Plus Plankesæt med bord+2 bænke+1 ryglæn
5.069 kr.
Mere info
Plus Plankebænk med planker - sort
1.174 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 207cm sort 185781-15
1.489 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 177cm havebænk trykimprægneret 185681-1
1.149 kr.
Mere info
Plus Plankebænk med planker - tryk impr.
1.064 kr.
Mere info
Plus Plankebænk med planker og ryglæn - lærk
1.914 kr.
Mere info
Plus Plankesæt med bord+2 bænke
4.489 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 207cm havebænk gråbrun 185781-18
1.489 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk 177cm havebænk trykimprægneret 185680-1
799 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk 177cm havebænk genbrugsplast sort 185680-25
2.129 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 177cm havebænk gråbrun 185681-18
1.299 kr.
Mere info
Plus Plankebænk med planker og ryglæn - sort
1.754 kr.
Mere info
Plus Plankebænk med planker - lærk
1.284 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk 207cm havebænk trykimprægneret 185780-1
879 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk 177cm havebænk gråbrun 185680-18
919 kr.
Mere info
Plus Plankesæt med bord+2 bænke+2 ryglæn
5.649 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk 207cm havebænk gråbrun 185780-18
1.049 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 177cm havebænk sort 185681-15
1.299 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 207cm trykimprægneret 185781-1
1.249 kr.
Mere info
Plus Plankebænk med planker
1.174 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk m/ryglæn 177cm havebænk genbrugsplast sort 185681-25
2.899 kr.
Mere info
Plus Royal plankebænk 177cm havebænk sort 185680-15
919 kr.
Mere info
Plus Plankebænk med planker og ryglæn - tryk impr.
1.534 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige plankebænk hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på gode priser, imens andre har fokus på service. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke butikkens handelsbetingelser.
Flere byggecentre præsterer et stort varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare plankebænk.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra en webshop, som kan give sparring omkring plankebænk.
Det er helt klart utrolig relevant at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du tjekke de andre.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er især en mulighed hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder varer fra alverdens leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af plankebænk online.
De velkendte byggekæder har butikker overalt i landet, og i kraft af det har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte materialerne personligt. I kraft af det kan du vælge at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Således kan du opleve ekstremt brugbar rådgivning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis plankebænk.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte på nicheforretningerne online får du en skarpere pris.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte når du handler plankebænk online på deres side.
De største byggecentre i Danmark

Stark startede i 1896, og lønner i dag over 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag mere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

plankebænk harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

plankebænk jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af omkring 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

plankebænk bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plankebænk silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ofte vil det vise sig vigtigt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at nedfærdige alle udgifter, og bagefter kortlægge ens udgift ved hver eneste af dem.
2Man kan få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives ifald byggeriet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinger at renoveringen influerer positivt på planeten.
3Der kommer uden tvivl uventede problematikker når det gælder større projekter, og som følge heraf er det værdifuldt at der afsættes betragtelig tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
4Husk at gennemtænke hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere burde anskaffe assistance fra en fagperson til noget af projektet. Såfremt du anskaffer professionel hjælp vil det typisk være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld selskaber.
5Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
6Forud for at du optager byggeprocessen må det være ret vigtigt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Du må under ingen omstændigheder fattes grej. Tit kan det være fornuftigt at have udstyret klar til brug når du indleder byggeriet. Glem ikke at medregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
8Godt forarbejde er metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør udarbejde en struktureret handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du nedskriver oversigten.
9Ved byggeprojekter udenfor har vejret meget at sige. På grund af dette bør du jævnligt lægge mærke til vejrprognosen når du nærmer dig byggeprojektet, så det ikke mod forventning starter med at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på det vigtige byggeprojekt.
10Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube supporterer dig med utrolig meget almennyttig oplysning, navnligt såfremt du søger på engelsk.
11Potentielt kan det vise sig essentielt at du har de relevante bygningsmaterialer til disposition forinden du går til værks med projektet. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig liste som indeholder alt der bliver brug for, og så granske punkterne, med øje for at du er overbevist om at alt er klar.
12Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Nogle byggeprojekter behøver mere end en person. Samtidig bør det være hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk flot. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ultra overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En lang række internet foretagender yder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til plankebænk. Et hit er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtformen er nemlig i høj grad simpel, samt oftest desuden den billigste mulighed for fragt.

Du kan ydermere prøve at få pakken sendt hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtformen er i mange tilfælde en sjat mere omkostningsfuld, men endda super overkommelig ved køb af plankebænk online. Den mindst kostelige mulighed for fragt er uden tvivl at hente pakken selv, som dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på online forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på plankebænk er naturligvis ret betydningsfuld om du mangler din pakke om kort tid, og med det formål er det virkelig passende at man undersøger den forventede leveringsdato på plankebænk. En del e-shops – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, som dog stiller krav om at bestillingen anbringes tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ekspederet før de lageransatte har fyraften.

Indtil flere online shops frembyder fragt uden beregning på plankebænk online, men oftest stiller det krav om at man shopper for en konkret pris. Derudover skal man udvælge den billigste fragtmetode, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor man køber billig plankebænk på nettet men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Bygma. De yder blandt andet afhentning af plankebænk i følgende byer:

Thisted, Kalundborg, Nakskov, Højbjerg, Albertslund, Struer, København, Valby, Rønne, Skanderborg, Viborg, Hørsholm, Aarhus, Tilst, Greve, Varde, Hobro, Vallensbæk, Slagelse, Hillerød, Ishøj, Holbæk, Dragør, Nørresundby, Sønderborg, Fredericia, Allerød, Køge, Frederiksberg, Middelfart, Hjørring, Solrød Strand, Værløse, Brønshøj, Korsør, Haslev, Ballerup, Åbyhøj, Hedensted, Silkeborg, Grenaa, Holstebro, Herning, Hedehusene, Næstved, Haderslev, Aalborg, Stenløse, Søborg, Nykøbing Falster, Aabenraa, Odder, Ringsted, Lystrup, Skive, Brabrand, Nyborg, Nærum, Vordingborg, Risskov, Birkerød, Rødovre, Glostrup, Lillerød, Frederiksværk, Brønderslev, Kokkedal, Odense, Farum, Vanløse, Gladsaxe, Lyngby, Ikast, Gentofte, Taastrup, Vejle, Frederikshavn, Esbjerg, Charlottenlund, Rudersdal, Roskilde, Jyllinge, Ølstykke, Herlev, Frederikssund, Tårnby, Helsingør, Brøndby, Randers, Hvidovre, Kolding, Svendborg, Virum, og Horsens, .

Afhentning af plankebænk er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt kigger efter eksempelvis plankebænk priser og plankebænk tilbud. Vi ser derudover jævnligt folk kigge efter blandt andet billig plankebænk, køb plankebænk og plankebænk online, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Få rabat på plankebænk

Det er vældig smertefrit for almindelige mennesker at søge information om priser på billige plankebænk online på forskellige shops på nettet, og til tak har en lang række internet handler i Danmark været presset til at at nedsætte prisniveauet på plankebænk markant, og i øvrigt yde gratis levering.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig smart at tjekke diverse forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på plankebænk online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Man må dog være så påpasselig, at såfremt en e-shop udbyder billige plankebænk online for en pris som kan ses som overordentlig billig, så burde det undertiden være et symbol på en fup online shop. Shopping med kort er på den anden side indbefattet af en ordning, der garanterer dig som kunde imod fup internet shops.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil honorere beløbet til plankebænk over en periode. Dette fås typisk i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Når vi ser på tallene fremstår det klart, at internet shoppere tit søger for eksempel køb plankebænk og plankebænk online. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere søge bl.a. plankebænk tilbud, plankebænk priser samt billig plankebænk.

Tjek eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot præsterer fuldkommen fine muligheder for at verificere en stor portion nuværende brugeres opfattelser og herved er det prisværdigt, at du læser internet webshoppens vurderinger før du handler billige plankebænk online.

Facebook yder tilsvarende en lang række passelige metoder til at få indsigt i e-shoppens pålidelighed. I øvrigt ser vi endda e-forretninger som tilbyder kunderne at afgive en kritik af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk shopper billige plankebænk online hos en shop burde man i reglen betragte e-butikkens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke super interessant, specielt hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativt forslag kunne måske være at bemærke hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, da det længe har været et tegn på at online firmaet overholder gældende dansk lovgivning, samt at online forhandleren jævnligt revideres af sagkyndige der har megen viden om reglerne.

Derudover giver det dig anledning til opbakning, når du oplever problemstillinger i forbindelse med din bestilling af plankebænk. Ligeså er det fornuftigt at køberen er obs på de fundamentale vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af plankebænk online, som for eksempel den byttepolitik online forhandleren kører med.

I den relation er det tillige essesentielt, at man altid opbevarer ens kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne bevidne købet af plankebænk, uanset om man har handlet ved Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix eller XL-Byg.

Lars R gav 5 stjerner

Bestilte online

Hans gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Henrik gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Morten T gav 5 stjerner

SUPER

9 tips til online shopping
1Den mest betalelige leveringsudgave er unægtelig selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du bor med kort afstand til internet forhandlerens arbejdslager. Den form for levering er naturligvis super vigtig om du står og skal bruge plankebænk fluks. Alternativt så sikrer en række forretninger på nettet levering uden beregning, men oftest kun såfremt du shopper for en præcis sum.
2Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en bestemmelse, hvilket assisterer dig overfor bedrageriske internet virksomheder. Som alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere pengene over flere uger.
3Flere e-shops tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige fragtmetoder til plankebænk. Førstevalget hos mange er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din bestilling når du har lyst. Fragtformen er nemlig usædvanlig gnidningsløs, og ofte endda den mest prisbevidste leveringsmulighed.
4Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, da det almindeligvis er en tilkendegivelse af at online webshoppen lever op til de officielle danske regler, foruden at e-firmaet nu og da evalueres af fagfolk som kender til vilkårene på området. Før nogen køber billige plankebænk på en webbutik bør de helt sikkert se på e-shoppens forretningsaftale.
5Leveringshastigheden kan være meget relevant forudsat vi behøver dine nye varer fluks, og med det formål er det virkelig centralt at man ser den anslåede leveringsdato ved plankebænk. En række outlets på nettet udlover billig dag-til-dag fragt på en række af deres varer, men det er påkrævet at bestillingen placeres før et fast klokkeslæt.
6Trustpilot tilbyder dig forholdsvis belejlige muligheder for at gennemstøve ganske mange eksisterende kunders vurderinger og på grund af dette er det at foretrække, at du iagttager webbutikkens kritik forinden du bestiller billige plankebænk online. Facebook indebærer ydermere faktisk passende løsninger til at få indtryk af online forhandlerens pålidelighed.
7Nogle få netbutikker garanterer fragt uden gebyr på plankebænk, men oftest stiller det krav om at der erhverves for en bestemt sum. Som alternativ må man snuppe den billigste form for fragt, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver somme tider ydermere i høj grad ukompliceret. Den prisbilligste form for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
8Forud for at folk køber billige plankebænk i en netshop kan man i virkeligheden få overblik over forhandlerens forretningsaftale, dog er det naturligvis ikke særlig interessant. Foruden dette stiller vi forslag om at køber er obs på de mest betydningsfulde betingelser der har indflydelse på købet af billige plankebænk online, som for eksempel den byttepolitik e-butikken garanterer.
9Det er i dag virkelig fremkommeligt for os alle at sammenligne tilbud online på billige plankebænk på tværs af online shops, og for det lover massevis af internet virksomheder gratis fragt. Til gengæld kan det til hver en tid blive lønsomt at besigtige nogle forskellige e-handler efter billige priser forinden du placerer ordren, sådan at du er garanteret at indhente den mest betalelige pris.