentning ift. ProBuilder værkstedsvogn er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Bornholm, Falster, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland).

Når man kigger i data står det klart, at online shoppere mange gange kigger efter for eksempel ProBuilder værkstedsvogn online og billig ProBuilder værkstedsvogn. Man ser derudover jævnligt online shoppere lede efter blandt andet ProBuilder værkstedsvogn priser, ProBuilder værkstedsvogn tilbud og køb ProBuilder værkstedsvogn, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Spar penge på ProBuilder værkstedsvogn

Det er efterhånden ret hensigtsmæssigt for os alle at vurdere tilbud på billige ProBuilder værkstedsvogn online på forskellige e-firmaer, og på grund af dette har langt de fleste e-firmaer ikke kunne lade være med at nedsætte salgspriserne på ProBuilder værkstedsvogn en hel del, og ydermere præstere billig levering.

Derfor kan det trods alt blive nyttigt at studere et par internet handler efter tilbud og udsalg på ProBuilder værkstedsvogn online forinden du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at få den billigste pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Man må bare være obs på, at hvis en shop afsætter billige ProBuilder værkstedsvogn online til en pris der kan virke mystisk billig, kunne det undertiden være et faresignal om en uægte internet shop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af et reglement, hvilket garanterer køber overfor svindlende internet selskaber.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere regningen på ProBuilder værkstedsvogn over flere uger. Dette fås ofte hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark og Davidsen.

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel ProBuilder værkstedsvogn tilbud og ProBuilder værkstedsvogn priser. Foruden dette oplever man mange gange folk søge efter eksempelvis køb ProBuilder værkstedsvogn, billig ProBuilder værkstedsvogn og ProBuilder værkstedsvogn online.

Undersøg tidligere kunders betragtninger

Trustpilot præsterer fuldkommen habile muligheder for at eftersøge en lang række forhenværende køberes reflektioner og derved anbefales det, at du efterforsker online butikkens bedømmelser før du shopper billige ProBuilder værkstedsvogn online.

Facebook yder desuden evigt nyttige løsninger til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed. Derudover ser vi en del internet firmaer som tilbyder folk at frembringe en vurdering af ordreforløbet, hvilket tilmed burde udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige ProBuilder værkstedsvogn online hos en internet forhandler bør de utvivlsomt gennemgå shoppens vilkår, men det er mange gange et omfattende arbejde, især ved de udbredte byggekæder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Davidsen.

En nem løsning er at finde ud af om e-shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det skulle være et fingerpeg om at webshoppen overholder den officielle danske lovgivning, samt at e-handlen regelmæssigt gennemses af jurister som er meget bekendte med lovene på området.

Det giver dig genvej til bistand, hvis du får dilemmaer i processen med din handel med ProBuilder værkstedsvogn. Herudover går vi ind for at køberen er obs på de grundlæggende vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af ProBuilder værkstedsvogn online, som for eksempel hvilken returpolitik online firmaet garanterer.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man altid gemmer sin kvittering, så man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af ProBuilder værkstedsvogn, uanset om man har købt ved Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma eller Bauhaus.

Pia gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Jesper Christiansen gav 4 stjerner

SUPER

Erik Jørgensen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Peter gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til din online shopping
1Antal dages levering kan i nogle tilfælde være særligt vital forudsat vi har behov for varen øjeblikkeligt, så herved er det uden tvivl centralt at du kontrollerer den anslåede leveringsdato ved ProBuilder værkstedsvogn. En række internet butikker giver billig dag-til-dag fragt på masser af varenumre, men husk at det påkræver at bestillingen gennemføres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
2Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af en orden, som passer på en overfor bedrageriske internet handler. Alternativt burde du drage fordel af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere beløbet over tid.
3Størstedelen af internet shops frembyder i vore dage alverdens billige former for fragt til ProBuilder værkstedsvogn. En favorit er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Den er nemlig rigtig let, samt mange gange ydermere den mest betalelige leveringsmetode.
4Vi går generelt ind for at se om internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det ofte er en antydning af at webbutikken retter sig efter de gældende danske regler, udover at webshoppen jævnligt overvåges af fagfolk der har meget erfaring med bestemmelserne på området. Forinden folk handler billige ProBuilder værkstedsvogn hos en online forretning burde man faktisk have øje for netbutikkens handelsaftale.
5Det er jo ekstremt ukompliceret for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige ProBuilder værkstedsvogn på diverse online outlets, og så yder masser af e-forretninger fragt uden gebyr. Det kan til hver en tid blive nyttigt at efterse enkelte webshops efter udsalg og tilbud inden du køber, så du er sikret at opnå den bedste pris.
6Nogle få outlets på nettet præsterer portofri levering på ProBuilder værkstedsvogn, men ofte kræves det at der handles for et fastslået beløb. Alternativt bør du foretrække den billigste leveringsmodel, som oftest vil blive at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Metoden viser sig til tider samtidig temmelig enkel. Den mest prisbevidste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
7Forud for at nogen køber billige ProBuilder værkstedsvogn hos en internet forhandler behøver de sådan set overveje netshoppens vilkår, dog er det bare et tidskrævende arbejde. Foruden dette er det en hjælp at du er hensynstagende til de mest essentielle regler der er gældende for handlen med billige ProBuilder værkstedsvogn online, eksempelvis den bytteret internet webshoppen garanterer.
8Den billigste fragtform vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men det afhænger af at du befinder dig lige ved online webshoppens bopæl. Den leveringstype kan vise sig at være virkelig afgørende ifald vi har behov for ProBuilder værkstedsvogn om få sekunder. Alternativt så yder en hel del internet outlets fragt uden beregning, men ofte kun hvis man indkøber for en bestemt pris.
9Trustpilot forærer dig adskillige uafhængige muligheder for at efterse mange eksisterende køberes betragtninger og af den grund er det smart, at du tager et kig på netshoppens omtaler inden du shopper billige ProBuilder værkstedsvogn online. Facebook tilbyder tillige aldeles ærlige løsninger til at få indsigt i internet selskabets troværdighed.