Plus Plantekasse m/espalier - 182770-15 Sort
799 kr.
Mere info
Plus Plantekasse på ben - 18275-15 Sort
699 kr.
Mere info
Plus Plantekasse - 18277-15 Sort
599 kr.
Mere info
Plus Plantekasse - 18279-15 Sort
799 kr.
Mere info
Plus Plantekasse m/espalier - 182760-15 Sort
949 kr.
Mere info
Plus Plantekasse - 18278-15 Sort
999 kr.
Mere info
Plus Plantekasse m/espalier - 182790-15 Sort
999 kr.
Mere info
Plus Plantekasse på ben m/espalier - 182750-15 Sort
949 kr.
Mere info
Plus Plantekasse m/espalier - 182780-15 Sort
1.249 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et stort udvalg, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal vide om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover blot plantekasse.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Dette er specielt en mulighed i de velkendte byggekæder.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp til valg af plantekasse.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regler.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige plantekasse fra byggecenter til byggecenter. En del har de bedste tilbud, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber varer fra adskillige leverandører, og af den grund kan du bestille fra et bredt sortiment af plantekasse online.
De udbredte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og derved har de fleste valget om at købe online og køre materialerne på egen hånd. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og sågar hente produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Pga. dette kan du opleve ekstra kyndig hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis plantekasse.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få lavere priser.
Mange online nichebutikker er små familievirksomheder, der typisk er danske, måske sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte når du køber plantekasse online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

plantekasse jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plantekasse harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

plantekasse silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

plantekasse bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde sikre dig assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Såfremt du får hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at få tilbud fra forskellige leverandører.
2Du skal nødig undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være afgørende at have udstyret ved hånden forinden du igangsætter arbejdet. Desuden er det afgørende at medtage omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
3Forud for at du påbegynder byggeriet kan det vise sig yderst centralt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
4Der kommer typisk ubelejlige problemstillinger i tilfælde med omfattende opgaver, og på grund af det vil det være afgørende at der afsættes god tid i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
5Du har mulighed for at søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde af at projektet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver dermed at projektet har positiv betydning for planeten.
6Det kan overvejes at spørge om hjælp til byggeprojektet, navnlig når det er vigtige byggeopgaver. Omfangsrige opgaver bør udføres af flere personer. Endvidere viser det sig hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
7I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være sundt at notere alle poster, og dernæst tjekke online tilbud på dem alle sammen.
8Godt forarbejde viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at lave en klar agenda, der viser hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du nedskriver din tidsplan.
9Det er væsentligt at have de presserende byggematerialer klar forud for at du går i gang med eksekveringen. Du har fordel af at sammenfatte en enkel oversigt med det som er nødvendige, og så gennemgå oversigten, således at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
10For projekter udenfor kan vejret få en stor rolle. Således bør du hyppigt undersøge meldingerne om vejret når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at piske ned netop som du er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
11Du finder utallige artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er formidler af meget anvendelig viden, især hvis man kigger i hele verden.
12Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som sko og hjelm der skåner dig imod eventuelle uheld. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, især når du ikke har assistance fra en fagperson.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er ualmindeligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er temmelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt er bedst?

Temmelig mange internet webshops foreslår i dag alverdens billige fragtformer til plantekasse. Den mest almindelige er i vore dage pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling lige når det passer dig. Muligheden er altså ret let, samt tit endvidere den mest prisbevidste leveringsversion.

Du burde derudover vælge at få varerne sendt til din bopæl eller til når du er på job. Metoden er til tider et hak mere pebret, men desuden særdeles enkel for plantekasse online. Den mest billige leveringsudgave vil dog altid være selv at hente ordren, men dette forudsætter at du bor nær internet selskabets byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på plantekasse kan vise sig at være ret så afgørende om vi behøver produkterne straks, og herved er det helt vigtigt at du undersøger den anslåede leveringsdato ved plantekasse. Størstedelen af online butikker – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et aftalt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt afsendt inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del internet outlets garanterer levering uden gebyr på plantekasse online, men for det meste kun ifald der handles for et fastsat beløb. Som alternativ burde man foretrække den billigste leveringstype, der typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Store byggecentre udlover click-and-collect hvor du køber billig plantekasse online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma og 10-4. De yder eksempelvis click-and-collect på plantekasse i følgende områder:

Holstebro, Nykøbing Falster, Lyngby, Haderslev, Valby, Taastrup, Farum, Struer, Hvidovre, Brønshøj, Ikast, Thisted, Randers, Skive, Odense, Lillerød, Ballerup, Frederiksværk, Hørsholm, Silkeborg, Hedehusene, Hobro, Allerød, Værløse, Ishøj, Ringsted, Greve, Haslev, Slagelse, Brønderslev, Kokkedal, Roskilde, Gladsaxe, Birkerød, Albertslund, Glostrup, Grenaa, Tilst, Svendborg, Dragør, Brøndby, Køge, Helsingør, Hillerød, Aarhus, Skanderborg, Frederikshavn, Aabenraa, Ølstykke, Gentofte, Vordingborg, Frederikssund, Vanløse, Kalundborg, Virum, Stenløse, Odder, Brabrand, Risskov, Vallensbæk, Herning, Kolding, Højbjerg, Sønderborg, Esbjerg, Lystrup, Horsens, Korsør, Nærum, Frederiksberg, Holbæk, Aalborg, Jyllinge, Rønne, Hedensted, Herlev, Rudersdal, Næstved, Rødovre, Middelfart, Varde, København, Nakskov, Solrød Strand, Nyborg, Søborg, Tårnby, Viborg, Charlottenlund, Hjørring, Nørresundby, Fredericia, Åbyhøj, og Vejle, .

Click-and-collect af plantekasse er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster).

Når vi ser på data fremstår det markant, at online shoppere tit søger for eksempel billig plantekasse og plantekasse tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker kigge efter for eksempel plantekasse online, plantekasse priser og køb plantekasse, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Få rabat på plantekasse

Det er jo særdeles praktisk for forbrugerne at sammenholde priser på billige plantekasse online i blandt flere internet selskaber, og altså har mange online varehuse fundet det uundgåeligt at sænke prisen på plantekasse en hel del, og ovenikøbet garantere fragt uden beregning.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig gavnligt at sammenligne nogle firmaer på nettet efter tilbud på plantekasse online forinden du gennemfører dit køb, så du er sikret at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre huske på, at ifald en forhandler på nettet udlover billige plantekasse online for en udsalgspris som kan virke overordentlig letkøbt, kunne det undertiden være et signal om en fup online webshop. Køb med betalingskort er på den anden side omsluttet af en regel, der assisterer dig som køber overfor uærlige shops på nettet.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afdragsordning fra fx ViaBill, når du tilstræber at honorere regningen på plantekasse over flere uger. Det tilbydes som regel ved nicheforhandlere, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata står det klart, at folk typisk kigger efter bl.a. plantekasse online og køb plantekasse. Derudover ser vi jævnligt mennesker efterspørge blandt andet billig plantekasse, plantekasse tilbud samt plantekasse priser.

Tjek nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot frembringer relativt solide chancer for at se nøjere på en række eksisterende forbrugeres omtaler og derved går vi ind for, at du tager et kig på internet shoppens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige plantekasse online.

Facebook resulterer i tilsvarende de facto fantastiske metoder til at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed. Her møder vi en del webbutikker hvor kunder kan forfatte en anmeldelse af deres køb, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige plantekasse online i en internet webshop burde man altid have øje for netbutikkens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke super spændende, især på de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

En anden mulighed kunne derfor være at se nærmere på om online webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en forsikring om at webshoppen imødekommer de gældende danske regler, udover at online webshoppen regelmæssigt undersøges af specialister der kender til de gældende regler.

Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du skulle få problemstillinger i processen med dit indkøb af plantekasse. Desuden er det anbefalelsesværdigt at køber er på vagt for de grundlæggende regler der spiller ind i forbindelse med bestillingen af plantekasse online, fx den returret internet forretningen lover.

I den forbindelse er det samtidig relevant, at man stadigvæk bibeholder ens faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne bevise sin bestilling af plantekasse, ligegyldig om man bestiller hos Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark eller Bygma.

Niels gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Birthe gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Pia E gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Mette Jørgensen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til online indkøb
1Inden nogen køber billige plantekasse hos en e-handler burde man utvivlsomt gennemløbe e-butikkens handelsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig sjovt. Ligeså kan det anbefales at køber er vaks omkring de mest essentielle reglementer gældende for handlen med billige plantekasse online, som eksempelvis hvilken returneringsret internet forretningen bruger.
2En række e-firmaer præsterer fri fragt på plantekasse, men ofte er det under forudsætning af at man indkøber for en konkret sum. Ellers skulle du udse dig den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted. Fragttypen er desværre ligeledes rigtig smart. Den billigste type af levering vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
3Den mest letkøbte leveringsmåde vil altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forretningens hjemsted. Den fragtmetode er selvfølgelig super afgørende ifald du mangler plantekasse omgående. Alternativt så garanterer nogle netshops fragt uden betaling, men tit er det forudsat at der erhverves for et fastslået beløb.
4En række online shops giver i dag et hav af forskellige billige fragttyper til plantekasse. Det mest populære er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din bestilling når du har lyst. Denne er altså ret så fremkommelig, og i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsmåde.
5Trustpilot bringer dig ultra anstændige chancer for at studere mange tidligere forbrugeres kritik og derved er det anbefalelsesværdigt, at du gransker e-butikkens ratings før du bestiller billige plantekasse online. Facebook leverer tilsvarende tilpas hensigtsmæssige muligheder for at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed.
6Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en foranstaltning, hvilket beskytter køberen imod falske online forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre omkostningerne over tid.
7Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, som almindeligvis er en erklæring om at internet shoppen understøtter den officielle danske lovgivning, tillige med at hjemmesiden regelmæssigt vurderes af specialister som kender vilkårene på området. Forud for at folk shopper billige plantekasse hos en online butik bør de de facto overveje e-shoppens forretningsaftale.
8Det er jo super overkommeligt for internetbrugere at finde tilbud online på billige plantekasse hos flere forhandlere på nettet, og på grund af dette frembyder en lang række online selskaber levering uden beregning. Det kan immervæk blive gavnligt at studere nogle enkelte internet webshops efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at få den mest attraktive pris.
9Leveringstidspunktet kan vise sig at være ualmindeligt afgørende forudsat du skal bruge dine nye produkter omgående, så i det øjemed er det skam meningsfuldt at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid for plantekasse. Temmelig mange netshops i Danmark yder billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, men vær vagtsom da det forudsætter at handlen gemmenføres inden et besluttet tidspunkt.