Plus Plankesæt - sort - 1 bord og 2 bænke m/2 ryglæn
5.649 kr.
Mere info
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke
5.019 kr.
Mere info
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke m/2 ryglæn
6.239 kr.
Mere info
Plus Cafe plankesæt - 185580-15 Sort
4.099 kr.
Mere info
Plus Cafe plankesæt - 185581-1
3.899 kr.
Mere info
Plus Cafe plankesæt - 185582-1
4.199 kr.
Mere info
Plus Cafe plankesæt - 185580-1
3.699 kr.
Mere info
Plus Cafe plankesæt - 185580-18 Gråbrun
4.099 kr.
Mere info
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke m/1 ryglæn
5.629 kr.
Mere info
Plus Cafe plankesæt - 185582-18 Gråbrun
4.789 kr.
Mere info
Plus Cafe plankesæt - 185581-18 Gråbrun
4.449 kr.
Mere info
Plus Plankesæt - Bord og 2 Bænke - Trykimprægneret
4.049 kr.
Mere info
Plus Cafe plankesæt - 185581-15 Sort
4.449 kr.
Mere info
Plus Country Plankesæt - Består af Bord og 2 Bænke - Teak
3.999 kr.
Mere info
Plus Country Plankesæt - Består af: Bord og 2 Bænke - Sort
3.999 kr.
Mere info
Plus Plankemøbelsæt bord+2 bænke+1 ryglæn trykimprægneret 185401-1
4.499 kr.
Mere info
Plus Plankemøbelsæt bord+2 bænke+2 ryglæn trykimprægneret 185402-1
4.949 kr.
Mere info
Plus Cafe plankesæt - 185582-15 Sort
4.789 kr.
Mere info
Plus Plankesæt - Bord og 2 Bænke- Sort
4.489 kr.
Mere info
Plus Country Plankesæt - Består af: Bord og 2 Bænke cm - Gråbrun
3.999 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge webshoppens regler.
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige plankesæt hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på billige priser, hvorimod nogle giver en høj grad af service. Du bør afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare plankesæt.
Det er naturligvis super relevant at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Derfor kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få gode råd til valg af plankesæt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder samler varer fra forskellige nichebutikker, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af plankesæt online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggemarkeder finder du overalt i landet, og som følge af det har de fleste chancen for at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derved har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, som oftest er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille plankesæt online fra deres webshop.
Flertallet af niche netbutikker er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Alverdens specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem får du formentlig ekstremt nyttig vejledning fra medarbejdere som er specialister i netop plankesæt.
De største byggecentre i Danmark
plankesæt silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

plankesæt jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plankesæt harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

plankesæt bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det bliver essentielt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible forud for at du tager fat på eksekveringen. Du har god gavn af at udfærdige en punktforms oversigt med alt hvad du får brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
2Der præsenterer sig jævnligt uforudsete bump på vejen i tilfælde med krævende opgaver, og på grund af det viser det sig essentielt at der er afsat nok plads i arbejdsplanen, så man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
3Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm som skåner dig mod mulige uheld. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig når du ikke køber assistance fra en professionel.
4Det er muligt at hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter dermed at byggeriet har betydning for naturen.
5Godt forarbejde viser sig som metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du anbefales at lave en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du nedskriver din køreplan.
6Før du indleder arbejdet kan det blive højst fornuftigt at sikre sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
7Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til projektet, i særdeleshed når der er tale om krævende projekter. Flere byggeprojekter gør krav på flere folk. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
8Du kan finde utallige vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube bringer dig store mængder konstruktiv oplysning, specielt når du kigger i hele verden.
9Du bør gennemtænke om du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at anskaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af projektet. Når du køber professionel assistance vil det normalt anbefales at notere forslag fra forskellige håndværkere.
10Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret når du nærmer dig starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at piske ned bedst som du arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
11Det er af stor betydning at have lavet et budget for dit projekt, så du giver sig selv et overblik. Det vil blive forstandigt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør finde frem til den billigste pris på dem én og én.
12Du vil for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det være essentielt at du har det disponibelt inden du igangsætter arbejdet. Det er desuden afgørende at påregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er virkelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt flot. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En del byggemarkeder frembyder i øjeblikket en hel del forskellige billige muligheder for levering til plankesæt. Den mest benyttede er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når der er tid til det. Metoden er nemlig særdeles bekvem, og typisk tillige den mest betalelige leveringsform.

Du bør omvendt tænke over at få produkterne sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejde. Den viser sig af og til en lille smule dyrere, men desuden temmelig hensigtsmæssig ved køb af plankesæt online. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog altid være selv at hente ordren, som dog er betinget af at du opholder dig nærved e-handlens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på plankesæt er naturligvis rigtig relevant hvis du mangler varen med det samme, og derfor er det rimelig passende at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt for plankesæt. En del online forhandlere – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer online, men vær opmærksom på at det forudsætter at der bestilles inden et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klar før logistikmedarbejderne har fyraften.

Visse online virksomheder tilbyder gratis fragt på plankesæt online, men ofte gælder det kun hvis man indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt skulle man vælge den mest prisbevidste type af levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor man bestiller billig plankesæt på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne yder fx click-and-collect på plankesæt i følgende byer:

Nakskov, Allerød, Aabenraa, Vordingborg, Nærum, Skive, Lystrup, Brabrand, Ringsted, Randers, Valby, Holbæk, Haslev, Ølstykke, Kalundborg, Brønshøj, Charlottenlund, Viborg, Glostrup, Rønne, Frederikshavn, Lillerød, Ikast, Nyborg, Åbyhøj, Højbjerg, Brøndby, Rudersdal, Kokkedal, Rødovre, Virum, Hvidovre, Middelfart, Solrød Strand, Struer, Greve, Thisted, Hobro, Gladsaxe, Nørresundby, Brønderslev, Sønderborg, Aalborg, Skanderborg, Roskilde, Tårnby, Frederiksberg, Ballerup, Vanløse, Hjørring, Søborg, Ishøj, Lyngby, Gentofte, Taastrup, Korsør, Nykøbing Falster, Haderslev, Esbjerg, Odder, Risskov, Birkerød, Dragør, Stenløse, Fredericia, Hedensted, Svendborg, Grenaa, Vallensbæk, Køge, Albertslund, Vejle, Herning, Varde, Silkeborg, Frederikssund, Farum, København, Horsens, Helsingør, Hedehusene, Hørsholm, Hillerød, Slagelse, Herlev, Værløse, Frederiksværk, Jyllinge, Kolding, Tilst, Aarhus, Næstved, Odense, og Holstebro, .

Afhentning ift. plankesæt er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm).

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at mennesker som regel leder efter blandt andet plankesæt online og billig plankesæt. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. plankesæt tilbud, plankesæt priser samt køb plankesæt, plus de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Gode tilbud på plankesæt

Det er jo efterhånden vældig gnidningsløst for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige plankesæt online i blandt forskellige internet webshops, og følgelig har adskillige online forretninger fundet det nødvendigt at trykke prisen på plankesæt eftertrykkeligt, og endda sikre fri fragt.

Til gengæld kan det immervæk være gunstigt at prøve forskellige e-firmaer efter billige priser på plankesæt online forud for at du køber, så du er tryg ved at modtage den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Man skal ikke desto mindre være så påpasselig, at ifald en netshop annoncerer billige plankesæt online for en pris som er uhørt billig, kan det ofte være en indikator for en falsk online webshop. Kortkøb er imidlertid omfattet af et lovbud, hvilket hjælper dig som kunde imod snydagtige online butikker.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere betalingen af plankesæt i flere bidder. Dette foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark og XL-Byg.

Ved kig i tallene bliver det klart, at folk jævnligt efterspørger eksempelvis billig plankesæt og plankesæt priser. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere efterspørge blandt andet plankesæt tilbud, køb plankesæt og plankesæt online.

Udforsk tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot leverer sådan set gunstige chancer for at iagttage adskillige øvrige brugeres meninger og derved foreslåes det, at du analyserer internet firmaets kritik inden du bestiller billige plankesæt online.

Facebook indebærer lignende absolut strålende metoder til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed. Tilmed ser vi en del internet forretninger som tilbyder kunderne at publicere en omtale af ordreforløbet, hvilket også kan anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige plankesæt online hos en internet webshop burde man i princippet gennemløbe netshoppens handelsaftale, det er dog normalt ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Et andet alternativ kunne derfor være at se om online firmaet er e-mærket medlem, grundet at det ofte er en indikation om at online butikken føjer de gældende danske regler, udover at hjemmesiden løbende kontrolleres af sagkyndige der har meget erfaring med de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du lejlighed til opbakning, såfremt du skulle få vanskeligheder ved din bestilling af plankesæt. Udover dette rekommanderer vi at køberen er sat ind i de primære regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af plankesæt online, for eksempel den byttepolitik e-forhandleren tilsikrer.

Derfor er det tillige vigtigt, at man altid sikrer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid kan bevise bestillingen af plankesæt, ligegyldig om man har bestilt fra Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma eller 10-4.

Lars R gav 5 stjerner

SUPER

Søren gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Ole Møller gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Erik Hansen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til internetshopping
1Fragtperioden kan vise sig at være virkelig central såfremt man har brug for varen med det samme, så med det formål er det sandelig meningsfuldt at man besigtiger den forventede leveringsdato for plankesæt. Adskillige forretninger på nettet reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter, men glem ikke at det kræver at der bestilles før et fastsat tidspunkt.
2Nogle få online webshops byder på levering uden gebyr på plankesæt, men ofte er det påkrævet at man aftager for et fastsat beløb. Som alternativ burde man beslutte sig for den mest billige fragtmetode, der tit er at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted. Leveringsformen er desværre desuden yderst fremkommelig. Den mest letkøbte løsning er dog at hente produkterne selv.
3Forud for at nogen køber billige plankesæt i en e-forhandler kunne de de facto skimme shoppens forretningsbetingelser, det er dog normalt en omfattende opgave. Ligeså er det at foretrække at du er omhyggelig omkring de væsentligste forhold der er gældende for handlen med billige plankesæt online, som for eksempel den bytteret shoppen anvender.
4Flere e-shops yder heldigvis diverse forskellige billige fragttyper til plankesæt. En af de populære er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo yderst let gængelig, samt ofte ydermere den billigste leveringsmåde.
5Den mest prisbevidste leveringstype vil til enhver tid være at du selv henter pakken, men det betinges af at du bor tæt på online forretningens hjemsted. Den leveringsudgave er virkelig betydningsfuld ifald du behøver plankesæt inden for få dage. Alternativt så sikrer enkelte internet forhandlere levering uden beregning, men tit er det forbeholdt når der handles for en fastsat sum.
6Generelt går vi ind for at bemærke om e-forhandleren er e-mærket medlem, siden det ofte er en antydning af at e-forretningen opererer i overensstemmelse med de danske regler, udover at online webshoppen en gang i mellem efterses af jurister der har indsigt i de gældende vilkår. Forud for at folk shopper billige plankesæt hos en webshop kunne de på en vis måde betragte e-shoppens regler.
7Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af en retningslinje, hvilket hjælper køberen overfor fup online webshops. Som en anden løsning bør du udnytte et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at klare betalingen over en periode.
8Det er jo efterhånden ultra gnidningsløst for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige plankesæt fra forskellige internet forretninger, og for det tilbyder en lang række netshops fragt uden betaling. Til gengæld kan det ikke desto mindre være udbytterigt at tjekke nogle webshops efter tilbud forinden du placerer ordren, sådan at du er sikker på at modtage den laveste pris.
9Trustpilot yder fuldt ud fortræffelige chancer for at undersøge ret mange nuværende køberes omtaler og derfor er det godt, at du efterforsker webbutikkens bedømmelser før du bestiller billige plankesæt online. Facebook resulterer i tilsvarende en lang række hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af internet forretningens kundefokus.