Er du på udkig efter plantesten? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 48 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 48 stk for kun 2.523 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 48 stk plantesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.523 kr.Køb
3.153 kr.Køb
3.153 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 48 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Derved kan du med fordel købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af plantesten.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover bare plantesten.
Ifald du skal bruge varerne nu og her eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ i de kendte byggecentre.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i priserne på billige plantesten fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på gode tilbud, og øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man tjekke forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder findes i store dele af landet, og i kraft af det har flertallet valget om at købe online og køre byggematerialerne selv. Derigennem har du mulighed for at undvære fragten, og ovenikøbet få varerne straks.
De kendte byggecentre samler produkter fra mange producenter, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af plantesten online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at købe plantesten online på deres webshop.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få en bedre pris.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo kan du modtage super gavnlig vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis plantesten.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

plantesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

plantesten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

plantesten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

plantesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag over 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så husk påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som hjælper dig imod hændelige risici. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke har professionel assistance.
2Husk at gennemtænke om du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du henter professionel hjælp kan du spare penge ved at at modtage tilbud fra flere entreprenører.
3Man kan indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det fås forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte kræver altså at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
4Inden du iværksætter byggeprojektet må det være højst betydningsfuldt at være sikker på, at projektet overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
5Det viser sig værdifuldt at du har samtlige byggematerialer indkøbt forinden du indleder projektet. Du kan med fordel forfatte en punktforms liste hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og bagefter tjekke punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
6Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv køreplan, som viser hvilke opgaver der laves på hvilken dag, med en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af din plan.
7For opgaver udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således bør du ofte tage et kig på vejrmeldingerne i forbindelse med byggeriets start, så du slipper for at det uventet begynder at regne i samme sekund som du er midt i det omfattende byggeprojekt.
8Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed når der er tale om omfattende arbejdsopgaver. Større ombygninger gør krav på flere mennesker. I øvrigt må det være mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
9Der viser sig ofte uforudsigelige udfordringer i forbindelse med omfangsrige opgaver, og ergo viser det sig af stor betydning at der er afsat god plads i køreplanen, med formålet om at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
10Der findes endeløse vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver dig adgang til overvældende meget anvendelig information, i særlig grad når man benytter engelske ord i din søgning.
11Du vil under ingen omstændigheder undvære udstyr. Tit kan det være strategisk at du har grejet parat før du påbegynder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at inkludere omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
12Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige et regnskab for optimeringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive sundt at nedskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne gennemgå den billigste pris på dem en ad gangen.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er hamrende overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som jo er absolut imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Scoren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er bedst?

Mange netshops giver i øjeblikket diverse billige leveringsmetoder til plantesten. Den mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragtformen er jo usædvanlig let gængelig, samt ofte endvidere den mindst kostelige leveringsmåde.

Du bør tillige tænke over at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Metoden bliver gerne en lille smule mindre billig, men derudover meget overkommelig for plantesten online. Den prisbilligste leveringsform vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men dette beroer på at du bor nær netshoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på plantesten kan vise sig at være yderst afgørende såfremt man har brug for ordren om kort tid, så herved er det selvfølgelig væsentligt at vi studerer leveringstidspunktet ved plantesten. De fleste netshops i Danmark – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver billig 1 dags fragt på en række af deres varer online, men det beroer på at ordren laves forud for et angivent tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt afsted forinden logistikpersonalet tager hjem.

Flere forhandlere på nettet tilbyder portofri levering på plantesten online, men ofte kun når der indkøbes for et bestemt beløb. Desuden kan du snuppe den mindst kostelige mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde vil blive at få bragt ordren til en pakkeshop.

En del netshops udlover klik-og-hent hvor du køber billig plantesten online men selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne tilbyder for eksempel afhentning af plantesten i disse områder:

Brønderslev, Korsør, Nyborg, Kolding, Nakskov, Sønderborg, Hvidovre, Åbyhøj, København, Thisted, Ballerup, Aarhus, Taastrup, Holbæk, Valby, Dragør, Holstebro, Skive, Højbjerg, Albertslund, Fredericia, Brabrand, Rudersdal, Kalundborg, Randers, Værløse, Aabenraa, Vordingborg, Hillerød, Herning, Viborg, Greve, Solrød Strand, Gladsaxe, Kokkedal, Ringsted, Silkeborg, Charlottenlund, Glostrup, Næstved, Aalborg, Hjørring, Vanløse, Slagelse, Lyngby, Grenaa, Jyllinge, Hørsholm, Hobro, Søborg, Ølstykke, Gentofte, Brøndby, Stenløse, Odder, Nørresundby, Allerød, Varde, Nærum, Horsens, Odense, Lillerød, Rønne, Herlev, Struer, Hedehusene, Roskilde, Frederiksværk, Hedensted, Rødovre, Køge, Ishøj, Frederikssund, Svendborg, Helsingør, Ikast, Frederikshavn, Birkerød, Skanderborg, Risskov, Frederiksberg, Middelfart, Esbjerg, Tilst, Haderslev, Farum, Haslev, Lystrup, Brønshøj, Vejle, Vallensbæk, Tårnby, Nykøbing Falster, og Virum, .

Klik-og-hent for plantesten er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Sydsjælland).

Ved kig i data er det markant, at netshoppere ofte søger efter fx plantesten tilbud og billig plantesten. Vi ser derudover ofte folk søge efter bl.a. køb plantesten, plantesten online og plantesten priser, foruden de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Bedste tilbud på plantesten

Det er meget uproblematisk for købere at vurdere prisniveauet på billige plantesten online på forskellige e-butikker, og ergo har en lang række online virksomheder ikke kunne lade være med at formindske prisniveauet på plantesten markant, og endda præstere gebyrfri levering.

Men det kan til hver en tid være fordelagtigt at efterse enkelte internet handler efter billige priser på plantesten online inden du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Du må ikke desto mindre huske på, at hvis en e-shop tilbyder billige plantesten online for en salgspris som anses for urealistisk billig, så kunne det ofte være et kendetegn på en falsk shop. Kortbetalinger er dog omfavnet af en bestemmelse, som hjælper dig som kunde imod uægte e-handler.

Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du bruge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at afbetale beløbet til plantesten over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at internetbrugere mange gange efterspørger bl.a. køb plantesten og billig plantesten. Derudover ser vi typisk internet shoppere søge efter bl.a. plantesten priser, plantesten tilbud og plantesten online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 48 stk kg plantesten er 1495 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Lynhurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot leverer ganske fordelagtige løsninger til at udforske en længere række aktuelle forbrugeres oplevelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer e-forhandlerens kritik inden du køber billige plantesten online.

Facebook frembringer ydermere absolut gunstige chancer for at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Herinde møder vi mange forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at sammensætte en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også kan tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige plantesten online hos en netshop burde man for at være på den sikre side overveje virksomhedens forretningsaftale, men det er mange gange et tidskrævende projekt, især på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kan derfor være at kigge hvorvidt e-handlen er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være et signal om at internet forretningen følger de danske love, tillige med at internet firmaet fra tid til anden overvåges af eksperter som har indsigt i de gældende love.

Desuden tilbydes du genvej til support, når du oplever problemstillinger i processen med din handel med plantesten. Endvidere anbefales det at køber er opmærksom på de grundlæggende reglementer der kan have betydning for bestillingen af plantesten online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik netshoppen benytter.

I den forbindelse er det tillige relevant, at man permanent beholder ens kvitteringsmail, således man altid kan vidne om bestillingen af plantesten, uagtet om man bestiller hos XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Ole E gav 5 stjerner

Quick expedit

Peter Christiansen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Hanne gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Michael Møller gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til online shopping
1Det er efterhånden ret fremkommeligt for alle og enhver at finde tilbud online på billige plantesten hos diverse online forhandlere, og til tak frembyder flere online butikker levering uden gebyr. Derfor kan det ikke desto mindre være tiden værd at studere et par forskellige internet foretagender efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, så du er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.
2En række internet virksomheder tilbyder fragt uden gebyr på plantesten, men ofte er det betinget af at der købes for en konkret pris. I øvrigt må du foretrække den mest billige leveringsløsning, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Metoden viser sig mange gange til gengæld ekstremt nem. Den billigste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
3Mange online varehuse giver i øjeblikket en lang række forskellige billige fragtmuligheder til plantesten. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig vældig simpel, samt desuden derudover den mest prisbevidste form for levering.
4Leveringshastigheden kan vise sig at være usædvanlig vigtig såfremt man skal bruge dine nye produkter med det samme, og af den grund er det utvivlsomt væsentligt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved plantesten. Temmelig mange internet varehuse stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre, der dog er forudsat at bestillingen realiseres før et bestemt tidspunkt.
5Trustpilot giver dig visse værdifulde chancer for at analysere adskillige eksisterende forbrugeres synspunkter og derved kan det anbefales, at du tolker online butikkens bedømmelser forud for at du køber billige plantesten online. Facebook leverer tilsvarende immervæk passelige løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens popularitet.
6Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af en regel, som skærmer en imod svindlende e-handler. Som en anden løsning bør du bruge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage betalingen i flere bidder.
7Den billigste leveringstype vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men den løsning afhænger af at du lever i nærheden af e-handlens bopæl. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ret relevant når vi har behov for plantesten inden for kort tid. Alternativt så garanterer enkelte internet shops fragt uden beregning, men i reglen er det under betingelse af at der handles for en konkret sum.
8Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det bør være en erklæring om at e-forretningen understøtter gældende dansk lovgivning, samt at e-forretningen rutinemæssigt føres tilsyn med af jurister der kender til lovene på området. Forinden nogen køber billige plantesten på en internet virksomhed kunne man når alt kommer til alt overveje deres forretningsaftale.
9Før folk handler billige plantesten på en netshop burde de på en vis måde bese webshoppens handelsbetingelser, dog er det typisk en tidskrævende opgave. For øvrigt er det godt at man er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle bestemmelser i forbindelse med shopping af billige plantesten online, fx den returret shoppen lover.