Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, hvor du får information omkring Powerfix sækkevogn.
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af produkter, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare Powerfix sækkevogn.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor bør man tjekke forretningens betingelser.
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed hos de store byggekæder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige Powerfix sækkevogn hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste tilbud, imens nogle tilbyder kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber varer fra mange nichebutikker, og hermed kan du shoppe fra et stort sortiment af Powerfix sækkevogn online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggekæder finder du mange steder i landet, og af den grund har mange chancen for at bestille online og hente produkterne personligt. Herigennem har du mulighed for at undgå fragten, samt ovenikøbet få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Således kan du få mere konstruktiv hjælp fra personale med specialistviden i lige præcis Powerfix sækkevogn.
Hovedparten af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille Powerfix sækkevogn online på deres hjemmeside.
Mange webshops i små nicher står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en lavere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Powerfix sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af over 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Powerfix sækkevogn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Powerfix sækkevogn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Powerfix sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund må du ofte tage et kig på vejrmeldingerne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden varsel går i gang med at vælte ned bedst som du arbejder hårdt på dit store projekt.
2Det anbefales at spørge om assistance til byggeprojektet, navnlig når det er vigtige ombygninger. Flere ombygninger stiller krav om mere end en person. Derudover må det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
3Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ikke påklædning inklusiv arbejdssko der skåner dig mod potentielle risici. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig hvis du ikke skaffer professionel assistance.
4Det bliver fundamentalt at du har de presserende byggematerialer klar til brug forinden du går i krig med din byggeproces. Du kunne med fordel nedskrive en enkel note hvoraf der fremgår det du skal bruge, og dernæst efterse hver eneste ting, således at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig vildt fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være mange regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
6Du bør på ingen måde mangle værktøj. Tit kan det være fornuftigt at du har det parat forinden du iværksætter byggeriet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Husk at overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du må anskaffe eksperthjælp til delelementer af projektet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det ofte være fornuftigt at få prisoverslag fra flere håndværkere.
8Ofte vil det vise sig fundamentalt at lave et udgiftsbudget for optimeringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være sundt at nedskrive alle poster, hvorefter man kunne nedskrive prisen på dem en ad gangen.
9Du har mulighed for at få offentlig støtte til ombygninger. Det fås såfremt renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
10Der kommer næsten altid pludselige hovedpiner i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og pga. dette kan det være af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i køreplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
11Du finder utrolig mange guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Især YouTube faciliterer temmelig meget brugbar information, navnligt forudsat at du bruger engelske søgeord.
12Forberedelse viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør udarbejde en effektiv handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af agendaen.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er temmelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig betryggende. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

Mange internet firmaer tildeler heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmetoder til Powerfix sækkevogn. En af de mest populære er i øjeblikket afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo i høj grad gnidningsløs, og desuden derudover den mindst kostelige fragtmetode.

Du burde på samme måde beslutte dig for at vælge levering til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen er mange gange en anelse dyrere, men også super hensigtsmæssig ved køb af Powerfix sækkevogn online. Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter produkterne, men det nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på Powerfix sækkevogn kan være rigtig relevant når man behøver din ordre om kort tid, så med det formål er det fuldt ud klogt at man dobbelttjekker leveringstiden på Powerfix sækkevogn. Adskillige online firmaer – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 dags levering på deres favorit varenumre online, men glem ikke at det står og falder med at bestillingen anbringes før et fastsat klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer afsendt forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle enkelte internet butikker lover fragt uden gebyr på Powerfix sækkevogn online, men i de fleste tilfælde kræver det at du handler for et bestemt beløb. Alternativt skal man snuppe den mest letkøbte løsning til levering, der gerne vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop.

Masser af byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor man køber billig Powerfix sækkevogn hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på Powerfix sækkevogn i følgende områder:

Lillerød, Vallensbæk, Valby, Herlev, Korsør, Birkerød, Slagelse, Skanderborg, Aabenraa, Nakskov, Dragør, Helsingør, Odder, Hørsholm, Allerød, Ølstykke, Hillerød, Nykøbing Falster, Brabrand, Holbæk, Nørresundby, København, Hedehusene, Holstebro, Glostrup, Lystrup, Tilst, Næstved, Rønne, Hjørring, Kolding, Aarhus, Virum, Fredericia, Middelfart, Viborg, Randers, Ringsted, Albertslund, Kokkedal, Stenløse, Rudersdal, Tårnby, Greve, Thisted, Esbjerg, Svendborg, Søborg, Brønderslev, Gladsaxe, Frederiksberg, Lyngby, Gentofte, Rødovre, Ikast, Frederiksværk, Vordingborg, Vejle, Haderslev, Nærum, Struer, Aalborg, Vanløse, Nyborg, Ishøj, Hobro, Taastrup, Horsens, Ballerup, Roskilde, Frederikshavn, Farum, Brønshøj, Hedensted, Jyllinge, Haslev, Kalundborg, Odense, Risskov, Hvidovre, Skive, Køge, Højbjerg, Charlottenlund, Solrød Strand, Brøndby, Værløse, Frederikssund, Sønderborg, Åbyhøj, Grenaa, Varde, Silkeborg, og Herning, .

Klik-og-hent for Powerfix sækkevogn er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager).

Når man ser på data står det klart, at internetbrugere tit søger fx Powerfix sækkevogn tilbud og køb Powerfix sækkevogn. Man ser derudover tit internet shoppere efterspørge blandt andet Powerfix sækkevogn priser, billig Powerfix sækkevogn samt Powerfix sækkevogn online, foruden de udbredte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Få rabat på Powerfix sækkevogn

Det er ultra simpelt for alle at finde frem til de bedste priser på billige Powerfix sækkevogn online fra diverse netbutikker, og derved har masser af internet butikker været tvunget til at trykke salgspriserne på Powerfix sækkevogn eftertrykkeligt, og endda tilbyde portofri fragt.

Det kan dog trods alt være profitabelt at kigge forbi en række internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på Powerfix sækkevogn online forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at ifald en shop udbyder billige Powerfix sækkevogn online til en tilbudspris der kan ses som utopisk lav, så kan det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk online forretning. Kortbestillinger er heldigvis en del af Indsigelsesordningen, hvilket støtter folk imod uoprigtige webshops.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at finansiere omkostningerne til Powerfix sækkevogn over tid. Dette fås typisk ved niche webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter for eksempel Powerfix sækkevogn tilbud og køb Powerfix sækkevogn. Derudover oplever vi som regel folk kigge efter eksempelvis Powerfix sækkevogn priser, Powerfix sækkevogn online samt billig Powerfix sækkevogn.

Tjek tidligere køberes erfaringer

Trustpilot genererer uden sammenligning hensigtsmæssige muligheder for at gennemrode mange øvrige konsumenters vurderinger og på grund af dette støtter vi, at du kigger på e-butikkens vurderinger forud for at du handler billige Powerfix sækkevogn online.

Facebook præsterer tilsvarende ret så uafhængige genveje til at få indsigt i internet shoppens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk e-forretninger som tilbyder kunderne at publicere en kritik af købsoplevelsen, som ligeledes bør drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige Powerfix sækkevogn online hos en internet butik kunne man for at være på den sikre side bese butikkens handelsbetingelser, men det er ofte et tidskrævende arbejde, især ved de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan og 10-4.

En anden valgmulighed er at tjekke om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været et kendetegn for at internet virksomheden tilslutter sig de danske love, foruden at netbutikken rutinemæssigt evalueres af specialister som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god lejlighed til opbakning, såfremt du skulle få problemer med din ordre på Powerfix sækkevogn. I øvrigt er det en hjælp at køber er vidende om de primære betingelser der har betydning for købet af Powerfix sækkevogn online, som eksempelvis den ombytningsrettighed e-firmaet anvender.

Her er det tilmed relevant, at man altid beholder sin ordremail, så man til enhver tid kan bevise købet af Powerfix sækkevogn, uafhængig af om man har handlet ved Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg eller Stark.

Niels Larsen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Henrik gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jette L gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Morten Mortensen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til online indkøb
1Fragttiden er jo særligt vigtig såfremt man har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, så herved er det helt aktuelt at vi gransker den anslåede leveringstid for Powerfix sækkevogn. En række netbutikker præsterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter, hvilket påkræver at bestillingen indsendes forud for et angivent tidspunkt.
2Den mest prisbevidste fragtmulighed er dog selv at hente varerne, som jo står og falder med at du befinder dig nærved internet webshoppens lager. Den slags levering er virkelig væsentlig når man behøver Powerfix sækkevogn omgående. Alternativt så frembyder indtil flere online selskaber levering uden omkostninger, men i reglen er det forbeholdt når man shopper for et fastslået beløb.
3Visse online selskaber lover portofri levering på Powerfix sækkevogn, men ofte er det påkrævet at der handles for et konkret beløb. Derudover burde du udse dig den mest betalelige slags levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver en gang i mellem ligeledes yderst ukompliceret. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
4Det er særligt let for købere at finde frem til de bedste priser online på billige Powerfix sækkevogn fra diverse online selskaber, og på grund af dette garanterer de fleste online forretninger gebyrfri levering. Det kan dog immervæk vise sig rentabelt at eftergå flere internet shops i Danmark efter billige priser inden du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris.
5Trustpilot fremskaffer relativt troværdige chancer for at gennemgå adskillige forhenværende køberes bedømmelser og derfor er det at foretrække, at du beser webshoppens ratings forinden du shopper billige Powerfix sækkevogn online. Facebook indebærer også flere fortræffelige metoder til at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed.
6Før folk køber billige Powerfix sækkevogn hos en online shop bør de helt sikkert sætte sig ind i deres handelsvilkår, dog er det normalt ikke videre interessant. Endvidere foreslåes det at køber er vaks omkring de mest aktuelle retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af billige Powerfix sækkevogn online, til eksempel den returpolitik hjemmesiden tilbyder.
7Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under et lovbud, hvilket bistår dig overfor fup internet virksomheder. Som en anden løsning burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at honorere regningen i flere bidder.
8Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været en antydning af at online forhandleren overholder de danske love, samt at shoppen tit besøges af fagmænd der er indført i de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige Powerfix sækkevogn på en internet forhandler kunne man i reglen tage stilling til deres betingelser.
9Masser af internet handler foreslår nu om stunder diverse billige former for fragt til Powerfix sækkevogn. Den mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter pakken præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså yderst fremkommelig, samt desuden tillige den mest letkøbte fragtløsning.