Byghjem.dk

Power Super Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et enormt produktsortiment, og andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot Power Super elhøvl.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende virksomhedens regningslinjer.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragten, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt i de velkendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige Power Super elhøvl hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på de bedste priser, og nogle har kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
For nogle er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring Power Super elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre køber produkter fra alverdens producenter, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af Power Super elhøvl online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og derfor har de fleste adgang til at handle online og transportere materialerne personligt. Herigennem har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt samtidig have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
En masse nichespecifikke netbutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du ved at købe Power Super elhøvl online på deres webshop.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved vil du opleve endnu mere kyndig service fra personale der er specialister i lige præcis Power Super elhøvl.
Danmarks største byggecentre
Power Super elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Power Super elhøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Power Super elhøvl bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Power Super elhøvl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske du burde regne på om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal sikre dig hjælp fra en ekspert til dele af det. Når du tager imod assistance fra en fagperson er det normalt at lede efter tilbud fra diverse håndværkere.
2Der findes et stort udvalg af guides og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube yder assistance med overvældende meget anvendelig info, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
3Inden du påbegynder byggeriet kan det blive ret fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der gælde forskellige regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Du må nødig se bort fra dit eget helbred, så husk beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikrer dig imod potentielle skader. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt når du ikke køber hjælp fra en professionel.
5Der kommer stort set altid utidige problemstillinger når det gælder omfattende projekter, og ergo vil det vise sig afgørende at der afsættes betragtelig plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at have tid nok til det.
6Nogle gange kan man indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet såfremt renoveringen er miljøvenligt. Støtten betinges altså af at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
7Det er betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være behjælpeligt at nedskrive samtlige omkostninger, og dernæst finde frem til udgiften ved dem én og én.
8For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag bør du hyppigt tage notits af vejrmeldingerne lige før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre det krævende projekt.
9Det kan være til god gavn at indhente hjælp til ens byggeprojekt, specielt når det kommer til vigtige byggeprocesser. Krævende projekter kræver flere mennesker. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
10Du bør nødig stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det vise sig strategisk at have grejet klar når du begynder på byggeriet. Desuden er det afgørende at indkalkulere de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
11Det bliver at have noget at sige at du har de relevante materialer parat før du påbegynder arbejdet. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsseddel indeholdende alt det du får brug for, og dernæst granske punkterne, med det formål at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
12Planlægning er kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør overveje at udarbejde en strømlinet arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver din agenda.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er virkelig godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er fantastisk betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ultra imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En stor portion byggeforretninger udlover nu om dage mange forskellige billige fragttyper til Power Super elhøvl. Den mest benyttede er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter den dag der passer dig. Fragtløsningen er nemlig vældig fremkommelig, samt ofte ydermere den mest letkøbte fragttype.

Du burde omvendt foretrække at bestille pakken til levering til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig af og til lidt mere pebret, men derudover særdeles praktisk med Power Super elhøvl online. Den billigste fragtløsning er uden tvivl at hente pakken selv, hvilket dog er betinget af at du opholder dig i kort afstand af webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på Power Super elhøvl kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig hvis man skal bruge produkterne inden for kort tid, og i det øjemed er det tydeligvis væsentligt at du efterser den estimerede leveringsdato for Power Super elhøvl. En masse internet handler – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på flere varenumre online, som imidlertid kræver at der bestilles før et besluttet klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen fikset før lagermedarbejderne har fyraften.

Flere internet varehuse yder levering uden betaling på Power Super elhøvl online, men tit stiller det krav om at du bestiller for en konkret pris. Som alternativ bør man udse dig den mest billige fragtmetode, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder giver afhentning hvor man handler billig Power Super elhøvl på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne yder bl.a. afhentning af Power Super elhøvl i disse byer:

Tårnby, Brønderslev, Hedehusene, Køge, Hørsholm, Solrød Strand, Odder, Vordingborg, Stenløse, Nakskov, Brabrand, Kolding, Odense, Nyborg, Nærum, Allerød, Tilst, Haderslev, Hillerød, Frederiksberg, Struer, Gladsaxe, Horsens, Ballerup, Ishøj, Nørresundby, Lillerød, Aabenraa, Ølstykke, Søborg, Birkerød, Esbjerg, Greve, Silkeborg, Randers, Vejle, København, Aalborg, Herlev, Grenaa, Nykøbing Falster, Hjørring, Kalundborg, Højbjerg, Ringsted, Gentofte, Frederikshavn, Sønderborg, Frederiksværk, Albertslund, Jyllinge, Middelfart, Holstebro, Viborg, Kokkedal, Vanløse, Hobro, Farum, Skive, Hedensted, Thisted, Lystrup, Risskov, Næstved, Svendborg, Åbyhøj, Brønshøj, Charlottenlund, Glostrup, Valby, Rudersdal, Skanderborg, Vallensbæk, Haslev, Holbæk, Virum, Rønne, Korsør, Værløse, Varde, Hvidovre, Lyngby, Frederikssund, Herning, Aarhus, Fredericia, Roskilde, Brøndby, Ikast, Helsingør, Taastrup, Rødovre, Slagelse, og Dragør, .

Afhentning af Power Super elhøvl er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden).

Ses der på tallene bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange kigger efter for eksempel Power Super elhøvl tilbud og billig Power Super elhøvl. Vi ser desuden som regel folk kigge efter fx Power Super elhøvl online, Power Super elhøvl priser samt køb Power Super elhøvl, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Spar penge på Power Super elhøvl

Det er jo efterhånden yderst fremkommeligt for købere at vurdere prisniveauet på billige Power Super elhøvl online i blandt flere butikker på nettet, og for det har langt de fleste shops på nettet set sig tvunget til at stampe prisniveauet på Power Super elhøvl eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre levering uden beregning.

Men det kan trods alt være indbringende at tjekke et par forskellige e-shops efter udsalg og tilbud på Power Super elhøvl online før du bestiller, så du er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Man må blot være så påpasselig, at hvis en netbutik afhænder billige Power Super elhøvl online på tilbud til en udsalgspris som virker usædvanlig billig, så bør det ofte være et karakteristika der viser en falsk online shop. Køb med betalingskort er ikke desto mindre en del af en lovbestemmelse, som sikrer køber imod uægte forretninger på nettet.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du vil klare regningen på Power Super elhøvl over flere uger. Dette foreslåes som regel ved specialiserede netshops, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere tit leder efter for eksempel køb Power Super elhøvl og Power Super elhøvl online. Foruden dette ser man som regel internet shoppere kigge efter fx billig Power Super elhøvl, Power Super elhøvl priser og Power Super elhøvl tilbud.

Tjek andre menneskers bedømmelser

Trustpilot tilbyder flere gavnlige løsninger til at tolke en hel del nuværende forbrugeres erfaringer og på grund af dette rekommanderer vi, at du undersøger internet forretningens anmeldelser forinden du køber billige Power Super elhøvl online.

Facebook forærer dig lignende ganske fine løsninger til at få indblik i netshoppens pålidelighed. Desuden møder vi mange internet webshops som gør det muligt at udforme en vurdering af virksomhedens service, som ydermere bør bruges til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige Power Super elhøvl online i en butik kunne de for at være på den sikre side løbe igennem webshoppens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke videre interessant, specielt hos de kendte byggecentre som Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

En anden mulighed kunne være at kigge hvorvidt internet shoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det er en forsikring om at internet butikken følger de gældende danske regler, tillige med at online firmaet en gang i mellem føres tilsyn med af jurister som kender retningslinjerne.

Desuden giver det dig chance for en hjælpende hånd, ifald du oplever dilemmaer i processen med din shopping med Power Super elhøvl. Ligeledes anbefales det at køberen er omhyggelig omkring de elementære vilkår i forbindelse med bestillingen af Power Super elhøvl online, som eksempelvis hvilken returneringsret netbutikken lover.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man stadig sikrer ens ordremail, så man i fremtiden kan bevidne sin bestilling af Power Super elhøvl, uafhængig af om man handler fra Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan eller Bauhaus.

Peter gav 5 stjerner

Virkelig god service

Ole Olsen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Tina Poulsen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Louise F gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket dog afhænger af at du opholder dig tæt på e-forhandlerens tilholdssted. Den fragtmulighed kan vise sig at være meget vital ifald vi står og skal bruge Power Super elhøvl straks. Alternativt så yder indtil flere internet foretagender portofri fragt, men tit er det kun gældende hvis der handles for en konkret sum.
2Fragttiden kan i nogle tilfælde være super bestemmende forudsat du står og skal bruge produktet om få sekunder, og herved er det bestemt vigtigt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering for Power Super elhøvl. En lang række online outlets tilbyder billig dag-til-dag fragt på utallige produkter, som nødvendiggør at der bestilles forinden et konkret tidspunkt.
3Vi foreslår generelt at kigge om online shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det skulle være en sikring om at e-handlen lever op til den officielle danske lovgivning, og at e-forretningen nu og da overvåges af specialister der forstår de gældende regulativer. Før folk shopper billige Power Super elhøvl i en internet webshop behøver de når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsbetingelser.
4Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en regel, hvilket garanterer dig imod uoprigtige online outlets. Som et alternativ kan du benytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at dække pengene senere.
5Det er rigtig overkommeligt for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige Power Super elhøvl i blandt diverse webbutikker, og så yder adskillige netshops gratis levering. Til gengæld kan det immervæk vise sig gunstigt at undersøge visse internet foretagender efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
6En hel del internet forretninger giver heldigvis diverse billige leveringsløsninger til Power Super elhøvl. En der er meget populær er i dag pakkeshops, så du nemt selv kan hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo temmelig let, samt oftest ydermere den mest betalelige fragtløsning.
7Enkelte e-handler i Danmark sikrer billig levering på Power Super elhøvl, men i de fleste tilfælde påkræves det at der erhverves for et præcist beløb. Desuden bør man overveje den mindst kostelige type af levering, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted. Denne viser sig i mange tilfælde samtidig virkelig simpel. Den mest prisbevidste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
8Trustpilot præsterer super passende løsninger til at beskue diverse eksisterende konsumenters bedømmelser og herved er det prisværdigt, at du besigtiger webbutikkens kritik før du køber billige Power Super elhøvl online. Facebook medfører også ret så nyttige muligheder for at få en idé om internet virksomhedens pålidelighed.
9Inden folk shopper billige Power Super elhøvl på en e-butik kan de faktisk granske webshoppens forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke videre interessant. Ligeledes er det fornuftigt at du er opmærksom på de mest essentielle reglementer der kan influere på handlen med billige Power Super elhøvl online, eksempelvis den returrettighed online forretningen tilsikrer.