Milwaukee PowerPack M18 FPP5K-502B
8.540 kr.
Mere info
Milwaukee Power Pack M18 FPP2C2-502X
5.065 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 CBLPP4B-502B
9.678 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 CBLPP4A-502B
10.206 kr.
Mere info
Milwaukee Power Pack M18 ONEPP2A2-502X
5.065 kr.
Mere info
Milwaukee Power Pack M18 CBLPP2A-402C
3.805 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 ONEPP2C2-503X
8.605 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 BPP2N-402B
5.741 kr.
Mere info
Milwaukee Power Pack M18 CBLPP2B-402C
3.715 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 ONEPP2B2-502X
5.335 kr.
Mere info
Milwaukee Power Pack BPP2D-402 M18
2.495 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 BLPP2A2-502X
4.230 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 BPP2C-402C
3.490 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 ONEPP2J-502X
5.623 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 FPP4F2-502B
7.675 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 FPP2A-502X
7.350 kr.
Mere info
Milwaukee Power Pack M18 FPP2A2-502X
3.749 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 CBLPP2B-502C
3.805 kr.
Mere info
Milwaukee PowerPack M18 FHPP3A-122B
12.265 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at handle hos en webshop, som tilbyder rådgivning og sparring omkring powerpack.
Det er absolut meget relevant at se, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du lede andre steder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige powerpack fra webshop til webshop. En del har fokus på lave priser, og øvrige satser på faglig sparring. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggecentre tilbyder et stort produktsortiment, og øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover bare powerpack.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er især muligt i de udbredte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder udbyder varer fra adskillige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af powerpack online.
De store byggekæder er etablerede og kendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggekæder finder du mange steder i landet, og derigennem har mange mulighed for at købe online og køre produkterne på egen hånd. Dermed kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du bestiller powerpack online på deres side.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er eksperter i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig vil du opleve super kyndig assistance fra personale som er eksperter i lige præcis powerpack.
Alverdens nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få en billig pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
powerpack bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

powerpack silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

powerpack jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

powerpack harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Inden du starter byggeprojektet er det ufatteligt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Det er oplagt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, specielt ift. vigtige projekter. Krævende projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det vise sig hurtigere og sjovere når man er flere om det.
3Man må på ingen måde gå ned på grej. Typisk kan det være betydningsfuldt at du har udstyret ved hånden inden du tager fat på byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at påregne de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
4Du skal for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning herunder hjelm og sko som sikring med henblik på eventuelle skader. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
5Godt forarbejde bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din arbejdsplan.
6Der kommer stort set altid utidige problemstillinger når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og ergo er det betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
7Du finder en verden af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube kan hjælpe med enorme mængder konstruktiv information, navnligt forudsat at man leder på engelsk.
8For projekter udenfor kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette må du løbende kigge på prognosen for vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning starter med at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit vigtige byggeprojekt.
9I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor projektet gør en forskel for klimaet. Af få støtte betinges altså af at projektet influerer positivt på klimaet.
10Ofte vil det vise sig meningsfuldt at lave et regnskab for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være økonomisk at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og bagefter kortlægge beløbet for dem én og én.
11Du bør regne på hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at anskaffe assistance fra en professionel til opstarten af det. Hvis du får eksperthjælp kan det være fornuftigt at hente en pris fra forskellige firmaer.
12Det kan blive essentielt at du har de påkrævede bygningsmaterialer disponible før du indleder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne udarbejde en hurtig indkøbsseddel med de materialer du skal bruge, og derefter gennemgå punkterne, så du er sikker på at alt er som det skal være.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er yderst imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En række internet butikker udlover nu til dags en hel del forskellige billige leveringsformer til powerpack. En af de populære er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Muligheden er jo super ukompliceret, samt tit ligeledes den mest letkøbte fragtmetode.

Du burde ydermere tænke over at få pakken sendt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Denne er for det meste en anelse mere pebret, men tillige temmelig fremkommelig ved køb af powerpack online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du er nær internet forretningens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på powerpack kan i nogle tilfælde være ekstremt aktuel ifald man har brug for pakken omgående, så herved er det særdeles passende at du tjekker leveringstiden for powerpack. Masser af internet virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre online, hvilket dog er forudsat at transaktionen realiseres inden et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen sendt afsted forud for at de lageransatte drager hjemad.

Flere online forhandlere lover levering uden beregning på powerpack online, men i de fleste tilfælde påkræves det at man shopper for en konkret sum. Ellers burde man udvælge den billigste leveringstype, hvilket oftest er at få leveret dine produkter til en pakkeshop.

Mange byggemarkedskæder udlover afhentning hvor man køber billig powerpack online men selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af powerpack i følgende områder:

Hedensted, Odense, Taastrup, Brøndby, Odder, Skive, Gladsaxe, Skanderborg, Grenaa, Åbyhøj, Allerød, Frederikssund, Kalundborg, Birkerød, Albertslund, Lillerød, Horsens, Helsingør, Nørresundby, Risskov, Solrød Strand, Tilst, Frederiksværk, Hjørring, Frederiksberg, Korsør, Rønne, Rødovre, Esbjerg, Dragør, Værløse, Virum, Brabrand, Hillerød, Lyngby, Slagelse, Hvidovre, Ølstykke, Søborg, Greve, Farum, Thisted, Randers, Glostrup, Charlottenlund, Vejle, Nærum, Lystrup, Kolding, Ballerup, Nykøbing Falster, Holbæk, Brønshøj, Herlev, Frederikshavn, Aarhus, Hedehusene, Vallensbæk, Herning, København, Gentofte, Vanløse, Ringsted, Nyborg, Køge, Hørsholm, Jyllinge, Roskilde, Brønderslev, Rudersdal, Fredericia, Haderslev, Silkeborg, Valby, Haslev, Middelfart, Ishøj, Viborg, Struer, Varde, Holstebro, Stenløse, Sønderborg, Svendborg, Vordingborg, Ikast, Kokkedal, Højbjerg, Aalborg, Tårnby, Nakskov, Næstved, Aabenraa, og Hobro, .

Afhentning ift. powerpack er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved indkig i data er det klart, at internetbrugere som regel søger efter for eksempel powerpack tilbud og køb powerpack. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge bl.a. billig powerpack, powerpack priser og powerpack online, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Få den bedste pris på powerpack

Det har vist sig at være virkelig enkelt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige powerpack online på forskellige outlets på nettet, og herved har utallige internet handler i Danmark været tvunget til at reducere udsalgspriserne på powerpack betragteligt, og ovenikøbet byde på billig levering.

Det kan stadigvæk vise sig nyttigt at undersøge enkelte internet butikker efter billige priser på powerpack online forud for at du bestiller, så man er garanteret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Man skal dog være så påpasselig, at såfremt en e-shop udbyder billige powerpack online til en tilbudspris som virker himmelråbende billig, så burde det mange gange være et faresignal om en uoprigtig e-forretning. Bestillinger med betalingskort er heldigvis inkluderet i en bestemmelse, som hjælper en imod snydagtige internet outlets.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du benytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du vil afbetale pengene til powerpack over en periode. Dette tilbydes normalt ved nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger fx powerpack tilbud og billig powerpack. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge efter eksempelvis køb powerpack, powerpack online og powerpack priser.

Kig på folks synspunkter

Trustpilot yder tilpas fortræffelige genveje til at udforske mange andre konsumenters vurderinger og af den grund er det at foretrække, at du gransker webshoppens omtaler forinden du køber billige powerpack online.

Facebook medfører lignende absolut gunstige genveje til at få et kig ind i webbutikkens troværdighed. Foruden det møder vi en del online outlets som tilbyder folk at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde drages fordel af til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk bestiller billige powerpack online hos en netbutik burde man sådan set gennemgå netbutikkens forretningsvilkår, men det er for det meste ikke super interessant, særligt ved de kendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kan være at efterse om netshoppen er e-mærke tilsluttet, som generelt er en indikator for at online virksomheden føjer de danske regler, udover at netbutikken løbende revideres af sagkyndige der kender vilkårene.

Desuden får du chance for opbakning, hvis du skulle få problemer i processen med din bestilling af powerpack. For øvrigt foreslåes det at køberen er på vagt for de mest vitale bestemmelser der har betydning for bestillingen af powerpack online, for eksempel den ombytningsret e-butikken benytter.

I den forbindelse er det også vigtigt, at man når som helst beholder sin kvitteringsmail, så man i fremtiden kan vidne om sit køb af powerpack, ligegyldig om man køber ved Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark eller XL-Byg.

Jesper gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Christian Sørensen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Morten Thomsen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Camilla G gav 4 stjerner

SUPER

9 gode råd til din online shopping
1Leveringstiden er selvfølgelig særdeles væsentlig såfremt man skal bruge din pakke med det samme, så herved er det komplet meningsfuldt at man efterser den forventede leveringstid ved powerpack. Adskillige internet shops reklamerer med billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens produkter, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen anbringes inden et besluttet tidspunkt.
2Temmelig mange e-firmaer yder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsformer til powerpack. Det mest populære er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente produkterne når det passer ind i din kalender. Metoden er jo super let gængelig, og i mange tilfælde tillige den mest letkøbte fragtmulighed.
3Den prisbilligste type af levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, hvilket dog nødvendiggør at du er nærved online shoppens hjemsted. Den leveringsmåde er jo ret aktuel hvis vi har behov for powerpack fluks. Alternativt så yder nogle online virksomheder levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der bestilles for en konkret pris.
4Inden nogen shopper billige powerpack på en online forretning kan de faktisk sætte sig ind i webbutikkens handelsbetingelser, men det er undertiden et omfattende arbejde. Tilmed kan det være til hjælp at du er vaks omkring de grundlæggende vilkår der har indvirkning på handlen med billige powerpack online, f.eks. hvilken returpolitik internet butikken anvender.
5Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under en retningslinje, der assisterer en imod fup online webshops. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du hellere vil afdrage prisen over en periode.
6Visse e-firmaer garanterer gratis levering på powerpack, men oftest under forudsætning af at man shopper for en bestemt pris. Desuden skulle man gribe den mest billige løsning til levering, som oftest vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted. Leveringstypen er typisk desuden rigtig bekvem. Den billigste leveringsmodel er uden tvivl selv at hente ordren.
7Vi anbefaler generelt at granske om internet firmaet er e-mærket, hvilket almindeligvis er en påvisning af at internet butikken føjer de opstillede regler, tillige med at internet forhandleren tit besigtiges af eksperter der forstår lovgivningen. Forud for at nogen handler billige powerpack på en online virksomhed bør de når alt kommer til alt løbe igennem deres betingelser.
8Det er i dag meget smertefrit for folk at finde de bedste priser online på billige powerpack på forskellige webshops, og til tak yder de fleste forhandlere på nettet fragt uden betaling. Derfor kan det alligevel blive fordelagtigt at udforske indtil flere internet butikker efter tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at få fat i den billigste pris.
9Trustpilot fremskaffer super ønskværdige løsninger til at eftergå en hel del andre køberes iagttagelser og herved går vi ind for, at du efterforsker e-forhandlerens bedømmelser forinden du shopper billige powerpack online. Facebook tilbyder også de facto stabile metoder til at få indsigt i webbutikkens kundetilfredshed.