Byghjem.dk

Presseindsats


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne selv. Det er især et alternativ hos de gængse byggekæder.
Nogle byggekæder sælger et bredt sortiment af produkter, og nogle har fokus på en enkelt varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover bare presseindsats.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring presseindsats.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige presseindsats hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder de bedste priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man undersøge forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber produkter fra diverse producenter, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af presseindsats online.
De store byggekæder findes i hele landet, og på grund af det har man tilbuddet om at købe online og køre materialerne på egen hånd. Af den grund har man mulighed for at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed når man stopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette er det forventeligt at du får en høj grad af informativ sparring fra nogle som er specialister i netop presseindsats.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af varerne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller presseindsats online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

presseindsats jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

presseindsats bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

presseindsats silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

presseindsats harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til projektet, især såfremt det er omfattende byggeprocesser. Nogle ting gør krav på mere end en person. Ydermere vil det vise sig bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
2Der findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder dig enorme mængder udbytterig information, i særlig grad når du kigger i hele verden.
3Det bliver af stor betydning at have samtlige bygningsmaterialer disponible i god tid før du går i gang med arbejdet. Du kan med fordel nedskrive en punktforms liste som indeholder de materialer du har brug for, og dernæst efterse materialerne, så du er overbevist om at der ikke mangler noget.
4Forud for at du opstarter byggeprojektet kan det vise sig vanvittigt afgørende at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
5Du bør på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning som sikring imod mulige skader. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
6Godt forarbejde vil være metoden til succes med dit byggeprojekt. Du anbefales at nedskrive en effektiv agenda, som dikterer hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, og derudover en prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du laver strategien.
7Du har mulighed for at spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det gives hvis ombygningen er godt for miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeriet påvirker naturen.
8Husk at tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan have hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at modtage forslag fra en håndfuld entreprenører.
9Der viser sig typisk ubelejlige problemer ved større opgaver, og følgelig er det værdifuldt at der afsættes nok tid i handlingsplanen, som gør at man kan være tryg ved at man når det til siden.
10Ofte vil det være essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive en fordel at gennemgå alle udgiftsposter, og efterfølgende notere online tilbud på dem slavisk.
11For opgaver udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. Således må du tit kigge på femdøgnsprognosen i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det ikke uventet starter med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede projekt.
12Du skal aldrig mangle værktøj. Jævnligt kan det vise sig fornuftigt at du har grejet klar når du begynder på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er virkelig overlegent. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En masse webshops i Danmark yder heldigvis flere billige leveringsformer til presseindsats. En af de mest anvendte er i vore dage pakkeshops, hvor du selv kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragtløsningen er altså super let, samt i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsmåde.

Du kunne omvendt beslutte dig for at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig jævnligt en tand mere omkostningsfuld, men på den anden side særligt let gængelig ved køb af presseindsats online. Den mindst kostelige mulighed for fragt er dog at hente pakken selv, hvilket står og falder med at du bor i kort afstand af internet forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på presseindsats er selvfølgelig rigtig udslagsgivende ifald man behøver varen med det samme, så herved er det tydeligvis aktuelt at vi gransker den anslåede leveringstid ved presseindsats. En lang række netbutikker – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, som imidlertid står og falder med at transaktionen realiseres forud for et fastsat tidspunkt, sådan at de kan nå at få varen fikset inden personalet drager hjemad.

Nogle outlets på nettet garanterer levering uden beregning på presseindsats online, men i mange tilfælde er det påkrævet at man shopper for et præcist beløb. Alternativt burde du snuppe den billigste leveringsmodel, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

De største netshops giver click-and-collect hvor du bestiller billig presseindsats hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene udlover fx klik-og-hent på presseindsats i følgende byer:

Tårnby, Kolding, Aalborg, Haderslev, Hvidovre, København, Nakskov, Frederikshavn, Brøndby, Kalundborg, Hjørring, Valby, Dragør, Helsingør, Horsens, Taastrup, Hedehusene, Søborg, Charlottenlund, Hørsholm, Vallensbæk, Gladsaxe, Skive, Albertslund, Fredericia, Varde, Nærum, Brønderslev, Vejle, Lillerød, Ballerup, Vanløse, Randers, Grenaa, Hedensted, Frederikssund, Allerød, Brønshøj, Rudersdal, Greve, Odense, Haslev, Tilst, Jyllinge, Herning, Middelfart, Åbyhøj, Sønderborg, Thisted, Herlev, Nyborg, Lystrup, Værløse, Næstved, Ringsted, Viborg, Slagelse, Lyngby, Risskov, Solrød Strand, Esbjerg, Ikast, Frederiksberg, Kokkedal, Silkeborg, Gentofte, Virum, Struer, Hillerød, Brabrand, Nykøbing Falster, Aarhus, Ishøj, Roskilde, Ølstykke, Frederiksværk, Stenløse, Holstebro, Odder, Rødovre, Hobro, Glostrup, Rønne, Svendborg, Holbæk, Birkerød, Skanderborg, Korsør, Aabenraa, Køge, Højbjerg, Vordingborg, Nørresundby, og Farum, .

Klik-og-hent af presseindsats er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Ses der på data fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger efter bl.a. billig presseindsats og presseindsats online. Man ser desuden som regel mennesker søge for eksempel presseindsats priser, presseindsats tilbud og køb presseindsats, foruden de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Tilbud på presseindsats

Det er i dag usædvanlig bekvemt for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige presseindsats online på diverse online outlets, og til tak har flertallet af netbutikker fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på presseindsats enormt, og derudover frembyde fragt uden betaling.

Dog kan det immervæk blive nyttigt at besigtige nogle få e-forhandlere efter tilbud og udsalg på presseindsats online før du gennemfører din handel, således at du er garanteret at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Man skal blot huske på, at ifald en butik på nettet markedsfører billige presseindsats online på tilbud til en pris som kan ses som uforståeligt attraktiv, så er det ofte være et bevis på en uoprigtig internet butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en lovbestemmelse, som redder en imod uoprigtige internet butikker.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du vil klare betalingen af presseindsats over en periode. Dette fås som regel hos nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark og Davidsen.

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at internet shoppere typisk efterspørger bl.a. presseindsats tilbud og presseindsats online. Foruden dette ser man jævnligt mennesker kigge efter bl.a. køb presseindsats, presseindsats priser og billig presseindsats.

Læs andre menneskers meninger

Trustpilot yder tilpas sikre løsninger til at finde ud af en længere række andre forbrugeres observationer og derved slår vi et slag for, at du eftergår online butikkens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige presseindsats online.

Facebook frembringer ligeledes egentlig solide genveje til at få indsigt i internet shoppens popularitet. Tilmed ser vi en række webbutikker hvor kunder kan offentliggøre en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige presseindsats online på en e-forretning burde man i virkeligheden bese dens forretningsaftale, men det er undertiden ikke særlig interessant, særligt hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Et nemt alternativ kunne være at finde ud af om online forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er et kendetegn for at webshoppen opretholder gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren rutinemæssigt besigtiges af specialister der kender de gældende regler.

Desuden tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, såfremt du udsættes for vanskeligheder med din handel med presseindsats. Derudover går vi ind for at du er oppe på mærkerne omkring de primære bestemmelser gældende for bestillingen af presseindsats online, til eksempel den ombytningsrettighed e-shoppen tilbyder.

I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man når som helst sikrer ens kvitteringsmail, så man fremadrettet kan vidne om bestillingen af presseindsats, hvad end man har købt fra 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Lone gav 5 stjerner

Har handlet der før

Susanne N gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Else Christensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Bente gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til køb på nettet
1Nogle få e-shops i Danmark præsterer fragt uden gebyr på presseindsats, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du bestiller for en fastsat pris. I øvrigt skal du udse dig den mest betalelige leveringsmanér, som gerne er at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragttypen viser sig undertiden også rigtig enkel. Den billigste fragtmulighed vil dog altid være at hente pakken selv.
2En lang række webbutikker i Danmark frembyder nu diverse billige leveringsløsninger til presseindsats. En af de mest populære er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de købte produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt smertefri, og desuden tilmed den mest prisbevidste leveringsmanér.
3Fragtperioden kan være ekstremt vigtig i tilfælde af at vi absolut skal bruge varerne om et øjeblik, og i det øjemed er det helt meningsfuldt at man studerer tidshorisonten for levering for presseindsats. Størstedelen af netshops i Danmark tilbyder billig levering på næste hverdag på deres primære varer, men som ikke desto mindre stiller krav om at ordren indsendes forud for et fastsat tidspunkt.
4Det er efterhånden super let for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige presseindsats i blandt flere netbutikker, og derved garanterer masser af online virksomheder fragt uden omkostninger. Derfor kan det alligevel være rentabelt at checke et par online firmaer efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din handel, således at du er skråsikker på at få fat i den billigste pris.
5Generelt tilråder vi at kontrollere om online butikken er medlem af e-mærket, fordi det kan være en sikkerhed for at internet butikken følger de opstillede regler, udover at webshoppen lejlighedsvis vurderes af eksperter der har megen viden om bestemmelserne på området. Før folk shopper billige presseindsats hos en e-forhandler kan de utvivlsomt bese butikkens forretningsbetingelser.
6Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af et regulativ, der redder køber imod svindlende e-shops. Som alternativ kunne du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du hellere vil finansiere pengene over en længere periode.
7Den mest prisbevidste slags levering vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forretningens arbejdslager. Den leveringsmetode kan være ret så betydningsfuld hvis man absolut skal bruge presseindsats nu og her. Alternativt så sikrer indtil flere e-handler i Danmark fragt uden betaling, men for det meste er det under forudsætning af at man indkøber for en præcis sum.
8Trustpilot tilbyder dig fuldkommen gunstige chancer for at verificere en længere række forhenværende brugeres domme og derved kan det være til hjælp, at du beser internet firmaets vurderinger før du shopper billige presseindsats online. Facebook bringer dig ligeledes nogenlunde fortræffelige løsninger til at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed.
9Forud for at folk handler billige presseindsats hos en online webshop burde man i og for sig bese netbutikkens forretningsaftale, men det er bare ikke videre spændende. Ligeså er det at foretrække at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest basale vilkår der spiller ind i forbindelse med shopping af billige presseindsats online, som for eksempel den returret e-forretningen anvender.