Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt i de udbredte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man undersøge virksomhedens regler.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt vareudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare Power Craft varmepistol.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige Power Craft varmepistol fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på gode priser, hvorimod nogle har fokus på service. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos en online byggeshop, som giver sparring og vejledning omkring Power Craft varmepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og derved har du adgang til at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Af den grund har du valget om at spare fragten, samt samtidig hente varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nichebutikker, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af Power Craft varmepistol online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Således bør du modtage ekstremt gavnlig service fra personale som er specialister i lige præcis Power Craft varmepistol.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller Power Craft varmepistol online på deres side.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Power Craft varmepistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Power Craft varmepistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Power Craft varmepistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Power Craft varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag over 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en fundamental rolle. Således bør du tit undersøge vejrvarslen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå begynder at regne netop som du er ved at færdiggøre dit vigtige byggeprojekt.
2Det kan vise sig at være fundamentalt at have lavet et regnskab for dit projekt, så man har kontrol over udgifterne. Det kan være en god idé at tage noter til samtlige udgiftsposter, og så søge sig frem til ens udgift ved hver enkelt.
3Der kan findes stribevis af artikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube giver enormt meget nyttig oplysning, især hvis man leder på engelsk.
4Man bør under ingen omstændigheder fattes værktøj. Jævnligt kan det være betydningsfuldt at have udstyret disponibelt akkurat som du går løs med byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
5Nogle gange kan man hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at renoveringen har betydning for planeten.
6Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har alle byggematerialer til disposition før du går til værks med arbejdet. Du kan udarbejde en overskuelig indkøbsseddel som samler alt det der skal bruges, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, med det formål at du bliver sikker på at du har husket alt.
7Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælper dig overfor mulige ulykker. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke investerer i professionel assistance.
8Godt forarbejde viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at lave en struktureret handlingsplan, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din agenda.
9Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, ikke mindst hvis det er omfangsrige ombygninger. Flere byggerier skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
10Forud for at du optager byggeprocessen kan det være temmelig afgørende at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
11Der viser sig som regel pludselige vanskeligheder ved store byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig vigtigt at man har afsat passende plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at nå i mål.
12Du bør tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør få hjælp fra en professionel til delelementer af projektet. Når du ønsker hjælp fra en ekspert vil det ofte være fordelagtigt at få prisoverslag fra forskellige foretagender.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Adskillige netbutikker i Danmark giver til alt held alverdens billige leveringsmidler til Power Craft varmepistol. En af de mest benyttede er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine varer lige når det passer dig. Leveringstypen er altså ualmindeligt ukompliceret, og i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige leveringsform.

Du burde endvidere tænke over at få leveret til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig som oftest en tak mere bekostelig, men til gengæld ret praktisk med Power Craft varmepistol online. Den mest betalelige slags levering vil dog altid være at hente pakken selv, hvilket dog betinges af at du har bopæl nær internet shoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på Power Craft varmepistol er jo temmelig central hvis du står og skal bruge varen om et øjeblik, så af den grund er det i sandhed klogt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved Power Craft varmepistol. De fleste webshops – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på mange varenumre online, som dog påkræver at ordren lægges forinden et konkret tidspunkt, så at de kan nå at få produktet pakket forud for at pakkepersonalet har fyraften.

Nogle enkelte internet firmaer præsterer gebyrfri levering på Power Craft varmepistol online, men tit stiller det krav om at du indkøber for et fastslået beløb. Derudover skal man snuppe den prisbilligste mulighed for levering, hvilket ofte er at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

Adskillige kæder giver click-and-collect hvor du handler billig Power Craft varmepistol derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne foreslår blandt andet click-and-collect på Power Craft varmepistol i disse byer:

Esbjerg, Lillerød, Højbjerg, Frederiksberg, Solrød Strand, København, Randers, Viborg, Svendborg, Ishøj, Hillerød, Sønderborg, Åbyhøj, Horsens, Brønderslev, Aabenraa, Ikast, Aalborg, Nyborg, Helsingør, Tårnby, Vanløse, Glostrup, Nykøbing Falster, Struer, Albertslund, Gentofte, Hobro, Nakskov, Kalundborg, Stenløse, Hvidovre, Værløse, Nørresundby, Silkeborg, Allerød, Thisted, Virum, Hjørring, Brabrand, Hedensted, Tilst, Ringsted, Ølstykke, Brøndby, Valby, Risskov, Odense, Vejle, Korsør, Næstved, Varde, Gladsaxe, Herlev, Jyllinge, Fredericia, Kokkedal, Roskilde, Birkerød, Slagelse, Haderslev, Frederikssund, Lystrup, Frederikshavn, Aarhus, Herning, Ballerup, Nærum, Vallensbæk, Haslev, Hedehusene, Dragør, Rønne, Hørsholm, Kolding, Charlottenlund, Skanderborg, Køge, Rødovre, Rudersdal, Vordingborg, Grenaa, Greve, Holstebro, Odder, Brønshøj, Søborg, Holbæk, Farum, Frederiksværk, Taastrup, Middelfart, Skive, og Lyngby, .

Click-and-collect ift. Power Craft varmepistol er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Amager), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man kigger i data er det markant, at mennesker ofte leder efter blandt andet Power Craft varmepistol tilbud og Power Craft varmepistol priser. Foruden dette oplever vi typisk folk lede efter eksempelvis køb Power Craft varmepistol, billig Power Craft varmepistol og Power Craft varmepistol online, plus de kendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Find den bedste pris på Power Craft varmepistol

Det er efterhånden ret fremkommeligt for internetbrugere at finde de bedste priser på billige Power Craft varmepistol online hos forskellige e-butikker, og følgelig har flere butikker på nettet set sig nødsaget til at formindske salgspriserne på Power Craft varmepistol voldsomt, og ydermere garantere fri fragt.

Derfor kan det ikke desto mindre blive indbringende at efterse visse netshops efter tilbud og rabatter på Power Craft varmepistol online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man bør ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en e-handler afsætter billige Power Craft varmepistol online for en pris som virker besynderligt billig, så burde det undertiden være et kendetegn på en snydagtig online butik. Betalinger med kort er i hvert fald inkluderet i en regel, der dækker os overfor uærlige online virksomheder.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende et tilbud som f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre prisen på Power Craft varmepistol af flere omgange. Det fås normalt i nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Når der ses på data bliver det markant, at internet shoppere tit søger for eksempel Power Craft varmepistol online og billig Power Craft varmepistol. Man ser derudover som regel folk efterspørge eksempelvis køb Power Craft varmepistol, Power Craft varmepistol priser og Power Craft varmepistol tilbud.

Kig på folks vurderinger

Trustpilot giver dig egentlig fantastiske chancer for at efterforske en stor gruppe forhenværende kunders anmeldelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du besigtiger internet selskabets ratings forinden du placerer din ordre på billige Power Craft varmepistol online.

Facebook byder på på samme måde altid habile muligheder for at få indtryk af internet selskabets troværdighed. Her ses endda online forretninger hvor folk kan skrive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må anvendes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige Power Craft varmepistol online på en e-forhandler kan de på en vis måde gennemse webshoppens handelsaftale, men det er undertiden et tidskrævende arbejde, særligt på de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Et nemt alternativ kan derfor være at se om e-shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en tryghed om at e-forhandleren opfylder dansk lovgivning, foruden at e-forretningen rutinemæssigt føres tilsyn med af specialister der har meget erfaring med reglementet på området.

Det er en rigtig god anledning til support, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af Power Craft varmepistol. Ligeledes foreslåes det at køberen er hensynstagende til de primære regler der influerer på købet af Power Craft varmepistol online, som eksempelvis den returneringsret butikken tilsikrer.

På grund af dette er det tillige afgørende, at man til enhver tid bevarer sin faktura e-mail, så man en anden gang kan bevise købet af Power Craft varmepistol, uanset om man køber ved Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Mads Johansen gav 5 stjerner

Fremragende!

Jesper gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Jan Olsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Hanne Møller gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til køb på nettet
1Det er i dag særdeles uproblematisk for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Power Craft varmepistol i blandt diverse online shops, og af den grund frembyder utallige online butikker levering uden omkostninger. Dog kan det immervæk vise sig gavnligt at efterprøve visse online shops efter tilbud og rabat før du placerer ordren, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den billigste pris.
2Fragtperioden er naturligvis ret vital i tilfælde af at du behøver din pakke lige om lidt, og derfor er det uden tvivl aktuelt at man kontrollerer den forventede leveringsdato på Power Craft varmepistol. Størstedelen af forretninger på nettet reklamerer med billig 1 dags levering på utallige varer, men som ikke desto mindre afhænger af at ordren laves tidligere end et angivent tidspunkt.
3Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, siden det skulle være en påvisning af at e-firmaet efterkommer de officielle regler, udover at internet selskabet undertiden gennemses af eksperter som er meget fortrolige bestemmelserne på området. Forud for at folk handler billige Power Craft varmepistol på en webbutik kan man uden tvivl kigge på deres handelsbetingelser.
4Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af Indsigelsesordningen, som forsvarer os overfor uærlige netbutikker. Som et alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at honorere beløbet senere.
5Den billigste leveringsløsning vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den mulighed forudsætter at du bor nærved internet webshoppens arbejdslager. Den type af levering er naturligvis særdeles bestemmende om du mangler Power Craft varmepistol inden for få dage. Alternativt så præsterer indtil flere e-butikker portofri fragt, men tit kun hvis du aftager for et fastsat beløb.
6De fleste online selskaber frembyder nu til dags flere billige leveringsmuligheder til Power Craft varmepistol. Den mest almindelige er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo rigtig fremkommelig, og endda tillige den mest prisbevidste leveringsmetode.
7Nogle netbutikker frembyder fragt uden betaling på Power Craft varmepistol, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du aftager for en bestemt pris. Derudover kunne man beslutte sig for den mest betalelige form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver godt nok lige så vel ret smart. Den prisbilligste metode til levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
8Forinden nogen shopper billige Power Craft varmepistol i en internet butik kan man i reglen have øje for webshoppens forretningsbetingelser, dog er det bare en omfattende opgave. Tillige kan det være til hjælp at køber er obs på de mest betydningsfulde betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af billige Power Craft varmepistol online, som fx den bytteret internet shoppen bruger.
9Trustpilot frembringer ultra belejlige genveje til at verificere flere tidligere kunders domme og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer netshoppens ratings forud for at du bestiller billige Power Craft varmepistol online. Facebook frembyder på samme måde ganske fine metoder til at få et kig ind i e-handlens troværdighed.