Byghjem.dk

Power Craft Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige Power Craft elhøvl fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod andre fokuserer på faglig sparring. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse webshoppens handelsbetingelser.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover blot Power Craft elhøvl.
For de fleste er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du kan få tips og tricks til valg af Power Craft elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder finder du nær dig, og af den grund har flertallet tilbuddet om at købe online og hente materialerne personligt. Som følge af det har man valget om at undgå leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og velkendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra alle mulige nichebutikker, og derigennem kan du bestille fra et bredt udvalg af Power Craft elhøvl online.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker har en stor passion for deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem er det forventeligt at du får en høj grad af kompetent rådgivning fra nogle som er specialister i lige præcis Power Craft elhøvl.
De fleste webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, måske tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler Power Craft elhøvl online fra deres webshop.
Diverse niche webshops styrer selv produktionen af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Power Craft elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Power Craft elhøvl bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Power Craft elhøvl jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Power Craft elhøvl silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer stort set altid pludselige udfordringer når det gælder avancerede byggeprojekter, og som følge heraf er det vigtigt at man har afsat god tid i planen, med formålet om at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
2Du vil ikke mangle udstyr. Tit vil det vise sig erstatteligt at have værktøjet klar til brug idet du tager fat på arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
3Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et budget for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være en god idé at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne nedskrive ens købspris for dem en ad gangen.
4Nogle gange kan man spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det ydes såfremt byggeriet hjælper miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at ombygningen influerer positivt på planeten.
5Inden du optager byggeriet kan det være ultra værdifuldt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig en række love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
6Du kan tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en fagmand til delelementer af det. Hvis du henter hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at tage imod priser fra flere foretagender.
7Der ligger en verden af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til enormt meget nyttig information, særligt forudsat at man bruger den engelske version.
8For opgaver udendørs har vind og vejr en stor rolle. Af den grund kan du jævnligt lægge mærke til vejrprognosen i den tid der er op til byggeprojektet, så du undgår at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du lige er gået i gang med det omfattende projekt.
9Godt forarbejde er metoden til succes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en strømlinet arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver din agenda.
10Du skal ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning herunder arbejdssko som beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i arbejdet, navnlig hvis du ikke investerer i assistance fra en professionel.
11Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst ift. større projekter. Krævende byggerier bør udføres af flere folk. Endvidere må det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
12Det bliver væsentligt at du har de relevante materialer handlet ind forinden du starter din byggeproces. Du kan lave en hurtig indkøbsliste med hver eneste ting du får brug for, og dernæst eftergå oversigten, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er utrolig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er meget imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Temmelig mange e-butikker yder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til Power Craft elhøvl. Den mest benyttede er nu om stunder udleveringssteder, som gør det muligt at hente din pakke når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig ualmindeligt fleksibel, og ofte desuden den billigste fragtløsning.

Du kan endvidere forsøge at vælge at få sendt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig ofte en tand mere pebret, men omvendt særdeles enkel med Power Craft elhøvl online. Den mest billige leveringstype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men det afhænger af at du lever i nærheden af internet forretningens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på Power Craft elhøvl kan vise sig at være rigtig vigtig om man mangler dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det uden tvivl passende at du checker den anslåede leveringstid ved Power Craft elhøvl. En del butikker på nettet – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter online, men som imidlertid er afhængig af at ordren aflægges forud for et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få ordren afsted forud for at lagerpersonalet har fri.

Nogle få e-forretninger i Danmark byder på gratis fragt på Power Craft elhøvl online, men i reglen afkræver det at der erhverves for et konkret beløb. Derudover kan du udvælge den billigste leveringsversion, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

En masse byggecentre giver click-and-collect hvor man bestiller billig Power Craft elhøvl på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på Power Craft elhøvl i følgende byer:

Farum, Ringsted, Holbæk, Struer, Vejle, Valby, Frederikshavn, Tårnby, Skive, Roskilde, Hørsholm, Haslev, Korsør, Jyllinge, Middelfart, Sønderborg, Ikast, Rønne, Nakskov, Slagelse, Lystrup, Kolding, Taastrup, Hvidovre, Nyborg, Horsens, Brøndby, Lillerød, Herlev, Kalundborg, Rudersdal, Virum, Hjørring, Næstved, Søborg, Hedensted, Thisted, Silkeborg, Hobro, Viborg, Gladsaxe, Svendborg, København, Nærum, Fredericia, Ishøj, Køge, Varde, Hedehusene, Vordingborg, Esbjerg, Rødovre, Aabenraa, Værløse, Risskov, Albertslund, Kokkedal, Aalborg, Nørresundby, Åbyhøj, Højbjerg, Aarhus, Grenaa, Greve, Stenløse, Tilst, Charlottenlund, Allerød, Dragør, Ølstykke, Brabrand, Birkerød, Solrød Strand, Odder, Brønshøj, Vanløse, Lyngby, Hillerød, Frederiksværk, Herning, Frederiksberg, Frederikssund, Odense, Haderslev, Gentofte, Vallensbæk, Randers, Helsingør, Ballerup, Holstebro, Skanderborg, Glostrup, Nykøbing Falster, og Brønderslev, .

Afhentning af Power Craft elhøvl er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere ofte søger bl.a. Power Craft elhøvl tilbud og billig Power Craft elhøvl. Foruden dette ser man typisk online shoppere søge efter eksempelvis Power Craft elhøvl online, Power Craft elhøvl priser og køb Power Craft elhøvl, foruden de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Spar penge på Power Craft elhøvl

Det har vist sig at være meget simpelt for folk at finde information om priser på billige Power Craft elhøvl online fra diverse e-forhandlere, og så har utallige online webshops fundet det nødvendigt at formindske salgspriserne på Power Craft elhøvl enormt, og i øvrigt byde på fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det alligevel vise sig tiden værd at udforske forskellige e-shops efter udsalg og tilbud på Power Craft elhøvl online forud for at du handler, således at du er sikker på at få den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Du må trods alt være årvågen med, at såfremt en e-butik markedsfører billige Power Craft elhøvl online til salg for en pris der er himmelråbende gunstig, så kan det for det meste være et tegn på en snydagtig shop. Kortbetalinger er på den anden side omfattet af en lovbestemmelse, hvilket bistår dig som køber overfor uærlige online firmaer.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at dække betalingen af Power Craft elhøvl over et længere tidsrum. Dette fås normalt hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at mennesker ofte kigger efter blandt andet Power Craft elhøvl priser og køb Power Craft elhøvl. Derudover oplever man jævnligt online shoppere søge bl.a. billig Power Craft elhøvl, Power Craft elhøvl tilbud samt Power Craft elhøvl online.

Tjek tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot leverer helt pæne muligheder for at betragte en længere række tidligere brugeres vurderinger og af den grund foreslåes det, at du verificerer netbutikkens ratings forinden du shopper billige Power Craft elhøvl online.

Facebook forærer dig tilsvarende fuldkommen gode løsninger til at få en idé om online forhandlerens pålidelighed. Derudover er der nogle online forhandlere hvor det er muligt at publicere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør tages i brug til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige Power Craft elhøvl online i en internet shop kan man sådan set gennemlæse e-butikkens betingelser, men det er uden tvivl ikke videre interessant, specielt ved de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Stark.

Et alternativ kunne være at granske hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er en sikkerhed for at webbutikken efterlever gældende dansk lovgivning, udover at virksomheden lejlighedsvis kigges til af fagfolk som har indsigt i reglementet på området.

Desuden giver det dig lejlighed til opbakning, for så vidt du oplever vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af Power Craft elhøvl. Tilsvarende er det prisværdigt at man er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af Power Craft elhøvl online, til eksempel hvilken returret forretningen kører med.

På grund af dette er det desuden essesentielt, at man når som helst opbevarer sin faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne eftervise købet af Power Craft elhøvl, hvad end man shopper ved Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Niels T gav 5 stjerner

Hurtig

Helle Møller gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Charlotte gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Peter gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et kendetegn for at online virksomheden efterlever de officielle regler, udover at internet selskabet hyppigt monitoreres af specialister som kender til vilkårene. Før folk shopper billige Power Craft elhøvl i en online butik kunne man sådan set sætte sig ind i forhandlerens betingelser.
2Trustpilot frembringer fuldstændig nyttige chancer for at se nøjere på ret mange tidligere køberes bedømmelser og herved er det prisværdigt, at du gennemgår online forretningens kritik forud for at du handler billige Power Craft elhøvl online. Facebook frembringer for øvrigt uden sammenligning fornemme muligheder for at få kendskab til online forhandlerens popularitet.
3Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en bestemmelse, som passer på kunden overfor uægte e-firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil betale pengene over en periode.
4Det er jo virkelig ukompliceret for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige Power Craft elhøvl hos forskellige forretninger på nettet, og herved lover langt de fleste forretninger på nettet levering uden beregning. Dog kan det imidlertid være gavnligt at inspicere en række internet handler efter tilbud og rabat forinden du shopper, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris.
5Forinden folk shopper billige Power Craft elhøvl i en e-handler kunne de helt sikkert gennemlæse dens forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke særlig interessant. Herudover kan det anbefales at man er påpasselig med de mest vitale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige Power Craft elhøvl online, til eksempel hvilken returrettighed e-shoppen anvender.
6Den billigste leveringsmåde er dog at du selv henter pakken, som dog er betinget af at du befinder dig i nærheden af online virksomhedens bopæl. Den mulighed for levering er ret så vital i tilfælde af at du skal bruge Power Craft elhøvl nu og her. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet handler levering uden beregning, men for det meste kun såfremt man shopper for en konkret pris.
7De fleste internet shops udlover i dag alverdens billige leveringsmodeller til Power Craft elhøvl. Den mest benyttede er nu om stunder pakkeshoppen, hvor du selv afhenter de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig virkelig ligetil, samt tit ligeledes den mest betalelige metode til levering.
8Flere outlets på nettet garanterer billig levering på Power Craft elhøvl, men i reglen er det under forudsætning af at du bestiller for et konkret beløb. Ellers burde man udse dig den mest billige fragtløsning, som typisk vil være at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop. Løsningen er mange gange også ret ligetil. Den mest prisbevidste leveringsløsning er unægtelig at hente varerne selv.
9Leveringshastigheden er naturligvis ret relevant hvis du har brug for varen om et øjeblik, og derfor er det jo på sin plads at man tjekker den forventede leveringsdato for Power Craft elhøvl. Flere internet forretninger tilbyder billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen laves før et fastslået klokkeslæt.