Bernardo Polerskive Sisal-Nettle-polerskive 350 x 25 x 16 mm
385 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Polerskive blød 350 x 40 x 16 mm
497 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Brændenælde-polerskive løs 350 x 25 x 16 mm
479 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Sisal-Nettle-polerskive 200 x 20 x 16 mm
216 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Multum-polerskive trådte 200 x 20 x 16 mm
188 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Polerskive aftrappet 350 x 40 x 16 mm
394 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Sisal-ledning grøn 250 x 25 x 20 mm
272 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Sisal-Nettle-polerskive 250 x 25 x 20 mm
282 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Brændenælde-polerskive trådte 200 x 20 x 16 mm
188 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Polerskive aftrappet 300 x 30 x 35 mm
525 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Polerskive aftrappet 250 x 25 x 20 mm
207 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Multum-polerskive trådte 250 x 25 x 20 mm
263 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Multum polerskive aftrappet 350 x 25 x 16 mm
375 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Polerskive blød 200 x 20 x 16 mm
188 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Brændenælde-polerskive trådte 350 x 25 x 16 mm
441 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Polerskive blød 300 x 30 x 35 mm
525 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Multum-polerskive løs 200 x 20 x 16 mm
160 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Multum-polerskive løs 350 x 25 x 16 mm
422 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Multum-polerskive løs 250 x 25 x 20 mm
263 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Polerskive blød 250 x 25 x 20 mm
207 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Brændenælde-polerskive løs 250 x 25 x 20 mm
263 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Brændenælde-polerskive trådte 250 x 25 x 20 mm
338 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Brændenælde-polerskive løs 200 x 20 x 16 mm
188 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Sisal-ledning grøn 350 x 25 x 16 mm
375 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Fleece slibeskive 250 x 50 x 35 mm
460 kr.
Mere info
Bernardo Polerskive Polerskive aftrappet 200 x 20 x 16 mm
188 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder præsterer et bredt udvalg af varer, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du kan overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden blot polerskive.
For nogle er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra en webshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring polerskive.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man kende netbutikkens regler.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du finde et andet.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige polerskive alt efter hvor du handler online. Nogle har gode tilbud, og nogle vil have en høj grad af service. Du bør reflektere over hvad du helst vil have.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder varer fra adskillige producenter, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af polerskive online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og hermed har flertallet adgang til at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Derfor kan du vælge at slippe for fragten, samt endda have varerne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund vil du opleve endnu mere begavet rådgivning fra personale med ekspertviden i netop polerskive.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du lavere priser.
De fleste online nichebutikker er små familiefirmaer, der oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til ved at handle polerskive online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
polerskive harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag over 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

polerskive bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

polerskive jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

polerskive silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Inden du går i gang med byggeriet er det usandsynligt afgørende at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige udfordringer ved større projekter, og ergo vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter rimelig plads i arbejdsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
3Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, specielt ift. større arbejdsopgaver. Flere ombygninger bør udføres af flere personer. Samtidig må det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
4Forberedelse er metoden til at komme i mål med projektet. Du skal sammensætte en velovervejet arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Husk at være skarp når du nedskriver oversigten.
5For udendørs opgaver kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund bør du hyppigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i den tid der er op til arbejdets start, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med dit avancerede projekt.
6Det er fundamentalt at lave et regnskab for arbejdet, så du har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være rationelt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne nedskrive beløbet for dem enkeltvis.
7Du skal under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Det er uundværligt at have grejet disponibelt før du starter arbejdet. Desuden er det afgørende at påregne disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
8Potentielt kan det blive vigtigt at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition forinden du kaster dig over byggeprocessen. Du bør forfatte en overskuelig huskeliste som indeholder alt hvad som er nødvendige, og så tjekke oversigten, således at du er overbevist om at alt er klar.
9Der kan findes en verden af guides og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube giver en masse konstruktiv viden, særligt hvis man bruger engelske søgeord.
10Det bør overvejes hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan hente assistance fra en fagperson til områder af byggeriet. Hvis du benytter assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at få uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
11Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som sikring overfor potentielle skader. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
12Du har mulighed for at hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
Danskernes foretrukne byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som altså er fantastisk imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er hamrende imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og alene 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er enormt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En række internet shops tilbyder efterhånden en hel del forskellige billige løsninger til levering til polerskive. Førstevalget hos mange er lige nu udleveringssteder, hvor du kan afhente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså særligt bekvem, samt endda endda den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du bør ydermere beslutte dig for at få produkterne bragt til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig somme tider en kende mere pebret, men omvendt usædvanlig smertefri for polerskive online. Den mest prisbevidste form for levering er uden tvivl selv at hente produkterne, som desværre forudsætter at du har bopæl lige ved internet webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på polerskive kan være super væsentlig forudsat vi står og skal bruge varen om et øjeblik, og derfor er det jo meningsfuldt at vi gransker den anslåede leveringsdato ved polerskive. En stor portion internet shops – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre online, som dog påkræver at bestillingen køres igennem forud for et konkret tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen fikset inden de lageransatte tager hjem.

Indtil flere internet forhandlere lover gratis levering på polerskive online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du shopper for et konkret beløb. Som alternativ burde du tage den billigste form for fragt, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted.

De største kæder frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig polerskive online og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark og Silvan. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på polerskive i disse byer:

Søborg, Højbjerg, Glostrup, Hjørring, Grenaa, Horsens, København, Frederikshavn, Ikast, Middelfart, Tårnby, Charlottenlund, Gladsaxe, Hobro, Nykøbing Falster, Odense, Nyborg, Viborg, Hedensted, Holbæk, Haslev, Kalundborg, Randers, Korsør, Aalborg, Rønne, Solrød Strand, Odder, Slagelse, Frederiksberg, Kolding, Aabenraa, Birkerød, Hørsholm, Greve, Stenløse, Frederikssund, Svendborg, Brabrand, Brøndby, Ringsted, Fredericia, Vallensbæk, Tilst, Skive, Virum, Ishøj, Køge, Farum, Varde, Allerød, Nakskov, Lystrup, Skanderborg, Silkeborg, Albertslund, Hillerød, Lyngby, Struer, Vordingborg, Ballerup, Esbjerg, Haderslev, Frederiksværk, Næstved, Valby, Værløse, Åbyhøj, Lillerød, Thisted, Nærum, Herning, Vejle, Kokkedal, Risskov, Aarhus, Herlev, Taastrup, Helsingør, Rødovre, Brønderslev, Sønderborg, Hvidovre, Jyllinge, Brønshøj, Dragør, Ølstykke, Hedehusene, Roskilde, Vanløse, Holstebro, Gentofte, Rudersdal, og Nørresundby, .

Afhentning ift. polerskive er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland).

Når man ser på tallene er det klart, at netshoppere som regel efterspørger eksempelvis polerskive online og polerskive priser. Foruden dette ser man mange gange mennesker kigge efter eksempelvis køb polerskive, polerskive tilbud samt billig polerskive, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Rabat på polerskive

Det er jo efterhånden temmelig let for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige polerskive online i blandt diverse internet virksomheder, og med det motiv har adskillige online webshops været presset til at at presse udsalgspriserne på polerskive enormt, og endda yde levering uden gebyr.

Derfor kan det imidlertid blive nyttigt at checke forskellige e-forretninger efter tilbud på polerskive online inden du shopper, så du er sikker på at opnå den mest billige pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Man skal blot være obs på, at hvis en online webshop udbyder billige polerskive online til salg for en pris som anses for uendeligt lav, så kunne det ofte være et karakteristika der viser en uægte netshop. Kortbestillinger er heldigvis indbefattet af et regulativ, der hjælper køber imod uoprigtige internet firmaer.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte et tilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere pengene til polerskive senere. Det tilbydes normalt hos online nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger efter for eksempel billig polerskive og polerskive online. Man ser derudover typisk mennesker søge efter eksempelvis køb polerskive, polerskive tilbud samt polerskive priser.

Undersøg tidligere kunders ratings

Trustpilot præsterer egentlig belejlige chancer for at kortlægge ganske mange andre konsumenters kritik og af den grund er det smart, at du evaluerer online shoppens ratings forud for at du shopper billige polerskive online.

Facebook præsterer på samme måde stort set hæderlige muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det ses nogle online forhandlere hvor folk kan frembringe en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige polerskive online hos en e-handler bør man de facto granske virksomhedens forretningsbetingelser, men det er ofte et tidskrævende projekt, især hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Et nemt alternativ kunne være at efterse hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, hvilket generelt er et sympol på at e-shoppen understøtter dansk lovgivning, tillige med at e-handlen rutinemæssigt besøges af jurister der har ekspertise inden for vilkårene på området.

Det giver dig chance for bistand, for så vidt du skulle få dilemmaer med din ordre på polerskive. Yderligere slår vi et slag for at man er sat ind i de mest essentielle retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af polerskive online, til eksempel den ombytningsrettighed internet virksomheden tilsikrer.

Derfor er det desuden afgørende, at man stadigvæk sikrer ens købsbekræftelse, således man når som helst kan dokumentere sin bestilling af polerskive, uafhængig af om man har bestilt ved Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan eller 10-4.

Birthe gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Henrik gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Martin gav 5 stjerner

I gør det super godt

Marianne Nielsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til online indkøb
1Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en lov, der assisterer en imod fup online firmaer. Som en anden løsning bør du benytte en løsning fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at dække pengene af flere omgange.
2Trustpilot medfører altid anstændige løsninger til at efterse en række nuværende kunders oplevelser og derved er det godt, at du studerer e-firmaets anmeldelser inden du handler billige polerskive online. Facebook præsterer ydermere en lang række nyttige muligheder for at få en idé om e-forretningens kundetilfredshed.
3Nogle online shops yder gratis fragt på polerskive, men undertiden er det forudsat at du shopper for en konkret sum. Derudover bør man udvælge den mest letkøbte type af levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted. Løsningen bliver en gang i mellem derudover ualmindeligt bekvem. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
4Det er jo usædvanlig bekvemt for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige polerskive fra flere online firmaer, og derved lover utallige e-handler fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det ikke desto mindre være udbytterigt at besigtige et par butikker på nettet efter billige priser inden du færdiggør din shopping, sådan at man er garanteret at opnå den billigste pris.
5Inden folk køber billige polerskive hos en e-butik kunne de utvivlsomt se på deres vilkår, det er dog tit ikke særlig morsomt. Tilsvarende er det godt at man er obs på de mest basale bestemmelser der influerer på købet af billige polerskive online, som for eksempel den byttepolitik internet selskabet kører med.
6Generelt går vi ind for at bemærke om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det længe har været en påvisning af at internet webshoppen imødekommer dansk lovgivning, udover at butikken af og til revurderes af sagkyndige der forstår reglerne på området. Forinden nogen køber billige polerskive hos en shop på nettet behøver de for at være sikker gennemgå e-shoppens forretningsbetingelser.
7Fragttiden er jo yderst bestemmende ifald vi har behov for din pakke straks, og med det formål er det faktisk væsentligt at du kontrollerer tidshorisonten for levering for polerskive. Adskillige internet forhandlere giver billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter, der dog er påkrævet at ordren indsendes tidligere end et fast klokkeslæt.
8En del internet virksomheder foreslår heldigvis flere billige fragtmetoder til polerskive. En af de populære er nu til dags afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte produkter når det passer dig. Fragtmuligheden er altså vældig let, samt endda tillige den mest letkøbte leveringsmanér.
9Den billigste form for fragt kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men dette stiller krav om at du har bopæl nærved e-handlens adresse. Den mulighed for fragt er ret relevant såfremt man har brug for polerskive inden for få dage. Alternativt så garanterer enkelte internet virksomheder levering uden beregning, men i mange tilfælde er det betinget af at du indkøber for et præcist beløb.