Jumbo Platformsstige Proff 8 trin 2,11m.
109.975 kr.
Mere info
Jumbo Platformsstige Proff
89.975 kr.
Mere info
Jumbo Platformsstige Proff 12 trin 3,16m.
137.475 kr.
Mere info
Jumbo Platformsstige Proff 10 trin 2,61m.
118.725 kr.
Mere info
Jumbo Giant Platformsstige Safety cage 4 trin
89.975 kr.
Mere info
Jumbo Platformsstige Proff 6 trin 1,56m.
99.975 kr.
Mere info
Zarges Teleskop-Platformstige 2Hf
26.055 kr.
Mere info
Zarges Safemaster Plus S Platformsstige
11.900 kr.
Mere info
Jumbo Platformsstige Proff 14 trin 3,66m.
159.975 kr.
Mere info
Jumbo Platformsstige Proff 4 trin 1,03m.
89.975 kr.
Mere info
Jumbo Giant Platformsstige Safety cage
89.975 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge virksomhedens betingelser.
Flere byggekæder fremviser et stort udvalg af produkter, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare platformsstige.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ ved de store byggecentre.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige platformsstige hos de forskellige online byggecentre. En del har billige priser, og nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal gennemtænke hvad du helst vil have.
For nogle er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Dermed bør du overveje at handle hos en netbutik, som tilbyder sparring omkring platformsstige.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder produkter fra forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af platformsstige online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og derfor har mange chancen for at bestille online og køre varerne selv. Derved kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet hente varerne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og bekendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved bør du modtage en høj grad af gavnlig sparring fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis platformsstige.
Størsteparten af nichebutikker er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle platformsstige online på deres webshop.
Flertallet af nicheforhandlere er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag omkring 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

platformsstige jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

platformsstige harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

platformsstige silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af over 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

platformsstige bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må nødig nedprioritere din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx arbejdshjelm som skåner dig overfor eventuelle ulykker. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
2Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du anbefales at lave en klar plan, der viser hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver tidsplanen.
3For udendørs opgaver har vejret meget at sige. Af den årsag må du hyppigt tage et kig på vejrmeldingerne lige før arbejdets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at regne bedst som du står midt i det store projekt.
4Der viser sig ofte uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og følgelig vil det være betydningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i kalenderen, så man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
5Der ligger utrolig mange guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Især YouTube giver dig adgang til enormt meget almennyttig info, specielt hvis du bruger den engelske version.
6Muligvis kan det blive vigtigt at have alle materialer klar inden du iværksætter arbejdet. Du bør notere en overskuelig indkøbsseddel som indeholder de materialer du skal bruge, og bagefter efterse materialerne, så du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
7Glem ikke at du kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det fås forudsat at projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at renoveringen har betydning for planeten.
8I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have et udgiftsbudget for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være en god idé at kortlægge samtlige poster, hvorefter man kunne undersøge den billigste pris på dem hver især.
9Måske du burde regne på om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal fremskaffe professionel hjælp til delelementer af projektet. Hvis du henter hjælp fra en professionel anbefales det at få priser fra forskellige leverandører.
10Man vil aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have grejet til disposition forinden du påbegynder arbejdet. Du bør huske at inkludere de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
11Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggearbejdet, navnlig ift. omfattende projekter. Omfangsrige projekter bør udføres af mere end en person. Derudover viser det sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
12Forud for at du opstarter dit byggeprojekt er det temmelig vigtigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være fastsatte regler for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er utrolig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En række internet forhandlere yder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmetoder til platformsstige. Den mest populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte varer den dag der passer dig. Denne er nemlig ualmindeligt smart, samt i mange tilfælde tillige den mest letkøbte fragtmetode.

Du kan alternativt foretrække at få ordren bragt til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver ofte en anelse mere omkostningsfuld, men til gengæld usædvanlig ukompliceret med platformsstige online. Den billigste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på platformsstige kan være ret udslagsgivende hvis vi har brug for ordren om kort tid, så herved er det altså essentielt at du finder det estimerede leveringstidspunkt på platformsstige. En række internet butikker – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 hverdags levering på flere varenumre online, hvilket er påkrævet at ordren gennemføres forinden et angivent tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produkterne pakket forud for at de lageransatte tager hjem.

Visse byggemarkeder tilbyder gratis levering på platformsstige online, men ofte er det forbeholdt når man indkøber for en fastsat sum. Som alternativ skal du beslutte sig for den mest billige leveringsform, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

Masser af kæder yder click-and-collect hvor du handler billig platformsstige derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Bygma. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af platformsstige i disse byer:

Værløse, Hvidovre, Odder, Holbæk, Struer, Næstved, Ølstykke, Nakskov, Nærum, Frederikshavn, Risskov, Taastrup, Charlottenlund, Hjørring, Ballerup, Slagelse, Svendborg, Ringsted, Hillerød, Korsør, Horsens, Albertslund, Sønderborg, Middelfart, Skanderborg, Odense, Solrød Strand, Søborg, Frederikssund, Greve, Roskilde, Åbyhøj, Tilst, Randers, Glostrup, Vallensbæk, Valby, Kolding, Aabenraa, Helsingør, Herlev, Skive, Brøndby, Aalborg, Vordingborg, Højbjerg, Nykøbing Falster, Kalundborg, Brabrand, Ishøj, Gentofte, Silkeborg, Rønne, Hedehusene, Haderslev, Haslev, Lyngby, Birkerød, Køge, Thisted, Jyllinge, Vanløse, Hobro, Lystrup, Frederiksværk, Brønderslev, Ikast, Allerød, Esbjerg, Dragør, Vejle, Rødovre, Varde, Herning, København, Nyborg, Aarhus, Grenaa, Tårnby, Lillerød, Kokkedal, Rudersdal, Virum, Nørresundby, Gladsaxe, Hørsholm, Fredericia, Viborg, Hedensted, Holstebro, Brønshøj, Farum, Frederiksberg, og Stenløse, .

Afhentning for platformsstige er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ses der på tallene står det klart, at netshoppere tit efterspørger for eksempel billig platformsstige og platformsstige tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange folk kigge efter for eksempel køb platformsstige, platformsstige online og platformsstige priser, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Find den bedste pris på platformsstige

Det er jo efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for købere at søge information om priser på billige platformsstige online på forskellige internet handler, og af den grund har massevis af online selskaber været nødt til at nedskære prisen på platformsstige markant, og ydermere sikre levering uden betaling.

Det kan til hver en tid blive smart at inspicere nogle enkelte shops på nettet efter udsalg og tilbud på platformsstige online forinden du handler, så man er på den sikre side med at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Du bør alligevel være klar over, at når en forhandler på nettet forhandler billige platformsstige online til en tilbudspris der kan ses som helt fantastisk fordelagtig, burde det mange gange være en indikator for en falsk internet webshop. Kortkøb er heldigvis indbefattet af en ordning, der værner en overfor fup online forhandlere.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du vælge et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afbetale regningen på platformsstige over tid. Dette tilbydes som regel hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma og Davidsen.

Ved kig i tallene er det klart, at folk som regel søger efter blandt andet billig platformsstige og platformsstige priser. Vi ser derudover mange gange mennesker kigge efter blandt andet platformsstige online, platformsstige tilbud og køb platformsstige.

Kig på nuværende kunders ratings

Trustpilot tilbyder dig evigt pålidelige løsninger til at inspicere en stor portion andre konsumenters opfattelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du eftergår internet forhandlerens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige platformsstige online.

Facebook fører til for øvrigt nogle udmærkede genveje til at få indblik i online forretningens kundetilfredshed. Her ser vi endda e-forretninger som gør det muligt at meddele en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

Inden nogen shopper billige platformsstige online hos en shop kan de helt sikkert tage stilling til forhandlerens regler, det er dog typisk ikke super interessant, specielt hos de gængse byggecentre som Stark, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Et nemt alternativ kan være at granske hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det er en erklæring om at e-handlen adlyder de officielle regler, foruden at online firmaet lejlighedsvis overværes af specialister der er meget bekendte med reglementet på området.

Dette er desuden en god anledning til en håndsrækning, ifald du skulle få besvær ved dit indkøb af platformsstige. Tillige er det godt at køber er påpasselig med de grundlæggende betingelser der indvirker på købet af platformsstige online, som for eksempel hvilken returpolitik netbutikken lover.

I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man altid gemmer ens ordremail, således man når som helst kan påvise købet af platformsstige, uafhængig af om man har købt ved Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma eller Bauhaus.

Martin S gav 5 stjerner

Det virker bare.

Pia gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Hans gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Kirsten C gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til online shopping
1Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en anordning, som assisterer køberen overfor uægte online forretninger. Som et alternativ kunne du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at godtgøre betalingen over en længere periode.
2Det er ekstremt ligetil for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige platformsstige på forskellige online forretninger, og herved yder adskillige online selskaber fragt uden betaling. Trods dette kan det trods alt vise sig rentabelt at undersøge et par forskellige online forhandlere efter billige priser før du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at antage den billigste pris.
3Den billigste fragttype er utvivlsomt at hente pakken selv, som dog afhænger af at du befinder dig med kort afstand til e-forretningens arbejdslager. Den fragtmetode er virkelig væsentlig i tilfælde af at vi behøver platformsstige om få sekunder. Alternativt så præsterer indtil flere online shops levering uden gebyr, men for det meste er det påkrævet at du bestiller for en konkret pris.
4Trustpilot fremskaffer ret relevante genveje til at besigtige en lang række aktuelle kunders reflektioner og af den grund er det klogt, at du eftergår webbutikkens omtaler inden du køber billige platformsstige online. Facebook leverer desuden temmelig gunstige metoder til at få en idé om online forhandlerens pålidelighed.
5Før folk bestiller billige platformsstige på en internet webshop behøver de i princippet studere shoppens forretningsbetingelser, men det er naturligvis et omfattende arbejde. I øvrigt foreslåes det at kunden er på vagt for de mest centrale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige platformsstige online, f.eks. hvilken ombytningsret internet virksomheden garanterer.
6En hel del internet webshops tilbyder gratis fragt på platformsstige, men oftest kræver det at du handler for en bestemt sum. Derudover burde man tage den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Metoden er beklageligvis ligeledes særdeles fremkommelig. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
7Generelt går vi ind for at kigge om internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være en sikring om at e-forretningen opfylder de danske retningslinjer, samt at hjemmesiden regelmæssigt undersøges af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Inden folk shopper billige platformsstige i en forretning på nettet bør de reelt gennemlæse netshoppens regler.
8Leveringsdygtigheden kan være rigtig væsentlig hvis vi absolut skal bruge din ordre med det samme, så i det øjemed er det virkelig på sin plads at vi finder tidshorisonten for levering ved platformsstige. En række internet handler tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, som alligevel nødvendiggør at ordren placeres forinden et besluttet klokkeslæt.
9En masse online varehuse tilbyder efterhånden et stort udvalg af billige løsninger til levering til platformsstige. En favorit iblandt mange er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter når du har tid. Fragtmetoden er jo ultra hensigtsmæssig, samt endda derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.