Er du på udkig efter plantedug? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 plantedug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 1 meter 2 meter 3 meter 4 meter 5 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i prisen på billige plantedug hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver de bedste tilbud, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
For mange er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Derved bør du overveje at købe fra et online byggecenter, som tilbyder tips og tricks til valg af plantedug.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Flere byggekæder sælger et stort udvalg, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden blot plantedug.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder forhandler varer fra forskellige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af plantedug online.
De store byggekæder har butikker overalt i landet, og som følge af det har de fleste tilbuddet om at købe online og hente varerne på eget initiativ. Derigennem kan du overveje at undgå leveringsgebyret, og ovenikøbet hente varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de varer der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få bedre priser.
Størsteparten af små butikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. Derfor vil du opleve ekstra kompetent hjælp fra ansatte der er eksperter i lige præcis plantedug.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du handler plantedug online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

plantedug harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

plantedug silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

plantedug jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plantedug bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er en god idé at spørge om assistance til dele af projektet, især når det kommer til krævende byggeopgaver. Omfangsrige byggerier behøver mere end en person. Derudover viser det sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
2Godt forarbejde vil være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, med en tilhørende numerisk orden. Vær konkret i sammensætningen af planen.
3Husk at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. Støtten er altså afhængig af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
4Det kan vise sig vigtigt at du har alle bygningsmaterialer klar forinden du igangsætter byggeprocessen. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel note hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og bagefter eftergå oversigten, hvormed du bliver sikker på at alt er klar.
5Ofte vil det være essentielt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive fornuftigt at nedskrive alle udgifter, og bagefter søge sig frem til eventuelle tilbud på dem hver især.
6Du må ikke mangle værktøj. Typisk vil det være fordelagtigt at du har det disponibelt idet du igangsætter byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at tage højde for de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
7Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm der sikrer dig overfor mulige uheld. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, specielt når du ikke har eksperthjælp.
8Forud for at du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig ultra fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
9Der findes et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med vældig meget udbytterig info, navnligt hvis man søger på engelsk.
10Du bør tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør få professionel hjælp til færdiggørelsen af projektet. Hvis du henter professionel hjælp kunne det være en god idé at tage imod tilbud fra en håndfuld selskaber.
11Der kommer stort set altid uforudsigelige bump på vejen når det gælder omfattende projekter, og følgelig kan det være vigtigt at man afsætter rigeligt med plads i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at komme i mål.
12For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den grund skal du ofte undersøge vejrvarslen i dagene op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at vælte ned når du netop vil påbegynde dit komplicerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er absolut overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En stor portion byggecentre foreslår til alt held en række forskellige billige leveringsmidler til plantedug. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter pakken når du har tid. Fragtformen er jo meget fleksibel, og ofte tillige den mindst kostelige leveringsudgave.

Du burde også overveje at bestille varerne til levering til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Den bliver af og til en tand mindre billig, men desuden yderst let for plantedug online. Den billigste fragttype er dog selv at hente produkterne, men dette er betinget af at du lever lige ved internet firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på plantedug kan i nogle tilfælde være ultra central i tilfælde af at man skal bruge varen nu og her, og med det formål er det fuldkommen klogt at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved plantedug. Flere internet forhandlere – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig 1 hverdags levering på utallige varer online, der dog påkræver at transaktionen gennemføres forud for et givent klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varerne skippet afsted inden pakkepersonalet tager hjem.

Visse byggeforretninger tilbyder fragt uden beregning på plantedug online, men i reglen under forudsætning af at du aftager for et bestemt beløb. Derudover skal man vælge den billigste leveringsmetode, der tit er at få bragt din ordre til et udleveringssted.

En stor portion kæder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig plantedug online og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus og Davidsen. De foreslår blandt andet klik-og-hent på plantedug i disse områder:

Åbyhøj, Hobro, Herlev, Aabenraa, Lillerød, Ringsted, Haslev, Aarhus, Søborg, Frederiksberg, Svendborg, Helsingør, Nørresundby, Hjørring, Esbjerg, Næstved, Odder, Thisted, Glostrup, Vejle, Holbæk, Solrød Strand, Rønne, København, Nyborg, Tårnby, Slagelse, Hedehusene, Hedensted, Skive, Hørsholm, Ølstykke, Rudersdal, Birkerød, Taastrup, Aalborg, Kalundborg, Ikast, Horsens, Nakskov, Albertslund, Allerød, Kokkedal, Hvidovre, Charlottenlund, Sønderborg, Højbjerg, Tilst, Grenaa, Middelfart, Vanløse, Brabrand, Vordingborg, Korsør, Haderslev, Lyngby, Roskilde, Ishøj, Brønderslev, Frederiksværk, Varde, Fredericia, Vallensbæk, Valby, Struer, Frederikssund, Herning, Stenløse, Silkeborg, Nykøbing Falster, Ballerup, Kolding, Køge, Greve, Farum, Randers, Holstebro, Skanderborg, Odense, Gladsaxe, Viborg, Risskov, Dragør, Værløse, Frederikshavn, Nærum, Hillerød, Brøndby, Jyllinge, Rødovre, Virum, Brønshøj, Lystrup, og Gentofte, .

Klik-og-hent ift. plantedug er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at folk typisk søger efter for eksempel plantedug tilbud og billig plantedug. Derudover oplever vi ofte online shoppere lede efter bl.a. plantedug online, plantedug priser og køb plantedug, plus de store byggekæder som Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Find den bedste pris på plantedug

Det er i dag yderst enkelt for købere at vurdere prisniveauet på billige plantedug online på forskellige netshops, og så har flertallet af forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at mindske priserne på plantedug eftertrykkeligt, og endda love billig levering.

Til gengæld kan det imidlertid blive lønnende at sammenligne nogle enkelte shops på nettet efter tilbud på plantedug online inden du shopper, således at du er sikker på at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du bør lige meget hvad ikke overse, at såfremt en internet shop annoncerer billige plantedug online for en pris som virker utrolig attraktiv, så bør det mange gange være et karakteristika der viser en fup e-handler. Køb med betalingskort er dog omsluttet af en ordning, hvilket beskytter dig som kunde overfor bedrageriske netshops.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du udnytte et afdragstilbud som fx ViaBill, ifald du hellere vil finansiere prisen på plantedug i flere bidder. Dette foreslåes som regel ved specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

Ses der på tallene er det markant, at netshoppere mange gange kigger efter bl.a. plantedug tilbud og billig plantedug. Vi ser desuden mange gange mennesker efterspørge for eksempel plantedug priser, plantedug online samt køb plantedug.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg plantedug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 4 meter 1 meter 2 meter 5 meter 3 meter

Tjek andre menneskers oplevelser

Trustpilot frembringer nogenlunde fantastiske muligheder for at finde ud af en række tidligere kunders observationer og af den grund er det en hjælp, at du bliver klogere på online virksomhedens kritik forinden du placerer din ordre på billige plantedug online.

Facebook frembyder lignende absolut habile løsninger til at få kendskab til e-forretningens kundefokus. Foruden det er der nogle e-forretninger hvor kunder kan offentliggøre en anmeldelse af ordreforløbet, som ligeledes burde tages i brug til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige plantedug online hos en e-handler kan man reelt overveje shoppens vilkår, dog er det typisk en omfattende opgave, specielt med de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Stark.

Et alternativ kunne måske være at efterse hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, da det er et kendetegn for at netshoppen respekterer den officielle danske lovgivning, og at e-firmaet fra tid til anden revideres af specialister der mestrer reglementet på området.

Desuden giver det dig genvej til at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din shopping med plantedug. Tilmed er det en hjælp at man er klar over de primære betingelser der indvirker på bestillingen af plantedug online, f.eks. den ombytningsrettighed e-handlen tilsikrer.

Her er det tilmed essesentielt, at man altid beholder sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne bekræfte købet af plantedug, uanset om man har købt ved Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark eller Silvan.

Anna Kristensen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Ole Johansen gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Søren O gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jørgen Jensen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til din online shopping
1Det er efterhånden ekstremt gnidningsløst for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige plantedug i blandt diverse online selskaber, og altså lover en lang række e-handler levering uden betaling. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at besigtige nogle få netshops efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, således at du er tryg ved at modtage den skarpeste pris.
2Den billigste leveringsmodel er uden tvivl at hente produkterne selv, som dog afhænger af at du er nær e-forretningens bopæl. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være usædvanlig vigtig forudsat du har brug for plantedug om få sekunder. Alternativt så yder enkelte e-shops i Danmark portofri fragt, men for det meste er det påkrævet at der bestilles for en bestemt pris.
3Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af et lovbud, hvilket bistår folk imod uærlige online forretninger. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere pengene over en længere periode.
4Vi tilråder generelt at undersøge om internet butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det er et bevis på at internet forretningen overholder de officielle regler, udover at webbutikken fra tid til anden revurderes af eksperter som forstår lovene på området. Forinden nogen bestiller billige plantedug i en online virksomhed burde de i og for sig skimme e-butikkens regler.
5En masse online shops tildeler efterhånden en hel del forskellige billige leveringstyper til plantedug. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot pakken når du har lyst. Denne er altså ret uproblematisk, og desuden også den mest prisbevidste mulighed for fragt.
6En hel del online firmaer garanterer levering uden omkostninger på plantedug, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der shoppes for et konkret beløb. Alternativt kan man beslutte sig for den billigste fragtløsning, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig for det meste også vældig fleksibel. Den mest betalelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
7Leveringsdygtigheden er naturligvis ultra relevant ifald du mangler din ordre om få sekunder, så herved er det virkelig meningsfuldt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt for plantedug. En masse webshops præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men husk at det står og falder med at handlen gemmenføres forud for et givent tidspunkt.
8Før folk shopper billige plantedug hos en e-handler kunne man for at være sikker have øje for butikkens handelsbetingelser, dog er det bare et tidskrævende projekt. Desuden stiller vi forslag om at man er sat ind i de mest aktuelle reglementer der er gældende for shopping af billige plantedug online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-firmaet bruger.
9Trustpilot fører til fuldkommen gavnlige chancer for at kontrollere en stor gruppe forhenværende køberes synspunkter og herved foreslåes det, at du udforsker online webshoppens vurderinger inden du bestiller billige plantedug online. Facebook leverer lige så vel egentlig pæne muligheder for at få indtryk af e-butikkens popularitet.