Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info
PROXXON Super Stiksav STS/E
925 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
For en del er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde information omkring Power Craft stiksav.
Hvis du skal have varerne med det samme eller bare vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot Power Craft stiksav.
Der vil være forskel på prisen på billige Power Craft stiksav hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder de bedste tilbud, og øvrige tilbyder en høj grad af service. Du må beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra alle mulige nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt sortiment af Power Craft stiksav online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og takket være dette har man adgang til at købe online og hente byggematerialerne personligt. Derved har du valget om at spare leveringsomkostningen, samt endda få varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få en billig pris.
Mange niche netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du opleve en høj grad af indsigtsfuld assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis Power Craft stiksav.
Flertallet af webshops som sælger få produkter er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at købe Power Craft stiksav online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
Power Craft stiksav bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Power Craft stiksav harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Power Craft stiksav silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Power Craft stiksav jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag kan du ofte tage et kig på udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne nøjagtig som du er gået i gang med det komplekse projekt.
2Man vil aldrig nogensinde fattes udstyr. Tit kan det være betydningsfuldt at have værktøjet ved hånden forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at indregne de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
3Du kunne tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en fagperson til områder af projektet. Ifald du tager imod assistance fra en professionel er det normalt at modtage tilbud fra flere selskaber.
4Der viser sig jævnligt ubelejlige problematikker når det gælder krævende byggeprojekter, og af den grund kan det være betydningsfuldt at der afsættes en del tid i tidsplanen, som gør at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
5Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sko og hjelm der beskytter dig mod potentielle uheld. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
6Der er utrolig mange guides og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver rigelig konstruktiv viden, ikke mindst hvis man bruger den engelske version.
7Det er oplagt at søge assistance til byggeprojektet, især hvis det er vigtige byggerier. Flere projekter skal gerne udføres af flere folk. Endvidere bør det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
8Før du igangsætter arbejdet må det være vanvittigt meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der gælde mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Typisk vil det vise sig essentielt at have lavet et udgiftsbudget for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være sundt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne tjekke ens købspris for dem én efter én.
10Godt forarbejde viser sig som vejen til et godt forløb med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver agendaen.
11Nogle gange kan man spørge om økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at projektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte kræver altså at ombygningen har betydning for miljøet.
12Muligvis kan det blive betydningsfuldt at have de relevante byggematerialer indkøbt forud for at du begynder dit arbejde. Du kan notere en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå hver eneste ting som er nødvendige, og som det næste granske materialerne, således at du er sikker på at alt er klar.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er absolut godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

En lang række internet foretagender frembyder heldigvis flere billige leveringsmuligheder til Power Craft stiksav. En der er meget almindelig er nu om dage levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter pakken når du har lyst. Den er nemlig ultra uproblematisk, og mange gange ydermere den prisbilligste metode til levering.

Du kan tillige forsøge at vælge at få udbragt til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er i regelen en tand mere omkostningsfuld, men ydermere ret så hensigtsmæssig ved køb af Power Craft stiksav online. Den mindst kostelige leveringsmetode er utvivlsomt at hente varerne selv, hvilket dog forudsætter at du lever med kort afstand til internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på Power Craft stiksav er naturligvis ultra væsentlig i tilfælde af at du skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og derfor er det rigtig essentielt at man tjekker leveringstiden på Power Craft stiksav. En række online firmaer – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, men som trods alt afhænger af at bestillingen realiseres forud for et fast klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken ordnet før de pakkeansatte drager hjemad.

Visse shops på nettet tilbyder fragt uden betaling på Power Craft stiksav online, men i de fleste tilfælde påkræves det at du bestiller for en konkret pris. Desuden må man tage den mest letkøbte leveringstype, hvilket typisk er at få bragt produkterne til et udleveringssted.

En række byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du køber billig Power Craft stiksav online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne yder blandt andet click-and-collect på Power Craft stiksav i disse byer:

Thisted, Skanderborg, Solrød Strand, Taastrup, Herning, Allerød, Dragør, Søborg, Højbjerg, Ishøj, Vejle, Nykøbing Falster, Aarhus, København, Kokkedal, Frederikssund, Køge, Haslev, Vordingborg, Hvidovre, Varde, Albertslund, Valby, Horsens, Ikast, Glostrup, Brønshøj, Hedehusene, Hillerød, Kolding, Nakskov, Rudersdal, Lystrup, Tårnby, Hørsholm, Rønne, Ølstykke, Herlev, Gentofte, Haderslev, Vallensbæk, Esbjerg, Frederiksberg, Ringsted, Ballerup, Risskov, Brøndby, Lyngby, Charlottenlund, Holstebro, Kalundborg, Virum, Struer, Åbyhøj, Rødovre, Skive, Aalborg, Odense, Vanløse, Farum, Fredericia, Slagelse, Aabenraa, Lillerød, Odder, Birkerød, Nyborg, Frederiksværk, Brabrand, Tilst, Holbæk, Sønderborg, Viborg, Roskilde, Nørresundby, Hjørring, Brønderslev, Grenaa, Helsingør, Gladsaxe, Næstved, Værløse, Stenløse, Nærum, Randers, Frederikshavn, Korsør, Svendborg, Jyllinge, Hobro, Hedensted, Greve, Silkeborg, og Middelfart, .

Click-and-collect af Power Craft stiksav er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland), Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ses der på data bliver det tydeligt, at folk ofte søger efter fx køb Power Craft stiksav og billig Power Craft stiksav. Man ser derudover mange gange online shoppere søge fx Power Craft stiksav tilbud, Power Craft stiksav online samt Power Craft stiksav priser, plus de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Den bedste pris på Power Craft stiksav

Det er særligt problemfrit for internetbrugere at vurdere tilbud på billige Power Craft stiksav online i blandt forskellige online outlets, og altså har massevis af e-forretninger ikke kunne lade være med at nedskære prisniveauet på Power Craft stiksav drastisk, og derudover sikre fri fragt.

Til gengæld kan det trods alt være fordelagtigt at se nærmere på forskellige outlets på nettet efter tilbud og rabatter på Power Craft stiksav online forinden du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at opnå den prisbilligste pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Du skal imidlertid være årvågen med, at hvis en netshop afhænder billige Power Craft stiksav online på tilbud til en tilbudspris der er uhørt god, kunne det for det meste være en indikator for en bedragerisk webshop. Køb med kort er heldigvis en del af Indsigelsesordningen, som støtter dig imod uærlige internet varehuse.

Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Alternativt burde du bruge et tilbud som fx ViaBill, ifald du gerne vil finansiere omkostningerne til Power Craft stiksav senere. Dette foreslåes typisk i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi kigger i data bliver det markant, at online shoppere mange gange kigger efter bl.a. billig Power Craft stiksav og Power Craft stiksav tilbud. Foruden dette ser vi tit netshoppere søge fx Power Craft stiksav priser, Power Craft stiksav online og køb Power Craft stiksav.

Kig på tidligere køberes betragtninger

Trustpilot fører til fuldt ud strålende muligheder for at dechifrere en lang række andre forbrugeres observationer og på grund af dette foreslår vi, at du gransker online forhandlerens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige Power Craft stiksav online.

Facebook resulterer i for øvrigt fuldt ud værdifulde muligheder for at få et kig ind i online forretningens troværdighed. Derudover er der nogle outlets på nettet hvor kunder kan aflevere en bedømmelse af virksomhedens service, som tilmed burde tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige Power Craft stiksav online i en internet webshop bør de i og for sig kigge på e-butikkens forretningsaftale, dog er det oftest et omfattende projekt, især på de gængse byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og 10-4.

Et alternativt forslag kunne måske være at finde ud af om internet forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det skulle være en tryghed om at online webshoppen imødekommer de officielle danske regler, samt at virksomheden jævnligt evalueres af specialister der kender til vilkårene på området.

Dette er en god lejlighed til at få assistance, ifald du oplever udfordringer i forbindelse med din shopping med Power Craft stiksav. For øvrigt er det prisværdigt at man er obs på de grundlæggende forhold der influerer på købet af Power Craft stiksav online, som eksempelvis den returret e-handlen anvender.

Derfor er det virkelig relevant, at man altid gemmer sin ordremail, så man når som helst vil kunne eftervise bestillingen af Power Craft stiksav, uagtet om man har handlet ved Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma eller Harald Nyborg.

Anne gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Jesper gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Louise gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Mads Larsen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til når du køber online
1Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af en foranstaltning, der dækker en imod svindlende internet selskaber. Som et alternativ kunne du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil betale pengene i flere bidder.
2Det er jo efterhånden vældig problemfrit for os alle at søge sig frem til priser online på billige Power Craft stiksav i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og til gengæld præsterer adskillige internet virksomheder fragt uden beregning. Trods dette kan det alligevel være lønsomt at granske en række online forretninger efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at modtage den mindst kostelige pris.
3Vi anbefaler generelt at kigge om online butikken er e-mærket medlem, som skulle være et fingerpeg om at internet webshoppen følger gældende dansk lovgivning, samt at e-butikken jævnligt revurderes af fagmænd som kender til vedtægterne på området. Forud for at folk køber billige Power Craft stiksav på en e-forretning burde man sådan set kigge på virksomhedens handelsaftale.
4Trustpilot fører til fuldstændig fortræffelige chancer for at tyde adskillige andre brugeres iagttagelser og derved foreslår vi, at du undersøger webshoppens ratings inden du køber billige Power Craft stiksav online. Facebook byder på lignende evigt gode chancer for at få kendskab til online shoppens troværdighed.
5Leveringstiden kan i nogle tilfælde være virkelig vital når vi har brug for produktet lige om lidt, og af den grund er det bestemt på sin plads at du studerer den forventede leveringsdato ved Power Craft stiksav. Temmelig mange netbutikker frembyder billig dag-til-dag levering på en række af deres varer, men vær vagtsom da det er påkrævet at der bestilles forinden et fast klokkeslæt.
6Nogle enkelte outlets på nettet præsterer gratis fragt på Power Craft stiksav, men i mange tilfælde kun når du aftager for et fastslået beløb. Desuden kan man overveje den mindst kostelige leveringsløsning, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted. Muligheden bliver som oftest samtidig usædvanlig let gængelig. Den prisbilligste løsning er uden tvivl selv at hente varerne.
7Forud for at nogen bestiller billige Power Craft stiksav på en online butik behøver man når alt kommer til alt gennemløbe webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis et omfattende projekt. I øvrigt tilråder vi at du er vidende om de mest vedkommende vedtægter der kan have indflydelse på handlen med billige Power Craft stiksav online, til eksempel hvilken returpolitik e-handlen kører med.
8Masser af e-forretninger frembyder nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsformer til Power Craft stiksav. En af de mest almindelige er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså ret smart, samt endda ydermere den mindst kostelige leveringsmulighed.
9Den billigste fragtmetode vil til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket er betinget af at du er i kort afstand af internet forhandlerens lager. Den leveringsmåde er jo temmelig væsentlig i tilfælde af at man mangler Power Craft stiksav straks. Alternativt så yder en hel del online virksomheder gratis fragt, men typisk kun ifald man bestiller for en præcis sum.