Plasthammer 224 e-50
305 kr.
Mere info
Plasthammer ferax
40 kr.
Mere info
Plasthammer 224 e-32
141 kr.
Mere info
Plasthammer 224 e-22
87 kr.
Mere info
Plasthammer Hultafors STFS - Rekylfri
348 kr.
Mere info
Plasthammer 224 e-35
169 kr.
Mere info
Plasthammer 224 e-60
458 kr.
Mere info
Plasthammer 224 e-27
104 kr.
Mere info
Plasthammer hmsf
225 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Plasthammer 32mm
132 kr.
Mere info
BATO Plastbanehammer 28 mm. Træskaft
130 kr.
Mere info
BATO Plastbanehammer 35 mm. Træskaft
163 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Plasthammer 27mm
106 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare plasthammer.
Du skal kende de regler der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
Når du skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at hente byggematerialerne selv. Det er især en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Hermed bør du handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af plasthammer.
Det er naturligvis super vigtigt at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Der er forskel på prisniveauet på billige plasthammer fra netbutik til netbutik. Nogle giver de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du må tænke på hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker i hele landet, og hermed har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne selv. På grund af det er der mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og endda have produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det kan du se fordele i.
De store byggemarkeder køber produkter fra forskellige nicheshops, og takket være dette kan du shoppe fra et stort udvalg af plasthammer online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du bestiller plasthammer online på deres webshop.
Størsteparten af webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, da de kun sælger disse varer. Derigennem vil du opleve ekstremt anvendelig sparring fra personale med ekspertviden i lige præcis plasthammer.
Flertallet af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

plasthammer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

plasthammer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

plasthammer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

plasthammer silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved opgaver udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Af den grund kan du jævnligt tage notits af femdøgnsprognosen i perioden for byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit vigtige projekt.
2Du bør nødig gå ned på arbejdsredskaber. Det er strategisk at have udstyret parat når du starter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at inkludere de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Du bør gennemtænke hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du bør have assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du får assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at lede efter forslag fra flere entreprenører.
4Godt forarbejde bliver nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du kunne overveje at sammensætte en klar arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du udarbejder oversigten.
5I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
6Du bør på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor hændelige uheld. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke sikrer dig eksperthjælp.
7Typisk vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være en god idé at dokumentere alle poster, og bagefter dokumentere prisen på dem én efter én.
8Der kommer uden tvivl overraskende hovedpiner i tilfælde med omfangsrige projekter, og af den grund kan det vise sig afgørende at man har afsat en del plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at have tid nok til det.
9Det kan være en god idé at få hjælp til projektet, i særdeleshed når det er større byggerier. Omfangsrige projekter gør krav på flere mennesker. Samtidig vil det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
10Potentielt kan det blive betydningsfuldt at du har alle byggematerialer til rådighed forud for at du tager fat på eksekveringen. Du kunne nedskrive en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå alt det der bliver brug for, og derefter tjekke oversigten, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
11Du kan finde utallige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube yder assistance med overvældende meget anvendelig viden, i særlig grad ifald man bruger engelske søgeord.
12Før du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Størstedelen af online shops udlover nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til plasthammer. En der er meget anvendt er lige nu at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter når det passer dig. Fragtmetoden er jo super ligetil, og i mange tilfælde derudover den prisbilligste metode til levering.

Du bør omvendt udse dig at få varerne bragt hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Muligheden bliver godt nok en tand mere bekostelig, men ydermere ualmindeligt uproblematisk ved køb af plasthammer online. Den billigste leveringsmetode er utvivlsomt at hente pakken selv, men det forudsætter at du har bopæl i nærheden af internet webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på plasthammer kan i nogle tilfælde være ekstremt bestemmende om du behøver din pakke om få sekunder, så derfor er det særdeles centralt at man finder den anslåede leveringstid ved plasthammer. En hel del forhandlere på nettet – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – udlover billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter online, men husk at det antager at ordren aflægges før et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne klar forud for at lagerpersonalet har fri.

Nogle enkelte webbutikker præsterer gebyrfri levering på plasthammer online, men i mange tilfælde kræves det at der erhverves for et konkret beløb. Derudover skulle du udse dig den mest billige leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere pakken til en pakkeshop.

En hel del kæder giver klik-og-hent hvor man handler billig plasthammer online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler fx afhentning af plasthammer i følgende byer:

Varde, Nærum, Fredericia, Lyngby, Risskov, Lystrup, Hjørring, Middelfart, Højbjerg, Rudersdal, Valby, Struer, Herning, Frederiksværk, Taastrup, Herlev, Tilst, Skive, Hørsholm, Brabrand, Dragør, Roskilde, Nørresundby, Farum, Søborg, Birkerød, Vordingborg, Albertslund, Køge, Ishøj, Grenaa, Ikast, Skanderborg, Ølstykke, Glostrup, Aalborg, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Hillerød, Greve, Gentofte, Rønne, Kalundborg, Svendborg, Silkeborg, Viborg, Odense, Sønderborg, Lillerød, Korsør, Vanløse, Brønshøj, Thisted, Hobro, Hvidovre, Næstved, Stenløse, Nakskov, Holstebro, Allerød, Aarhus, Gladsaxe, Randers, Brønderslev, Åbyhøj, København, Horsens, Frederikssund, Haslev, Vallensbæk, Værløse, Rødovre, Odder, Kolding, Aabenraa, Brøndby, Helsingør, Esbjerg, Nyborg, Kokkedal, Holbæk, Tårnby, Virum, Frederiksberg, Hedensted, Jyllinge, Ballerup, Ringsted, Haderslev, Vejle, Hedehusene, Charlottenlund, Slagelse, og Solrød Strand, .

Click-and-collect ift. plasthammer er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland).

Når vi ser på tendenserne er det klart, at internetbrugere tit søger bl.a. billig plasthammer og plasthammer tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere søge fx køb plasthammer, plasthammer priser samt plasthammer online, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Spar penge på plasthammer

Det er efterhånden ekstremt problemfrit for folk at finde tilbud på billige plasthammer online på flere e-forhandlere, og med det motiv har flertallet af internet foretagender fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på plasthammer betragteligt, og i øvrigt præstere gebyrfri levering.

Det kan imidlertid være indbringende at checke diverse outlets på nettet efter rabatter og tilbud på plasthammer online forinden du placerer ordren, så man er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Du bør trods alt være så påpasselig, at ifald en internet butik udlover billige plasthammer online til en udsalgspris som kan ses som uendeligt overkommelig, så bør det for det meste være et fingerpeg om en svindel butik. Køb med kort er ikke desto mindre inkluderet i et reglement, der hjælper kunden overfor uoprigtige internet forhandlere.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at finansiere regningen på plasthammer over flere uger. Det foreslåes typisk hos niche netbutikker, men sjældent de store byggecentre som fx XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Ved indkig i tendenserne er det klart, at folk ofte efterspørger blandt andet plasthammer online og plasthammer tilbud. Foruden dette oplever vi tit mennesker søge eksempelvis billig plasthammer, køb plasthammer samt plasthammer priser.

Læs nuværende kunders erfaringer

Trustpilot resulterer i tilpas relevante muligheder for at analysere mange tidligere køberes iagttagelser og af den grund stiller vi forslag om, at du eftersøger e-butikkens ratings inden du lægger din bestilling på billige plasthammer online.

Facebook giver dig ligeledes immervæk fantastiske genveje til at få en idé om online webshoppens kundefokus. Herinde ses en række internet forretninger hvor kunder kan forfatte en bedømmelse af virksomhedens service, som desuden må bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige plasthammer online på en shop kunne man reelt gennemløbe butikkens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke super spændende, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

En nemmere løsning kan derfor være at tjekke hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, siden det kan være et fingerpeg om at online forhandleren efterlever de opstillede regler, samt at webbutikken en gang i mellem kontrolleres af specialister der forstår lovgivningen.

Dette er desuden din lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du får dilemmaer som følge af din ordre på plasthammer. Foruden dette stiller vi forslag om at man er opmærksom på de mest essentielle regler der kan spille ind i forbindelse med købet af plasthammer online, fx den bytteret online forhandleren lover.

Derfor er det ligeledes relevant, at man stadigvæk bevarer sin e-mail kvittering, så man senere vil kunne bevise sit køb af plasthammer, uagtet om man har bestilt fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan eller Stark.

Maria gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Inger L gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Else K gav 5 stjerner

Bestilte online

Kim gav 5 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Inden nogen bestiller billige plasthammer i en shop kan de i reglen gennemløbe dens handelsbetingelser, men det er uden tvivl en omfattende opgave. Endvidere er det fornuftigt at man er påpasselig med de mest essentielle bestemmelser der er gældende for købet af billige plasthammer online, f.eks. hvilken byttepolitik e-butikken har.
2Masser af e-butikker frembyder nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmetoder til plasthammer. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye varer når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig usædvanlig let gængelig, samt desuden tilmed den billigste slags levering.
3Det er super enkelt for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige plasthammer på diverse e-forretninger, og for det garanterer de fleste butikker på nettet fragt uden omkostninger. Det kan dog stadigvæk være nyttigt at efterprøve nogle forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, så du er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
4Trustpilot frembringer sådan set fornemme muligheder for at udforske diverse tidligere forbrugeres vurderinger og herved rekommanderer vi, at du læser online forhandlerens kritik før du handler billige plasthammer online. Facebook medfører lignende ultra fornemme genveje til at få indsigt i webshoppens popularitet.
5Enkelte forhandlere på nettet garanterer fragt uden gebyr på plasthammer, men oftest kræves det at du køber for en fastsat pris. Ellers kunne man snuppe den mest prisbevidste fragtløsning, som mange gange er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted. Fragttypen er typisk ydermere særdeles uproblematisk. Den mest prisbevidste metode til levering er uden tvivl at hente ordren selv.
6Leveringsdygtigheden er særligt central ifald vi behøver dine nye varer om et øjeblik, så af den grund er det skam meningsfuldt at du gransker den forventede leveringstid på plasthammer. En del e-firmaer i Danmark stiller udsigt til billig 1 dags levering på en række varenumre, men glem ikke at det er forudsat at orden realiseres før et fastsat klokkeslæt.
7Generelt går vi ind for at se om e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det bør være en forsikring om at netbutikken forstår de danske love, tillige med at internet firmaet ofte gennemses af fagfolk der behersker de gældende regulativer. Før folk shopper billige plasthammer hos en internet virksomhed kan de egentlig gennemløbe virksomhedens forretningsbetingelser.
8Den billigste løsning til levering vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, som dog forudsætter at du er lige ved internet virksomhedens tilholdssted. Den fragtløsning er særdeles udslagsgivende i tilfælde af at du står og skal bruge plasthammer inden for kort tid. Alternativt så yder nogle firmaer på nettet fri fragt, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du bestiller for et fastslået beløb.
9Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i en forordning, hvilket passer på dig som kunde imod falske webbutikker. Som en anden løsning kan du overveje et tilbud som for eksempel ViaBill, når du ønsker at godtgøre betalingen senere.