Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Mere info
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare plænelufter med opsamler.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regler.
Det er selvsagt utrolig afgørende at se, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Ifald du skal have varerne med det samme eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente varerne selv. Det er i særdeleshed muligt i de velkendte byggecentre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, som kan give hjælp og vejledning omkring plænelufter med opsamler.
Der er forskel på salgspriserne på billige plænelufter med opsamler hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod andre har faglig sparring. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du shopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggecentre sælger varer fra diverse nichebutikker, og dermed kan du handle fra et bredt udvalg af plænelufter med opsamler online.
De velkendte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og af den grund har flertallet adgang til at handle online og køre produkterne selv. Derfor har man chancen for at undgå fragten, samt sågar få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af niche webshops er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at købe plænelufter med opsamler online fra deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du få en bedre pris.
Størsteparten af specialiserede netshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Ergo vil du få ekstra erfaren vejledning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis plænelufter med opsamler.
De største byggemarkeder i Danmark
plænelufter med opsamler silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

plænelufter med opsamler harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

plænelufter med opsamler bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

plænelufter med opsamler jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således kan du løbende tjekke udsigten ift. vejret i tiden op til byggeprojektet, så det ikke pludselig begynder at vælte ned netop som du er midt i det svære byggeprojekt.
2Glem ikke at du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det får man forudsat at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver dermed at ombygningen har positiv betydning for planeten.
3Der kan findes en verden af artikler og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube er anvendeligt med meget nyttig oplysning, i særlig grad såfremt du leder på engelsk.
4Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til arbejdet, ikke mindst såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Flere ombygninger stiller krav om mere end en person. Endvidere bør det være bedre og sjovere at være flere om det.
5Ofte vil det vise sig essentielt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du har et økonomisk overblik. Det kan være en fordel at nedfærdige samtlige udgifter, og så gennemgå billige priser på dem hver især.
6Der præsenterer sig typisk pludselige problemer når det gælder omfattende projekter, og altså kan det vise sig væsentligt at man afsætter en del plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
7Man må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det være meningsfuldt at du har udstyret parat forinden du går løs med byggeriet. Det er derudover vigtigt at tage højde for de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
8Måske det ville være relevant at overveje om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal have hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at hente priser fra flere virksomheder.
9Du bør aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko som sikrer dig mod eventuelle risici. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
10Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det blive rimeligt værdifuldt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Måske det viser sig væsentligt at have de relevante materialer tilgængelige forud for at du går i krig med projektet. Du får god gavn af at sammensætte en enkel huskeliste som samler hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter efterse hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at du har husket alt.
12Forberedelse viser sig som nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du skal liste en klar handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Husk at være konkret idet du sammensætter strategien.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er absolut imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er fantastisk godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig flot. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En del shops på nettet udlover nu et bredt udvalg af billige leveringsmidler til plænelufter med opsamler. Førstevalget hos mange er i vore dage pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter når det passer dig. Leveringstypen er nemlig ualmindeligt enkel, samt oftest endda den mest billige mulighed for fragt.

Du kunne alternativt afveje for og imod at bestille pakken til levering hjem til dig eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen viser sig ofte en kende mere pebret, men ydermere i høj grad nem for plænelufter med opsamler online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du har bopæl nærved online webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på plænelufter med opsamler er jo usædvanlig vigtig forudsat vi står og skal bruge din pakke omgående, så med det formål er det komplet relevant at vi tjekker den forventede leveringsdato for plænelufter med opsamler. En række e-handler – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag levering på en masse produkter online, men som trods alt er regnet ud fra at du når at bestille inden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varen ordnet forud for at personalet drager hjemad.

En hel del netbutikker yder fragt uden omkostninger på plænelufter med opsamler online, men for det meste under forudsætning af at der handles for en bestemt pris. Desuden kunne man vælge den prisbilligste fragtform, der tit vil blive at få leveret pakken til en pakkeshop.

En række netbutikker yder click-and-collect hvor du køber billig plænelufter med opsamler derhjemme og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg. De yder fx klik-og-hent på plænelufter med opsamler i følgende byer:

Svendborg, Vanløse, Ishøj, Køge, Farum, Brønshøj, Glostrup, Slagelse, Dragør, Hedehusene, Holstebro, Grenaa, Holbæk, Thisted, Nyborg, Lystrup, Aabenraa, Brønderslev, Ringsted, Middelfart, Højbjerg, Albertslund, Gentofte, Jyllinge, Brabrand, Charlottenlund, Frederiksværk, Skive, Vordingborg, Ølstykke, Åbyhøj, Aarhus, Odder, Tilst, Varde, Hvidovre, Næstved, Lyngby, Nykøbing Falster, Roskilde, Allerød, Taastrup, Helsingør, Nørresundby, Sønderborg, Vejle, Nærum, Birkerød, Struer, Haderslev, Horsens, Odense, Rønne, Skanderborg, Frederikssund, Kolding, Herning, Solrød Strand, Ikast, Herlev, Værløse, Hedensted, Kalundborg, Korsør, Hørsholm, Fredericia, Haslev, Rudersdal, Nakskov, Aalborg, Silkeborg, Rødovre, Randers, Viborg, Stenløse, Greve, Hobro, Søborg, Frederikshavn, Vallensbæk, Hjørring, Risskov, Gladsaxe, Virum, København, Ballerup, Lillerød, Tårnby, Frederiksberg, Kokkedal, Valby, Brøndby, Esbjerg, og Hillerød, .

Afhentning af plænelufter med opsamler er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland).

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange søger eksempelvis plænelufter med opsamler priser og plænelufter med opsamler online. Man ser desuden som regel online shoppere søge bl.a. billig plænelufter med opsamler, køb plænelufter med opsamler samt plænelufter med opsamler tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Find den bedste pris på plænelufter med opsamler

Det er efterhånden vældig smart for enhver at finde de laveste priser på billige plænelufter med opsamler online på diverse shops på nettet, og altså har flertallet af internet virksomheder ikke kunne slippe for at nedsætte udsalgspriserne på plænelufter med opsamler eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre billig levering.

Trods dette kan det alligevel blive nyttigt at prøve nogle få internet webshops efter udsalg og tilbud på plænelufter med opsamler online før du gennemfører dit køb, sådan at du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Man skal ikke desto mindre være årvågen med, at hvis en e-forretning afsætter billige plænelufter med opsamler online til en tilbudspris der kan virke uhørt billig, så er det i nogle tilfælde være et faresignal om en uærlig e-forretning. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af en lov, der begunstiger kunden imod uægte internet firmaer.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at afdrage pengene til plænelufter med opsamler over flere uger. Dette tilbydes ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Ses der på tallene er det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter eksempelvis køb plænelufter med opsamler og plænelufter med opsamler online. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter for eksempel billig plænelufter med opsamler, plænelufter med opsamler priser samt plænelufter med opsamler tilbud.

Kig på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot forærer dig fuldstændig stabile genveje til at sondere forskellige tidligere konsumenters iagttagelser og derved slår vi et slag for, at du eftersøger webshoppens omtaler før du bestiller billige plænelufter med opsamler online.

Facebook giver dig derudover rigtig fordelagtige metoder til at få et kig ind i netshoppens popularitet. Her møder vi nogle online butikker hvor kunder kan sammensætte en omtale af købsoplevelsen, som på samme måde kan drages fordel af til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige plænelufter med opsamler online hos en e-butik burde man reelt studere deres forretningsaftale, det er dog tit ikke super interessant, specielt hos de store byggemarkeder som Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

En anden mulighed kunne derfor være at tjekke hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, grundet at det kan være en indikator for at e-shoppen efterfølger den officielle danske lovgivning, samt at shoppen jævnligt kontrolleres af sagkyndige som kender til de gældende regler.

Desuden giver det dig mulighed for at få assistance, ifald du møder problemer i processen med dit køb af plænelufter med opsamler. For øvrigt rekommanderer vi at kunden er påpasselig med de mest centrale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af plænelufter med opsamler online, som fx hvilken byttepolitik online virksomheden benytter.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man stadigvæk beholder sin ordremail, så man altid vil kunne bekræfte sit køb af plænelufter med opsamler, uafhængig af om man bestiller fra Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen eller 10-4.

Karen H gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Rasmus Andersen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Kirsten F gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Hanne Møller gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til når du køber online
1Det er ualmindeligt fleksibelt for os alle at vurdere prisniveauet online på billige plænelufter med opsamler hos diverse internet virksomheder, og så tilbyder en hel del internet selskaber i Danmark levering uden betaling. Det kan dog imidlertid vise sig tiden værd at sammenligne nogle få internet handler efter billige priser inden du bestiller, sådan at du er skråsikker på at få fat i den skarpeste pris.
2Antal dages levering er naturligvis super afgørende forudsat man behøver ordren inden for kort tid, og af den grund er det uden tvivl aktuelt at man efterser den anslåede leveringsdato for plænelufter med opsamler. De fleste webbutikker byder på billig 1 dags levering på mange af butikkens produkter, som tager udgangspunkt i at ordren gennemføres forinden et fastslået klokkeslæt.
3Før nogen bestiller billige plænelufter med opsamler på en online virksomhed kunne de de facto gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsbetingelser, men det er naturligvis ikke særlig sjovt. Yderligere kan det anbefales at du er obs på de mest vitale forhold gældende for shopping af billige plænelufter med opsamler online, for eksempel hvilken returpolitik online butikken tilbyder.
4Enkelte firmaer på nettet yder fragt uden gebyr på plænelufter med opsamler, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der købes for en bestemt sum. Desuden bør man vælge den mest letkøbte metode til levering, der tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Løsningen bliver oftest ligeledes usædvanlig enkel. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
5Trustpilot resulterer i egentlig passelige muligheder for at gøre dig bekendt med ganske mange eksisterende brugeres meninger og derfor er det godt, at du eksaminerer online forhandlerens kritik forud for at du shopper billige plænelufter med opsamler online. Facebook tilbyder dig endvidere adskillige hensigtsmæssige muligheder for at få en idé om online shoppens troværdighed.
6Størstedelen af internet butikker tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsløsninger til plænelufter med opsamler. En favorit iblandt mange er nu om dage pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtløsningen er altså vældig fleksibel, og typisk ydermere den prisbilligste fragtform.
7Den prisbilligste form for levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men dette stiller krav om at du bor i kort afstand af online forretningens tilholdssted. Den fragtmetode er selvfølgelig ekstremt essentiel ifald man står og skal bruge plænelufter med opsamler lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle enkelte online forhandlere billig fragt, men tit er det under forudsætning af at der handles for en konkret sum.
8Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af et regulativ, som begunstiger kunden overfor falske internet forretninger. Som alternativ bør du anvende en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at klare beløbet over flere uger.
9Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det burde være et sympol på at internet forretningen respekterer de danske love, udover at online forhandleren hyppigt kontrolleres af fagfolk som kender reglerne. Før folk bestiller billige plænelufter med opsamler på en butik på nettet bør man til hver en tid studere butikkens handelsvilkår.