Er du på udkig efter porebeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk porebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du vælge et andet.
Flere byggemarkeder præsterer et stort vareudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, foruden blot porebeton.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige porebeton fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have de bedste tilbud, og øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved en netbutik, som tilbyder sparring omkring porebeton.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du læse webshoppens regningslinjer.
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller blot har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og pga. det har flertallet adgang til at handle online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Hermed kan man blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed skaffe varerne hurtigere.
De velkendte byggekæder udbyder varer fra mange forskellige leverandører, og pga. det kan du vælge fra et stort sortiment af porebeton online.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billig pris.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som oftest er danske, givetvis endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du bestiller porebeton online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichebutikker har en stor passion for deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem vil du modtage en høj grad af nyttig sparring fra nogle der er specialister i netop porebeton.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

porebeton harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

porebeton bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

porebeton silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

porebeton jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan finde en overflod af vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube bringer dig en masse almennyttig viden, i særlig grad såfremt du kigger i hele verden.
2Du kan tænke over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør købe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Ifald du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det normalt være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld selskaber.
3Det kan overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, ikke mindst ved krævende byggeopgaver. Omfattende projekter bør udføres af flere mennesker. Derudover er det mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
4Ved udendørs opgaver har vejret en stor rolle. Derfor kan du løbende tjekke udsigten ift. vejret i dagene før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du netop er startet på dit avancerede byggeprojekt.
5Godt forarbejde bliver vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør liste en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter handlingsplanen.
6Du kan søge et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilskud forudsætter altså at byggeprojektet forbedrer naturen.
7Forinden du igangsætter byggeriet kan det blive aldeles meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig begrænsende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det viser sig vigtigt at have alle bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du tager fat på din byggeproces. Du kunne med fordel lave en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres hver eneste ting du har brug for, og så eftergå hvert eneste punkt, så du er overbevist om at alt er klar.
9Der kommer uden tvivl uventede problemer når det kommer til avancerede projekter, og derfor vil det være meningsfuldt at man har afsat en del tid i tidsplanen, så man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
10Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis hjelm og sko som sikring overfor mulige uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
11Det er betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det vil være en god idé at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kunne indsamle eventuelle tilbud på dem én og én.
12Du skal under ingen omstændigheder undvære grej. Ofte kan det være betydningsfuldt at have grejet tilgængeligt inden du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er meget beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ultra betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er virkelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål om porebeton

 • Hvad koster porebeton?
 • Hvad består porebeton af?
 • Hvor går grænsen porebeton?
 • Hvordan fremstilles porebeton?
 • Hvad vejer porebeton?
 • Hvad er porebeton?
 • Hvad er porebeton lavet af?
 • Hvilken slags levering er smartest?

  En del internet handler foreslår nu til dags flere billige leveringsmåder til porebeton. Et hit er for nærværende udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente din ordre når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså yderst ukompliceret, og typisk endda den mest billige mulighed for levering.

  Du bør lige så vel beslutte dig for at få produkterne sendt til din bolig eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig af og til en tand mindre billig, men endda særdeles smertefri ved køb af porebeton online. Den billigste leveringsmanér vil dog altid være selv at hente pakken, som desværre betinges af at du befinder dig i nærheden af internet forretningens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på porebeton er super bestemmende i tilfælde af at man skal bruge varen lige om lidt, og med det formål er det utvivlsomt klogt at du gransker den forventede leveringstid for porebeton. En række online forretninger – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre online, men vær på vagt da det påkræver at bestillingen indsendes forinden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen afsted forud for at de lageransatte har fri.

  Nogle e-handler i Danmark tilbyder levering uden beregning på porebeton online, men ofte kun hvis du bestiller for en fastsat sum. Alternativt må du vælge den mest letkøbte løsning til levering, hvilket mange gange er at få bragt dine varer til et udleveringssted.

  Masser af netbutikker yder klik-og-hent hvor du handler billig porebeton online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene yder fx afhentning af porebeton i disse områder:

  Haslev, Tilst, Ishøj, Greve, Gentofte, Hillerød, Grenaa, Slagelse, Jyllinge, Silkeborg, Middelfart, Glostrup, Rudersdal, Rønne, Nyborg, Farum, København, Sønderborg, Haderslev, Skive, Ikast, Brønderslev, Frederikssund, Lystrup, Brøndby, Frederiksværk, Svendborg, Charlottenlund, Aalborg, Hedensted, Hedehusene, Næstved, Hjørring, Ølstykke, Ballerup, Herlev, Herning, Ringsted, Nærum, Søborg, Højbjerg, Gladsaxe, Frederiksberg, Hvidovre, Brabrand, Lillerød, Fredericia, Værløse, Vallensbæk, Nørresundby, Hørsholm, Brønshøj, Frederikshavn, Struer, Albertslund, Solrød Strand, Skanderborg, Virum, Køge, Odense, Kolding, Odder, Horsens, Risskov, Kokkedal, Birkerød, Stenløse, Korsør, Randers, Helsingør, Holbæk, Kalundborg, Roskilde, Åbyhøj, Lyngby, Thisted, Valby, Allerød, Nakskov, Tårnby, Hobro, Holstebro, Vordingborg, Vanløse, Dragør, Nykøbing Falster, Aabenraa, Taastrup, Viborg, Vejle, Esbjerg, Varde, Aarhus, og Rødovre, .

  Klik-og-hent for porebeton er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Lolland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland).

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker typisk kigger efter bl.a. porebeton online og billig porebeton. Derudover oplever vi tit online shoppere efterspørge for eksempel porebeton priser, køb porebeton samt porebeton tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark og Jem og Fix.

  Spar penge på porebeton

  Det er jo efterhånden i høj grad ukompliceret for købere at sammenligne tilbud på billige porebeton online på forskellige butikker på nettet, og for det har en lang række online firmaer set sig nødsaget til at nedsætte priserne på porebeton en hel del, og i øvrigt sikre fri fragt.

  Dog kan det immervæk være lønnende at analysere diverse e-shops efter tilbud og udsalg på porebeton online før du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at modtage den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

  Du bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en e-forhandler udlover billige porebeton online på tilbud til en tilbudspris der virker mystisk billig, kunne det undertiden være en varsel om en svindel online shop. Shopping med kort er i hvert fald dækket ind under en orden, der skærmer køberen overfor falske online forhandlere.

  Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du vil honorere omkostningerne til porebeton i flere bidder. Det tilbydes ofte ved specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

  Når vi ser på statistikkerne er det markant, at folk tit søger efter blandt andet køb porebeton og porebeton online. Derudover ser vi mange gange online shoppere søge fx porebeton priser, billig porebeton samt porebeton tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg porebeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Læs tidligere kunders oplevelser

  Trustpilot tilbyder altid pålidelige chancer for at iagttage adskillige forhenværende konsumenters erfaringer og herved tilråder vi, at du eftersøger internet butikkens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige porebeton online.

  Facebook yder for øvrigt forholdsvis tiltalende muligheder for at få kendskab til internet selskabets popularitet. Derudover er der nogle netshops hvor man kan forfatte en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes bør bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Inden nogen handler billige porebeton online på en netshop kunne man sådan set overveje dens handelsaftale, det er dog undertiden et omfattende arbejde, særligt med de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

  En anden løsning er at kontrollere hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, som er et fingerpeg om at internet virksomheden accepterer de danske retningslinjer, og at webbutikken hyppigt gennemses af eksperter som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

  Dette er en god anledning til støtte, når du skulle få vanskeligheder med din bestilling af porebeton. Dertil er det godt at kunden er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der har betydning for købet af porebeton online, fx den returret internet firmaet garanterer.

  Her er det virkelig afgørende, at man stadigvæk sikrer sin e-mail kvittering, så man til enhver tid vil kunne bevidne bestillingen af porebeton, uanset om man shopper fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma eller 10-4.

  Pia gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Mads gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  Inger gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Lone Rasmussen gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  9 gode råd til køb på nettet
  1Den billigste leveringsudgave vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket stiller krav om at du bor tæt på netshoppens hjemsted. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være ualmindeligt aktuel hvis man har behov for porebeton straks. Alternativt så præsterer enkelte online webshops portofri levering, men undertiden under forudsætning af at man handler for en konkret sum.
  2Forinden folk køber billige porebeton på en internet forhandler bør man for at være sikker studere shoppens forretningsaftale, det er dog tit ikke super interessant. Ydermere er det prisværdigt at kunden er vaks omkring de mest basale regler der indvirker på handlen med billige porebeton online, som eksempelvis hvilken returrettighed online webshoppen bruger.
  3Vi tilråder generelt at tjekke om internet forhandleren er e-mærket, da det er en forsikring om at e-forhandleren retter sig efter gældende dansk lovgivning, og at netshoppen lejlighedsvis kontrolleres af sagkyndige der forstår de gældende bestemmelser. Inden nogen shopper billige porebeton i en online forretning behøver man de facto gennemse netbutikkens handelsaftale.
  4En række online forretninger sikrer fragt uden gebyr på porebeton, men oftest er det kun gældende hvis der indkøbes for et præcist beløb. I øvrigt kunne du foretrække den mest prisbevidste fragtform, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Den viser sig undertiden endda ultra smertefri. Den mindst kostelige fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
  5Leveringsdygtigheden er jo særdeles betydningsfuld forudsat vi står og skal bruge ordren fluks, så herved er det temmelig fornuftigt at man checker leveringstiden ved porebeton. En hel del online varehuse byder på billig 1 dags levering på en lang række varenumre, men som imidlertid kræver at bestillingen realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
  6Trustpilot præsterer fuldstændig passende chancer for at blive klogere på flere nuværende køberes oplevelser og herved er det smart, at du iagttager e-butikkens bedømmelser forinden du handler billige porebeton online. Facebook giver dig lignende super passelige muligheder for at få indtryk af e-shoppens popularitet.
  7Masser af online webshops frembyder i øjeblikket diverse forskellige billige fragtmuligheder til porebeton. En af dem der er mest populær er nu om dage at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig ret fleksibel, og desuden derudover den prisbilligste leveringsudgave.
  8Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i et reglement, der passer på køber imod uægte internet butikker. Som alternativ kunne du udnytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere beløbet i flere bidder.
  9Det er yderst nemt for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige porebeton fra diverse internet forhandlere i Danmark, og altså frembyder flertallet af online selskaber fragtfri levering. Det kan dog immervæk være fordelagtigt at checke en række forretninger på nettet efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, så man er garanteret at indhente den mest betalelige pris.