Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets regler.
Flere byggekæder udbyder et bredt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot plænelufter.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring plænelufter.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er specielt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Det er absolut meget vigtigt at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt må du vælge et andet.
Der vil være forskel på priserne på billige plænelufter hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have gode tilbud, imens nogle satser på faglig sparring. Du må tænke på hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af plænelufter online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.
De store byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og derfor har man tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Af den grund har du chancen for at undgå leveringsomkostningen, og endda have varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er små familiefirmaer, der typisk er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber plænelufter online hos dem.
Størsteparten af nicheforhandlere har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du modtage endnu mere anvendelig assistance fra ansatte med specialistviden i lige præcis plænelufter.
Størsteparten af online nichebutikker er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.

akku, benzindrevet, elektrisk, selvkørende, AL-KO, Bosch, Einhell, Fiskars, Garden, Gardena, Ginge, Gudenaa, Husquarna, Klippo, Makita, Ryobi, Stiga, Texas, Trolla, Viking, Wolf Garten, opsamler, havetraktor

Danmarks største byggekæder
plænelufter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

plænelufter silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

plænelufter jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der viser sig jævnligt utidige hovedpiner når det handler om omfattende opgaver, og af den grund kan det vise sig værdifuldt at der afsættes rimelig plads i tidsplanen, således at man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
2I god tid inden at du starter dit byggeprojekt kan det blive højst betydningsfuldt at sikre sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
3Husk at tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du bør anskaffe professionel assistance til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du får professionel assistance kan det være optimalt at søge uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
4For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den grund bør du tit tjekke vejrprognosen lige før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede byggeprojekt.
5Godt forarbejde er nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du anbefales at udarbejde en strømlinet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær konkret når du sammensætter handlingsplanen.
6Det kan være nyttigt at indhente hjælp til byggearbejdet, især når der er tale om store projekter. Store byggerier gør krav på mere end en person. I øvrigt må det blive bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Det viser sig afgørende at have alle materialer disponible forud for at du går til værks med din byggeproces. Du kunne med fordel udfærdige en punktforms huskeliste indeholdende alt det du har brug for, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, så du føler dig sikker på at du har husket alt.
8Husk at du kan få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet hjælper miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at projektet influerer positivt på naturen.
9Der ligger en verden af guides og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ret så meget nyttig viden, ikke mindst såfremt man søger på engelsk.
10Du må aldrig undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk påklædning som fx arbejdshjelm der beskytter dig mod mulige ulykker. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
11Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for istandsættelsen, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være rationelt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kan tjekke mulige tilbud på dem en ad gangen.
12Man må på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det være en fordel at have grejet til rådighed før du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
De bedst vurderede byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er virkelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt flot. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

Mange online firmaer foreslår nu til dags et hav af forskellige billige muligheder for levering til plænelufter. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo meget smertefri, og tit tillige den mest billige leveringsudgave.

Du kan ydermere vælge at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragttypen er som oftest en smule mindre billig, men tillige ekstremt hensigtsmæssig ift. plænelufter online. Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du er nærved internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på plænelufter er rigtig relevant såfremt man absolut skal bruge dine nye varer om kort tid, så herved er det uden tvivl aktuelt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved plænelufter. En hel del e-forhandlere – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, som trods alt antager at bestillingen køres igennem inden et fastsat tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varen afsted forinden personalet har fri.

Flere netshops byder på fragt uden betaling på plænelufter online, men undertiden kun ifald der købes for en fastsat sum. Ellers skal man foretrække den mest letkøbte leveringsmetode, der oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted.

De store netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig plænelufter hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4. De foreslår blandt andet klik-og-hent på plænelufter i disse byer:

Vejle, Rødovre, Nærum, Højbjerg, Silkeborg, Horsens, Aabenraa, Kalundborg, Køge, Brabrand, Ølstykke, Vanløse, Hedensted, Hvidovre, Hørsholm, Varde, Ikast, Charlottenlund, Ishøj, Vallensbæk, Farum, Odense, Rudersdal, Frederiksberg, Rønne, Randers, Fredericia, Virum, Tårnby, Hedehusene, Sønderborg, Kokkedal, Vordingborg, Holbæk, Middelfart, Haslev, Birkerød, Risskov, Gladsaxe, Greve, København, Jyllinge, Nykøbing Falster, Struer, Brønshøj, Solrød Strand, Lillerød, Brøndby, Aarhus, Frederiksværk, Hobro, Glostrup, Værløse, Korsør, Næstved, Lystrup, Nørresundby, Skanderborg, Dragør, Frederikshavn, Aalborg, Åbyhøj, Ringsted, Kolding, Skive, Allerød, Valby, Herning, Viborg, Nyborg, Søborg, Nakskov, Lyngby, Herlev, Albertslund, Roskilde, Taastrup, Brønderslev, Haderslev, Thisted, Frederikssund, Gentofte, Holstebro, Odder, Hjørring, Stenløse, Helsingør, Tilst, Ballerup, Svendborg, Slagelse, Esbjerg, Grenaa, og Hillerød, .

Afhentning for plænelufter er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden).

Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter bl.a. køb plænelufter og plænelufter online. Vi ser derudover jævnligt netshoppere lede efter bl.a. plænelufter priser, billig plænelufter samt plænelufter tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Spar penge på plænelufter

Det er efterhånden yderst fremkommeligt for alle og enhver at analysere priser på billige plænelufter online på forskellige internet shops, og ergo har flertallet af internet forretninger i Danmark været nødt til at reducere prisen på plænelufter betragteligt, og derudover garantere gratis levering.

Derfor kan det stadigvæk blive profitabelt at sammenholde enkelte butikker på nettet efter rabatter og tilbud på plænelufter online forud for at du placerer ordren, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at når en internet butik frembyder billige plænelufter online for en pris som er utopisk fordelagtig, så burde det i nogle tilfælde være et faresignal om en falsk butik. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfavnet af en bestemmelse, der forsvarer køberen imod uærlige e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at godtgøre regningen på plænelufter over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk i online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at folk tit søger efter bl.a. plænelufter priser og plænelufter online. Foruden dette oplever man tit online shoppere efterspørge fx billig plænelufter, køb plænelufter og plænelufter tilbud.

Læs folks anmeldelser

Trustpilot forærer dig ret belejlige muligheder for at dechifrere en stor gruppe andre kunders observationer og af den grund er det at foretrække, at du tolker netshoppens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige plænelufter online.

Facebook yder tillige faktisk ærlige løsninger til at få en idé om webshoppens troværdighed. Foruden det er der mange internet forretninger som giver folk mulighed for at udforme en omtale af ordreforløbet, hvilket tilmed kan tages i brug til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige plænelufter online hos en e-shop bør man egentlig gennemløbe virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det undertiden en tidskrævende opgave, specielt med de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Silvan.

Et andet alternativ kunne måske være at finde ud af om online shoppen er e-mærket, da det kan være en angivelse af at webshoppen forstår de danske love, og at e-butikken regelmæssigt evalueres af eksperter som kender til lovene på området.

Desuden tilbydes du chance for hjælpende service, såfremt du forvoldes problemstillinger ved dit indkøb af plænelufter. Yderligere anbefaler vi at man er opmærksom på de elementære vilkår der influerer på købet af plænelufter online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed webbutikken garanterer.

Derfor er det virkelig relevant, at man altid bevarer ens ordremail, så man senere vil kunne vidne om bestillingen af plænelufter, uafhængig af om man har bestilt hos Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Stark.

Jesper gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Niels gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Henrik P gav 5 stjerner

Det virker bare.

Marianne P gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot præsterer stort set ønskværdige løsninger til at iagttage forskellige eksisterende brugeres omtaler og derfor kan det anbefales, at du efterforsker online forhandlerens ratings inden du bestiller billige plænelufter online. Facebook tilbyder desuden en lang række passelige chancer for at få et kig ind i online firmaets popularitet.
2Forud for at folk handler billige plænelufter hos en e-forretning burde man når alt kommer til alt betragte webshoppens regler, det er dog oftest en omfattende opgave. Tilmed anbefales det at kunden er påpasselig med de mest relevante betingelser der har indflydelse på shopping af billige plænelufter online, eksempelvis hvilken byttepolitik netbutikken tilbyder.
3Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl at hente produkterne selv, som jo nødvendiggør at du befinder dig lige ved online virksomhedens adresse. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig hvis du behøver plænelufter fluks. Alternativt så sikrer nogle e-handler i Danmark billig fragt, men typisk kun ifald der handles for en præcis sum.
4Vi anbefaler at se om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være et sympol på at netshoppen overholder de opstillede regler, udover at e-shoppen løbende evalueres af sagkyndige som er indført i de gældende love. Forinden folk handler billige plænelufter i en online shop behøver de utvivlsomt se på deres betingelser.
5Enkelte online butikker frembyder levering uden betaling på plænelufter, men for det meste kun når der handles for et præcist beløb. I øvrigt bør man overveje den prisbilligste form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få leveret din pakke til et udleveringssted. Fragtformen viser sig godt nok endda i høj grad bekvem. Den mindst kostelige leveringsmåde er dog at du selv henter ordren.
6Størstedelen af netbutikker i Danmark giver i vore dage diverse forskellige billige leveringsmodeller til plænelufter. Det mest populære er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig meget fleksibel, og i mange tilfælde endda den mest letkøbte metode til levering.
7Vi tilråder generelt kortbestillinger eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en lov, hvilket støtter kunden imod uoprigtige internet forretninger. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du agter at honorere betalingen over en længere periode.
8Det er jo efterhånden virkelig let gængeligt for alle at sammenligne priser online på billige plænelufter fra diverse internet selskaber, og så præsterer en lang række e-shops gratis levering. Det kan trods alt vise sig lønnende at prøve flere internet firmaer efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, så du er på den sikre side med at få den bedste pris.
9Leveringstiden kan i nogle tilfælde være yderst bestemmende i tilfælde af at vi har brug for varen nu og her, og derfor er det bestemt på sin plads at man ser nærmere på leveringstidspunktet ved plænelufter. En stor portion online webshops garanterer billig levering på næste hverdag på deres favorit varer, men som trods alt påkræver at bestillingen fuldbyrdes før et givent tidspunkt.