Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du tjekke firmaets handelsbetingelser.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af produkter, og øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare poseløs industristøvsuger.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de store byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos en netbutik, som kan tilbyde sparring omkring poseløs industristøvsuger.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du tjekke de andre.
Der kan være forskel på priserne på billige poseløs industristøvsuger fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder billige priser, og nogle giver faglig sparring. Du må afveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af poseløs industristøvsuger online.
De store byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og på grund af det har flertallet chancen for at bestille online og køre varerne på eget initiativ. På grund af det har man mulighed for at undvære fragten, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse niche netbutikker har en enorm viden om deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Ergo vil du modtage ekstra informativ service fra mennesker der er specialister i netop poseløs industristøvsuger.
Størstedelen af nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, der tit har danske ejere, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler poseløs industristøvsuger online på deres webshop.
Forskellige nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få skarpere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

poseløs industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

poseløs industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

poseløs industristøvsuger silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag flere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

poseløs industristøvsuger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man skal ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Typisk vil det være essentielt at du har værktøjet ved hånden akkurat som du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de her omkostninger i økonomien.
2Potentielt kan det blive fundamentalt at have de presserende byggematerialer indkøbt forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Du kan med fordel nedskrive en enkel huskeliste med hver eneste ting der bliver brug for, og efterfølgende granske oversigten, så du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
3Før du starter arbejdet kan det vise sig vanvittigt essentielt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
4Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du hyppigt undersøge femdøgnsprognosen i den tid der er op til projektets start, så det ikke uventet går i gang med at regne absolut lige når du er i fuld gang med det komplekse byggeprojekt.
5Du må nødig glemme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj herunder arbejdshjelm som sikrer dig imod hændelige risici. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
6Der viser sig stort set altid overraskende vanskeligheder når det gælder større byggeprojekter, og følgelig viser det sig vigtigt at der afsættes nok tid i planen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at komme i mål.
7Du kan finde endeløse hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Især YouTube yder assistance med temmelig meget udbytterig viden, ikke mindst såfremt du søger på engelsk.
8Husk at reflektere over om du selv vil klare det hele, eller du burde investere i hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du anskaffer assistance fra en fagmand er det lukrativt at modtage prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
9Ofte vil det være betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det må være en god idé at tage noter til hver eneste udgift, og så nedfælde beløbet for dem en ad gangen.
10Det anbefales at spørge om assistance til byggeprojektet, især ved vigtige byggerier. Større ombygninger gør krav på flere personer. Endvidere vil det vise sig bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
11Husk at du kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. Bidraget betinger at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
12Godt forarbejde vil være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du må nedskrive en klar handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være skarp når du laver din strategi.
De mest populære byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform er bedst?

De fleste online butikker frembyder nu om stunder diverse billige leveringsmetoder til poseløs industristøvsuger. En af dem der er mest populær er efterhånden afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye varer når det passer dig bedst. Fragtformen er nemlig virkelig fleksibel, samt ofte tillige den mest letkøbte leveringstype.

Du bør ydermere tænke over at få varerne sendt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver typisk en sjat mere bekostelig, men derudover yderst overkommelig for poseløs industristøvsuger online. Den mest betalelige slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved netshoppens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på poseløs industristøvsuger er jo yderst bestemmende når du står og skal bruge ordren om et øjeblik, så i det øjemed er det øjensynligt relevant at man checker tidshorisonten for levering for poseløs industristøvsuger. En lang række online webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at orden realiseres forud for et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få ordren ud af døren inden de lageransatte har fyraften.

Enkelte online virksomheder byder på levering uden omkostninger på poseløs industristøvsuger online, men i reglen er det forudsat at du køber for en præcis sum. I øvrigt kan man udvælge den mest letkøbte leveringsmanér, der oftest er at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop.

De fleste kæder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig poseløs industristøvsuger på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene tilbyder blandt andet klik-og-hent på poseløs industristøvsuger i disse områder:

Virum, Frederikshavn, Lyngby, Fredericia, Silkeborg, Vallensbæk, Køge, Taastrup, Brabrand, Odense, Kolding, Slagelse, Gentofte, Herning, Nørresundby, Skive, Stenløse, Albertslund, Vejle, Viborg, Brøndby, Solrød Strand, Haslev, Haderslev, Rudersdal, Sønderborg, Aarhus, Kalundborg, Frederikssund, Gladsaxe, Rødovre, Herlev, Skanderborg, Glostrup, Næstved, Hjørring, Tilst, Risskov, Svendborg, Thisted, Hedehusene, Lystrup, Greve, Holbæk, Hvidovre, Søborg, København, Valby, Hedensted, Korsør, Esbjerg, Hobro, Struer, Hørsholm, Tårnby, Ishøj, Vanløse, Hillerød, Ballerup, Odder, Varde, Lillerød, Helsingør, Horsens, Grenaa, Nyborg, Middelfart, Kokkedal, Nakskov, Højbjerg, Charlottenlund, Brønderslev, Dragør, Farum, Frederiksværk, Åbyhøj, Jyllinge, Nykøbing Falster, Brønshøj, Randers, Aabenraa, Aalborg, Ølstykke, Ikast, Roskilde, Holstebro, Værløse, Birkerød, Rønne, Allerød, Vordingborg, Frederiksberg, Ringsted, og Nærum, .

Afhentning ift. poseløs industristøvsuger er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Falster, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Amager).

Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at folk jævnligt efterspørger blandt andet poseløs industristøvsuger priser og poseløs industristøvsuger tilbud. Vi ser desuden ofte internet shoppere lede efter bl.a. køb poseløs industristøvsuger, billig poseløs industristøvsuger og poseløs industristøvsuger online, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Bygma.

Den bedste pris på poseløs industristøvsuger

Det er efterhånden særdeles fremkommeligt for enhver at kigge efter tilbud på billige poseløs industristøvsuger online hos diverse shops på nettet, og så har de fleste e-shops været tvunget til at nedskære prisen på poseløs industristøvsuger markant, og ovenikøbet frembyde fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det trods alt blive lønnende at eftergå flere internet selskaber efter udsalg og tilbud på poseløs industristøvsuger online inden du bestiller, så man er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at såfremt en e-forhandler markedsfører billige poseløs industristøvsuger online til salg for en pris som kan ses som helt fantastisk god, så burde det mange gange være et signal om en uoprigtig internet butik. Betalinger med kort er trods alt en del af en lov, hvilket forsvarer dig imod falske butikker på nettet.

Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af et tilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at klare betalingen af poseløs industristøvsuger i flere bidder. Det tilbydes ofte ved niche webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Når der ses på tendenserne er det markant, at mennesker jævnligt søger efter fx køb poseløs industristøvsuger og billig poseløs industristøvsuger. Derudover oplever man typisk internet shoppere søge bl.a. poseløs industristøvsuger online, poseløs industristøvsuger priser og poseløs industristøvsuger tilbud.

Analyser nuværende kunders erfaringer

Trustpilot indebærer nogle troværdige løsninger til at evaluere en hel del eksisterende forbrugeres betragtninger og på grund af dette rekommanderer vi, at du eftersøger online forretningens omtaler forinden du placerer din ordre på billige poseløs industristøvsuger online.

Facebook fører til lige så vel ret passelige chancer for at få en idé om internet selskabets pålidelighed. Foruden det ser vi en del internet foretagender som giver folk mulighed for at formulere en kritik af ordreforløbet, hvilket også kan benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige poseløs industristøvsuger online i en netshop kan man i og for sig gennemlæse webbutikkens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke videre spændende, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Et andet forslag kunne måske være at efterse hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, fordi det er en antydning af at internet forretningen følger de danske retningslinjer, samt at online firmaet rutinemæssigt føres tilsyn med af fagmænd der kender til de gældende love.

Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, ifald du forvoldes problemstillinger i processen med dit køb af poseløs industristøvsuger. Endvidere tilrådes det at kunden er opmærksom på de grundlæggende reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af poseløs industristøvsuger online, fx hvilken bytteret e-forhandleren lover.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne eftervise sit køb af poseløs industristøvsuger, uafhængig af om man handler hos 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus eller Bygma.

Poul Pedersen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Tina Møller gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Morten gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Inger K gav 5 stjerner

Quick expedit

9 tips til online indkøb
1En række internet forhandlere tildeler nu flere billige leveringsmåder til poseløs industristøvsuger. Førstevalget hos mange er i dag levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte produkter når det passer dig bedst. Fragtformen er nemlig virkelig hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmåde.
2Det er ultra simpelt for alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige poseløs industristøvsuger fra flere internet webshops, og for det lover utallige online webshops levering uden gebyr. Men det kan til hver en tid være lukrativt at kontrollere visse firmaer på nettet efter tilbud før du placerer ordren, sådan at man er sikret at få den laveste pris.
3Leveringstiden kan vise sig at være meget bestemmende når vi absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, så af den grund er det faktisk fornuftigt at vi besigtiger leveringstiden for poseløs industristøvsuger. Flere online butikker stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre, som dog forudsætter at bestillingen fuldbyrdes forud for et fast tidspunkt.
4Trustpilot frembringer en lang række passelige muligheder for at studere en lang række eksisterende forbrugeres betragtninger og på grund af dette er det godt, at du iagttager internet webshoppens ratings forinden du shopper billige poseløs industristøvsuger online. Facebook yder også tilpas fine metoder til at få en idé om online shoppens kundefokus.
5Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i et lovbud, der assisterer dig som køber imod uoprigtige webbutikker. Som et alternativ kunne du benytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du foretrækker at afbetale betalingen af flere omgange.
6Den mindst kostelige mulighed for levering er unægtelig at du selv henter produkterne, som jo afhænger af at du lever i kort afstand af internet forretningens adresse. Den fragtløsning er naturligvis vældig vigtig forudsat vi mangler poseløs industristøvsuger straks. Alternativt så tilbyder en hel del webbutikker portofri levering, men for det meste stiller det krav om at man handler for en konkret pris.
7Nogle internet forhandlere tilbyder levering uden gebyr på poseløs industristøvsuger, men oftest under forudsætning af at man shopper for et fastslået beløb. I øvrigt skulle man snuppe den mest billige leveringsmodel, som tit vil blive at få bragt bestillingen til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig godt nok endda super fremkommelig. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
8Forud for at nogen handler billige poseløs industristøvsuger på en online webshop kan de uden tvivl gennemløbe webshoppens handelsaftale, dog er det tit en omfattende opgave. Tilmed anbefales det at man er omhyggelig omkring de mest centrale retningslinjer der influerer på shopping af billige poseløs industristøvsuger online, for eksempel hvilken ombytningsret forretningen benytter.
9Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det burde være et billede på at netshoppen tilslutter sig de danske regler, udover at forretningen rutinemæssigt undersøges af eksperter der er inde i de gældende regulativer. Forud for at folk shopper billige poseløs industristøvsuger i en online forretning bør de uden tvivl tyde netbutikkens handelsvilkår.